arleto.ro

Ce înseamnă când visezi cifre şi numere? Interpretarea visului în care apar...

Miercuri, 16.Mar.2016 18:35 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă cifrele în vis?

Cifrele sunt acele simboluri convenţionale pe care oamenii le-au desemnat pentru a încadra anumite lucruri în măsurători sau pentru a calcula pur şi simplu ceva exact: cantitatea, volumul, spaţiul etc. Atunci când visăm cifre este activată zona logică a minţii noastre şi de aceea tindem să asociem visul cu raţiunea sau nevoia noastră de a fi raţionali. Cifrele îngrădesc, dar tot odată au puterea de a mări ceva de a oferi un plus de valoare sau chiar de a scădea. Ele sunt parametrii ai măsurătorilor şi al selecţiilor pe care le facem zilnic şi de aceea atunci când visăm cifre întotdeauna asta spune ceva atât despre personalitatea noastră, cât şi despre modul în care gândim.

Ce inseamna cand visezi cifre si numere Interpretarea visului in care apar cifre si numere 2

Ce înseamnă când visezi că numeri?

Atunci când visezi că numeri este semn că încerci să aduci ordinea în viaţa ta şi că simţi nevoia ca orice activitate pe care o întreprinzi să aibă o finalitate concretă. Acţiunea de a număra în vis este asociată cu nevoia de a calcula, de a face un bilanţ sau chiar o statistică a modului în care lucrurile se desfăşoară pentru tine. Simţi nevoia să deţii controlul şi să fii tot timpul la curent cu tot ce mişcă şi de aceea visul în care numeri reflectă nevoia de pune stăpânire pe lucrurile concrete din viaţa ta şi de a le măsura valoarea. Încerci să-ţi dai seama cât de echilibrate sunt domeniile importante pentru tine: viaţa de familie, cariera, plan personal şi încerci să pui un egal între ele şi să te asiguri că toate merg în ordine.

De asemenea, dacă visezi că numeri încontinuu poate reprezenta faptul că încerci să ajungi la un rezultat, depui oferturi substanţiale ca să reuşeşti într-o afacere pe care tu o consideri profitabilă dar rezultatele se lasă aşteptate.

Semnificaţiile visului în care numeri:

  • Nevoia de a deţine controlul
  • Vrei să obţii anumite rezultate în viaţa profesională
  • Vrei să aduci ordine în viaţa ta
  • Eşti o fire calculată şi ordonată
  • Simţi nevoia ca toate lucrurile să fie în perfectă ordine pentru tine

Ce înseamnă când visezi numere?

Pe lângă interpretările psihologice pe care le avem în legătură cu cifrele şi numerele care ne apar în vis, trebuie să luăm în calcul şi acele vise în care ne apar obsedant anumite numere. Este bine cunoscut faptul că numerologia a făcut progrese importante ca ştiinţă ezoterică şi atunci când interpretăm un vis în care ne apar numere trebuie să ţinem cont şi de semnificaţiile acestora din punct de vedere numerologic.

Cifra 0 – reflectă faptul că eşti o persoană lipsită de iniţiativă şi căreia îi e frică de schimbări. Nu-ţi place să o iei de la capăt sau să faci schimbări bruşte în viaţa ta – te temi de noi începuturi.

Cifra 1 – dacă în vis îţi apare cifra 1 este semn că îţi doreşti să ieşi învingător în toate situaţiile şi că tratezi cu maximă importanţă domeniile principale care te definesc: cariera şi viaţa de familie

Cifra 2 – reprezintă nevoia de echilibru şi de armonie astfel încât atunci când visezi această cifră este semn că vrei să îţi găseşti perechea şi că simţi nevoia să te uneşti cu cineva care te completează în gândire şi în simţire.

Cifra 3 – prin excelenţă cifra 3 are legătură cu Divinul, spiritualitatea şi cu modul în care te raportezi la planurile mai puţin văzute ale vieţii. Simţi nevoia să te exprimi liber, eşti o fiinţă independentă şi într-o permanentă legătură cu gândurile tale cele mai adânci.

________________________________________________________

Citeşte mai multe despre semnificaţiile cifrei 3!

________________________________________________________

Cifra 4 – fiind o cifră a lucrurilor concrete, a stabilităţii atunci când o visezi este semn că ai nevoie ca lucrurile să se aşeze pentru tine şi mai ales, ai nevoie să fii lăsat singur ca să-ţi dai seama ce anume îţi poate aduce echilibru.

Cifra 5 – atunci când visezi cifra 5 este semn că îţi doreşti să explorezi, eşti o persoană curioasă şi numai prin călătorii şi experienţe noi simţi că poţi evolua ca individ.

Cifra 6 – dacă visezi cifra 6 este semn că eşti o persoană împlinită, stabilă tocmai prin faptul că te afli mereu la extreme. Îţi place să descoperi, să fii mereu între două lumi şi să nu te laşi condus de alţii.

_____________________________________________________

Citeşte mai multe despre semnificaţiile cifrei 6!

_____________________________________________________

Ce inseamna cand visezi cifre si numere Interpretarea visului in care apar cifre si numere 3

Cifra 7 – reflectă faptul că ai ajuns într-un punct al vieţii în care toate lucrurile sunt în ordine atât în mintea cât şi în sufletul tău. Nu mai cauţi răspunsuri la întrebări, te-ai maturizat suficient astfel încât poţi spune că le ştii pe toate! Îţi doreşti să evoluezi prin maturitate şi să îndepărtezi de tine tot ceea ce te ţine pe loc.

Cifra 8 – această cifră reprezintă infinitul, puterea şi energia. Astfel, dacă visezi cifra 8 este semn că eşti o persoană puternică, rezistentă la stres şi un volum mare de muncă. Eşti plin de ambiţie şi curaj, aşa că nimic nu te poate da înapoi din a-ţi îndeplini toate planurile.

Cifra 9 implică un conflict perpetuu între raţiune şi sentiment. Atunci când visezi această cifră este semn că încerci să fii mai serios, mai pragmatic, dar întotdeauna sfârşeşti prin a asculta mai degrabă ce îţi spune inima.

_____________________________________________________

Citeşte mai multe despre semnificaţiile cifrei 9!

_____________________________________________________

Cifra 10 – reprezintă echilibrul perfect dintre 1 şi 0 ceea ce înseamnă că eşti o persoană cu picioarele pe pământ, care îşi doreşte foarte mult să se realizeze şi care este dispusă să treacă prin orice pentru a-şi urmări visele.

Restul cifrelor până la 100 se interpretează conform combinaţiilor dintre ele şi ţinând cont de interpretarea numărului de bază.

Cifra 100 – reprezintă bogăţia din viaţa ta, faptul că întreprinzi activităţi complexe, ai prieteni mulţi şi implicit un statul social înalt. 100 reprezintă în acest caz vârful la care a ajuns un om prin toate eforturile pe care le-a depus.


5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *