Ronde.ro


HOROSCOP Horoscop LunarPe Zenivers.ro puteți citi Horoscopul zilnic, săptămânal, lunar și anual. Horoscopul lunar constă într-o serie de previzuni astrologice interpretate în baza hărții generale a fiecărei dintre cele 12 zodii în parte. Acestea survin din evenimentele majore celeste pe o perioadă de 30-31 de zile precum: mersul și tranzitul planetelor dintr-o zodie în alta, eclipse solare, retrogradarea anumitor planete și revenirii lor în mers direct, ingresul Soarelui într-o zodie ( de ex: pe 23 iulie Soarele intră în Leu). De asemenea poziția Lunii și aspectele pe care ea le formează cu celelalte planete. Se ține cont de mișcarea acestui astru deoarece este cel mai rapid dintre toate celelalte planete care populează și influențea harta astrologică zilnic. Luna schimbă sectorul ceresc și zodiac o dată la aproximativ 48-72 de ore.

Ce informații se regăsesc în horoscopul lunar?


Horoscopul lunar tratează așa cum spuneam, într-un mod mai detaliat decât horoscopul zilnic și săptămânal, evenimentele majore și reflectă influențele astrologice pe o perioadă de 30-31 de zile. Domeniile de interes care se regăsesc în cadrul acestor previziuni sunt și sectoarele de viață cele mai comune: Socio-profesional – previziunil legate de sectorul financiar, relațiile de la locul de muncă și în mediul nostru de activitate ales Dragoste – în această secțiune găsim previziuni legate de atmosfera din cuplu dar și evenimentele majore din casă și între membrii familiei Sănătate – detalii despre starea de spirit, nivelul de energie, vitalitate și starea de sănătate în ansamblu

Când este publicat horoscopul lunar?


Horoscopul lunar este publicat în ultima săptămână a lunii în curs pentru luna următoare. Astfel, ne dorim ca toți cititorii Zenivers.ro să poată ajunge la informațiile și răspunsurile de care au nevoie de la horoscop, în timp util. Este de reținut de asemenea că previziunile făcute sunt raportate la horoscopul general al unei zodii, ci nu personalizat, astfel nu ne asumăm răspunderea pentru evenimentele și întâmplările din viața fiecărui utilizator. Astrele oferă o prognoză și o interpretare generalistă prin intermediul horoscopului zilnic/săptămânal/ lunar și anual, ceea ce este cu totul diferit de serviciile personalizate de astrologie.

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!