Ronde.ro


HOROSCOP Horoscop saptamanalHoroscopul săptămânal este o previziune astrologică ce constă în analiza climatului astral pe un termen de șapte zile. Aceste previziuni conțin o sumarizare a evenimentelor astrale pe parcursul unei întregi săptămâni, în funcție de predispozițiile pentru fiecare dintre cele 12 zodii în parte.

Ce informații regăsim în horoscopul săptămânal?


Previziunile horoscopului săptămânal reflectă în primul rând atmosfera astrală în decursului unui interval de 7 zile bazat pe evenimentele majore din sfera celestă adică pe mișcarea și tranzitul planetelor printr-o zodie anume și mai ales prin sectoarele cerești, supranumite și case astrale. Citind horoscopul săptămânal pe Zenivers.ro poți afla din timp care sunt domeniile de viață în care astrele te favorizează sau nu și mai ales în ce direcție să iei anumite decizii. Horoscopul nu face predicții decisive însă te poate ajuta să te ghidezi după modul în care planetele ne influențează viața aici pe Pământ.

Spre deosebire de horoscopul zilnic, previziunile horoscopului săptămânal tratează mai pe larg toate evenimentele, influențele și problematicile săptămânii în curs. Acest tip de horoscop tratează cele mai importante domenii de viață în care avem nevoie de anumite răspunsuri și îndrumare, precum: Socio-profesional - borbim aici despre evenimentele din planul socio-profesional – relația cu colegii, șefii și cunoștințele care fac parte din activitățile noastre de lucru, situația financiară. Dragoste - planul amoros, relația cu partenerul și implicit atmosfera din casă Sănătate - starea de spirit, sănătate și vitalitate

Pe lângă aceste domenii principale astrologul vine întotdeauna cu informații și avertizări suplimentare pentru fiecare zodie în parte. Scopul acestui horoscop este de a inspira și de a ghida cititorii Zenivers.ro către decizia corectă. E necesar să menționăm aici că astrele doar oferă o anumită îndrumare, nu predicții fataliste. Omul este cel care decide în cele din urmă mersul lucrurilor în viața lui.

Când este publicat horoscopul săptămânal?


Horoscopul săptămânal este publicat pe Zenivers.ro în fiecare zi de duminică înaintea începutului de săptămână pentru ca cititorii noștri să poată ajunge la informațiile și răspunsurile de care au nevoie. Te invităm să citești săptămânal horoscopul pe Zenivers

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!