arleto.ro

Care sunt semnificaţiile spirituale ale cifrei 9 ?

Marți, 17.Noi.2015 10:52 Numerologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ştim bine cu toţii că numerologia ne oferă  informaţii revelatoare vizavi de cifrele şi numerele  pe care le întâlnim în decursul vieţii noastre. Mulţi  esoterişti şi oameni spirituali susţin că în momentele  în care vizualizăm o repetiţie de cifre sau numere,  ghizii spirituali sau îngerii ne trimit anumite  mesaje de care ar trebui să ţinem seama pentru un  eventual ajutor sau prevenirii unei situaţii neplăcute la care suntem expuşi. În aceste cazuri depinde de iscusinţa şi înţelepciunea fiecăruia dintre  noi cum descifrăm aceste mini codexuri extrem de  folositoare. 

Care sunt semnificatiile spirituale ale cifrei 9? 2

Cum ne explicăm semnicaţiile spirituale ale cifrei 9?

În ultima perioadă m-am tot gândit la cifra 9  (nouă), cifră care tot îmi apare la tot pasul printr-o  multitudine deCare sunt semnifiatiile spirituale ale cifrei 9? 3 repetiţii. Un bun exemplu ar fi  plăcuţele de înmatriculare ale unor maşini întâlnite  în trafic, diferitele date scrise pe hârtie sau  chiar ora în momentul privirii ceasului. Sunt sigur că mai sunt persoane, poate şi dintre dumneavoasstră, care păţesc lucruri asemănătoare. Şi apropo  de acest 9, am realizat că are ceva foarte  special. Dacă înmulţim 9 cu orice  fel de număr, suma cifrelor rezultatului  este implicit tot 9, ceea  ce înseamnă că pe orice drum  am păși odată cu acest număr  tot la el ajungem, fiind într-un  final un întăritor al principiului  că Universul este în același  timp și infinit și finit.  Dacă analizăm puțin mai criptic  simbolul „9”, observăm că ar da  startul unei spirale precum cea formată  de șirul lui Fibonacci, dar în sens invers  și anume spre dreapta. Asta  înseamnă că cifrei 9 îi este specifică  puterea psiho-spirituală, putere provenită  direct din spirit. Nu degeaba Iisus și-a ales ca  drept manifestare acest număr, mai ales că 9 este  numărul acelor spirite extrem de mari care vin cu  misiuni importante. Această putere dată de 9 este  coborâtă în materie și manifestată prin trup și aură  căci puterea, dragi cititori, este tot o formă de energie  foarte amplă de altfel, însă este dispusă și  aplicată conform voinței și disciplinei fiecăruia.

În astrologie cifra 9 este asociată Fecioarei

În  altă ordine de idei, puneți-vă la încercare voința  pentru o disciplină mai curată pentru a vă putea  crește putereaCare sunt semnifiatiile spirituale ale cifrei 9 4 psiho-spirituală, spre a rezista mult  mai bine problemelor zilnice precum și a da un mai  bun randament în tot ceea ce faceți.  În astrologie numărul 9 îi este asociat Fecioarei,  zodie în care predomină meticulozitatea, analiza și  chiar puterile vindecătoare, dar și critica exagerată,  uneori dusă la extrem. În schimb, în Tarot de  exemplu 9 este asociat cărţii numită „Ermitul” – a  9-a carte, un caracter solitar, care controlează  perfect elementul “pământ” și nu numai,  omul din spate care este de fiecare dată  la locul și timpul potrivit.  În cazul celor care au ca număr  de destin 9, ceea ce se întâmplă  uneori, lucrurile sunt direcționate  în sens evolutiv pentru persoana  în cauză, chiar dacă toată  viața lor este una de sacrificiu, de  dăruire, de compasiune, mergându- se pe principiul „cu cât dau mai  mult, cu atât primesc mai mult”. 

Important este să înțelegem că  fiecare lucru, oricât de infim ni s-ar  părea la prima vedere, apare în viața noastră  cu un anumit scop bine stabilit de care ar trebui  să ținem cont și să-i înțelegem utilitatea pentru a-l  folosi în totalitate de fiecare dată când avem  nevoie.  Vă doresc să aveţi multă lumină, iubire și  inspirație în tot ceea ce v-ați propus să realizați! 

Ramanul


2 comentarii

  • Gabriela says:

    Multumesc…ma regasesc in descriere..

  • Vanc Grigorie says:

    Este subtil,incurajator si usor de manipulat!
    Daca te preocupă spiritualitatea, devine profund cu semnificatii majore, analizezi si actionezi ca si cand ai primit un semn Divin pentru a-l folosi in viată muncind din greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *