azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Ce înseamnă când visezi un drac? Interpretarea visului în care apar unul sau...

Joi, 31.Mar.2016 18:22 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă dracul în vis?

Dracul în vis este un simbol foarte puternic, nu numai prin prisma cercetărilor onirice, ci şi datorită miturilor populare pe care societatea le deţine în mentalul colectiv cu privire la semnificaţiile acestui vis. Diavolul este un personaj complex, cu puternice conotaţii negative pentru orice tip de persoană, religioasă sau nu. Fie că suntem de o anumită religie sau alta, pentru fiecare dintre noi există conştiinţa Binelui sau a Răului şi atunci când în vis ne apar simbolurile acestor două instanţe, avem tendinţa de a considera acest vise premonitorii şi începem să căutăm semne ale unor întâmplări iminente din viitorul apropiat.

Ei bine, la nivel psihologic, acest simbol reflectă de fapt tendinţa noastră de a ne considera vinovaţi şi de a da răspundere în faţa cuiva pentru ceea ce am făcut. Acest vis ne inspiră teamă şi frică puternică deoarece asta înseamnă că în viaţa reală ne temem de cineva care are o putere foarte mare asupra noastră şi în faţa căreia trebuie să răspundem pentru faptele noastre.

Ce inseamna cand visezi un drac Interpretarea visului in care apar unul sau mai multi draci 2

Ce înseamnă când visezi draci care te aleargă?

Atunci când în vis te aleargă dracii este semn că în viaţa reală ai parte de foarte multe situaţii haotice, nu te poţi concentra şi eşti mai mereu cu mintea împrăştiată. Această lipsă de organizare te face să te simţi neproductiv, ai senzaţia că îţi scapă lucruri importante printre degete şi nu reuşeşti să îţi canalizezi energia pe ceea ce contează cu adevărat. De asemenea, echivalentul în viaţa reală a dracilor sau a diavolilor care te aleargă în vis sunt acele persoane care pun presiune pe tine, care îţi forţează mâna să iei decizii importante şi care te obligă să acţionezi împotriva firii tale. Mai mult decât atât, acestea sunt persoane înzestrate cu o energie negativă care te pot influenţa să renunţi la anumite lucruri care îţi plac sau te pot determina să te îndepărtezi de acele activităţi care îti fac plăcere. Cercetătorii de vise sunt de părere că atunci când ai un astfel de vis, în viaţa reală te vei confrunta cu stări contradictorii, stări de ameţelă şi te vei simţi mai mereu lipsit de putere şi vlagă.

Semnificaţiile visului în care te aleargă dracii:

 • Există haos în viaţa ta, dezorganizare, nu poţi fi productiv
 • Te simţi presat, simţi că cineva îţi fortează mâna
 • Ai parte de stări contradictorii, te simţi lipsit de energie

Conform legendei biblice, la nivel sufletesc, asemeni lui Lucifer care a fost izgonit din Rai, cei care visează un diavol se pot simţi la rândul lor daţi la o parte mediul lor familial şi pot avea sentimentul că nu-şi găsesc locul. Este cazul sufletelor rătăcite şi a spiritelor care nu au reuşit să înveţe anumite lecţii karmice şi acum încă îşi caută un sens în lumea în care trăiesc.

Ce înseamnă când visezi că faci un pact cu diavolul?

Dacă visezi că faci un pact cu necuratul în vis sau că dai mâna cu diavolul este semn că în viaţa reală vei fi dispus să faci anumite sacrificii care îţi pot pune în pericol demnitatea şi chiar integritatea personală. Expresia “a face pact cu diavolul” deţine şi la nivel lingvistic numeroase conotaţii negative şi de aceea atunci când în vis ne apare un astfel de simbol este cazul să ne punem întrebări cu privire la atitudinea noastră, la cât de corecţi suntem şi până unde suntem capabili să mergem pentru a obţine ceea ce ne dorim. Acest vis mai poate reflecta şi faptul că suntem târâţi în anumite situaţii în care nu putem fi transparenţi şi în consecinţă sinceritatea noastră este pusă la îndoială.

Semnificaţiile visului în care faci pact cu diavolul:

 • Eşti dispus să faci anumite sacrificii care te pot compromite în societate
 • Eşti capabil să calci pe cadavre pentru a ajunge acolo unde îti doreşti
 • Eşti amestecat în anumite situaţii care îţi pun în pericol imaginea în societate

Dacă visezi că stai de vorbă cu un drac este semn că vei avea parte Ce inseamna cand visezi un drac Interpretarea visului in care apar unul sau mai multi draci 3de nişte oportunităţi importante în carieră şi că te vei ajuta de anumite persoane influente pentru a evolua în societate.

Dacă visezi că te lupţi cu diavolul este semn că te confrunţi cu un blocaj emoţional, cu anumite trăiri de care nu poţi scăpa şi nu îţi poţi exterioriza uşor sentimentele deoarece teama este mai mare decât tine.

Daca visezi că zboară un drac  este semn că vei avea parte de  bucurie, un evenimente care te va face foarte fericit/ă.

Vedem astfel cum visul în care apare un drac, satana sau necuratul – indiferent de numele pe care i-l dăm acestui simbol, el este în strânsă legătură cu starea noastră de spirit şi cu atitudinea pe care o afişăm zilnic. Se mai spune că o persoană căreia îi apare dracul în vis poate fi o persoană care alege tot timpul să apeleze la tertipuri, să îi pună în dificultate pe cei din jurul său şi îi face plăcere să facă haz de necaz pe seama lor.


35 de comentarii

 • RAU200 says:

  eu lam visat pe demonul pe doua roti

 • Ene alexandru says:

  Am visat ca îmi crearea i coarne ca de drac

 • Meirosu Ioana says:

  Am visat ca făceam sex cu el 🙁 îmi era si frica dar îmi și plăcea ca ma alesese pe mine dintre toate si ca imi era „prieten”. Totusi Căutam sa fug dar era mereu acolo și nu reușeam. Ma comportam cum vroia el pt a-i fi pe plac ca sa nu îmi facă rău… Dar in mintea mea era sa fug cum am ocazia. Ce poate însemna? M-a marcat si m-a trezit iubitul meu… Pt ca țipam in somn. Azi m-an gândit numai la asta

 • Am visat de mai multe ori dar am visat in unul dintree vise ca ma alerga o femeie batrana in care era cel rau si eu nu stiu dece ma strambau la ea si ea incepea sa arunce cu ceva in mine sii mai ales ca ma fugarea ca in toate visele mele pe diavolul si pe draci lui ce sa fac….??T_TT_T:-(

  • Roza says:

   Eu am visat ca ma alerga un cap de drac dar se facea ca capul lui era pe sus zbura si avea capul lumina dar era cu coarne si eu fugeam si el se facea ca vrea sami faca rau ami era frica de el ce anseamna poate sami zica cineva

  • Loredana says:

   Eu am visat ca ma urmarea si era atras de mine dar si eu cred de el, e foarte ciudat pentru ca era in acelasi timp si ok situatia dar imi era si frica de el…. habar n am ce inseamna un asa vis …

 • Catalin amarinii says:

  Eu am visat da Mam dus in iad si era foarte multa lume si zgomot si un drac ma strans de gat,si dupa mam dus in rai unde era liniste si bine!oare ce inseamna?

 • Edy says:

  La mine se făcea ca eram intr-o cabana imensa , era puțin paradox , numai puteam ieșii din ea iar peste tot era dracu’ cu un cuțit în mana ce încerca mereu sa îmi ia gatul , nu eram singur mai eram cu alți 2 prieteni (o fata și un băiat ) aceștia nu puteau sa acționeze în niciun fel când el mă ataca , dar mereu cand încerca să mă înjunghie făceam Cum făceam și îl omoram..dar apoi tot venea iar în vis s-a întâmplat asta de câteva ori .. și nu e prima oară când visez așa , exact în aceeași cabana .. diavolul arata la fel , la fel de hidos totul a fost la fel , scenariul visului puțin mai diferit , în primul vis am putut sa fac sa scap de el de finitiv

 • Ralu says:

  Eu am visat ca il pomenisem printr-o exclamatie de genul „ce d…?” Si deodata apare in casa mea si provoaca un cutremur imens si incendiu peste tot si radea foarte tare si malefic si vedeam cum totul arde si se zguduie si dupa imi spun in vis si cred ca si in somn :)) rugaciunea pentru ca eram foarte speriata si imediat dupa ce spun „Amin” totul se opreste brusc si el urla „nuuu” sau asa ceva si dispare

 • Daniel says:

  Eu am visat ca o fata sau doamna îmbrăcată în alb având putere a plutind în aier mă fugarea..
  Se făcea ca eram pe un câmp cu iarba..
  si arunca
  În mine cu pietre și zburând alerganduma..
  Visul mi sa părut o eternitate deoaresi nu îmi iera frica
  La un momendat în vis mam oprit și am zis în numele lui Isus și nici bine am terminat de zis ..ca mam trezit..
  Visul mă marcat foarte mult..

 • Ionela says:

  Am visat ca am fost puțin purtată de un drac. Ce poate însemna asta?

 • Ana says:

  Am visat o pisica neagra care era de fapt un diavol .Dupa ce aflasem xa era diavol vroiam la lupt cu el .

 • Alin says:

  Am visat ca era in curte si eu ma uitam la el dupa a itins mina spre mine ca si cum ar vrea ceva de la mine

 • Ana says:

  Prima data am visat ca diavolul se transformase in fata mea si ma strangea de gat apoi eu l.am aruncat de la etaj si a disparut….a doa oara la fel era el intr.o alta persoana nu stiu cine era si ma alerga sa ma stranga de gat scapam el venea dupa mine si ma strangea de gat la un moment dat m.am ascuns intr.o cladire intunecoasa si m.am trezit spunand Tatal Nostru.Ma puteti ajuta

  • albu says:

   Eu am visat ca imi tineam baietelul in brate bibic de 2luni 1 saptamana si la un momendat a inceput sa vb .lam potolit si apoi iar a inceput zicea vrei sa te trag si eu de par fa ? Am inceput sa zic TATAL NOSTRU de multe ori si mam sculat zicand TATAL NOSTRU.mam speriat si acum cand ma gandesc imi este frica . Ce poate insemna??????

 • Nico says:

  Am visat ca stateam pe iarba, sprijinita de in maldar de lemne taiate. Am simtit o palma mare pe capul meu, care ma apasa. Prietena mea si prietenul ei stateau in fata mea, dar nu vedeau nimic, doar agitatia mea. Am reusit sa prind palma si sa trag, apoi m-a ajutat tipul…si tot tragea, era o mana de culoare rosiatica care se lungea. Am reusit sa ma ridic si am vazut chipul ala rosiatic, cu niste dinti mari, urechi ascutite, care se uita fix in ochii mei. Nu ma puteam misca. Am incercat sa imi apropii maine pt a face semnul crucii, acela de ”piei drace” si nu puteam. M-am trezit cu mainile in pozitia aceea.

 • Ionut says:

  Eu de 2 saptamani tot il visez pe drac? Imi spune cineva ce tot inseamna asta? Am niste vise in care ma trezesc transpirat si imi bate inima foarte tare,aseara am visat ca a venit peste mine in camera si vroia sa ma lege cu un lanta,ajuta-ti ma va rog ca nu stiu ce sa mai fac?

 • Nick says:

  Ce inseamna cand il visezi pe necuratul cazand in flacari chiar in fata ta?

 • Andrei says:

  Eu am visat de 2 ori despre asta. Una a avut legătură cu credință mea fata de dumnezeu. Iar alta salvând omenirea din mâinile lui. Decizii daaa.

 • Ionela says:

  Am visat ca era un ciine eu cred ca acel ciine avea legatura cu dracul. Ciinele venea inspre mine ear eu eram cu nepoata mea si cind colo apare si dracul si i zice la cinele cela sami dee pace vinind inspre mine apoi imi spune mai ai o saptamina. Ce poate sa insemne va rog mult raspundeti va rog frumos

 • Giulia says:

  Buna eu am visat ca eram la cules de porumb și in lan era si o casa părăsită era plină de diavoki care a început să ne atace mai erau rudele mele

 • Eu m am visat intre 2 femei și aveam un inel care în vis reprezenta legatura dintre mine și soțul meu ,apoi se făcea că venea dracu și voia sa i dau inelul respectiv iar cele 2femei îmi spuneau să îl dau ca sa plece . Eu nu am vrut sa le dau și am început să spun tatăl nostru și m am trezit și tot spuneam în gând rugăciunea…..

 • Li says:

  Am visat ca on pamint era o gaura si astupata cu fier si mai era o gaura peunde eseau si parca eram intrun joc, trebuia sa trecem prin cuibul lorsi eram cistigatori , am luat parca o piatra mare si am aruncato in ea si cineva care era cu mine mia spus ca astai ea si ii ft rea unde a esit de acolo si a mera într-un perete de piatra si din urma ei altii ….era neagra parca un cîine imens si niste urechi ascutite si o blana neagra ….nustiu ce semnifica dar miar fi interesant ….

 • Emi says:

  Eu nu stiu daca a fost vis.Sa intamplat im patru nopti.1in prima am visat ca eram into casa la un funerariu si am vazut in tanar frumos in sicriu si im paruse rau ca murise asa tanar,dar el imi spusese(stai linistita ca tot amea esti).2in urmatoru vis find a doua seara,alergam avand ipresia ca ma urmarea cineva,dar ma oprisem la unicu stalp luminat si vizavi unde nu era lumina cineva dar cu o voce cunoscuta imi spune sa vin spre el dar refuzand zicand sa vina el la lumina , dar el imi spune ca daca va veni imi va fi frica de axpectu lui,in final in acel vis imi arunca o verigheta si imi cre sa o pun pe mana ca eu *cica*sunt nevasta lui.dar am refuzat si iam cerut sa se arate si mia promis ca maine sesara o sa vina si sa nu ma seri.In final ultima zi mam pus into parte sa adorm nu am avut timp sa atipesc si simtiam ca o parte din pat se lasa (nu am dat interes),dupa cealalta parte (in juru picioarelor meu),fara interes dar cu un motiv de tarja sau frica,dupa am simtit ca cineva vroia sa imi dea chiloti si ciatceafu jos ,dar de spaima am deschis ochi si am vazut o persoana atletica dar si provocatoare care imi sunea(uitama ai dorit sa ma vezi in realitate ,lasama esti a mea si nu poti schimba nimic amea vei fi si dupa ce vei muiri).arr…asta a fost coamru meu de cand aveam 19ani si tot il amintesc si am 29 ani .nu il pot scoate din cap acel cosmar sau ce…

 • Bianca Andreea says:

  Buna…habar nu am daca cineva o sa vada acest comentariu al meu….dar, am visat acum circa 15 minute unde… mi a aparut diavolul..cel putin asa cred…era un om negru, cu coarne, si ochii rosii…care radea super malefic…iar dupa in acelasi vis am vazut unde parintii mei erau pe autostrada si au facut un accident…terminand prin a fi morti…ce poate insemna asta? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sau nu stiu…

 • Chivu marina says:

  Eu am visat ca se transformase el dintr_o pisicuță neagră si fugeam de el ca imi era frica, eram cu mai mulți dar necunoscuti si ne ascundeam de el ca ne urmărea, si dintr_o data era vecinul meu acel drac si stam de vorba cu el si sa transformat în drac .. Nu imi mai aduc bine aminte ,dar e singurul lucru care imi amintesc! ? oare ce inseamna ca am vazut alte lucruri dar nimic ca stam cu el de vorba sau sa ma alerge ..

 • F says:

  Eu am visat ca eram altcineva si ca eram casatorita cu diavolul. In vis mi a facut mult rau si tot voiam sa l parasesc dar nu ma lasa, pana am zis Rugaciunea Inimii(“Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatosul”) si am putut pleca. Am oprit o masina si am plecat cu o femeie care imi zicea ceva de Milano??
  Aveti idee ce ar putea insemna?
  Multumesc!

 • Chanela says:

  Am visât ca eram in apartamentul meu si la mine la Masa era o femeie bolnava de cancer ( nu avea par pe cap), si mia spus ca sa nu pierd incredere si mia zis ça ea are cancer si tot i a dat dumnezeu , si eu am zis ce tia dat; si zice ea ça ia dat un copil dar nu stie daca e o fata sau un barbat ca lea dat la cineva ( ca cand ea nu la vrut) . La mine acasa se facea foarte intuneric, si in spatele iei pe colt era un om tot in negru, nu puteam sai vad fata. Si a aparut in camera mea langa usa un copil cu spatele ( avea vreo 5-6 ani) cum am vazut siloueta era un barbat copilul. Si am vrut sa vad fata copilului si acest om in negru a venit la mine si radea si eu parca sal bat si mam trezit. Asa de frica imi era cand mam trezit

 • Laurentiu says:

  Eu nu stiu daca a fost vis sau nu :/ dar eram in vacanta la bunica mea cu mama , dormeam cu mama in pat , eram mic de vreo 9 ani , bunica dormea in aceasi camera , m.am trezit in toil noptii , aici incepe totul , nu mi.am dat seama daca era un vis sau realitate totul parea foarte real , mama dorme si eu m.am rodocat din pat caci am auzit usa de la camera , si l.am vazut , era o silueta de om , in flacari linistite care nu ardeau si avea o furca in mana exact ca falacrile de pe el , stinse si linistite , ca jarul’
  a deschis usa si s.a uitat la mine , eu nu am stiut ce se intampla asa ca m.am ‘ascuns’ sub patura , dupa aceea , m.am trezit iar si mama nu era langa mine , era afara , nu stiu cat era ceasul , si am inceput sa plang , bunica sa trezit si a chemat o pe mama in casa , si am auzit cum mama a spus ca ea era afara si ca a auzit vocea si a vazut ‘corpul’ fratelui ei sprijinit de copac , in momentul in care a chemat o pe mama la el , plus ca el avea si un telefon
  Insa ce mi se pare mie dubios e ca nu stiu daca a fost un vis sau nu
  Si ca fratele mamei mele este plecat din locul unde sta’ bunica . Este in alta tara

  Si mi sa mai intamplat ceva de data asta , stiu ca m.am trezit , dormeam somgur in camera mea , cand pe la ora 04.00 a intrat un om in camera mea , si nu am stiut cine este , eu fiind somnoros’ nu m.am ridicat din pat , el ma intrebat ca cine sunt si etc dar eu nu i.am spus nimic
  Ciudat e ca el a iesit din camera si nu am auzit nimic dupa aceea
  Dar tata in cealalta dimineata , cand ne.am trezit a venit la mine in camera si a gasit scrum de tugara pe masa , si un cojoc’ asezat pe scaun :/
  Plus ca omul era batran de vreo 50+ ani

 • Maria R says:

  Am visat de 3 ori. O dată venea bucuros spre mine si imi râdea in fata ca ma cunoaste iar eu duceam de el,de 2 ori când ma cauta cu o lumină albastră (gen laser ). Stiam ca el este si dădeam sa fug…sa ma ascund.

 • Maria R says:

  Iar eu NU ma duceam spre el

 • Bajan Mario says:

  Eu am visat ca eram cu colegii mei in scoala si cu parintii nostrii dar deodata cerul se facu rosu inchis. Iar dupa aceea ochii oamneilor mari le straluceau si aveau culorea neagra cu tenta rosie, dar copiilor nu le a facut nimic. Noi cautam o cale de scapare si am vazut un afis care scria : Satan conduce lumea! ; . Iar atunci eu cu colegii mei ne am dus la parinti si i am incercat sa ii facem sa se gandeasca la Dumnezeu si Isus iar atunci pe toti ne a luat de gat sibne a spus : nu te mai gandi la asta ca nu exista dumnezeu. Atunci m am suparat foarte rau , dar il aud pe un coleg care plangea ca de ce nu poate da timpul inapoi sa nu vina la scoala. Atunci m am gandit ca daca dam ceasul MECANIC inapoi cu 48 de ore si sa strigam in cor toti copii :SA VINA DULNEZEUL CERESC. Am cerut ceasul unei fete si l am dat inapoi si am strigat ,iar dupa aceea pe rannd parintii nostri nu mai erau hipnotizati si cerul revenise la normal dar cu un curcubeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *