Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi un drac? Interpretarea visului în care apar unul sau...

Joi, 31.mart..2016 18:22 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă dracul în vis?

Dracul în vis este un simbol foarte puternic, nu numai prin prisma cercetărilor onirice, ci şi datorită miturilor populare pe care societatea le deţine în mentalul colectiv cu privire la semnificaţiile acestui vis. Diavolul este un personaj complex, cu puternice conotaţii negative pentru orice tip de persoană, religioasă sau nu. Fie că suntem de o anumită religie sau alta, pentru fiecare dintre noi există conştiinţa Binelui sau a Răului şi atunci când în vis ne apar simbolurile acestor două instanţe, avem tendinţa de a considera acest vise premonitorii şi începem să căutăm semne ale unor întâmplări iminente din viitorul apropiat.

Ei bine, la nivel psihologic, acest simbol reflectă de fapt tendinţa noastră de a ne considera vinovaţi şi de a da răspundere în faţa cuiva pentru ceea ce am făcut. Acest vis ne inspiră teamă şi frică puternică deoarece asta înseamnă că în viaţa reală ne temem de cineva care are o putere foarte mare asupra noastră şi în faţa căreia trebuie să răspundem pentru faptele noastre.

Ce inseamna cand visezi un drac Interpretarea visului in care apar unul sau mai multi draci 2

Ce înseamnă când visezi draci care te aleargă?

Atunci când în vis te aleargă dracii este semn că în viaţa reală ai parte de foarte multe situaţii haotice, nu te poţi concentra şi eşti mai mereu cu mintea împrăştiată. Această lipsă de organizare te face să te simţi neproductiv, ai senzaţia că îţi scapă lucruri importante printre degete şi nu reuşeşti să îţi canalizezi energia pe ceea ce contează cu adevărat. De asemenea, echivalentul în viaţa reală a dracilor sau a diavolilor care te aleargă în vis sunt acele persoane care pun presiune pe tine, care îţi forţează mâna să iei decizii importante şi care te obligă să acţionezi împotriva firii tale. Mai mult decât atât, acestea sunt persoane înzestrate cu o energie negativă care te pot influenţa să renunţi la anumite lucruri care îţi plac sau te pot determina să te îndepărtezi de acele activităţi care îti fac plăcere. Cercetătorii de vise sunt de părere că atunci când ai un astfel de vis, în viaţa reală te vei confrunta cu stări contradictorii, stări de ameţelă şi te vei simţi mai mereu lipsit de putere şi vlagă.

Semnificaţiile visului în care te aleargă dracii:

 • Există haos în viaţa ta, dezorganizare, nu poţi fi productiv
 • Te simţi presat, simţi că cineva îţi fortează mâna
 • Ai parte de stări contradictorii, te simţi lipsit de energie

Conform legendei biblice, la nivel sufletesc, asemeni lui Lucifer care a fost izgonit din Rai, cei care visează un diavol se pot simţi la rândul lor daţi la o parte mediul lor familial şi pot avea sentimentul că nu-şi găsesc locul. Este cazul sufletelor rătăcite şi a spiritelor care nu au reuşit să înveţe anumite lecţii karmice şi acum încă îşi caută un sens în lumea în care trăiesc.

Ce înseamnă când visezi că faci un pact cu diavolul?

Dacă visezi că faci un pact cu necuratul în vis sau că dai mâna cu diavolul este semn că în viaţa reală vei fi dispus să faci anumite sacrificii care îţi pot pune în pericol demnitatea şi chiar integritatea personală. Expresia “a face pact cu diavolul” deţine şi la nivel lingvistic numeroase conotaţii negative şi de aceea atunci când în vis ne apare un astfel de simbol este cazul să ne punem întrebări cu privire la atitudinea noastră, la cât de corecţi suntem şi până unde suntem capabili să mergem pentru a obţine ceea ce ne dorim. Acest vis mai poate reflecta şi faptul că suntem târâţi în anumite situaţii în care nu putem fi transparenţi şi în consecinţă sinceritatea noastră este pusă la îndoială.

Semnificaţiile visului în care faci pact cu diavolul:

 • Eşti dispus să faci anumite sacrificii care te pot compromite în societate
 • Eşti capabil să calci pe cadavre pentru a ajunge acolo unde îti doreşti
 • Eşti amestecat în anumite situaţii care îţi pun în pericol imaginea în societate

Dacă visezi că stai de vorbă cu un drac este semn că vei avea parte Ce inseamna cand visezi un drac Interpretarea visului in care apar unul sau mai multi draci 3de nişte oportunităţi importante în carieră şi că te vei ajuta de anumite persoane influente pentru a evolua în societate.

Dacă visezi că te lupţi cu diavolul este semn că te confrunţi cu un blocaj emoţional, cu anumite trăiri de care nu poţi scăpa şi nu îţi poţi exterioriza uşor sentimentele deoarece teama este mai mare decât tine.

Daca visezi că zboară un drac  este semn că vei avea parte de  bucurie, un evenimente care te va face foarte fericit/ă.

Vedem astfel cum visul în care apare un drac, satana sau necuratul – indiferent de numele pe care i-l dăm acestui simbol, el este în strânsă legătură cu starea noastră de spirit şi cu atitudinea pe care o afişăm zilnic. Se mai spune că o persoană căreia îi apare dracul în vis poate fi o persoană care alege tot timpul să apeleze la tertipuri, să îi pună în dificultate pe cei din jurul său şi îi face plăcere să facă haz de necaz pe seama lor.


74 de comentarii

 • RAU200 says:

  eu lam visat pe demonul pe doua roti

 • Ene alexandru says:

  Am visat ca îmi crearea i coarne ca de drac

 • Meirosu Ioana says:

  Am visat ca făceam sex cu el 🙁 îmi era si frica dar îmi și plăcea ca ma alesese pe mine dintre toate si ca imi era „prieten”. Totusi Căutam sa fug dar era mereu acolo și nu reușeam. Ma comportam cum vroia el pt a-i fi pe plac ca sa nu îmi facă rău… Dar in mintea mea era sa fug cum am ocazia. Ce poate însemna? M-a marcat si m-a trezit iubitul meu… Pt ca țipam in somn. Azi m-an gândit numai la asta

  • Trocan says:

   O sa te imbolnavesti grav in zona intimă! Ai grijă!

   • Gggggg says:

    Am visat ca eram cu mama undeva si ne tot feream de o cutie . Zicea ca daca o deschid voi fi blestemata. Nu mi.e totul clar pana aici dar stiu ca am deschis cumva cutia … apoi aici vine o parte in ceata…ceva cu creatorii ei care trebuie sa ma ierte si asa ceva…appi vine timpul blestemului. Eram cu familia la blolc, acasa si pe cer parca erau niste proiectii infricosatoare cu oameni morti sau creaturi pe care numai eu le vedeam. A doua zi cred eram la scara blocului si era o pisica si ma ataca. Apoi ca o secventa din film m.am trezit intr.un apartament si era un baiat acolo. Din cate imi amintesc era frumos…sincer nu as fi in stare sa il descriu si stiu ca cineva poate chiar el mi.a spus ca era Lucifer si ca el imi punea proiectiile acelea pe cer. Si ca avea un copac mic in ghiveci prin care se uita la mine. Tin minte ca era foarte amabil si mai tin minte si ca l.am intrebat daca poate sa puna niste proiectii dintr.un film The 100. Si aici m.am cam trezit…te rog spune.mi ce inseamna toate astea…..

  • Ioana says:

   Eu l am visat pe satana ca imi spunea ca am ceva in casa pe care nu ar trebui sa il am si ca trebuie sa il ingrop …Chiar m am speriat!

 • Am visat de mai multe ori dar am visat in unul dintree vise ca ma alerga o femeie batrana in care era cel rau si eu nu stiu dece ma strambau la ea si ea incepea sa arunce cu ceva in mine sii mai ales ca ma fugarea ca in toate visele mele pe diavolul si pe draci lui ce sa fac….??T_TT_T:-(

  • Roza says:

   Eu am visat ca ma alerga un cap de drac dar se facea ca capul lui era pe sus zbura si avea capul lumina dar era cu coarne si eu fugeam si el se facea ca vrea sami faca rau ami era frica de el ce anseamna poate sami zica cineva

  • Nemes Andra says:

   La fel si eu, am visat ca un demon ma urmarea si nu ma lasa in pace. Eram atrasa de el dar in acelasi timp imi era teama. Avea infatisarea unui barbat tanar insa la finalul visului a incercat sa ma omoare, prin sufocare.

  • Anytta says:

   Am visat același lucru, o femeie bătrână care era posedata, alerga dupa mine, ma prins si vroia sa ma omoare, am spus rugăciunea in somn si m-am trezit spunând rugăciunea cu voce tare

 • Catalin amarinii says:

  Eu am visat da Mam dus in iad si era foarte multa lume si zgomot si un drac ma strans de gat,si dupa mam dus in rai unde era liniste si bine!oare ce inseamna?

  • Cătălin says:

   Adică ți-sa dat sa alegi intre iad și răi acuma depinde de tine ce alegi

  • Andreea says:

   Cand eram mica aveam un vis de genul care sa spunem ca se repeta:)))) cu mici schimbari de fiecare dată. incercam sa imi apar mama si fratele si de fiecare dată sfarseam înjunghiata cu un cuțit, in coltul baii,langa un lighean ?‍♀️

 • Edy says:

  La mine se făcea ca eram intr-o cabana imensa , era puțin paradox , numai puteam ieșii din ea iar peste tot era dracu’ cu un cuțit în mana ce încerca mereu sa îmi ia gatul , nu eram singur mai eram cu alți 2 prieteni (o fata și un băiat ) aceștia nu puteau sa acționeze în niciun fel când el mă ataca , dar mereu cand încerca să mă înjunghie făceam Cum făceam și îl omoram..dar apoi tot venea iar în vis s-a întâmplat asta de câteva ori .. și nu e prima oară când visez așa , exact în aceeași cabana .. diavolul arata la fel , la fel de hidos totul a fost la fel , scenariul visului puțin mai diferit , în primul vis am putut sa fac sa scap de el de finitiv

 • Ralu says:

  Eu am visat ca il pomenisem printr-o exclamatie de genul „ce d…?” Si deodata apare in casa mea si provoaca un cutremur imens si incendiu peste tot si radea foarte tare si malefic si vedeam cum totul arde si se zguduie si dupa imi spun in vis si cred ca si in somn :)) rugaciunea pentru ca eram foarte speriata si imediat dupa ce spun „Amin” totul se opreste brusc si el urla „nuuu” sau asa ceva si dispare

 • Daniel says:

  Eu am visat ca o fata sau doamna îmbrăcată în alb având putere a plutind în aier mă fugarea..
  Se făcea ca eram pe un câmp cu iarba..
  si arunca
  În mine cu pietre și zburând alerganduma..
  Visul mi sa părut o eternitate deoaresi nu îmi iera frica
  La un momendat în vis mam oprit și am zis în numele lui Isus și nici bine am terminat de zis ..ca mam trezit..
  Visul mă marcat foarte mult..

 • Ionela says:

  Am visat ca am fost puțin purtată de un drac. Ce poate însemna asta?

 • Ana says:

  Am visat o pisica neagra care era de fapt un diavol .Dupa ce aflasem xa era diavol vroiam la lupt cu el .

 • Alin says:

  Am visat ca era in curte si eu ma uitam la el dupa a itins mina spre mine ca si cum ar vrea ceva de la mine

 • Ana says:

  Prima data am visat ca diavolul se transformase in fata mea si ma strangea de gat apoi eu l.am aruncat de la etaj si a disparut….a doa oara la fel era el intr.o alta persoana nu stiu cine era si ma alerga sa ma stranga de gat scapam el venea dupa mine si ma strangea de gat la un moment dat m.am ascuns intr.o cladire intunecoasa si m.am trezit spunand Tatal Nostru.Ma puteti ajuta

  • albu says:

   Eu am visat ca imi tineam baietelul in brate bibic de 2luni 1 saptamana si la un momendat a inceput sa vb .lam potolit si apoi iar a inceput zicea vrei sa te trag si eu de par fa ? Am inceput sa zic TATAL NOSTRU de multe ori si mam sculat zicand TATAL NOSTRU.mam speriat si acum cand ma gandesc imi este frica . Ce poate insemna??????

 • Nico says:

  Am visat ca stateam pe iarba, sprijinita de in maldar de lemne taiate. Am simtit o palma mare pe capul meu, care ma apasa. Prietena mea si prietenul ei stateau in fata mea, dar nu vedeau nimic, doar agitatia mea. Am reusit sa prind palma si sa trag, apoi m-a ajutat tipul…si tot tragea, era o mana de culoare rosiatica care se lungea. Am reusit sa ma ridic si am vazut chipul ala rosiatic, cu niste dinti mari, urechi ascutite, care se uita fix in ochii mei. Nu ma puteam misca. Am incercat sa imi apropii maine pt a face semnul crucii, acela de ”piei drace” si nu puteam. M-am trezit cu mainile in pozitia aceea.

 • Ionut says:

  Eu de 2 saptamani tot il visez pe drac? Imi spune cineva ce tot inseamna asta? Am niste vise in care ma trezesc transpirat si imi bate inima foarte tare,aseara am visat ca a venit peste mine in camera si vroia sa ma lege cu un lanta,ajuta-ti ma va rog ca nu stiu ce sa mai fac?

 • Nick says:

  Ce inseamna cand il visezi pe necuratul cazand in flacari chiar in fata ta?

 • Andrei says:

  Eu am visat de 2 ori despre asta. Una a avut legătură cu credință mea fata de dumnezeu. Iar alta salvând omenirea din mâinile lui. Decizii daaa.

 • Ionela says:

  Am visat ca era un ciine eu cred ca acel ciine avea legatura cu dracul. Ciinele venea inspre mine ear eu eram cu nepoata mea si cind colo apare si dracul si i zice la cinele cela sami dee pace vinind inspre mine apoi imi spune mai ai o saptamina. Ce poate sa insemne va rog mult raspundeti va rog frumos

 • Giulia says:

  Buna eu am visat ca eram la cules de porumb și in lan era si o casa părăsită era plină de diavoki care a început să ne atace mai erau rudele mele

 • Eu m am visat intre 2 femei și aveam un inel care în vis reprezenta legatura dintre mine și soțul meu ,apoi se făcea că venea dracu și voia sa i dau inelul respectiv iar cele 2femei îmi spuneau să îl dau ca sa plece . Eu nu am vrut sa le dau și am început să spun tatăl nostru și m am trezit și tot spuneam în gând rugăciunea…..

 • Li says:

  Am visat ca on pamint era o gaura si astupata cu fier si mai era o gaura peunde eseau si parca eram intrun joc, trebuia sa trecem prin cuibul lorsi eram cistigatori , am luat parca o piatra mare si am aruncato in ea si cineva care era cu mine mia spus ca astai ea si ii ft rea unde a esit de acolo si a mera într-un perete de piatra si din urma ei altii ….era neagra parca un cîine imens si niste urechi ascutite si o blana neagra ….nustiu ce semnifica dar miar fi interesant ….

 • Emi says:

  Eu nu stiu daca a fost vis.Sa intamplat im patru nopti.1in prima am visat ca eram into casa la un funerariu si am vazut in tanar frumos in sicriu si im paruse rau ca murise asa tanar,dar el imi spusese(stai linistita ca tot amea esti).2in urmatoru vis find a doua seara,alergam avand ipresia ca ma urmarea cineva,dar ma oprisem la unicu stalp luminat si vizavi unde nu era lumina cineva dar cu o voce cunoscuta imi spune sa vin spre el dar refuzand zicand sa vina el la lumina , dar el imi spune ca daca va veni imi va fi frica de axpectu lui,in final in acel vis imi arunca o verigheta si imi cre sa o pun pe mana ca eu *cica*sunt nevasta lui.dar am refuzat si iam cerut sa se arate si mia promis ca maine sesara o sa vina si sa nu ma seri.In final ultima zi mam pus into parte sa adorm nu am avut timp sa atipesc si simtiam ca o parte din pat se lasa (nu am dat interes),dupa cealalta parte (in juru picioarelor meu),fara interes dar cu un motiv de tarja sau frica,dupa am simtit ca cineva vroia sa imi dea chiloti si ciatceafu jos ,dar de spaima am deschis ochi si am vazut o persoana atletica dar si provocatoare care imi sunea(uitama ai dorit sa ma vezi in realitate ,lasama esti a mea si nu poti schimba nimic amea vei fi si dupa ce vei muiri).arr…asta a fost coamru meu de cand aveam 19ani si tot il amintesc si am 29 ani .nu il pot scoate din cap acel cosmar sau ce…

 • Bianca Andreea says:

  Buna…habar nu am daca cineva o sa vada acest comentariu al meu….dar, am visat acum circa 15 minute unde… mi a aparut diavolul..cel putin asa cred…era un om negru, cu coarne, si ochii rosii…care radea super malefic…iar dupa in acelasi vis am vazut unde parintii mei erau pe autostrada si au facut un accident…terminand prin a fi morti…ce poate insemna asta? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sau nu stiu…

 • Chivu marina says:

  Eu am visat ca se transformase el dintr_o pisicuță neagră si fugeam de el ca imi era frica, eram cu mai mulți dar necunoscuti si ne ascundeam de el ca ne urmărea, si dintr_o data era vecinul meu acel drac si stam de vorba cu el si sa transformat în drac .. Nu imi mai aduc bine aminte ,dar e singurul lucru care imi amintesc! ? oare ce inseamna ca am vazut alte lucruri dar nimic ca stam cu el de vorba sau sa ma alerge ..

 • F says:

  Eu am visat ca eram altcineva si ca eram casatorita cu diavolul. In vis mi a facut mult rau si tot voiam sa l parasesc dar nu ma lasa, pana am zis Rugaciunea Inimii(“Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatosul”) si am putut pleca. Am oprit o masina si am plecat cu o femeie care imi zicea ceva de Milano??
  Aveti idee ce ar putea insemna?
  Multumesc!

 • Chanela says:

  Am visât ca eram in apartamentul meu si la mine la Masa era o femeie bolnava de cancer ( nu avea par pe cap), si mia spus ca sa nu pierd incredere si mia zis ça ea are cancer si tot i a dat dumnezeu , si eu am zis ce tia dat; si zice ea ça ia dat un copil dar nu stie daca e o fata sau un barbat ca lea dat la cineva ( ca cand ea nu la vrut) . La mine acasa se facea foarte intuneric, si in spatele iei pe colt era un om tot in negru, nu puteam sai vad fata. Si a aparut in camera mea langa usa un copil cu spatele ( avea vreo 5-6 ani) cum am vazut siloueta era un barbat copilul. Si am vrut sa vad fata copilului si acest om in negru a venit la mine si radea si eu parca sal bat si mam trezit. Asa de frica imi era cand mam trezit

 • Laurentiu says:

  Eu nu stiu daca a fost vis sau nu :/ dar eram in vacanta la bunica mea cu mama , dormeam cu mama in pat , eram mic de vreo 9 ani , bunica dormea in aceasi camera , m.am trezit in toil noptii , aici incepe totul , nu mi.am dat seama daca era un vis sau realitate totul parea foarte real , mama dorme si eu m.am rodocat din pat caci am auzit usa de la camera , si l.am vazut , era o silueta de om , in flacari linistite care nu ardeau si avea o furca in mana exact ca falacrile de pe el , stinse si linistite , ca jarul’
  a deschis usa si s.a uitat la mine , eu nu am stiut ce se intampla asa ca m.am ‘ascuns’ sub patura , dupa aceea , m.am trezit iar si mama nu era langa mine , era afara , nu stiu cat era ceasul , si am inceput sa plang , bunica sa trezit si a chemat o pe mama in casa , si am auzit cum mama a spus ca ea era afara si ca a auzit vocea si a vazut ‘corpul’ fratelui ei sprijinit de copac , in momentul in care a chemat o pe mama la el , plus ca el avea si un telefon
  Insa ce mi se pare mie dubios e ca nu stiu daca a fost un vis sau nu
  Si ca fratele mamei mele este plecat din locul unde sta’ bunica . Este in alta tara

  Si mi sa mai intamplat ceva de data asta , stiu ca m.am trezit , dormeam somgur in camera mea , cand pe la ora 04.00 a intrat un om in camera mea , si nu am stiut cine este , eu fiind somnoros’ nu m.am ridicat din pat , el ma intrebat ca cine sunt si etc dar eu nu i.am spus nimic
  Ciudat e ca el a iesit din camera si nu am auzit nimic dupa aceea
  Dar tata in cealalta dimineata , cand ne.am trezit a venit la mine in camera si a gasit scrum de tugara pe masa , si un cojoc’ asezat pe scaun :/
  Plus ca omul era batran de vreo 50+ ani

 • Maria R says:

  Am visat de 3 ori. O dată venea bucuros spre mine si imi râdea in fata ca ma cunoaste iar eu duceam de el,de 2 ori când ma cauta cu o lumină albastră (gen laser ). Stiam ca el este si dădeam sa fug…sa ma ascund.

 • Maria R says:

  Iar eu NU ma duceam spre el

 • Bajan Mario says:

  Eu am visat ca eram cu colegii mei in scoala si cu parintii nostrii dar deodata cerul se facu rosu inchis. Iar dupa aceea ochii oamneilor mari le straluceau si aveau culorea neagra cu tenta rosie, dar copiilor nu le a facut nimic. Noi cautam o cale de scapare si am vazut un afis care scria : Satan conduce lumea! ; . Iar atunci eu cu colegii mei ne am dus la parinti si i am incercat sa ii facem sa se gandeasca la Dumnezeu si Isus iar atunci pe toti ne a luat de gat sibne a spus : nu te mai gandi la asta ca nu exista dumnezeu. Atunci m am suparat foarte rau , dar il aud pe un coleg care plangea ca de ce nu poate da timpul inapoi sa nu vina la scoala. Atunci m am gandit ca daca dam ceasul MECANIC inapoi cu 48 de ore si sa strigam in cor toti copii :SA VINA DULNEZEUL CERESC. Am cerut ceasul unei fete si l am dat inapoi si am strigat ,iar dupa aceea pe rannd parintii nostri nu mai erau hipnotizati si cerul revenise la normal dar cu un curcubeu.

 • Miruna says:

  Am visat ca eram la granita dintre Iad si Rai, vorbind cu Satan. Oarecum „il placeam”, incercam sa vad bunatatea din el, dar ma ranea necontenit. Ma simteam atat de rau incat de fiecare data urcam niste trepte pentru a ajunge in Rai si a scapa de el, dar tot la granita ajungeam. Apoi m am apropiat de el si mi a aratat scarile spre Iad spre care m am avântat o data si am gasit pericolul acolo jos, iar el a venit sa ma salveze, ducandu ma la granita.

 • ^^ Stefänia ^^ {am 10 ani} says:

  Eu am visat ca bunica mea care este moarta in real a adus un drac acasa si la pun intre flori la bucatarie unde acum sta un porc de guinea in real bine statea cand visam dar eu in vis am vazut decat pisioarele bunici mele si mam dus la dracul ala si el lucra la ceva practic ne ajuta cu ceva in casa ceva de genu si lam inttebat daca vrea sa fim prieteni si sa ridicat ca era sub o carpa sa nul vedem si sa ridicat si lam vazut era urat rau si fiinca era urat tremuram de frica si a spus ca nu vrea sa ne imprietenim si a inceput sa ma alerge prin 7 dimensiuni dupa el a spus ca este dracu real nu este doar un demon un slujitor si ca statea sub carpa fiinca nu trebuia sal vada nimeni si dintrodata din slab ce era ca el sbura cand ma alerga zbura repede in a 7 dimensiune sa facura mare si mia spus ca era. Dracu cel adevarat si am tipat si ma ridicam cand ma ridicat aveam pozitia de pe titanic Si se facu o lumina mare si a disparut de cate va zile tot ma gandesc la asta si imi este frica sa stau singura in casa sau pe intuneruc …..

 • Nicoleta says:

  Am visat ca cantam ceva despre dracu si am vazut iadul si dracu ma urmarea si eu eram in masina si baga o perasoana in oala lui si a zis ca si eu urmezi si dupa a inceput sa fuga dupa mine

 • Delia says:

  Eu am Visat ca am mers la el unde locuia intrun castel infioros si nu eram singura erau inca doua persoane cu mine la care nu le vedeam fata si mergand prin acel castel unde trebuia sa urc scari multe si inalte
  Si cand ajunsem acolo el mi sa aratat si ma inrebat ca ce vrem de la el
  Si noi il rugam sa opreasca o situatie de care nu imi mai aduc aminte ce era si deadata el facuse acel lucru si sa cutremurat totul .
  Apoi sa intrerupt totul
  Mia fost foarte teama de el .
  dar cumva el era si bun .
  Ce poate insemna asta
  Apoi a doua zi ma duruse tot corpul ca dupa mult efort facut .
  Ce poate insemna asta .
  Va multumesc

 • Dana says:

  Eu am visat că am avut o discuție cu partenerul meu si la urma l-am văzut pe partenerul meu demon langa mine in pat am sărit din pat că arsă am aprins lumina și inima mea bătea foarte tare de frica

 • Alina says:

  Iar eu am visat ca priveam la necuratu in ochi si nu ma temeam dar de frica mam trezit

 • Eu am visat ca satana ma omora ce inseamna asta?

 • Eu am visat ca vorbeam cu un baiat care are pritena . am avut si eu treaba cu el dar ne am certat Si acuma il visez mereu si acolo in vis a apartu dracu care sa dus la bucatarie si a dat drumu la apa si dupa nu vroaia sa plece si imi zicea ca se intoarce

 • Gabriel says:

  Eu am visat de mai multe ori la un anumit interval de timp..gen acelasi vis..se facea k ajungeam acasa..iar cand deschideam usa simteam o energie puternica negativa in casa..ca si cum cineva rau este in casa..cineva foarte rau..simteam k e dracu in casa..si ramaneam tintuit in pragul usii..cu o frica imensa in mine..si nu puteam sa fug sa fac nimic..si urma sa vina spre mine..vroiam sa fug sa trag repede usa si nu puteam..ma prindea mereu acea forta..dar nu puteam sa vad ce e..si ma trezeam speriat de nici sa ma misc nu aveam curaj..uff urat tare

 • Ricardo says:

  DE CÂTEVA ZILE VISEA CATREMUR SE ÎNTUNECA TOT ȘI NU MAI VĂD NIMIK NU POT SA MA MIȘC NU POT SA STRIG O STRIGAM PE PRIETENA MEA CA SA MA TREZEASCĂ SI NU PUTEAM SA VORBESC AM ÎNCERCAT SA LOVESC BARA DE LA PAT CA SA MA TREZEASCĂ PRIETENA ȘI N-AM PUTUT SA MA MIȘC DELOC CE POT FACE IN PRIVINȚA ASTA

 • Mario Constantin says:

  Visat că a venit un preot la mine acasă și mi-a arătat Biblia și eu am inceput sa fac urat si aveam vocea groasă și dintr-odată preotul mi-a pus mana pe frunte și a ieșit ceva o identitate din mine și a fugit m-am speriat când m-am trezit ce înseamnă ???

 • Laur says:

  Eu am visat ca i-am cerut ajutor cand am mers la judecata.

 • Anca says:

  Astea ca toate … dar eu l-am vazut in realitate nici de cum in vis .. de la varsta de 12 ani tot venea dupa mine … nu ma lasat in pace pana la varsta de 16 ani .. eram pe campul de langa casa mea si l-am vazut cazand din cer chiar intr-un liliac.. aveam pisici negre la capul meu cand dormeam . Eram foarte speriata .

 • AYiru_05 says:

  In aceasta noapte am visat un drac in corp de copil, încă era total mutilat. De două ori l-am învins,dar a treia oară m-am trezit. Ce poate însemna?

 • Veronica says:

  am visat mai de mult ca pernele imi cadeau din pat si se puneau la locul lor si ca am trimis-o pe mama sa aduca un preot sa citeasca in casa, preotul nu a vrut sa vina si am trimis -o din nou pe mama sa il aduca pe preot si cand a venit preotul usa de la apartament se blocase si preotul nu putea intra in casa si am mai visat azi-noapte ca eram cu sotul meu la tara intr-o casa batraneasca si intr-o bucatarie de iarna era o pivnita si simteam ca e necuratul acolo si deodata am fost izbita si lovita in obraz de o forta nevazuta, m am trezit imediat parca simtind lovitura. In ambele vise simteam prezenta diavolului dar ca o putere nevazuta,nu i-am vazut niciodata chipul si ma rog la Dumnezeu nici sa nu i-l vad caci ambele vise m-au marcat si au avut un impact puternic asupra mea.

 • Andreea says:

  Am visat .ca framintam aluat de piine pentru un drac! .ca inseamna asta?
  Multu

 • Marcela says:

  Eu am visat ca am gasit un copil mic era plin de muste pe fata si ma chinuiam sa il scap de ele cand dintro data am auzit o carte rasfoinduse m-am uitat nu a fost nimic si am simtit o greutate imensa asupra mea am inceput sa ma rog si acel copil sa schimbat intr-un copil farte frumos sincer simteam ca sunt treaza si nu ma puteam misca a mai zis ceva dar nu am intales nimic din ce a zis pentru ca era ca un murmur si mi-am deschis ochi si eu ma rugam ma simteam ca si cand nu am dormit de loc toata perioada visului ..ce poate fi

 • Lil darken says:

  Am visat ca am sunat la 666 și a venit la mine acasă și când a venit totul era rosu

 • Danut says:

  Am visat ca stătea pe fotoliu și era mic prima data am crezut ca e un copil deghizat apoi am realizat și m.am speriat

 • Sumedrea Gabriel Valentin says:

  M-am trezit plangand. Am visat ca ma alergau 2 demoni mari negrii cu coarne galbene. Fugeam cu baiatul meu in brate.

 • Nicoleta Nastase says:

  Am visat o femeie batrana care candva am lucrat pt ea….era foarte rea, hoata si foarte falsa precizez am cunoscut-o destul de bine (2 ani)de ceva ani a murit……m-am visat la ea in casa dar dansa avea coarne de diavol si inca 2 cornite stateau sa iasa langa alea mari ….era urata neingrijita (cand era vie era o femeie cu de toate se respecta si avea bani mai multi decat putea cheltui)in vis cautam ceva de munca…..am ajuns iar la ea dar ea era o alta…..i-mi era acum parca mila dar si frica vroiam sa o ajut dar ideea ca nu ma cunostea si se transformase ma facea sa tremur …..a sunt telefonul si visul a disparut dar am in minte imaginea ei de femeie urata si cu coarne stie cineva sa descifreze acest vis?

 • Lavinia says:

  Am visat ca Satan era in spatele meu si imi tragea in sus elasticul de la par …eu fiind in pat cu mama care este moarta si dormeam langa ea….ea fiind cu spate la la mine…..cu greu am apucat sa o trezesc si i-am spus ce mi-a facut Satan….sa ridicat speriata si mi-a dat cu mana pe spate ,fara sa spuna nimic!…

 • Mihaela says:

  Buna,am visat un diavol care se uita urat la mine,cu tot capul in flacari si prin ochi si gura era lava iar eu am zis dute de aici nu am avut nici un pic de teama sau frica si am spus Împărate Ceresc de careva ori si dispărut

 • Darius says:

  Ce se întâmplă dacă visăm că ne omoară?:)

 • Diaconu Elena Cosmina says:

  Eu am visat ca îl vad pe satana într-o cana de cafea ! CE semnifica asta ?

 • Bogdan says:

  Eu am visat o creatura demonica care nu poate fi explicat. Si eram la tara la margeni la slatina olt si ma alerga. Si cred numi aduc bine aminte dar ori lam omarat ori cineva la omorat

 • Eu am visat că eram într-un autobuz cu mulți copii și pe mine mă punea să ii pun pe toți să creadă în el și îmi spunea îți place trecutul tău și eu i-am spus că nu și îmi arată că în viitor o să am bani mașină vila și de toate și mergeam cu autobuzul dar mergeam într-un tunel negru

 • Claudiu says:

  Este pentru prima oara cand il visez pe diavol lam visat ca imi arăta iadul ce inseamna asta?

 • Laura says:

  Am visat ca eram în masina cu tata și mama și mama mea calcase un pui de drac cu roata si l a omorât mi a spus sa nu ma uit și sa spun Tatăl Nostru cu ochii închiși

 • Petru says:

  În vise demonii se prezintă sub diferite forme, oameni urâți, animale, monștrii și mereu ne vor atrage atenția asupra prezentei lor înfiorătoare prin tot felul de metode odioase. De cele mai multe ori suntem neputincioși în a răspunde cu forță fizică așa cum ne-am dori, să putem scăpa din momentele groaznice în care îi simțim aproape. Ne simțim paralizați și foarte greoi. Aceasta ni se întâmplă din cauza păcatelor pe care le facem, mai ales dacă urâm sau vorbim de rău pe alți oameni. Un vis în care am întâlnit prezența demonilor nu trebuie neglijat, chiar dacă în unele vise ni se pare că am învins singuri diavolul. E nevoie să începem să ne rugăm cerând ajutorul lui Dumnezeu și mulțumind Lui, chiar dacă poate nu am făcut-o niciodată sau nu obișnuim. Încercând să trăim fără Dumnezeu suntem mereu la fel de paralizați și greoi ca în prezența demonilor din vise. Dumnezeu să ne ajute! Domnul Dumnezeu este binecuvântat, binecuvântat este Dumnezeu zi de zi, să sporească între noi Dumnezeul mântuirii noastre! Binecuvântat să fie numele Tău Doamne, în cer și pe pământ și în inima mea, acum și pururea și în vecii vecilor amin!

 • Crina says:

  Am visat că era peste mine și mă săruta, simțeam o greutate într-adevăr, și când m-am trezit nu reușeam să-mi fac cruce, simțeam că sunt neputincioasă

 • Alexandra says:

  Eu am visat ca eram indragostita de el si la un moment dat nu stiu ce a facut si am inceput sa dau in el si se enervase si i s au inrosit ochii foarte tare,dupa a inceput sa alerge dupa mine si ne am oprit dar era si fratele lui mai mic cu el,si nu stiu cum am ajuns intr-o camera unde era un animal de companie care chitaia in continuu si lui ii era frica,ceva de genu o striga lucy…si se ducea dupa ea,facea ce voia ea…si dupa m am trezit brusc..

 • Valentina raducanu says:

  Eu abia ce mam trezit din somn si vrea sa va spun ca prima oara se facea ca o tava de aragaz erea in aier,iam aratat cumnatei mele dupa se facea ca am luat tave ca eu o puneam jos ia se ridica si am inceput sa dau cu ia in toate partile si sa ijur pe diavol,dupa se facea ca am luat tava si mam pus jos in fata oglinzi cu tava in mana si cand mam uitat in spatele me in oglinda erea o femeie cu coarne si ochii rosi foc cand am vrut sai dau cu tava ma paralizat prin oglinda si nu aveam forta in final am inceput sa zic tatal nostru si se facea ca am lasato blocata in oglinda aceia si ca de nicaieri in coltul livingului a aparut un miel mic si parca ametit si mam trezit si vam scris direct

 • Gabriela says:

  Buna dimineata

  Eu am avut un vis foarte ciudat, stateam in chirie cu sotul ai copilul meu si am cautat sub pat…acolo gasisem un maieu negru pe gat frumos, care ma atragea sa l port, si langa un borcan cu lichid si miniatura corpului unui drac, pe langa ceva gen busuioc, si alte chestii marunte ca si cum ar avea legatura cu vrajile. Ma chinuiam sa le mqtur sa le arunc afara, insa copilul meu tot voia sa vina aproape de aceste chestii. Este un vis foarte aiurit, ma cam chinui sa l relatez… la un momentdat le am aruncat intr o zone cunoscuta in apropiere de zona unde am copilarit si sta in prezent tatal meu. Un indiciu ce ar putea insemna asa ceva? Am uitat sa mentionez ca in vis spuneam incontinuu Tatal Nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!