arleto.ro

Care sunt semnificaţiie spirituale ale cifrei 6 şi caracteristicile celor năs...

Miercuri, 25.Noi.2015 12:13 Numerologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care sunt semnificaţiile spirituale ale cifrei 6?

Care sunt semnificatiile spirituale ale cifrei 6 si caracteristicile celor nascuti sub vibratia acestui simbol? 2

În numerologie cifra 6 face parte din suita cifrelor pozitive 3,6 şi 9 şi i-au fost asociate multiple semnificaţii mistice şi spirituale care îşi găsesc corespondentul în natură şi în spiritul uman al fiecărui individ. Caracteristicile spirituale ale cifrei 6 sunt legate de simbolistica pentagramei şi constituie astfel un centru responsabil şi un stâlp de susţinere al lumii. Cele 5 vârfuri ale pentagramei sunt asociate cu elementele naturale – pământ, aer, foc, apă şi spirit – şi sunt considerate a fi sinteza vieţii pe Pământ. Astfel, cifra 6 este o cifră complexă, un centru de susţinere care deţine toate frâiele naturale ale Pământului şi astfel preia asupra ei responsabilitatea a tot ceea ce menţine echilibrul natural pe planeta noastră.

Care sunt caracteristicile celor care sunt născuţi în data de 6/16 sau 26?

Datorită asocierii cu pentagrama, simbolistica acestei cifre mai este asociată prin reprezentarea ei vizuală unei femei însărcinate, un simbol al fertilităţii.

Calităţile celor născuţi în data de 6/16 sau 26 ale lunii

Persoana născută sub auspiciile numărului 6, fie că a venit pe această lume în data de 6, 16 sau 26 ea are menirea de a purta asupra ei responsabilitatea a tot ce o înconjoară, în special faţă de familie, prieteni sau cei care au nevoie de ajutor social. Cifra 6 le oferă abilităţi de comunicare şi empatie cu cei care au nevoie cel mai mult de afecţiune şi ajutor şi principalul lor scop este să aibă în grijă destinul altora, să se preocupe de soarta altora şi să menţină în viaţa lor un echilibru între viaţa de familie şi celelalte domenii de activitate ale vieţii lor. Aceştia sunt în permanenţăCare sunt semnificatiile spirituale ale cifrei 6 si caracteristicile celor nascuti sub vibratia acestui simbol? 3 preocupaţi să deţină controlul, însă nu ca un dictator ci ca un protector care are grijă ca energiile pozitive, echilibrul şi armonia să nu fie în pericol cât ei trăiesc pe acest Pământ. Întotdeauna au tendinţa de a căuta soluţii la probleme de ordin social, chiar mondial şi de a se implica în proiecte umanitare care ştiu că pot avea un impact asupra întregului glob. De regulă, ei sunt acele persoane care au o latură afectivă mult mai accentuată decât cea raţională şi întotdeaună pun mai mult accent pe relaţiile interumane decât pe cele profesionale. Fiind guvernată de planeta Venus, cifra 6 este considerată a fi patroana celor care preţuiesc iubirea mai mult decât orice pe această lume şi a celor care consideră că iubirea este numitorul comun a tot ce conţine viaţă pe Pământ.

Defectele celor născuţi în data de 6/16 sau 26 ale lunii

Datorită bunătăţii lor şi a modului în care au tendinţa de a se implica în viaţa celorlalţi, cei născuţi sub auspiciile cifrei 6 riscă să se încarce prea mult cu problemele celorlalţi şi să intervină prea mult în viaţa lor, nerespectându-le intimitatea. De asemenea, este posibil ca cei din jurul lor să nu le răspundă cu aceeaşi afecţiune şi atunci ei se vor închide în sinea lor şi se vor îndepărta de ei, simţind că îşi părăsesc rolul de susţinători ai echilibrului. Din acest motiv şi echilibrul lor interior poate avea de suferit.

În Zenivers – echilibrul este unul dintre cele mai importante concepte ale vieţii pe Pământ şi este vital să realizăm existenţa Iubirii pentru a putea fi împăcaţi cu noi înşine şi cu tot ceea ce ne înconjoară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *