arleto.ro

Ce înseamnă când visezi un preot? Interpretarea visului în care apare un pre...

Luni, 08.Mai.2017 18:04 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce înseamnă când visezi preot?

Preotul în vis este imaginea păstorului pe Pământ şi alesul lui Dumnezeu pentru a-i lumina pe semenii săi. Acesta este instanţa morală a Bisericii, o instituţie care deţine în prezent influenţe în societate în plan fizic, însă în plan spiritual ea este stâlpul religiei şi un sprijin pentru aceia care îşi pun nădejdea în soarta pe care Dumnezeu le-au rezervat-o. Preotul este acela care ne învaţă, care ne iartă, ne dă povaţă şi ne îndrumă pe drumul nostru în viaţă. Acesta poate fi imaginea tatălui înţelept, îngăduitor dar şi aspru, un model spiritual de care fiecare avem nevoie în viaţă.

Ce înseamnă când visezi popă în biserică?

Atunci când visezi preotul în biserică este semn că vei fi protejat într-o situaţie dificilă şi că vei fi ferit de nenorociri mari. Preotul în visul tău reprezintă un amic bun sau pur şi simplu o persoană care te va salva şi te va feri de la un necaz care te paşte. Acest simbol este în strânsă legătură cu încrederea pe care tu o depui în cele sfinte şi cât de mult te bazezi pe faptul că atâta timp cât ai credinţă în Dumnezeu nimic rău nu ţi se va întâmpla. Există şansa ca în viitorul apropiat să fii pus în poziţia de a realiza cât de mult valorează credinţa ta şi cât de mult te poate feri de rele şi necazuri.

__________________________________________________________________________________

Ce semnificatie au visele si ingerii in religia musulmana?

__________________________________________________________________________________

Semnificaţiile visului în care apare preotul în biserică:

 • Protecţie
 • Vei fi ferit de necazuri şi evenimente nefaste
 • Încrederea în Dumnezeu te va salva de la un mare necaz

Ce înseamnă când visezi preot în cimitir?

Dacă preotul din visul tău se află în cimitir este semn că în viaţa reală te simţi tot timpul în pericol, înconjurat de oameni care îţi vor răul. Preotul în cimitir este o prezenţă nefastă şi nu prezice nimic bun. Atunci când acest simbol apare în visul tău sunt mari şanse să primeşti nişte veşti triste din partea acelora care pretind să îţi fie prieteni şi să fii dezamăgit de faptul că ţi-ai pus încrederea în persoane nepotrivite. Eşti o fire care vede binele în oameni însă nu tot timpul predicţiile tale se dovedesc a fi adevărate şi sfârşeşti prin a fi dezamăgit. Atunci când visezi că un preot se plimbă prin cimitir este semn că eşti descumpănit de comportamentul celor din jurul tău iar motivul pentru care te simţi aşa este că până şi persoanele apropiate ţi-au trădat încrederea. Cimitirul este considerat astfel în tradiţia onirică spulberaea speranţelor pe care le aveai în umanitate şi în sufletul bun al omului.

Ce înseamnă când visezi preot în casă?Ce inseamna cand visezi un preot Interpretarea visului in care apare un preot

Atunci când visezi preotul în casa ta este semn că ai nevoie de o curăţare la nivel energetic atât din punct de vedere fizic dar şi mental. Tot timpul eşti îngândurat, trist şi duci un stil de viaţă care te macină pe interior. Îţi doreşti să fii din nou bine dipus şi să simţi că viaţa merită trăită, şi dacă visezi un preot în casă cel mai probabil vei cunoaşte o persoană care te va scoate la lumină, te va ajuta să-ţi revii din tristeţea în care te-ai cufundat şi vei fi din nou aşa cum erai odinioară.

Astfel, vedem cum preotul reprezintă o schimbare în viaţa noastră şi depinde numai de noi şi de cum interpretăm acest simbol dacă va fi în sens pozitiv sau negativ. De asemenea, trebuie să ţinem cont şi de faptul că acest simbol este în strânsă legătură cu contextul în care apare şi că trebuie să ne aducem aminte numeroase detalii şi starea de spirit pentru a ajunge la cea mai concludentă interpretare.


9 comentarii

 • george says:

  Buna! Am visat ca eram acasa la bunica mea, si eram toti familiarii acolo ca eram in preajma sarbatorilor, si asteptam protul(stiam ca trebuie sa vina preotul) a venit preotul a facut slujba cum se face de sarbatori, a si tropit cu apasfintita chiar abundant, a terminat repede trb lui si a spus ceva gen „gata care da cu banu” tatal meu iar fi dat bani si eu l’am intrebat daca doreste sa manance ceva si a spus ” da… are bucatica de carne in ciorba aia?” Se facea ca era o ciorba facut de batranica mea bunica! Si i’am sp ca mai este o bucatica de carne fix pentru dmnv va ajunge, si sa pus a mancat tot.. acum ca ma uitam bn la el se facea ca acel preot era politaiul din satul acela imbracat in preot si etc. Si cam pe aici sa terminat visul… stie cineva ce poate insemna? Mersi

  • John says:

   Ca ai o imaginație bogata

  • Magda says:

   George,la tine e o problema,daca bunica e in viata!? Sau o va pierdeti,dupa care se va dezbate o mostenire sau ceva in fata unui om al legi,carnea in vis is pacate,si ascunzisuri cu inscenari,conflicte familiale si tradari.

 • Xryss says:

  Sora mea are probleme in familie si aseara am visat ca vorbeam cu preotul pt k nu stiamcum sa o ajut, el m-a sfatuit si m-a imbratisat zambind….ce inseamna? Apoi am visat pe surorile mele cu sange pe nas k fiind rezultatul unei dispute.

  • Magda says:

   Inseamna ca sora ta si voi..veti trece prin necaz,judecata sau conflict in fata unui om al legi,sange vesti.

 • Gabi says:

  Am visat ca eram cu fetita mea intr-o biserica mare si era cam intuneric.la un momentdat am surprins un preot santajand pe cineva(nu imi aduc bine aminte cu ce).I-am cerut sa vb aceasta problema cu seful ” bisericii pt. Al da afara.Deodata au venit 2 famili de nemti( cineva importantii) care avea un bebelus in mana.La un moment dat se facuse foare aglomerat si toata lumea se inbulzea (te dadea jos din picioare)ca se tinea un concurs iar in acel moment mi_am adus aminte de fetita mea care statea sus la balcon si strigam dupa ea.am regasit-o dupa ce toata lumea a disparut o vedeam schimbata cu alte haine ca venea la mine. Stie cineva ce inseamna?

  • Magda says:

   Pentru Gaby..sigur! In visul tau apare o biserica si un preot..specificatia biserica e o institutie de stat..tribunal,ambasada,politie,procuratura,…preotul e specificul unui judecator! Crec ca ai avut probleme familiale,ori divort unde trebuia sa castigi fetita,sau un proces unde este implicat si fetita,sau un spital..ca sa castigi copilul..au venit fam.Nemti..deci straini…oricum din confruntatea vei castiga ceva legat de copil..intrigi,falsitate,inscenari,necaz..mai multe iti pot spune in privat.

 • Marija says:

  Am visat ca a venit preotul ca sa-mi sfinteasca casa. Deja aveam in gind sa-l chem pe preotul ce l-am visat dar mi sa spus ca alt preot trebuie sa vina in zona unde locuiesc.

 • Elena says:

  Buna ziua poate cineva sa ma ajute cu semnificatia visului am visat azi dimineata un preut parca eram intrun bus plin de lume si eu si inca o doamna alaturea de mine stateam jos la podea asezate parca nu eram impreuna si preutul venise in bus ca sa ne binecuvinteze si la primul om la mine o venit si parca eu nu stiam ce sa fac ma incurcasem cu semnul crucii nu stiam cind sa fac si preutul avea o luminare in mina si eu cind dadusem sai sarut mina preutului dadeam in lumimare si preutul a si vazut ca eu nustiu ce sa fac si parca el spusese valeleu in trun semn ca nustiu nimic si parca plecase de la mine si se dusese la alta persoana nu ne luase la rind pe fiecare dar ne alegea asta a fost visul meu poate cineva sami spuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *