Ronde.ro

Astrograme personalizate – consultatii astrologice

Zenivers iti ofera posibilitatea sa intelegi mai bine influenta pe care astrele o au asupra ta, prin intermediul serviciilor astrologice personalizate: harta natala, studiu de compatibilitate si revolutia solara, interpretate de un astrolog autorizat

Ce este o harta naturala? Din punct de vedere astrologic harta natală reflectă poziția planetelor pe cer în momentul în care o persoană s-a născut. Cu alte cuvinte,este o poză statică a cerului din momentul și locul nașterii. Din punct de vedere spiritual, această poză vă este este totodată și matricea sufletească, iar ea rezonează cu dumneavoastră întreaga viață. Ce ne poate spune? Ne oferă informații despre: personalitatea dumneavoastră misiunea personală în viață tendințele personale și sociale direcția care ar trebui adoptată pentru a vă îndeplini destinul Atenție! Harta natală nu operează cu elemente de clarviziune, ea este deja o afirmație a ceea ce sunteți și ne arată calea prin care vă puteți dezvolta la o capacitate de maxim potențial.

Ce este un studiu de compatibilitate? Studiul de compatibilitate între două persoane, sau sinastria așa cum se mai numește ea în astrologie se ocupă atât cu cu studiul domeniilor de compatibilitate cât și cu sectoarele de incompatibilități dintre cei doi, pentru a defini potențialul acelei relații. Ea se realizează prin compararea a două astrograme diferite dar și prin suprapunerea acestora, privind afinitățile dintre două persoane și direcțiile lor comune de acțiune. Ce ne poate spune un studiu de compatibilitate? Psihologii spun că într-o relație nu contează numai afinitățile ci și modul în care tratăm diferențele dintre noi și partener, în relația noastră personală. Așadar, de multe ori ne întrebăm cu cine suntem în afinitate, pentru a ne găsi perechea potrivită…? Astrologia vine să răspundă acestei întrebări prin stabilirea punctelor puternice dar și a celor slabe din cadrul unei relații sau a unei potențiale relații amoroase. Este adevărat că iubirea sfidează orice predicții astrologice, însă o relație de durată nu este definită numai prin iubire iar ceea ce o face să reziste este tocmai echilibrul dintre acele puncte tari și slabe, pe care astrologia le poate identifica din timp. Ele vor ieși la iveală mai devreme sau mai târziu și atunci e de ajutor să apelăm la un astfel de studiu pentru a fi în cunoștință de cauză și pentru a ne feri de neplăceri inutile.

Ce este o revoluție solară? Revoluția solară constă într-un ciclu complet al zodiacului pe care Soarele îl îndeplinește în călătoria sa celestă într-un an. Se analizează aspectele pe care Soarele, Luna și Ascendentul le formează cu celelalte planete din harta natală și se determină pespectivele pentru următorul an. Ce ne poate spune revoluția solară? În termeni populari revoluția solară este un tip de horoscop pe un an de zile personalizat. Astfel, se utilizează RS (revoluția solară) pentru a determina etapele prin care o persoană va trece timp de un an, experimentele pe care le va întâlni în drumul său și tendințele de acțiune. De asemenea, puteți apela la un astfel de studiu pentru a păși cu dreptul în noul an și pentru a știi la ce să vă așteptați de la el sau îl puteți solicita pentru a vă explica anumite evenimente din trecut. Este o hartă dinamică și ne oferă o mulțime de informații despre modul în care lucrurile se pot desfășura pentru persoana care solicita acest tip de serviciu astrologic.

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!