arleto.ro

Primii pași în terapia cu cristale și efectele ei asupra organismului

Joi, 05.Ian.2017 12:35 Ezoterism, Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Se spune că atunci cand vrei un cristal el te găsește, în forme neașteptate, îl primești cadou, îl găsești sau îți apare în vis sau în diverse sincronicități. Cristalul te cheamă, te acceptă, te adoptă, este prietenul și Maestrul tău, din momentul în care l-ai dorit, face parte din viața ta.

  1. Cristalul trebuie curățat și încărcat cu energie și lumină, apoi programat să ne ajute în diverse acțiuni. Cea mai simplă metodă de curățare pe care o cunosc este scufundarea lui într-un vas de sticlă cu apă curată și sare grunjoasă, apoi îl așezăm pe pervaz și îl lăsăm 24 h ca lumina soarelui și a lunii să il curețe și să îl energizeze. După aceea, îl putem folosi în curățarea și energizarea spațiilor, relațiilor, persoanelor și proiectelor, pentru vindecare, dezvoltarea intuiției și creativitate chiar divinație.

Cea mai veche formă de conștiință care a luat naștere prin fuziunea unui mineral cu o formă de viață pură, încărcată de secole cu amintiri și fapte se concentrează într-o formă și culoare atrăgătoare, aproape ancestrală, care trezește în noi, senzații și sentimente pe care nu le putem pune în cuvinte. Prin culoare și felul în care împrăștie lumina, cristalele sunt diferite și fiecare are un anumit scop general și altele atribuite de noi.

Cele mai eficace pentru corpul fizic sunt cuarțurile transparente, fumurii și verzi.

  • Cuarțul transparent – este un foarte bun energizant al întregului organism.
  • Cuarțul fumuriu – ne ajută să fim prezenți aici și acum în corpul fizic, indicat când suntem distrați sau aerieni.
  • Cuarțul verde – echilibrarea întregului organism și a glandelor endocrine în special.
  • Cuarțul roz și galben – lucrează asupra corpului afectiv.
  • Citrinul – echilibrează trăirile afective ale celor trei chakre de jos, rădăcină, splenică și plexul solar.
  • Cuarțul roz – echilibrează afectele iubirii celor patru chakre superioare, inima, gâtul, al treilea ochi și coroana.
  • Lapis lazuli – sprijină corpul mental în claritate și gândire.
  • Ametistul purpuriu – este piatra spirituală care transformă energiile joase în frecvențe înalte.

bannerautovindecare.ro     

 2.   Cum se activează cristalele:

Activarea înseamnă pregătirea pentru a lucra cu el. Există mai multe moduri dar cea mai simplă și la îndemână este să ținem cristalul în palma stângă. Dupa o vreme vom simți pulsații sau vinbrații în aceasta palmă, cristalul este atunci conectat la vibrația noastră.

Îl putem programa să ne ajute în diverse situații în care avem nevoie de ajutor sau pentru echilibrarea și vindecarea corpului fizic, mental sau afectiv.

Cristalul însuși este un instrument de măsurare, el se conectează la mental și lucrează cu el. Tot organismul nostru este un sistem de cristale care canalizează energia și o transformă în ceea ce este necesar corpului. Mintea este principalul coordonator și controlor al acestor cristale rezonante care alcătuiesc uriașele cristale lichide ale corpurilor noastre.

primii-pasi-in-terapia-cu-cristale-si-efectele-ei-asupra-organismului-2

Daruri – în această perioadă puteți dărui celor dragi cristale sub toate formele: bijuterii, amulete și talismane, șiraguri pentru meditație și rugăciune sau simple bucăți de cristal.

Mulți au auzit că cristalul poate fi folosit pentru vindecare doar cand este primit.Dăruind cristale oferi iubire pentru că el conține vibrațiile iubirii. Iar iubirea vindecă. Și, dacă nu vă dăruiește nimeni un cristal dar aveți în inimă dorința de a-i ajuta pe ceilalți, cumpărați-l, important nu este cum îl obții, ci cum îl folosești!

Corina Ivan


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *