Ronde.ro

8 semne că ești o Vrăjitoare înnăscută și nu îți dai seama

Miercuri, 04.oct..2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ai fost numită în multe feluri, inclusiv vrăjitoare. Pentru tine este foarte clar: ori ești o vrăjitoare bună într-o rochie superbă, ori zaci sub o casă și atunci, clar, ești o vrăjitoare rea. Așa că, atunci când îți zice cineva că ești vrăjitoare, nu știi dacă este în sensul bun sau rău al cuvântului.

Nu pot să subscriu unei singure categorii pentru că s-ar putea să nu te încadrezi  în nici una din categorii, și totuși să fii o vrăjitoare.

Nu trebuie să faci tot felul de vrăji, să fierbi poțiuni și nu mai știu ce, ca să vrăjitoare. Din contră, ca să fii vrăjitoare, trebuie să își trăiești viața la maxim, să refuzi să te încadrezi în standardele societății.

Semne că ești o vrăjitoare

  1. Nu ești Maica Tereza – nu trebuie să aduni toți nevoiașii, toți amărâții, toți săracii, în casa ta. Nu ai nevoie de așa zișii prieteni care nu te sună sau care nici măcar nu te întreabă vreodată ce faci. Nu ai nevoie de cei care vor să fie în prezența ta, dar doar pentru că au nevoie de tine. Îți petreci timpul cu oameni care te apreciază, care îți cunosc valoarea. Aceștia sunt oamenii care sunt alături de tine, atunci când te scufunzi în abisul iadului, și tot ei te ridică la liman.

  1. Nu ești o mamă sau soție perfectă – nu o să faci micul dejun cu flori pe masă, și nici nu o să-i fii scală partenerului de viață, în speranța că te va face fericită. Nu ai timp pentru așa ceva! Vei alerga tot timpul, cu copilul după tine, pentru că așa vrei.

  1. Îi închizi mamei tale – simți dinainte să sune telefonul că va suna mama ta. Nu te interesează însă, că te sună să se plângă din nou de sora ta, de casă, de nepoți, de vecini. Într-adevăr, este mama ta și o iubești, dar nu poți să suporți a mia oară conversațiile în care se plânge de orice. Mai ales, că nici nu poți să îi spui ce gândești în realitate.

  1. Îți imaginezi cum ar fi fost viața ta dacă – toată viața ai făcut ceea ce a trebuit: ai mers la școală, ai învățat, te-ai măritat, ai făcut copii, iar acum urăști viața asta. Urăști faptul că ai o diplomă pe care nu o folosești la nimic. Plănui să îți duci copiii la Ikea și să îi lași acolo, numai că în ciuda acestor gânduri psihopate știi că de fapt, iubești totul în viața ta. Așa că aceste idei răzlețe le vei arunca în coș înainte de a face micul dejun pentru copii.

  1. Îți acorzi timp și ție – te înscrii la cursul acela de pictură, pe care știi că nu prea ai cum să îl plătești, sau îți iei o zi liberă pentru a-ți cumpăra cea mai sexy lenjerie; sau petreci toată ziua citind pentru că ai realizat că o să explodezi dacă nu îți faci timp și pentru tine.

  1. Ai încredere în tine – știi ce este mai bine pentru tine. Știi de ce ai nevoie. Știi ceea ce vrei. Faci ceea ce trebuie pentru a fi fericită.

  1. Crezi că există magie – nu te-ai alăturat altor vrăjitoare și nici măcar nu deții un pachet de cărți de Tarot, dar știi că lumea are mult mai multe de oferit decât ceea ce vedem noi. Îți dai seama dacă îți place de cineva din prima, preiei emoțiile celor din jurul tău, ai senzații de deja-vu mai mult decât ai vrea. Nimic nu ar fi posibil fără magie, nu?

  1. Ești cea mai „tare” – tot ce ai citit aici până acum este adevărat, și totuși ai impresia în continuare că ești plictisitoare, ciudățică și nesigură pe tine. Nu! Faci ceea ce îți convine ție, așa cum îți convine ție, mă rog nu chiar tot timpul, dar toți trebuie să începem de undeva.

De fapt, termenul vrăjitoare poate nu se aplică, dar femeie în adevăratul sens al cuvântului DA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!