azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

11 semne că ești un Înger în devenire

Luni, 02.Oct.2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Viața noastră pe Pământ are un scop sacru, acela de a evolua spiritual, nu de a ne învârti într-un cerc vicios plin de insatisfacții și de senzații tari.

Ca ființe umane, fiecare dintre noi este conectat la Împărăția Îngerilor, în mod conștient sau inconștient. Fiecare dintre noi este un Înger în devenire, aflat aici pentru a evolua și pentru a descoperi adevărata sa identitate. Acesta este scopul nostru spiritual: să descoperim și să dezvoltăm puterile divine pe care le avem înăuntrul nostru.

Nu toți, dar poate o parte din noi, ne dorim să salvăm lumea. Ne dorim să îi putem ajuta pe cei din jurul nostru. Avem impresia că viața nostră trebuie să aibă o semnificație, că nu totul este despre traiul zilei de mâine, despre grijile cotidiene.

Fiecare dintre noi are un scop în această viață. Indiferent de viața sa fizică, fiecare am venit pe Pământ pentru a îndeplini o misiune divină. Oricât de doborâți am fi de poverile vieții, trebuie să realizăm că există o Forță Divină care ne va ajuta întotdeauna.

Care sunt cele 11 semne că ești un Înger în pregătire

 1. Ești avid/ă după informații noi și te simți diferit de ceilalți.
 2. Ești convins/ă că viața are alt scop decât acela al supraviețuirii.
 3. Într-o zi te simți bine, plin de energie și lumină; apoi te simți trist și fără nici un chef.
 4. În timp ce prietenii tăi își duc viața fără a pune nici o întrebare, tu te întrebi dacă ești mai fericit decât ei.
 5. Vrei să nu judeci ci să fii corect și drept, ești intens…câteodată prea mult, câteodată prea puțin.
 6. Simți anumite discrepanțe în viața ta: ori e vina ta ori a altora, dar nu înțelegi de ce te simți așa.
 7. Prevezi anumite evenimente înainte e a se produce.
 8. Te simți deziluzionat de lucrurile care se întâmplă în lume sau în viața ta, și nimic nu îți aduce un sentiment de împlinire.
 9. Ești extrem de senzitiv, începi să vezi semne, să descoperi intențiile oamenilor sau mesajele din spatele cuvintelor lor.
 10. Te trezești în mijlocul nopții sau în mijlocul zilei, că vezi aceleași numere: 111, 333, 555.
 11. Vrei să te transformi într-o persoană mai bună, care să îi poată ajuta pe ceilalți.

Toate aceste semne îți arată că ești în inițiere, că ești pregătit să primești cunoștințe sau informații noi, că ești pregătit să îl cunoști pe Dumnezeu.


2 comentarii

 • Rancea Ronel says:

  Ma simt mult, mai mult decat atat. Iti pot spune sensul cuvintelor tale si pot interpreta tot ce ai scris. Exemplu : punctele 10 si 11, nu au noima si nici-o legatura cu subiectul. Esential si determinant este punctul 7. Sunt multe de spus.

 • Georgescu says:

  In laboratoarele cerului ingerii au un statut aparte ! Sunt Ingeri si atat ! Nu pot deveni Oameni ! Oameni pot deveni Sfinti sau dupa Judecata finala Nimic . Ingeri pot in cazul cel mai trist sa devina Ingeri Negri sau rai sau malefici – cred ca acum ai realizat ca ai gresit total articolul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *