Ronde.ro

5 modalități de a te proteja de magie neagră

Marți, 03.oct..2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dacă ai avut parte în ultima vreme numai de ghinioane  sau știi că ai dușmani care îți vor răul, atunci ar trebui să te gândești și la magia neagră. Nu toată lumea crede, dar în cultura noastră există aceste, să le zicem superstiții, cum că oricine îți vrea răul poate alege să facă acest lucru prin magie.

Evident, ca în orice cultură, și în România există credința că anumite zone sunt mai predispuse către magie, decât altele, dar la noi subiectul este adânc înrădăcinat în istorie. Așa că, științele oculte sunt la mare căutare și în zilele noastre.

Astfel, dacă ai impresia că cineva ți-a făcut ceva rău, sau că ești ținta magiei negre, există câteva metode pentru a te feri sau proteja.

Nimeni nu crede în magie, mai ales neagră, până nu i se întâmplă ceva rău.

Cum să te protejezi de magie neagră

 1. Întărește-ți scutul spiritual – indiferent dacă crezi sau nu, toți posedăm metode de protecție naturale prin care înlăturăm orice tip de magie. Pentru a te proteja, trebuie, în primul rând să îți purifici ara și să îți protejezi chakrele. Poți face acest lucru prin intermediul unui terapeut sau poți învăța chiar tu să faci acest lucru, prin meditație.

 1. Sare – pe lângă faptul că țara noastră posedă această comoară, sarea are proprietăți de curățare și purificare, nu numai ca mineral adăugat în mâncare. La fel cum protejează murăturile la fel te poate proteja și pe tine de magie neagră. În filme, oamenii se înconjoară de un cerc de sare pentru a se proteja. Deși, poate fi foarte bună această metodă, nu este și practică decât dacă plănuiești să îți petreci restul zilelor în interiorul cercului. Veste bună este că, sarea poate fi împrăștiată în tot perimetrul casei tale pentru a te proteja, și va avea același efect cu cercul de sare.

 1. Amuletă – amuletele sunt obiecte de protecție pe care le poți purta cu tine. Atâta timp cât sunt cu tine vor contracara efectele magiei negre. Anumite amulete pe care le poți lua în considerare sunt: medalii religioase, simboluri religioase, cristale sau săculeți cu ierburi.

 1. Poți să râzi – cu magia neagră nu e de jucat, dar câteodată trebuie să o iei și în râs. Magia este de fapt energie, la fel este și râsul sau bucuria. Important este faptul că fiecare se găsește la extreme, de aceea se neutralizează reciproc. Evident acest lucru nu funcționează pentru orice tip de magie neagră, dar merită să încerci și acest lucru. Poți râde de vrajă sau de cel ce a făcut vraja, și atunci există posibilitatea să scapi de probleme.

 1. Vrăjile în oglindă – când orice altceva a eșuat, poți încerca să întorci magia neagră către cel care ți-a făcut vrăji. Vrăjile în oglindă presupun aprinderea unei lumânări negre în fața unei oglinzi, lumânare pe care o lași aprinsă toată noaptea în camera ta. Negrul absoarbe energia, mai ales energia negativă. Oglinda va redirecționa energia rămasă spre cel care a înfăptuit vraja.

Magia albă sau neagră este tot magie. Singura diferență între ele este intenția.

Magia albă are la bază intenții bune, pe când cea neagră nu. Magia reprezintă energie trimisă cu un anume scop. Dacă ești îngrijorat că ești victima sau ținta unei astfel de practici, poți să te folosești de aceste metode de protecție, menționate.


2 comentarii

 • Georgescu says:

  Alte modalitati nu aveti ? Cam subtire articolul …….si de eficientaaaaa , nu vreau sa ma pronunt……

 • Pop Mihai says:

  Ateismul şi interesul exclusiv asupra propriei persoane te scapă de vrăji.
  Când nu mai crezi în mici-o fiinţă supranaturală,spirituală,şi practici materialismul detaşându-te de orice este supranatural şi în special de domeniile oculte,descoperi în timp că nici-o acţiune din aşa-zisul supranatural nu are nici-o putere asupra ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!