Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi un nou născut sau o naştere? Interpretarea visului ...

Luni, 15.feb..2016 14:04 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

În visele noastre apar adesea simboluri care ne pun pe gânduri. Specialiştii au constatat că indiferent de simbolul visat şi femeile şi bărbaţii pot avea aceleaşi tipuri de vise, indiferent de sexul cu care ne-am născut. De aceea unii bărbaţi sunt uimiţi atunci când visează că dau naştere unui copil, sau se visează într-o ipostază femeiască. La fel şi invers – femeile pot fi suprinse de un vis în care fac munca unui bărbat sau chiar se pun în pielea unui bărbat.

Ce inseamna cand visezi un nou nascut sau o nastere Interpretarea visului in care apare un nou nascut sau o nastere 2

Ce semnifică naşterea în vis?

Naşterea în vis de regulă prevesteşte o etapă nouă în viaţa dumneavoastră, un eveniment ce este pe cale să se înfăptuiască sau ceva la care aţi muncit, aţi contribuit şi urmează să se materializeze. De foarte puţine ori naşterea în vis are legătură directă cu prevestirea unei sarcini sau a unei naşteri. Dacă femeile care aşteaptă un copil visează că vor naşte trebuie să caute explicaţiile mai degrabă la întrebarea Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată, decât la apariţia naşterii în vis. Atunci când naşterea apare în vis este semn că în sinea dumneavoastră se pot naşte anumite sentimente, dorinţe gânduri sau că lucraţi la ceva care vă suprasolicită din punct de vedere emoţional.

Atunci când visezi o naştere în vis este un semn pozitiv şi aduce cu sine ideea că lucraţi la ceva pe cale sa se dezvolte. Dacă aveţi în lucru anumite proiecte grele la locul de muncă, naşterea în vis poate prevesti faptul că evoluţia proiectului este una bună şi în curând vă puteţi aştepta la rezultate.

Dacă visezi propria naştere este semn că îţi doreşti să afli anumite răspunsuri sau sursa anumitor evenimente din viaţa ta. Pe de altă parte poate însemna că îţi doreşti să o iei de la capăt, să te schimbi cu totul şi urmează să faci nişte schimbări radicale pentru destinul tău.

Dacă visezi că naşte cineva apropiat este semn că eşti foarte implicat în viaţa acelei persoane şi îţi doreşti să ai o infuenţă asupra nou-născutului chiar dacă nu ai luat parte la zămislirea acestuia.

Semnificaţiile naşterii în vis:

 • Zămislire
 • Schimbare
 • Evoluţie
 • Proces
 • Etapă

Ce înseamnă atunci când visezi un nou născut?Ce inseamna cand visezi un nou nascut sau o nastere Interpretarea visului in care apare un nou nascut sau o nastere 3

Un nou născut anunţă de regulă un nou început în viaţa ta. Dacă visezi că dai naştere unui nou născut este semn că te implici într-o situaţie şi îţi iei responsabilităţi mari asupra ta. Un nou născut în vis anunţă veşti bune în principiu, anunţă nişte schimbări care au loc şi pe care ţi le-ai dorit. Cel mai important este cum vei acţiona de acum înainte. Un nou născut în vis îţi aduce o nouă şansă de reuşită, o nouă oportunitate de a investi în ceva din care poţi scoate profit substanţial.

De asemenea, acest vis implică faptul că ar trebui să faci nişte schimbări, care pe termen lung îţi vor fi favorabile şi se vor dovedi a fi benefice pentru tine, chiar dacă în momentul de faţă le percepi ca pe nişte sacrificii. Dacă nou născutul din vis este copilul tău, asta înseamnă că responsabilitatea schimbărilor şi a noilor situaţii în care te implici revin în totalitate asupra ta. Pe de altă parte dacă nou născutul din visul tău este al altcuiva este semn că te consideri responsabil pentru ceea ce se întâmplă în viaţa altcuiva şi că regreţi faptul că nu-l poţi ajuta să iasă dintr-un impas.

Ce înseamnă când visezi un nou-născut în braţele tale?

Dacă visezi un nou-născut în braţele tale este semn că eşti implicat în anumite probleme de care nu poţi scăpa prea uşor şi că o mare responsabilitate se abate asupra ta. Fie că eşti tată de familie sau o mama singură, toate treburile casei îţi revin ţie. Nou-născutul din braţele tale, fie că este al tău fie că nu, reprezintă o situaţie pe care trebuie să o confrunţi şi pe care trebuie să o rezolvi într-o măsură sau alta.

În acelaşi timp, nou-născutul din braţele tale poate fi rezultatul unui proiect la care ai muncit mult şi acum culegi rezultatele. Te mândreşti cu ceea ce ai obţinut şi îţi e drag să îţi priveşti munca la care ai agonisit atât.

Semnificaţiile unu nou-născut în vis:

 • Un nou început
 • O nouă şansă
 • Oportunitate
 • Responsabilitate
 • Schimbare


55 de comentarii

 • Marina Locin says:

  Foarte interesant, dar eu am visat azi noapte un bebelus, brunet care plangea incontinuu. Asta ce-o mai fi?

 • Florin says:

  Am visat o fata care și o țineam de mana dar o cunosc de undeva dar nu stiu de unde ce semnificație și ce anume înseamnă visul acesta

 • Veronica says:

  Salut, eu am visat ca am adus pe lume un băiețel. Apoi a crescut și era unul foarte frumos + ca a mai salvat lumea de niște roboti gigantici. Ma făcut mândră de el….. era un copil deosebit. Îmi lipsește, as vrea ca sa fie chiar el în real brunet cu ochi negri.

 • Alina Georgescu says:

  Eu am visat ca o vaca năștea doi viței, ii vedeam cum ies unul după altul în placenta și cum se ridicau în picioare încercând sa meargă. Ce înseamnă?

 • mihai says:

  Am visat ca sotia mea a nascut prin buric, prematur si fara dureri. Aveti vreo interpretare?

 • Magda says:

  Am visat ca am născut o fata ,nu am văzut-o,dar spuneam familiei…am o fetita .
  Asta ce-o însemna ???

 • Bună seara.eu am visat ca am dat naștere unui băiețel fără dureri chiar am visat moara. Ce o fi

 • Tatiana says:

  Am visat ca am născut un băiețel. Ce sa fie?

 • Cristea Petruţa says:

  Foarte interesant dar eu am visat aseara ca am născut o fetiţă, nu m-am vazut insarcinata sau cum o nasteam, am visat pur si simplu ca o ţineam in braţe, era înfăsată si atât. Am inteles de la mai multi ca fetita inseamna necaz, aici inteleg altceva, ma puteti lamuri va rog?!

 • Zancicoschi Andrei says:

  Am visat aseara, cum prietena (o fata pe care o cunoscusem acum mult timp si momentan nu mai suntem impreuna) nascusae in fata mea 2 baieti si 2 fete. Dupa ce i-a nascut copii erau, parca deja imbracati in hainute albe si aveau parul inchis la culoare. Este foarte ciudat visul pe care l-am avut, pentru ca nu mai am nici macar o legatura cu persoana respectiva, dar am iubito foarte mult. Va rog sa imi spuneti si mie ce semnifica acest vis.
  Cu stima Andrei Z

 • Miha says:

  Eu am visat ca eram mama a doi benelusi !
  Dar nu am visat cand iam nascut iam visat doar in fasa si unul dintre ei era mai mic iar celalalt mai mare si avea ceva probleme eu am spus ca e handicapat?
  Lam visat pe cel mic cand lam alaptat era in bratele mele si radea!

 • Dia says:

  Am visat ca nasteam 5 bebelusi si ma ajutam singura, dar eram speriata ca nu plangea niciunul. Nu aveam hainute, an gasit doar niste prosoape.

 • Silvia says:

  Ce înseamă dc visezi ca ai patu copii nou născuți în vis știi ca sunt ai tai dar nu iai născut . Erau în pragul ușii dar totuși erau ai mei și le ziceam „gata, mami” și unul dintre ei a murit sa transformat în păpușă. Și nu aveam eu grija de ei dar mama dar totuși îmi era frica dc ce sa zică mama se aceasta isprava . Și iubitul meu a renunțat la facultate ca sa muncească. Și nu aveam pempersi pt ei . Și când mia zis mama ca unu a murit vroiam și ceilati s-o facă ca eu vroiam sa dau bacul . Și la un moment dat am ieșit în strada ca să-l întâmpin pe tatăl meu care este mort și îmi era frica și de reacția lui și el stătea sprijinit de o mașină și mia zis ca vino la tata sa te pupe chiar dc nu am vândut strugurii și nu am bani eu tot pe tn te iubesc mult.

 • laura says:

  am visat ca am.o fetita si ca acolo la spital noi mai pus an pat anca 4 bebeluș an pat o fata si trei băieți si si a mea iera fetita iam lut an brate si pe aia pe rând si ca api o luat foc spitalu si ca iam lut an brate pe toti sa nu ai las acolo si out si sotul din iei an brate sai scoatem de acolo vi pe toti an Prunea cu fetita mea ce ar putea an semna

 • Diana G says:

  Am visat ca am născut un băiat trist care tot timpul dormea și nu voia sa mănânce nimic.în vis am văzut chipul bebelușului și am observat ca semăna cu soțul meu doar ca era mult mai grăsuț la obrăjori.oare ce înseamnă?

 • Gabriel says:

  Buna Zenivers.

  Am visat ca logodnica mea era gravida si ca mi-a nascut un baietel frumos cu ochi albastrii ca ai mei. Ce inseamna? Are vreun sens ca acum 2-3 saptamani a visat si ea acelasi lucru? Ca a dat nastere unui baietel cu ochi albastrii. Poate fi psiholocic sau ceva cu subconstient?

 • Anca says:

  Eu am visat noaptea trecută ca țineam in brațe un băiețel cam de aproximativ 1 an si care era al meu. Era îmbrăcat frumos cu părul blond cret si ochi albastri. În vis păream a fi la o petrecere. Ce ar putea insemna?

 • Carmen says:

  Buna , am visat ca aveam in brațe un nou născut,era băiat si eram foarte bucuroasa ca este copilul meu îl iubeam si îl pupam. Dar in realitate nu sunt căsătorită si nu am nici copii.. ce înseamnă? Mulțumesc!

 • Gabriela says:

  Buna am visat ca eram insarcinata si am nascut o fetita nasterea a a vut loc in curtea casei la parinti mei si mama mea este degedata si pe ea am visato ca ma ajuta la nastere si cu ea am nascut tot ea mea zis ca bebelusu pe care lam nascut in curte e fata si era bucuriasa

 • Viorel says:

  Eu am visat ca am gasit un nou nascut pe o străduță și l.am luat în brațe. Era infășat tot și i-am dat la o parte scutecul de pe fața ca să-l văd.era intradevar un bebeluș frumos. Iar lângă el avea o sacoșă cu două sticluțe de lapte inca cald. Ce o însemna??

 • Flori says:

  Ce inseamna daca visezi un copil prematur defapt 2 copii erau unu mare normal si unu foarte mititel dar nu iam nascut prin sona intima ci pur si simplu tuseam si imi curgea sange din gura si eu tot scuipam si aveam ca un fel de flecma lunga si tot treceam de ia si iam nascut iam loat in brate pe ala mic ca ala mare disparuse si eram acasa acolo erau 2 catei care se uitau la mine si era de sange si ei mai tin minte ca venise doctorita la mine si a zia ca copilul este bine eu sunt problema dar faza mai tare ca eu sunt si insarcinata in realitate 27 de saptamani

 • Ghiocel says:

  Am visat ca a născut nevastamia un baiat și după a murit împreună cu el .ami spune și mie cineva ce anseamna va rog

 • Denisa says:

  Buna , aseară a visat iubitul meu cum ca am născut un băiețel și la luat în brațe ! Ce înseamnă ?

 • Am visat ca o persoana pe nume Perseverez Perez imi spunea : natere de fiinta la tine. Eu sunt o persoana de 65 de ani.

 • Ghius Ecaterina Roxana says:

  Buna dimineata eu sunt insarcinata si am visat aseara ca am nascut si aveam o fetita pe care o alaptam ce inseamna ca sunt ingrijorata multumesc frumos

 • Tudor says:

  Am visat ca mi s-a nascut un bebe pe care il ingrijeam si care urina foarte mult, zeci de litri.

 • Mihaela says:

  Salut eu am visat un bebeluș care îmi cădea din brațe de fiecare data când il luam oare ce înseamnă

 • Tania says:

  Am visat ca am nascut u băiețel si ca eram in maternitate băiețelul era pe pat apoi parca m-am certat cu asistentele medicale si cu doctorul si am plecat acasa

 • Cristina says:

  Am visat ca am nascut foarte usor un copil dar era mort.Nu eram nici supărată deloc ,e ceva de rau?

 • Elena says:

  Buna seara eu am visat aseara ca nascusam trei gemeni ii tinusam in brate si dupa au murit .ce inseamna asta???

 • Alina says:

  Buna am visat ca am Dat nastere la 5 baieti cat EU si sotul meu iam tinut in brate EU sant insarcinat in a 5 luna nu stiu sigur c’è Este fata sau baiat aflam luna care vine.. In vis eu eram preoccupata cum ii creste in schimb sotul meu nu

 • Crisan Mirela Maria says:

  Aseară am visat ca am o fetita mica frumoasa si ca era in cărucior si era frumoasa. Eu si sotul meu ne bucuram si ii arătăm fetiței noastre mai mari surioara. Oare ce semnificatie are. Multumesc frumos.

 • Luminita says:

  Am visat ca am nascut un baietel acasa in pat ce inseamna

 • ALINA says:

  Am visat aseară că plouă fost foarte tare si am găsit un copil născut atunci cu o pisică care era peste el ,ore ce înseamnă acest lucru.

 • Tudoran mădălina says:

  Prietenul meu a visat ca i-am născut un băiat pe care il iubea asa se mult încât pe mine nu ma lasa sa ma apropii de el apoi copilul a crescut a învățat să meargă si a inceput sa alerge iar prietenul meu alerga dupa el si nu il putea prinde . Copilul a cazut si sa lovit rau ne grabeam sal ducem doctor pt ca trebuia sa ne ducem la o nuntă iar copilul sa facut bine.

 • Rodica says:

  Eu am visat ca eram la spital si ajutam o prietena sa nasca era sange si dupa pe alta am ajutat o c’è se va intampla

 • Rodica says:

  Am visat ca eram lntr un spital si ajutam o cunosti ta sa nasca era sange si dupa un bebelus c’è se va intampla

 • Victoria Ermurachi says:

  eu am visat ca era noapte și se auzea o fata cum striga si fugea, era însărcinată, începuse sa nască într-un parc, o vazusem cind am întors capu ea deja nu mai era se auzea un plinset de copil nou-născut, mam dus repede și lam luat în brate lam infasat întro hainuta de amea ca era frig și plinga într-una lam luat în brate să-l liniștesc să-l duc undei familia lui(bunicii care erau oameni de afaceri) și ei vroiau sa mi-l ia dar eu nu îl dădeam am zis ca o sa stea la mn pin vinè mama lui si la un moment dat se auzea afara niște strigate venise ea și zicea ca vrea sa își vadă copii ca vor sa o omoare eu am luat-o repede de mina și am d’uso in casa linga copil și ia mia zis ca să am grijă de el dacă i ea pățește ceva sa nu-l dau la bunici ca n-o să-l crească și eu mam uitat în momentu cela la copil și il vedeam cum zimbea dădea din minute și din piciorușele lui micuțe și parca vroia să-mi zică ceva.
  Of oare ce ar insemnind
  Eu vreau copii foarte mult de aia poate am visat da chiar asa sa am grija de copilul unei fete care nu o cunosc și pe care vor sa o omoare!!!
  Oare ce poate sa însemne??

 • Cornélia says:

  Buna tuturor,
  Am visat nou nascut in famille (nepot de frate).Spre stupefactia tuturor bebelusul a inceput sa vorbeasca la fel ca un om mare.Ma bucuram bineinteles ,dar in sinea mea aveam sentimente de frica ,asemeni cu”teama de Dumnezeu”!!! …era ca si cum o divinitate absoluta se nascuse .
  Caut semnificatie pentru nou nascut care vorbeste.

 • Crystina says:

  Si eu am visat aseara că aveam oo fetita ?

 • Ioana says:

  Azi noapte am visat-o pe mama mea care născuse,deși este decedată de aproape 3 ani .

 • Mariana Marcela says:

  Am visat ca eram pe punct de nastere simteam cum burra mea era lasata rau si nu simteam copilul miscand eram in spital cu mai multe mamici si imi asteptam rindul ba chiar am vb cu medicul iam spus ca nu misca si ca ceva nu e in regula am putut vedea chiar copilul si m- am speriat parea mort si nu stiu asa vestejit mic rau si deformat slab sint foarte speriata va múltumesc daca imi dati un raspuns ci respect….

 • Afros says:

  Bună ziua. Am visat pe mama mea, care este foarte bolnavă, imobilizată la pat, după un AVC, că a născut o fetiță cu ochii albaștri, frumoasă, iar tatăl meu o ajuta să nască copilul, după care eu am luat-o și am pus-o în brațele ei.

 • IuliaTeodorescu says:

  Interesant,eu am visat ca mama mea a născut o fată cu un zâmbet așa de frumos si era îmbrăcată în roz

 • Leontina says:

  Bună! Eu am visat ca parca sarcina am dus-o eu și când era vb de naștere a născut el o fetita. Ce semnificație are?

 • Monica says:

  Eu am nascut o fetita an 25 martie 2020 si am visat ca am mai nascut o fetita si sa nascut an 26 septembrie asa am visat si spuneam an vis ca daca stiam faceam. Botezul la amandoua anoreuna

 • Cristina says:

  buna ziua , am avut un vis in care sotia varului sotului meu divortata fiind in vis a dat nastere a 3 copii ( n’am visat nasterea lor) iar sotul meu cand aceasta a luat legatura cu el sa’i explice ca isi doreste ca noii nascuti sa poarte acelasi nume de familie cu cei 2 copii ai sai ( ce’i are in realitate) a acceptat sa treaca copiii in acte pe numele lui ( discutia dintre cei 2 fiind lunga iar sotul meu oferindu’i foarte multa atentie timp in care eu eram exclusa din acea discutie ) ..la finalul visului sotul trecuse acei copii pe numele sau .
  Mentionez ca avem o perioada dificila in casnicie si tin sa subliniez ca nu sunt geloasa pe acea persoana. Ma puteti ajuta sa aflu daca acest vis are o insemntate sau nu si care ar fi aceasta ?
  Multumesc

 • Diana says:

  Am visat ca am născut 5 bebeluși prematuri ce înseamnă asta

 • Valentina says:

  Am visat ca am nascut prin cezariana un baietel asta ce inseamna?

 • Mira says:

  Am visat ca cineva mi-a furat bebeluşa abia nascuta,dar eu am inttat pe furis si am recuperat-o..
  Ce semnifica?

 • Vica says:

  Bună ziua, am visat că o bătrînică de 85 de ani, văduvă, pentru care lucrez eu, a născut un bebeluș, iar eu trebuia să rămân cu ea și zi și noapte să am grijă și de ea și de copilaș, deși nici în realitate nu pot rămâne toată ziua cu ea. Copilașul îmi era foarte drag.

 • A.L. says:

  Buna,
  Am visat ca trebuia sa tin un nou nascut( f mic) pentru a fi vaccinat. Dup ca a fost intepat, a ramas inert. Am fost speriata socata chiar, dar nu am simtir neaparat o durere… Nu era al meu, ma aflam intr-o incapere cu multi adulti si copii -dispensar parca- si cineva, un tatic, m-a rugat sa tin acel copil in timpul vaccinului.

 • Oana says:

  Am visat ca asistam la nastere in apa, vedeam din apa…si nu intelegeam cu respira oamenii atat de mult sub apa. Nasteau si apoi inotau spre suprafata pt a respira. Eu vedeam de undeva din laterala din apa. Ce inseamna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!