dehaine.ro

Ce înseamnă când visez un bebeluş? Interpretarea visului în care apare un b...

Luni, 15.Feb.2016 15:17 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Adesea atunci când visăm suntem marcaţi atât de simbol cât şi de contextul în care apare acesta. Motivele pentru care ceea ce visăm ne poate tulbura conştiinţa  este pentru că ştim foarte  bine  că:

 • Ceea ce visăm prevesteşte ceva bun sau rău
 • Scenariile din visele noastre se pot îndeplini sau nu

Cel mai adesea simbolurile care ne apar în vis ne intrigă deoarece ni s-ar părea imposibil de materializat în viaţa reală sau pentru că din contră, ne dorim foarte mult să se întâmple dar nu ştim cum să procedăm. Adesea, visele noastre, prin intermediul simbolurilor ne oferă şi soluţii la problemele pe care ne dorim să le rezolvăm sau pentru dorinţele pe care vrem să le materializăm. Un exemplu pentru o astfel de situaţie este simbolul bebeluşului care are semnificaţii diverse şi profunde atunci când ne apare în vis.

Ce inseamna cand visezi un bebelus? Interpretarea visului in care apare un bebelus 2

 

 

 

 

Ce înseamnă când visezi un bebeluş?

Atunci când în vis ne apare un bebeluş este semn că în viaţa dumneavoastră treceţi printr-o perioadă grea şi aveţi nevoie de confort, aveţi nevoie să simţiţi că sunteţi ocrotit. Fie că este vorba despre o perioadă grea din punct de vedere emoţional, aţi trecut printr-o despărţire sau aţi pierdut pe cineva drag, bebeluşul din visul dumneavoastră reprezintă nevoia de a fi protejat, de a vă întoarce la o perioadă în care nu aveaţi nici o grijă şi în care primeaţi totul din iubirea mamei şi nu trebuia să vă luptaţi atât pentru a obţine ceea ce vă doriţi.

Bebeluşul în vis aduce veşti bune, prevesteşte încheierea unor etape dificile şi faptul că veţi surmonta cu bine această perioadă grea.

Semnificaţiile visului în care apare un bebeluş:

 • Nevoia de protecţie
 • Nevoie de iubire
 • Confort emoţional
 • Căldură sufletească
 • Inocenţă

Ce înseamnă când visezi un bebeluş băiat?

Atunci când visezi un bebeluş băiat este semn că vei avea parte de o supărare trecătoare sau că un obstacol va apărea în viaţa ta. Nu este ceva permanent şi nici o tragedie ireparabilă; bebeluşul băiat semnifică faptul că undeva aţi greşit fără să vă daţi seama şi acum acea greşeală se întoarce pentru a fi reparată. Aveţi ocazia de a face lucrurile aşa cum trebuie şi de a repara ceea ce aţi greşit.

Ce înseamnă când visezi un bebeluş plângând?

Dacă visezi un bebeluş că plânge este semn că veţi primi nişte veşti triste şi că veţi trece printr-o perioadă grea cu familia. Aveţi mult griji pe cap cărora le faceţi faţă cu greu. Plânsul bebeluşului din vis semnifică nepuţinta dumneavoastră de a face faţă greutăţilor. În acelaşi timp, atunci când un bebeluş plânge asta aduce îngrijorare mamei sale, ceea ce înseamnă că încercaţi prin strigăte disperate de ajutor să atrageţi atenţia cuiva. Aveţi nevoie de ajutorul cuiva şi nu ştiţti cum să îl cereţi.

 • Nepuţintă
 • Greutăţi
 • Tristeţe
 • Neajutorare
 • Necazuri
 • Veşti triste

Ce înseamnă când visezi un bebeluş dormind?Ce inseamna cand visez un bebelus Interpretarea visului in care apare un bebelus

Dacă în visul dumneavoastră bebeluşul doarme este semn că vă aflaţi într-o etapă a vieţii în care sunteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat, vă simţiti sufletul împăcat şi protejat în sânul familiei.

De asemenea, odihna bebeluşului din vis poate semnifica şi faptul că aveţi nevoie de o vacanţă, de o pauză după o perioadă dificilă şi că trebuie să vă mai şi odihniţi, nu numai să munciţi. Este posibil să vă simţi epuizat, să aveţi spiritul încărcat de energii negative, motiv pentru care simţiţi nevoia să vă refaceţi prin somn. Un bebeluş care doarme prevesteşte o vacanţă bine meritată, un concediu de câteva zile în care vă veţi recrea spiritul.

Semnificaţiile visului în care apare un bebeluş care doarme:

 • Nevoia de a lua o pauză
 • Vacanţă
 • Refacere a spiritului cât şi a planului mental
 • Mulţumire sufletească
 • Pace în suflet
 • Protecţie

Dacă în vis bebeluşul se ridică de jos şi începe să mergă este semn că eforturile dumneavoastră la locul de muncă încep să dea roade şi că rezultatele aşteptate încep să se vadă. Acest vis prevesteşte evoluţie pozitivă, recompense financiare şi mult noroc în afaceri. În sfârşit nu mai resimţiţi acele blocaje energetice care nu vă permiteau să evoluaţi şi din punct de vedere spiritual aveţi energia necesară de a merge mai departe şi a obţine ceea ce vă doriţi.


Un comentariu

 • Carțiș Daria Elisa says:

  Eu am visat un Bebeluș straniu intr-un fel! Se uita la mine,zâmbea și nu clipea din ochi! In visul meu era o vreme foarte geroasa iar acel Bebeluș era doar in pampers! Când l-am băgat intr-o încăpere calda, mi-a zâmbit și după iarăși a plecat cu fața cea stranie! Bebelușul se plimba de colo-colo in jurul unei clădiri mari! Parca voia sa caute ceva! Sunt șocata de vis! ?? Va rog sa ma ajutați! Nu știu ce înseamnă și mi-e puțin frica! ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *