Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi că plângi

Luni, 09.nov..2015 14:08 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Studiul viselor este un domeniu care a fascinat numeroşi psihanalişti de-a lungul timpului, în special de un secol încoace când au ajuns la descoperiri mai mult decât interesante pentru modul în care îşi explică oamenii visele.

Visul reprezintă o stare de conştienţă paralelă” – aceasta este una dintre cele mai interesante concluzii la care au ajuns un grup de specialişti în onirologie de la Universitatea Harvard. Spunem interesantă pentru că de regulă oamenii consideră că starea de veghe şi cea conştientă sunt total separate şi că singurul lucru la care ajută somnul este să ne odihnim după o zi obositoare. De fapt, somnul ajută la numeroase alte funcţii organice şi mai ales visele sunt o parte importantă a bunei funcţionări a organismului nostru. Precum cum am realizat până acum, atunci când visăm transportăm elemente cheie din viaţa reală către cea onirică precum imagini sau sunete, de asemenea, putem resimţi anumite stări şi sentimente care ne dau senzaţia că visul este mai real decât pare. În acest caz, plânsul este unul dintre acele elemente care ne induc starea de tristeţe sau apăsare în vis.

 Ce înseamnă când visezi că plângi?

Există teoria conform căreia oamenii visează opusul a ceea ce li se va întâmpla în viitorul apropiat, dar asta depinde foarte mult de simbolurile care apar în acel vis şi de capacitatea spirituală a fiecăruia dintre noi de a intercepta asemenea semne într-o stare de conştienţă paralelă. În cazul plânsului, se pare că de visezi că plângi în vis vei primi o veste bună neaşteptată sau vei avea parte de nişte schimbări în viaţa ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine şi cei apropiaţi din jurul tău. Astfel, plânsul în vis înseamnă fericire. Dar dacă visezi că eşti fericit, atunci vei plânge în viaţa reală? Nu neapărat. Depinde numai de noi cum alegem să întrebuinţăm semnalele pe care le primim la nivel inconştient şi cum le transportăm la nivel conştient. Dacă în vis eşti foarte trist şi plângi foarte mult înseamnă că la nivel inconştient primeşti semnalul că în viaţa reală vei avea parte de evenimente plăcute care te pot lua prin suprindere şi care îţi vor aduce zâmbetul pe buze.

__________________________________________________________________________________

Citeste Cum sa-ti interpretezi singur visele!

__________________________________________________________________________________

 

Ce înseamnă când visezi că plângi în hohote?

 • În plan financiar

Lacrimile din vis sunt mărgăritare. De visezi că plângi în hohote în vis este semn că în viaţa reală poţi avea parte de câştiguri neaşteptate precum câştigul la loto sau o moştenire de pe urma cuiva drag pe care o să-l plângi mult atunci când nu va mai fi.

Plânsul în vis este asociat cu arginţii, bani care pot reveni posesorului dacă se străduieşte suficient de mult să îşi recupereze averea, sau aceluia care munceşte să o obţină. Aceia care trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi care muncesc din greu pentru a obţine nişte bani, dacă visează că plâng în hohote şi sunt foarte trişti în vis, este foarte posibil ca în următoarea perioadă să câştige o sumă foarte mare de bani sau chiar să obţină o mărire de salariu. În altă situaţie, dacă visezi că plângi, eşti foarte speriat şi deznădăjduit în vis înaintea unui examen important, este semn că vei lua acel examen cu brio şi te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.

 • În plan emotional

În ceea ce priveşte starea apăsătoare şi tristă din vis asociată cu plânsul în hohote, în plan emoţional anunţă o încercare de restabilire a unei ordini în viaţă, sau revenirea după o perioadă foarte grea din punct de vedere afectiv. Dacă tocmai ai pierdut pe cineva drag sau ai avut parte de o despărţire şi încă te vindeci de pe urma ei, înseamnă că la nivel spiritual, creierul încearcă să restabilească o ordine emoţională şi te ajută să treci peste momentele grele din viaţa ta. Plânsul în vis reprezintă în situaţia asta încercarea ta de a trece peste ceea ce îţi face rău şi în acelaşi timp nevoia de a te elibera de energiile negative care te-au încărcat din punct de vedere afectiv în ultima vreme. Plânsul în hohote anunţă astfel că în curând se va restaura liniştea in viaţa ta şi că eşti pregătit să laşi în urmă tot ce ti-a făcut rău în ultima perioadă.

Vărsarea lacrimilor mai poate anunţa şi că în curând vei redeveni o persoană fericită si echilibrată din punct de vedere emoţional, mai ales dacă în ultima vreme ai luat în considerare schimbarea comportamentului tău sau renunţarea la anumite obiceiuri dăunătoare. Dacă vei considera că anumite persoane nu au ce căuta în viaţa ta sau că este momentul să laşi în urmă anumite evenimente care nu ţi-au adus nimic bun, plânsul în vis semnifică succesul tău de a trece cu bine peste ele şi de a începe o nouă etapă plină de lumină  ce îţi va aduce numai bucurii.

Ce înseamnă când visezi că plânge un copil mic?Ce inseamna cand visezi ca plangi 4

De visezi un copil mic care plânge vei avea parte de mari necazuri şi evenimente nefericite la care nu te aşteptai. Copilul este inocenţa care plânge şi el de regulă plânge pentru familia sa cât este mic, deci evenimentele si veştile rele vor circula în familie. Atunci când visezi că un copil mic plânge pentru tine e semn că asupra cuiva drag sau chiar a ta, se poate abate o boală grea.

__________________________________________________________________________________

Ce reprezinta starile si emotiile din visul tau?

__________________________________________________________________________________

De ce te trezeşti plângând din vis?

Sunt unele persoane care nu numai că plâng în vis atunci când mentalul lor proiectează numeroase scenarii triste sau nefericite, însă li se întâmplă să plângă într-adevăr în somn şi să se trezească lacrimând. Nu este cea mai întâlnită reacţie a viselor care ne sperie, căci de regulă ne trezim speriaţi, transpiraţi şi cel mult tremurând, dar atunci când plângem în somn şi nu doar în vis, este semn cert că subconştientul nostru încearcă să ne transmită anumite semnale pe care trebuie să le luăm în considerare.

În acest cazul, plânsul din timpul somnului precum cel din timpul visului ne poate trage un semnal de alarmă asupra unor sentimente reprimate şi a unor stări de maximă tristeţe peste care nu reuşim să trecem prea uşor în viaţa reală.

Ce inseamna cand visezi ca plangi 5Atunci când plângem în vis trebuie ţinut cont de evenimentele din viaţa noastră, de veştile pe care le aşteptăm şi starea generală de zi cu zi pentru a putea interpreta semnalele transmise de subconştient, însă atunci când plângem în somn, în mod cert există o cauză a nefericirii noastre în viaţa reală pe care dacă nu o ştim, trebuie descoperită. Altfel mentalul nostru va avea extrem de mult de suferit şi organismul nu-şi va reface funcţiile importante în timpul somnului.

De asemenea, lacrimile din somn ne arată că ne simţim neputincioşi în a ne regla conturile cu acele lucruri care ne fac rău din viaţa reală. Dacă am visa că plângem, în loc să plângem cu adevărat, asta ar fi mult mai bine, căci ar înseamna că putem face acel pas important către starea de conştienţă paralelă care ne ajută să ne rezolvăm probleme la nivel de subconştient în timpul somnului.

Care sunt cele mai comune situaţii în care plânsul apare în vis?

 • Când te visezi pe tine că plângi – e semn că vei avea parte de satisfacţii şi evenimente vesele
 • Când visezi că plângi în hohote şi eşti foarte trist în vis – este semn că ceva foarte bun se va întâmpla sau că un eveniment fericit asupra căruia nu mai aveai speranţe se va ivi în viaţa ta
 • Când visezi că plânge o fată – e rost de probleme mari financiare şi chiar de pierderi pe care nu le vei mai recupera
 • Când visezi că plânge un nebun – e posibil să primeşti un dar, o surpriză la care nu te aşteptai din partea celor dragi
 • Când visezi pe cineva plângând – înseamnă că după nişte evenimente nefericite se va instala liniştea şi fericirea
 • Când visezi că plânge mama ta – e rost de probleme mari şi de situaţii mai greu de trecut
 • Când visezi că plângi mocnit, în linişte – este posibil să ai parte de un eveniment plăcut în familie

Astfel, vedem cum plânsul este un simbol extrem de puternic dacă apare în vis, având semnificaţii la atât la nivelul conştientului cât şi al subconştientului şi care ne poate spune extrem de multe despre modul în care trebuie să interpretăm evenimentele din viaţa noastră. Analizându-ne visele putem ajunge să ne cunoaştem mult mai bine şi să ne explicăm anumite stări şi reacţii pe care le avem în viaţa de zi cu zi.


50 de comentarii

 • Cristiana says:

  In visele mele atunci cand plang mereu ma simt foarte fericita, dar nu mi aduc aminte niciodata motivul…

 • Floretina says:

  Parintii mei sunt despartiti. Il visez mai mereu pe tati. Nu mai tinem legatura asa mult. Il visez… Plang si in vis si in somn… Si dupa cateva zile… Aflu ca s a intamplat cate ceva cu el… Desii simt asta…

  • Aura says:

   Intamplator am citit visul tau si vreau sa-ti spun ca o sa vina o vreme cand si tatal tau va plange de dorul tau.Dar pana atunci iti doresc sa fi puternica si sa fi o mandrie pentru parinti chiar daca sunt despartiti.Gandeste-te ca sunt copii carora le-a murit unul dintre parinti. Asta e viata. Numai bine iti doresc!

 • Adriana says:

  Sunt casatorita si am un copil,timp de 8 ani il visez de 2 ori pe saptamana pe fostul meu iubit si de fiecare data plang in hohote in vis.imi zice cineva ce poate sa insemne visul acesta ciudat?

 • denisa says:

  Eu am visat ca plangeam dar nu imi curgeau lacrimi, ce i seamna asta ?

 • Andrei says:

  De cativa ani cand visez urat visez mereu aceeasi persoana , o umbra care imi apare peste tot si care imi ucide parintii ( Actiunea se intampla mereu in casa ) . Mereu dupa ce se intampla asta incep sa plang si fug din casa la vecini / rude . Ma adapostesc da umbra ma urmareste si vine dupa mine . Mereu ma apara oamenii la care ma duc pana ii omoara si apoi ma trezesc . Uneori main incerc sa-mi imaginez cine e umbra si ma vad pe mine , doar ca difert . Sunt alb ca faina la piele si la haine si cu sange pe mine , doar ca pe langa asta am niste ochi negri malefici si sunt plin de sange . Va rog sa-mi spuneti ce inseamna sau cum sa fac sa nu-l mai visez va rog!!

 • Bianca says:

  Poate trebue sa-ti controlezi mai bine latura interioara deoarece cu ea sau la nervi ranesti oameni din jurul tau fara sa-ti dai seama

 • Andreea says:

  Acum ceva timp am visat persoana pe care o iubesc in secret , in vis am disparut la un moment dat si cand am reaparut acesta ma luat puternic in brate si plangea in hohote si ma implora sa nu mai plec de langa el nici.o dara . Nu imi pot da seama ce reprezinta acest vis tinand cont ca el este foarte distant fata de mine .

 • Steluta says:

  Asta înseamnă ca v-a legat ceva cândva și îți mai apare in vis așa pățesc si eu

 • Liliana says:

  Buna, am visat ca aveam niște bagaje cu mine și m-am mutat la sora mea. Sora mea este căsătorită și in vis la fel era căsătorită și avea o casa mare și albă și m-a tot certam cu sa și se tipa la mine m-a bătea și eu plângeam așa de tare pana când eu parca i-am zis ca plec și nu mai stau la ei și atunci ea a venit și și-a cerut iertare si plângeam amândouă si eu m-am trezit cu lacrimi in ochi . Ce înseamnă asta

 • David adelina says:

  Am visat ca partenerul ma inselat si am descoperit de la persoana cu care ma inselat. Am gasit niste desene si atunci am intrebat-o pe ia. Mi-a marturisit ca el ma insela cu ea de multa vreme. Am sunat-o pe mama ei care imi era buna prietena si mia raspuns ca este tanara si mai departe nu imi aduc aminte. In acest timp el sia facut bagajul si a plecat foarte repede din casa luandu-si hainele si ceva mobila. Tot in vis a aparut si o fata care dadea in carti si a aparut in cada mea care mia spus ca nu e de mine. Plangeam mult. Am iesit afara si il cautam dar nu l-am gasit. Mu il vedeam nicaieri. Ma durea foarte tare ca ma inselase si eu nu stiam nimic. Mai mult nu pot sa va spun ca a sunat telefonul si m-am trezit. In viata reala relatia nu prea merge bine. Am anulat si nunta care trebuia sa fie anul acesta. Unul trage si celalalt viseaza mult. Multumesc.

 • Calina mioara says:

  Eu,am visat ca,am plecat in vacanta si la hotel nu mau cazat pentru ca lipseau numerele de pe bilet…Eu explicam ca,asa am primit biletul dar nimeni nu ma credea si am plans in hohote si eram foarte suparata(nervoasa) ca,am inceput sa aruc biletele si bagajul.

 • marcela says:

  buna ziua. am visat ca mia murit în brațe de infart fostul soț imi poate spune cineva ce inseamna mulțumesc.

 • Diana says:

  Am visat deja a doua oara ceva straniu, in acelasi context dar sub alte forme. E despre prietena mea, prima data am visat ca eram cu prietena mea si mai cineva, pe o carare din pamant si cumva in jurul nostru era marea, dar era apa foarte adanca, noi trebuia sa trecem prin acea apa (si desi era adanca puteam trece prin ea), cat timp eram pe acea carare marea incepuse sa se agite foarte tare, si erau valuri extrem de mari, si niste pasari negre zburau si ele agitate deasupra noastra, dar foarte aproape de noi desi nu ne atingeau, dupa care erau vulturi care zburau catre noi dar nu puteau sa ne atinga, am intrat in apa sa trecem pe cealalta parte si cand am intrat in apa un val mare a venit peste noi, eu am iesit, dar ea nu si cand am strigat-o m-am trezit. Azi a fost cea de a doua oara, am visat tot ceva cu un val foarte mare si niste balene si rechini care inotau pe langa mine dar nu ma puteau atinge, apoi am visat ca aceeasi prietena era moarta, stiam ca e moarta dar ea era cu mine in acelasi timp, si o vedeam toti( pentru ca eram la scoala, noi fiind eleve) doar ca eu stiam ca e moarta, si mi-am cerut voie sa merg la cimitir sa ii duc liliac, pentru ca stiam eu ca ii placea liliacul, si am luat-o in brate si am inceput sa plang, plansesem si mai devreme in clasa inainte sa imi cer voie sa merg, si ea mi-a zis sa ma calmez ca e totul bine, si m-am trezit plangand rau de tot. De ce tot visez cu ea si cu apa si animale rele care nu-mi fac nimic?

 • Gabi says:

  Ce inseamna cand visez ca plang cu lacrimi de crocodil cu sange ??

 • Loredana says:

  L-am visat pe fostul meu iubit cum a venit la mine si eram la biserica si mi-a zis ca eu am zis ceva urat de el si i-am spus ca nu e adevarat si nu a crezut apoi am intrat in biserica m-am asezat si am inceput sa plang

 • Am visat un cal gri legat intr.un rau.
  Iar eu plangeam in hohote de mila lui deoarece nu.l puteam ajuta. Apa era linistita Dar rece . Cand I.am spus proprietarului sa.i dea drumul eu plangeam de neoprit si l.am facut si pe el sa planga.
  In vis o voce din mine imi spunea ca am sufletul curat.
  Ce inseamna va rog sa.mi spuneti!

 • Spovedestete.impartasestete.mergi la masluri.duminica la liturghi.de sarbatori.si nimic nu este.

 • Dede says:

  Eu am visat ca am plâns in hohote de o fericire foarte mare…nu de necaz
  Asta ce înseamnă?

 • Dani says:

  Iubita mea a visat ca a iesit cu mine la plimbare si ne am intalnit cu fostul ei, si atunci ea m a luat(in vis) si am plecat de inainte si s a trezit plangand… Oare inca mai tine la el?

 • Igor says:

  Am visat ca vorbiam cu sefa de bani dar cind ea pronunta cuvintul bani plingea si noputeam linisti

 • DS says:

  Am visat ca viitoru Meu sot ma inseala sta din interes si ca plangeam tare rau Cand mam trezit miau dat lacrimile

 • Olesea says:

  Mosul meu e mort din 2009 si l-am visat recent ,ca l-am îmbrățișat și plîngeam,de nu ma puteam liniști,ce inseamna?

 • Nicolla says:

  Am visat aseară că plîngeam cind neam văzut fostul bătut de niste băieți, shi parcă il imratisam si plîngeam foarte tare, mi-e frica de acest vis imi poate spune cineva ce poate simboliza?

 • Marina says:

  Am visat ca era razboi si impuscam cativa oameni dupa o cladire inalta si veche ca sa putem trece eu cu sotul meu si cu bebelusul nostru de 9 luni dupa ce iam impuscat pe toti oamenii au venit doua masini de politie blindate sa ne ia de acolo pe mine ma bagat in masina din fata pe sotul meu si pe copil in masina din spate stiu ca lam vazut atunci pe copilul meu ca plange dupa mine iam zis sa nu planga ca aici e mami si eram foarte trista.
  Dupa cateva zile am avut un vis parca eram intrun magazin tot cu copilul meu si cu sotul ma uitam la ceva de pe raft sau sau vorbeam cu sotul meu nu mai tin minte exact ce faceam cand mam intors nu mai era caruciorul cu copilul meu si am inceput sa tip in gura mare numele baiatului meu de cateva ori pana a venit o femeie care lucra acolo si am intrebato unde e copilul meu mia zis sa ma linistesc ma dus mai in spate in magazin si am lam gasit pe urma nu mai tin minte nimic! Va rog sa imi raspundeti ce inseamna sunt foarte ingrijorata va rog mult !

 • Ana says:

  Am visat ca o mulțime de oameni ne îndreptăm in grabă către o biserică.Am intrat si in fata altarului erau multi preoți.Eram imbracata într-o rochie albă si m-am prabusit la picioarele preoților plângând in hohote. Vedeam coborând peste mine ca niste scântei strălucitoare. Plânsul acela era f profund, venea parca din fecare celula a ființei mele. A fost ca o descărcare nervoasă.

 • Andreea says:

  Visati urat?
  Moare, crime, urmariri? Spaima?
  Si mie mi se intampla, chiar visam si sfarsitul lumii sau invazii extraterestre, cadavre sau chiar fete distortionate. Am visat si biserici care apoi s- au construit.
  Sfatul meu este sa mancati cina mai devreme ca sa se digere inainte de somn. Am observat ca daca nu mai mananc tarziu, dorm mult mai bine so nu mai visez chestii urate, has corpul meu se poate concentra pe recuperare nu pe digestie in somn.

 • Iulia says:

  Cred ca in principiu esti f obosit. Si eu am vise de genul. Cu umbre, voci care rad, care vorbesc cu mine, simtirea unei prezente samd. M-am documentat si am observat ca am cosmaruri in genul acesta cand sunt extrem de obosita. In plus, as putea spune ca daca te vezi pe tine nu e neaparat sa fie adevarat ca ar fi o parte din tine care are tendinta sa faca rau, dar gandeste-te ca cea mai mare lupta o ducem cu noi insine. Eu cand visam ca ma urmareste ceva ca sa imi faca rau intotdeauna fugeam si ma ascundeam. Dar am inceput sa ma opresc din a mai fugi si sa infrunt orice m-ar urmari cu ganduri rele si efectiv sa ma lupt. Mi-a fost greu sa reusesc sa am puterea de a decide eu cum vreau sa reactionez. Sfatul meu e sa incepi sa iti scrii visele intr-un caiet. In felul aceste vei putea visa lucid, adica vei fi constient ca visezi si vei putea schimba povestea visului. Eu am ajuns in punctul in care imi pot procura obiecte de exemplu sau pot sa ma fac sa visez ce imi doresc. Numai bine!

 • 《A》 says:

  Visez de două zile un vis in care subiectele sunt aceleasi dar momentele diferite.Visez pe prietena mea și pe 《fostul meu prieten》《I》,si de fiecare dată eu plâng on ho-ho-te. Primul vis a fost cum fostul meu prieten a venit la cafeneaua unde lucrez,și eu l-am văzut, și el se uită la mine ca si cum nu ma stia și în același timp cum nu se uită nimeni altul ,de parcă un leu ar gândi prada. El ma priveste și Eu început a plânge usor după vine si ma intreaba de ce plâng și am început a plânge mai tare am început a plânge in ho-ho-te nu ma mai puteam opri. Iar al doilea vis consta in ceea ca eram cu prietena mea și eram la un magazin ,și un cunoscut de al meu ii zice ei 《 Chiar esti asa de nemernica? De ce nu ii spui ei? De ce nu ii zici ca nu-i pasă? 》 cunoscutul pleaca .Eu las prieten a și încerc să-l ajung și să-l întreb ce ai in vedere si la început nu vroia sami spună,după mia spus 《ca fostul prieten《I》 se scrie cu prietena mea《D》 ,ia spus că nu-i mai pasa de mine ca eu nu mai sunt nimic pentru el …Eu fug la ia si o intreb :racnind si cu lacrimi in ochi….《 De ce nu miai spus? ,dar ea imi zice ca nu trebuie ,ca nu am dorit,eu începuse a nu mai avea aer,a nu putea spune ceva ..tot ce puteam sa fac era sa plec,dar inainte de asta am distrus tot in prezenta mea ,am răcnit plângând 《De ce???》 《 DE CE MIE?》《 DE CE EU?》 …AM FUGIT SI UN BAIAT CARE MA PLACEA SI CARE MA SUNA INSISTENS SI IMI SCRIA PERMANENT ,A INCERCAT SA MA OPREASCA, IAR EU DADUSE DIN PICIOARE AM INCEPUT MAI TARE A TIPA SI A PLANFE MAI TARE, se auzea doar țipetele și neajunsul se aer care îl făceam cu greu și zgomot, după m-am trezit….Asa un eveniment sa petrecut și în real de două ori în locuri diferite și plângeam în ho-ho-te. Am o durere pe suflet,încă iubesc persoană data si și permanent imi apărea în vis…dar acum e ceva diferit…sufer in somn.

 • Rusu Sanziana says:

  In urma cu doua saptamani,m-am trezit plangand si urland de durere in fata unui sicriu intr-o camera, Am avut cam doua saptamani atacuri de panica,ma trezeam in fiecare noapte cu o durere sufleteasca imensa.Am inceput sa iau niste antidepresive pentru a putea dormi. Numai ca starea mea este legata de fiul meu in varsta de 35 de ani care a cunoscut o femeie in luna februarie si de atunci a inceput sa slabeasca, sa fie foarte nervos, A slabit in trei luni 12 kg si continua sa slabeasca. A ramas fara job,s-a mutat cu ea, iar eu am cum am spus am inceput sa iau antidepresive. Problema este ca si fiul meu a inceput sa foloseasca la sugestia ei niste somnifere. L-am inscris la cativa medici,i=am facut analizele. Trebuie sa ia un tratament care i-a fost prescris dar a amanat! Ma urmareste acel cosmar,am o teama! Refuza sa vina acasa si sa stea cu mine! Nu stiu ce sa fac!

 • Gabriel says:

  Asta seara am Vista cum părinți mei ( bunicii) se pregăteau sa meargă la o nunta, care de fapt se dovedise a fi înmormântare ( mătuși) surori mele, spun părinți și surori pentru ca am am fost crescut de către bunici iar unchii și matusele le consider frați și surori. Partea trista și reala este ca tatăl și surorile mele sunt morți! Persoane dragi, pe care le-am iubit și le voi iubi în continuare. În vis părinți încercau sa îl mi spună ca merg la o ceremonie, o aniversare ceva de nunta, și ca eu nu pot merge doar ce trebuie sa rămân acasă cu nepoatele, fetele surori cea din vis! Deși ele sunt destul de mari . Chipul ei nu l-am văzut în vis, doar ca știam ca e moarta. În vis, am intâlnit prieteni apropiați de familie care încercau sa se abțină din plâns pana când eu i-am intrebat dacă și ei au aflat ca a murit sora mea. Am fost ok pana când am fost întrebat ” dar tu ce faci gabita, nu te duci la Carmen?” Iar în momentul în care am spus oricât de mult mi-aș dori nu pot! atunci am inceput sa plâng și eu și acei prieteni de familie, și am plâns atât de tare ca nu m-am putut opri, m-am trezit și am plâns vreme de câteva minute. Îmi este dor și de tata si de surori, de asta sunt conștient

 • Mihai says:

  Buna poate si mi-e să îmi spuna cineva ce inseamna asta : Eu locuiesc cu Bunica si Mătușa sora mamei , am visat ca m-am certat cu bunica , pe urma am luat decizia să plec din acea casă sau m-a dat afara nu mai țin exact bine minte , în care locuiam cu ei , plângeam foarte tare și în timp îmi făceam bagajele să plec si pe urma m-am trezit , ce înseamnă ?

 • Alina says:

  Buna dimineata !
  Eu am visat ca eram in masina ,vruiam sa plec cu ea si la geam a aparut bunicul,care este mort,cu ochii plini de lacrimi …atunci cand l.am intrebat de ce plange a disparut …… ce inseamna?

 • Koos says:

  Eu am visat ca am avut o operație pe coloana și am murit și o vedeam pe mama plângând dar ea nu ma vedea și nu ma auzea asa ca i scriam un mesaj pe o foie să-i zic ca ii iubesc foarte mult. Și plângeam în hohote, îmi era foarte frica și foarte dor de ea…
  Știe cineva ce pote însemna??

 • Marian says:

  Am visat’o pe bunica…”plingeam de mama focului…ea incerca să mă consoleze si ma imbrațisat intrebindu’ma de ce pling?! nu am reusit sa ii raspund ca ma’m trezit.”
  Aveți ceva idei ca’m ce semnificatie ar avea acest vis?
  Multumesc !

 • Banica lenuta says:

  Mam trezit cu lacrimi un ochi plangeam in hohote in camera care eram in genuchi si plangeam era o femeie care nu o cunosc si fiica mea sunte despartite si nu ne vorbim ca am gresit mult fata de ia.

 • Bună!
  Am visat ca eu si fostul meu soț de care sunt in divorț de un an si 8 luni a venit Acasa si ma ținea de mâini și plângeam amândoi apoi neam sărutat pe buze….tin sa precizez ca eu si fostul meu soț nu mai suntem inpreuna de 5 ani el are o altă relatie ,sin motivul asta noi nu mai suntem inpreuna de 5 ani si am decis să bag divorțul.
  Stie cineva ce inseamna va rog din suflet
  Astept raspuns multumesc anticipat

 • Veronica says:

  Vitorul meu sot a visat ca eu mama lui il bateam tare ear el plingea forte tare ce pote fii asta?

 • sebi says:

  eu am visat ca eram cu bunica mea și la un moment dat mam us jos undeva pe strada și am spus sa cheme pe cineva sa fac o gluma pe și am ajuns la spital și mia zis ca o sa mor ca am niște boli și mam trezit cumva la mine în baie cu bunica mea care stătea cu mine și eu plângeam și ii spuneam ca o sa mor și ia imi spunea eu ce sa iti fac dincolo în camera sunt trei mi de oameni ce înseamnă asta îmi puteți spune varog

 • Dr Sango says:

  Bună ziua spectatorilor, mă numesc Michelle Medina, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie după un an de căsătorie. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubeam atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În această zi credincioasă în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mărturie specială despre DOCTORUL SANGO, așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o (întoarcere vraja Iubirii) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors la mine plângând și implorând iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand acest mare jucător de vrăji oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la relațiile sale rupte în care este specializat 1. aduce înapoi iubitul pierdut 2. câștigă-ți inima iubită 3. ajută singură oameni să găsească parteneri 4. să fie căsătoriți 5. Atracția iubirii 6. Problemele căsătorite și divorțul 7. Porțiunea dragostei 8. Problema rinichilor cu tot felul de boli îl puteți contacta pe WhatsApp cu (+234 8115695953 Sau trimiteți-i un e-mail la: sangospiritual124 @ gmail. com

 • Maria says:

  Am visat-o pe mămica mea ( moarta din vara anului 1999!) in sicriu moartă! Eram acolo doar eu si unul din fratii mei gemeni!
  Eu pangeam o pupam și o rugam sa nu ma lase ! Ce inseamna!?
  Lacrimile si dorul de ea m-au insotit toata ziua !

 • Bodușcă Gabriela Diana says:

  Buna! Am visat că eram la școală și când am ieșit, afară era întuneric,și în spatele meu era fostul meu iubit,și mi-o zis:” te iubesc,încă țin la tine,doar că nu putem să mai fim împreună!”și eu atunci m-am apucat de plâns și m-am dus sa îl iau în brațe,mo luat și el și am început să plângem amândoi în hohote

 • Gîrbaci Domnica says:

  Ce înseamnă cînd visezi foc.sau că plîng.de multe ori visez că plîng.si multă lume

 • Margit Gumpinger says:

  Soțul meu s-a schimbat dramatic față de mine, nu mai comunică. Nu mă respectă și mă acuză pe nedrept de infidelitate din cauza bârfelor ticăloase… dar eu sunt pur și simplu uimit de rezultatele dr. Dumela, care a făcut reunion vraja dragoste pentru mine. Totul merge atât de bine și exact cum a spus el ar fi. Chiar dacă a fost nevoie de 3 zile pentru a progresa pe deplin, a fost atât de meritat, deoarece lucrurile sunt doar despre la perfectiune! Cum el a luat situația mea și complet întors-o în jurul să-mi dea exact ceea ce am vrut este dincolo de mine, dar ceva ce nu voi întrebare și doar să fie complet recunoscător, Dumnezeu să binecuvânteze Dr. Dumela pentru cotitură fericirea tristețe. Contactul dr. Dumela; dumeladgreat@gmail.com sau puteți WhatsApp el + 2348054681416

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!