Ronde.ro

„Toate planetele in miscare directa”. Aliniere astrologica rara

Toate planetele in miscare directa
Vineri, 18.ian..2019 13:29 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Un eveniment astrologic rar va avea loc in perioada 6 Ianuarie – 5 Martie. Acesta se numeste APDM (“All Planets in Direct Motion”) in limba romana purtant denumirea „Toate planetele in miscare directa”.

Acest fenomen astrologic rar marcheaza perioada in care toate planetele sunt in miscare directa si 5 dintre ele vor fi in casa lor astrologica.

Fenomenul „Toate planetele in miscare directa” a fost documentat pentru prima data de astrologul Wave Rayane si este privit ca o perioada ideala pentru a profita te toate oportunitatile care apar.

Este momentul in care perspectiva Pamantului devine ca cea a Soarelui, Vibratiile sistemului solar vor oferi asistenta solara puternica celor ce sunt pregatiti sa accepte noi provocari.

Ce inseamna „miscare directa”

Cand o planeta este in miscare, in viteza normala de rotatie si acea viteza este aceeasi ca a planetei Pamant, acest fenemen poarta denumirea de „miscare directa”. Asa cum o sugereaza si numele, „Toate planetele in miscare directa”, in perioada 17 – 21 Ianuarie, nu doar una sau doua planete vor fi in miscare directa, ci toate vor fi.

Ce beneficii aduce fenomentul astrologic „Toate planetele in miscare directa”

Este momentul ideal sa speri si sa incepi noi aventuri. Daca iti doresti sa te casatoresti, este momentul perfect sa faci cererea in casatorie. Daca iti doresti sa incepi o afacere noua, este momentul ideal sa faci primii pasi in aceasta directie. Cu ajutorul energiei cosmice care este extrem de puternica, nu exista un moment mai bun pentru a face schimbari pozitive in viata ta.

Efectele fenomenului astrologic „Toate planetele in miscare directa” vor schimba viata tuturor. Pe masura ce ceva „rau” se incheie, ceva „nou” incepe. Indiferent despre ce este vorba, pentru unii nativi a inceput pe 1 Ianuarie 2019, iar pentru altii procesul a inceput chiar de pe 1 Decembrie 2018.

Acel „ceva” trebuie sa fie ceva ce iti da speranta pentru un viitor mai bun care este definit de „ceva rau” care s-a incheiat, in special un trecut care te drena de energie, te facea sa te ingrijorezi si te impiedica sa mergi iti continui viata.

Luna se va afla in putere maxima si este este cea responsabila ca noi sa simtim acel „ceva” care se schimba.

Aceasta Luna Plina, care va avea loc in noaptea de 20 spre 21 Ianuarie, este fenomenul astrologic ce poarta denumirea de Super Luna sangerie a lupului, si este o combinatie intre eclipsa totala de Luna si Super-Luna.

Fenomenul astrologic rar „Toate planetele in miscare directa” va avea din nou loc in perioada 28 Martie – 10 aprilie.

Surse: allplanetsdirect.com; mysticalraven.com


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!