Ronde.ro

Ritualul de Lună Noua și Lună Plină– cum se face și ce beneficii îți ad...

Joi, 29.dec..2016 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ritualurile de Lună Noua și Lună Plină –  vindecarea colectivă a feminității

Fazele lunii reprezintă cicluri naturale care ne influențează câmpul energetic și emoțional. Așa cum nivelul apei oscilează datorită forței de atracție combinate a lunii și a soarelui, într-un mod similar, corpurile noastre care sunt peste 70% apă, răspund ciclurilor lunare.

>>>Fazele lunii aduc daruri pentru oricine este gata să le asculte și să le onoreze<<<

Putem spune că momentele de Lună Plină și Lună Nouă simbolizează portaluri de manifestare și creație. Luna Nouă este momentul perfect să-ți stabilești intenția pentru perioada care vine. Fiecare Lună Nouă înseamnă un nou început și oportunități. Luna Plină te invită să culegi roadele dorinței tale, sau, dacă aceasta întârzie să apară, te ajută să determini unde te afli pe drumul tău până la materializare.

Poți sărbători fazele lunii singur sau în grup. Din ce în ce mai mulți oameni, însă, încep să recreeze ritualurile lunare vechi, prin adunări și cercuri ritualice. Chiar dacă luna reprezintă  energie pur feminină, asta nu înseamnă că bărbații nu pot participa la astfel de întruniri. Până la urmă, sistemul Yin-Yang, Feminin-Masculin, este în fiecare dintre noi.

Ce presupune o Adunare de Lună Plină sau Lună Nouă?

  • Un grup restrâns de femei (sau femei și bărbați) care se adună pentru a onora momentul lunar. Întrunirea poate avea loc în orice seară, doar că nopțile cu Lună Noua sau Plină sunt cele mai încărcate energetic.
  • Adunarea poate avea loc în aer liber sau în interior. Pentru ca sesiunea să fie cu adevărat benefică, este indicat ca spațiul adunării să fie curățat în prealabil cu salvie albă, tămâie, Palo-Santo sau orice alt element purificator.
  • Participanții vor fi îmbrăcați comod și își vor lăsa deoparte telefoanele sau orice alt factor perturbator. Este recomandat ca ei să se așeze în cerc, și să vizualizeze o sferă de energie care să îi cuprindă pe toți.
  • Adunarea continuă apoi cu o meditație, care poate fi ghidată de  persoana aleasă liderul grupului. Una sau mai multe persoane pot cânta la tobe, la boluri tibetane sau pot folosi orice alt instrument al cărui sunet purifică și energizează spațiul.
  • În centrul cercului format din participanți, se poate crea un altar pe care fiecare să își pună un obiect: cristal, bijuterie, instrument muzical, stilou, etc, care să fie încărcat cu energia lunii și a ceremoniei.
  • Participanții vor avea foi și ceva de scris. După meditație și cântec, fiecare persoană se reculege în tăcere și notează ce dorință are. Dorința – intenția, va fi scrisă la prezent, afirmativ și pozitiv; spre exemplu:

„Îmi accept feminitatea iar ovarele mele sunt într-o stare de sănătate perfectă.”

Rând pe rând, citiți intenția cu voce tare.

  • Foile cu intențiile se pot arde, pot fi îngropate sau păstrate; fiecare face cum simte.
  • În cadrul cercului, dacă sunteți în natură, puteți face un foc de tabăra, în jurul căruia să dansați, și a cărui energie să o folosiți ca să ardeți legăturile karmice cu trecutul.
  • Înainte de încheierea adunării, este recomandat să meditați din nou la intenția voastră și la emoțiile care au ieșit la iveală în timpul cercului.

Afla aici ce iti poate aduce Luna Plina in Fecioara din 16 martie in harta personala!

FEB_4_Love_Horoscopes_Full_Moon_in_Leo_SM

Acesta este un model de Adunare de Lună Plină sau Nouă, dar, în funcție de ceea ce vă doriți, puteți personaliza sesiunea dupa bunul plac. Țineți cont că faza crescătoare a lunii este intervalul ideal ca să construiți ceea ce vă doriți, și faza descrescătoare a lunii este oportună detașării și încheierii contractelor fizice sau sufletești. 

Manuela Dumitrașcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!