azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Cristalul fantomă este unul dintre cele mai rare tipuri de cristale

Marți, 25.Aug.2015 11:46 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cristalul fantomă este unul dintre cele mai rare tipuri de cristale însă deosebit de importante în lucrul cu aceste obiecte. Cercetând domeniul cristalelor fantomă, am dat din întâmplare peste o galerie de fotografii cu astfel de cristale fantomă, deosebit de frumoase, În timpul căutorilor mele supriza a făcut să primesc cadou un astfel de cristal fantomă, mic de vreo patru centimetri, deosebit de clar, înăuntrul căruia se vede clar un cristal holografic.

Prin inelele cristalului holografic putem vedea karma acestuia

Când am privit mult mai atent, am observat mai multe cristale holografice, la o numărătoare atentă reieşind că existau în el circa 10 astfel de cristale. Am rămas mut de uimire şi surprins în faţa perfecţiunii operei naturii. Asemeni inelelor unui copac, în aceste cristale există replici mai mici ale acestora, cu vârful identic, conturate mai puternic sau mai slab. Denumirea de fantomă descrie chiar impresia holografică a acestui tip de formaţiune internă, deoarece uitându-ne la el, putem vedea propriu-zis un moment al trecutului geologic, în care cristalul şi-a oprit pentru puţin timp creşterea pentru ca mai apoi să şi-o reia în ritmul normal. Deşi deosebit de interesante şi plăcute estetic, rolul lor nu este numai decorativ sau ca exponat între alte curiozităţi geologice.

Ce beneficii ne poate aduce lucrul cu un cristal fantomă?

Cristalul fantomă este un învăţător cristalin deosebit, aduce cu el capacitatea oferită omului de a-şi accesa cunoaşterea vieţilor anterioare şi cunoaşterea dobândită în aceste vieţi. În privinţa acestui lucru vă putem spune doar că prima dintre aceste proprietăţi nu serveşte omului în dezvoltarea sa spirituală prea mult, mai mult punând bariere: cunoaşterea vieţilor anterioare, deşi sună deosebit de interesant şi incitant, dacă nu vine pe o cale naturală intuitivă, nu este deosebit de benefică.

Odată aflând cine am fost, unde am trăit şi când, suntem absorbiţi de acele elemente istorice şi tindem să fim din ce în ce mai fascinaţi de trecut.Cristalul fantoma este unul dintre cele mai rare tipuri de cristale 4

Dacă această fascinaţie este superficială şi nu tratează lecţiile de viaţă şi karma acumulată, putem spune că este inutilă, servind doar orgoliului nostru. Pe de altă parte, lucrând dezinteresaţi cu cristalul fantomă, nu pentru a accesa informaţia privitoare la acele vieţi, ci informaţia acumulată prin învăţare în existenţele noastre precedente, avem numai de câştigat. În momentul în care noi experimentăm la maxim momentul şi locul prezentului, acel Aici şi Acum atât de vital în Noua Energie, avem acces atât la trecut cât şi la viitor. Asta înseamnă că ne deblocăm memoria genetică spirituală şi putem beneficia din plin de pe urma acesteia.

Cristalul fantomă are atât de multe întrebuinţări încât ar putea fi scrisă o carte întreagă numai despre el. Înafara lucrului cu Eurile din vieţile anterioare, el mai poate ajuta omul în lucrul cu chakrele şi cu corpurile subtile. La fel cum omul are o serie de corpuri subtile, la fel şi acest mineral manifestă straturi cristaline concentrice. Asemănarea este uimitoare, pentru că observăm că pe măsura ce cristalul este mai mare, mai înalt, este totodată şi mult mai clar, la fel cum corpurile subtile ale omului sunt din ce în ce mai rafinate, mai mari şi mai înalte ca vibraţie, însă toate racordate în acelaşi sistem, cu aceeaşi axă verticală şi după aceeaşi geometrie sacră. Dacă ar fi să o luăm în sens invers, al vârstei, putem spune că miezul cristalului este Spiritul, scânteia divină, care ia forme din ce în ce mai solide şi mai riguroase, până ajunge să devină trup fizic.

Ce semnifică acele mici cristale pe care cristalul fantomă le conţine?

Cristalul exterior ar fi coCristalul fantoma este unul dintre cele mai rare tipuri de cristale 2rpul nostru material, cele interioare ar fi diversele corpuri subtile, iar cel mai mic dintre ele, spiritul-sursă. Pe cel exterior îl putem vedea, pipăi şi simţi, însă pe cel interior îl putem vedea doar. Şi întocmai naturii cristaline, cu cât cristalul este mai curat şi mai pur, cristalul-sursă este perfect vizibil, spiritul omului şi puterile acestuia ies în evidenţă numai în funcţie de curăţenia şi claritatea pe care acesta le manifestă şi le practică. Într-un om care este tulburat sau întunecat nu putem vedea frumuseţea interioară şi puterea spiritului său, aşa cum într-un cristal tulbure sau opac nu putem vedea cristalul interior.

Meditaţia cu acest cristal este deosebit de bună, în special asociată cu gândirea pozitivă şi cu empatia.

Dacă ne punem în locul cristalului, ne gândim că şi noi avem o construcţie asemănătoare. Având un ax central bine determinat, cristalul ne învaţă să fim bine centraţi şi coerenţi. Deşi vârful său tinde spre înalt, la fel ca sufletul şi gândul omului, rădăcina sa este puternic legată de Pământul din a cărui materie este format, aşa cum fiecare om ar trebui să se considere.

Limpezimea şi claritatea lui ne învaţă să fim sinceri şi transparenţi cu ceilalţi, muchiile sale sunt rigide şi precise, dar nu taie, aşa cum noi ar trebui să fim fermi şi corecţi, dar fără a răni. Dacă aveţi ocazia să cumpăraţi un astfel de cristal, profitaţi.

Este o unealtă unică şi deosebită pentru cei care lucrează cu cristalele, însă mare atenţie: cu riscul de a repeta, este pentru cei care lucrează, nu pentru a fi ţinut bibelou, şi este o simplă unealtă, şi nu va face lucrul în locul nostru.

Dacă nu sunteţi încă pregătiţi să faceţi faţă tuturor feţelor şi aspectelor voastre, nu vă recomandăm folosirea lui. Dacă sunt aspecte mai puţin plăcute pe care le negaţi în voi înşivă, dacă există în voi amintiri şi sentimente pe care le refulaţi, purtarea lui sau lucrul cu acest tip de cristal nu este recomandată, acesta tinde să aducă la iveală totul. Alegeţi cu grijă şi practicaţi.

Asterion


Un comentariu

  • Dana campan says:

    Multumesc pentru informatii si grija pe care o purtati pentru cei care doresc sa cunoasca si sa se bucure de aceste minuni care se numesc CRISTALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *