arleto.ro

Află care este piatra ta zodiacală

Vineri, 03.Feb.2017 18:48 Astrologie, Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Indiferent  că vorbim despre rubine, smaralde sau diamante, simpla lor vedere ne duce cu gândul la Gollum (Stăpânul  inelelor) și la replica deja faimoasă: ”Neprețuitul meu!”. În acest caz, chiar se aplică.

Fiecare piatră este asociată cu fiecare lună din an, dar și cu fiecare semn zodiacal în parte.

Poate vă întrebați de ce le acord atâta importanță. Singurul lucru pe care vi-l pot spune este că: ”pietrele zodiacale”, cum le alint eu, relevă caracteristici importante dacă vrei să-ți cunoști adevărata peronalitate, dar au și puteri vindecătoare și îți aduc noroc.

Ce pietre prețioase guvernază fiecare zodie și care sunt proprietățile ei vindecătoare

Ianuarie- Granatul

afla care este piatra ta zodiacala-granat

Oamenii născuți în ianuarie au ca piatră prețioasă granatul. Deoarece sunt logici și analitici, dar și miloși și cu latura maternă dezvoltată, sunt cei la care toată lumea se duce să afle răspunsuri. Un fel de ”mame” mai bine zis.

Granatul oferă vitalitate, energie și curăță energia unei persoane, ajutând în același timp la rezolvarea problemelor de sănătate pe care le-ați putea avea.

 

Februarie- Ametistul

afla care este piatra ta zodiacala-ametist

Cei născuți în februarie sunt cunoscuți ca ”visătorii grupului” datorită calmului și nonșalanței de care dau dovadă, sunt iubitori de pace și armonie; tocmai de aceea evită orice confruntare și tind să își dezvolte latura spirituală.

Ametistul este folosit în general de terapeuți, tocmai pentru puterile de vindecare pe care i le atribuie. Poate fi purtat în jurul zonei care necesită vindecare, cum ar fi inima ( tensiune arterială) sau pe zona plămânilor ( ajută la problemele respiratorii). Dacă vreți să echilibrați energiile la dumneavoastră în casă, cel mai bine este să aveți un cristal mai mare de ametist, lângă o sursă de lumină. Astfel că, ziua se va încărca de la lumina Soarelui și noaptea de la lumina Lunii, creând o atmosferă de calm și serenitate.

 Martie- Aquamarin

afla care este piatra ta zodiacala-aquamarin

Oamenilor  născuți în luna martie le corespunde piatra semi-prețioasă de aquamarin. În general, se zice că  acești oameni sunt onești, direcți și știu să transpună foarte bine în cuvinte ceea ce simt sau gândesc.

Aquamarinul, pe de altă parte, este considerat a fi piatra purității, iar marinarii o purtau adesea asupra persoanei lor, când plecau pe mări,probabil pentru că piatra albastră ajută la înlăturarea stresului și eliberarea minții. Dacă vrei să-ți protejezi aura de energii negative, lucru îndeosebi folosit de femeile gravide pentru a se feri  de ”deochi”, poartă-l sub formă de bijuterie:fie ca inel, fie ca pandant ( ajută la vindecarea tiroidei, alergiilor, întărește sistemul imunitar și reglează funcțiile hormonale).

Aprilie- Diamantul

afla care este piatra ta zodiacala-diamant

Pe cât de dur este diamantul atunci când încerci să îl tai , pe atâtd e încăpățânați sunt cei născuți în luna aprilie.  Nativii acestei luni au încredere în propriile puteri  și își urmează cu convingere propriile  idei și convingeri. Nu încerca să le spui  altceva, nu va fi posibil să-i convingi!

Deși diamantul este considerat un potențator de energie, aveți grijă  însă, pentru că o poate face în ambele  sensuri!  Îl putem folosi la detoxifiere, la eliminarea stresului provocat de telefoanele mobile, sau pentru a stabiliza procesul metabolic. Mai este cunoscut și pentru proprietățile terapeutice în afecțiuni ale ochilor și creierului.

Mai- Smaraldul

afla care este piatra ta zodiacala-smarald

Dacă partenerul vostru este născut  în luna mai, considerați-vă norocoși, deoarece aceștia sunt partenerii de viață ideali, ei iubesc necondiționat, sunt loiali și credincioși, la fel ca ”pinguinii”.

Smaraldul este cunoscut pentru proprietățile vindecătoarea în ceea ce privește coloana, sistemul muscular și detoxifierea ficatului; ajută la recuperarea după anumite infecții, reumatism sau ameliorarea diabetului.

Iunie- Perla

afla care este piatra ta zodiacala

Deși la prima vedere cei născuți în această lună par naivi, modești, ba chiar inocenți, au totuși personalitățile cele mai puternice, sunt iubitori de natură și au o conexiune specială cu animalele.

Perla este ideală pentru vindecarea problemelor digestive, crește fertilitatea și este asociată și cu pielea.

 

Crystal-Healing-830 (1)

 

Iulie-Rubinul

rubin

Pentru că roșul este o culoare a vitalității, la fel și cei născuți în iulie au o personalitate energică și dramatică; nu se dau în lături de la o confruntare, tocmai de aceea au foarte multă încredere în ei, se zice își țin promisiunile și nu mint niciodată.

Rubinul ajută la eliminarea oboselii, îmbunătățește circulația sângelui, reduce febra, îmbunătățește funcțiile rinichilor, splinei și organelor reproducătoare.

 

August- Peridot

peridot

 

Nativii lunii august sunt considerați ”vorbăreții grupului”, își fac repede prieteni, tocmai pentru că vor să fie ascultați și sunt șarmanți, ușor de manevrat și politicoși.

Peridotul mai este cunoscut și sub numele de crisolit sau olivină. Acesta îmbunătățește imunitatea, procesul metabolic, ajută la drenarea bilei, în ulcere și probleme cu pielea.

 

 

Septembrie- Safirul

safir

 

Nativii acestei luni sunt inteligenți, nu-și pierd cumpătul nici chiar în cele mai grave situații, dar nu au încredere în ceilalți.

Safirul stabilizează funcțiile celulare, ajută în bolile de sânge, întărește pereții artere lor și venelor.

 

 

Octombrie- Opalul

opa

Nativii lunii octombrie par calmi la exterior, iubesc aventura, sunt spontani în natură și sunt cei mai populari într-un grup.

Opalul îmbunătățește memoria, reglează  nivelul insulinei și al zahărului în sânge; și se spune că tratează sindromul  pre-menstrual  și ajută la naștere.

 

Noiembrie- Citrinul

citrin

Dacă ai nevoie de un talisman norocos, atunci caută pe cineva născut în luna noiembrie, deoarece are o personalitate optimistă care te va binedispune numaidecât.

Citrinul se spune că are calități de regenerare, poate proteja împotriva influențelor exterioare negative; tratează problemele urinare și ale tractului digestiv, și purifică medicamentele de chimicale.

Decembrie- Turcoaz

turcoaz

Oamenii născuți în această lună sunt numiți ”îngeri gardieni”, deoarece au instinctul să îi protejeze pe ceilalți. Acest lucru îi face să  pară foarte tineri, plini de energie, înțelepți și siguri pe ei.

Turcoazul sau Peruzeaua reduce durerea, junghiurile, crampele, ajută la vindecarea cataractei, a gutei, și la o bună absorbție a nutrienților în organism.

 

Nu este de mirare, cu atâtea informații, că pietrele prețioase și semi-prețioase și-au păstrat locul în istorie și în inima noastră!

 

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *