arleto.ro

6 instrumente pe care trebuie să le folosești pentru a manifesta magie în vi...

Sâmbătă, 22.Apr.2017 00:00 Pietre si cristale, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

În primul rând trebuie să îți amintești că tu reprezinți de fapt, adevărata magie, indiferent de vrajă sau manifestare.

Dacă vizualizezi și îți setezi intențiile atunci Universul va știi dorințele tale. Misticismul nu stă însă, doar în a cere și a primi. Este vorba mai mult de a fi centrat, ”împământat” și deschis. Astfel, poți vedea adevărata frumusețe a Universului, și îi poți urma cursul.

Instrumentele ”magice” sunt acele obiecte care te fac să te simți mai puternic, care te fac să te simți conectat la lumea din jurul  tău.

6 instrumente magice

6-instrumente-pe-care-trebuie-să-le-folosești-pentru-a-manifesta-magie-în-viața-ta-pirita

  1. Cristalul Puterii

 Există milioane de cărți sau site-uri care îți spun ce face fiecare cristal în parte. Cu toate acestea nu trebuie să fii doctor în așa ceva ca să te bucuri de aceste mici bucăți strălucitoare de pământ.

În general, oamenii au câteva cristale la care apelează frecvent, indiferent de situație. Pentru mine există pirita sau aurul proștilor, cum i se mai zice. Pe mine mă ajută să mă concentrez și mă face să mă simt mai puternic. Pirita ține de încredere, voință și manifestare. Dar, pentru mine este o piatră cu puteri de vindecare. Așa că nu trebuie să te conformezi cărților, poți alege un cristal care te atrage pe tine, indiferent ce caracteristici are în general. Contează ceea ce face pentru tine.

  1. Esențe din flori și cristale

 Aceste medicamente sunt blânde, dar au putere magică foarte mare. Se fac din plante și cristale, se fac ușor și sunt foarte ieftine. Le poți folosi în tincturi ( pentru ingestie) sau ca spray.

Se ia o floare complet înflorită, sau cristalul tău preferat ( de preferat ca nici una să nu fie toxică), pune-l într-un pahar de cristal transparent, cu apă, și plasează-l sub lumina Soarelui, pentru câteva ore. Umple apoi, o sticlă sau recipient spray cu ½ din cantitate și ½ de Cognac. Gata!

6 instrumente pe care trebuie să le folosești pentru a manifesta magie în viața ta salvia

  1. Salvie

De- a lungul istoriei, salvia  s-a utilizat pentru a curăța energetic spațiile în care trăiau oamenii. De asemenea, este bine să arzi salvie pentru a crește vibrațiile sau pentru a debloca energia. Poți cumpăra un mănunchi de salvie albă, pe care o poți arde așa sau, o poți desface și poți arde câte o rămurică ( asta ca să faci economie). Când arzi salvie, este bine ca sub ea să ai un  vas  ignifug, pentru a aduna cenușa din jurul persoanei sau spațiului pe care îl cureți.

6 instrumente pe care trebuie să le folosești pentru a manifesta magie în viața ta tarot

  1. Cărți de Tarot

Cărțile de Tarot nu sunt numai pentru a ghici viitorul. Le poți folosi de câte ori  ești confuz/ă sau ai vreo întrebare la care nu găsești răspunsul. Poți să alegi 3 sau 5 cărți din pachet pentru a face o citire simplă sau, poți să apelezi la Arcana Majoră, și să aprinzi o lumânare reamintindu-ți că nu poți controla decât reacția ta, nu orice lucru poate fi controlat. Sau poți scoate din pachetul de Tarot, orice carte te atrage și te inspiră la anumite lucruri.

6 instrumente pe care trebuie să le folosești pentru a manifesta magie în viața ta carte de magie

  1. O carte de magie

Poți folosi Almanahul Vrăjitoarelor, care a fost folosit și în filmul ”The Craft” sau poți să îți faci unul pe măsura ta. În el poți să scrii ce vrei, pe zile,poți da directive de la ”fă o vrajă”, până la ”nu arăta nimic”, poți să îl organizezi după Soare, sau după semnele zodiacale.

6 instrumente pe care trebuie să le folosești pentru a manifesta magie în viața ta bijuterii

  1. Bijuterii care te aduc cu picioarele pe pământ

Deși este bine să fii atent/ă  cum rezonezi cu fiecare cristal în parte, cred cu tărie că toate cristalele închise la culoare te protejează și te ”împământează”.  Cristale ca: obsidian și turmalina neagră, stimulează Chakra Rădăcină și te ajută să faci conexiunea cu pământul, mai ușor. De asemenea, te protejează de energiile negative și taie orice urmă de energie toxică. Le poți purta sub formă de bijuterii. Și cu această ocazie, ai împușcat doi  iepuri dintr-un foc : o dată de protejezi și, doi: porți  niște bijuterii frumoase.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *