Ronde.ro

Ce ştim despre energia spiritului?

Joi, 10.sept..2015 15:46 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Trăim într-o epocă a computerelor şi a tehnologiei spaţiale, deşi încă studiem cu ajutorul medicinei şi a psihofiziologiei structura corpului uman.

Panoplia tehnicilor de cunoaştere de care dispunem la ora actuală este vastă, şi cu toate acestea, deşi cunoaştem foarte multe despre natură şi univers, foarte puţine ştim despre structura noastră interioară.  Chiar dacă există în prezent mii de cărţi în toată lumea în care se explică despre aură, chakre şi alte elemente care alcătuiesc partea nevăzută a fiinţei noastre, la modul practic nu deţinem cunoaşterea propriului spirit.

Ce este spiritul?

Am constatat de-a lungul anilor că foarte multă lume confundă sufletul cu spiritul, acestea două fiind separate. Sufletul nu este spiritul şi acest lucru trebuie să fie cât se poate de clar pentru toată lumea. Şi vom explica imediat despre diferenţa dintre ele, ca să se înţeleagă simplu şi uşor.

Spiritul uman este o formă de energie pură, creată de către Creator şi care are voinţă proprie. O întrebare foarte interesantă ar fi următoarea, legată de spirit: dacă este energie pură, din ce este alcătuit dacă el radiază într-o anumită frecvenţă a luminii cosmice? Sunt fotoni sau alte particule similare acestora, dacă mediumii şi clarvăzătorii au declarat că spiritele sunt alcătuite dintr-un fel de lumină? Cert este că spiritul uman prin natura sa aşa cum a fost creat reprezintă o inepuizabilă sursă de energie radiantă.

Atunci când vine la întrupare spiritul are nevoie de „hăinuţe” pentru a se putea adapta mediului şi dimensiunilor în care coboară. Astfel se îmbracă cu o „maieu” care este sufletul, apoi îmbracă o „cămaşă” care este conştiinţa, apoi o „vestuţă” care este mentalul, un „sacou” care este corpul astral şi în cele din urmă un fel de „trenci” care este corpul fizic. Am ales asemenea comparaţii ca să înţelegeţi cât mai bine. Pentru a putea să-şi facă simţită prezenţa, spiritul trebuie să aibă suficientă putere pentru a radia prin aceste straturi cu care se îmbracă, iar acest aspect depinde de nivelul de evoluţie al respectivului spirit.

Ce înseamnă nivelul de evoluţie al spiritului?

ce-stim-despre-energia-spiritului-2Putem considera nivel de evoluţie al unui spirit tot ceea ce acesta a experimentat în dimensiunile sau în lumile prin care a trecut de-a lungul unui număr de cicluri. Aceste experimentări prin intermediul corpurilor cu care se îmbracă de la o existenţă la alta constituie priceperea şi înţelepciunea acumulate, ori altfel spus Cunoaşterea acumulată prin mijlocirea acestor hăinuţe folosite de la o existenţă la alta, în diferite lumi prin care spiritul trece pentru a cunoaşte. Cu cât cunoaşte mai mult, cu atât nivelul spiritului este mai înalt şi energia sa radiantă este mai amplă. Această radianţă nu trebuie neapărat să fie văzută cu ochiul fizic, deşi poate fi observată ca în cazul lui Iisus, însă ea se face simţită. Există multe persoane la ora actuală pe Pământ a căror simplă prezenţă face bine celor din jurul lor.

Cercetările din anii ’90 efectuate asupra corpului uman, au pus în evidenţă cu ajutorul microscopului electronic faptul că în interiorul celulelor umane există o slabă radiaţie luminică. În acest fel asemenea cercetări confirmă adevărul existenţei spiritului uman, a cărui energie pătrunde până la nivel celular. Desigur această slabă radiaţie luminică are un foarte scăzut nivel de emisie datorită a cel puţin doi factori. Primul este educaţia care de-a lungul anilor îmbâcseşte la propriu corpurile subtile cu informaţie materialistă referitoare la materie şi alte chestii total inutile spiritului, iar al doilea factor este modul în care omul se hrăneşte şi înţelege propria viaţă, pe care o consideră

Majoritatea oamenilor cred încă faptul că ei sunt doar un trup şi atât

Pentru a putea avea o radianţă mai mare a spiritului prin întreaga noastră structură, întâi de toate este necesar să fim morali, pentru că orice gând de minciună, disimulare, falsitate şi alte asemenea acestora, atrag energii întunecate care umbresc porţiuni din câmpul de radianţă al spiritului. În al doilea rând să iubim sincer şi atunci umbrele câmpului nostru energetic vor dispare, iar în al treilea rând să studiem propriul spirit, ceea ce este posibil prin intermediul conştiinţei personale. În acest fel vom avea posibilitatea, dacă facem întocmai cum am descris, să avem într-o zi o revelaţie uimitoare despre propria persoană şi despre spiritul nostru. Şi atunci în acea zi vom putea considera că am găsit drumul de întoarcere către Dumnezeu, către Creator… Tatăl tuturor spiritelor…

Meer Lyn


2 comentarii

  • ilenia says:

    I se spune suflet in materie , spiritului….singura spui ca …„ foarte multă lume confundă sufletul cu spiritul, acestea două fiind separate. Sufletul nu este spiritul şi acest lucru trebuie să fie cât se poate de clar pentru toată lumea.„..si mai departe …„Atunci când vine la întrupare spiritul are nevoie de „hăinuţe” pentru a se putea adapta mediului şi dimensiunilor în care coboară. Astfel se îmbracă cu o „maieu” care este sufletul, apoi îmbracă o „cămaşă” care este conştiinţa, apoi o „vestuţă” care este mentalul, un „sacou” care este corpul astral şi în cele din urmă un fel de „trenci” care este corpul fizic. Am ales asemenea comparaţii ca să înţelegeţi cât mai bine. Pentru a putea să-şi facă simţită prezenţa, spiritul trebuie să aibă suficientă putere pentru a radia prin aceste straturi cu care se îmbracă, iar acest aspect depinde de nivelul de evoluţie al respectivului spirit.„……SPIRIT este creat sus in univers…la re.intrupare este aici jos in SUFLET suflet este cel imbracat si i se spune suflet…sunt separate de densitate…De unde stie sufletul atatea sau isi re.aminteste , daca nu ar fi in legatura cu spiritul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!