Ronde.ro

Energia liberă și înălțarea conștiinței în dimensiunea a 4-a

Sâmbătă, 13.mai.2017 00:00 Spiritualitate, Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Civilizaţia umană a devenit un conglomerat tehnologic aflat în continuă expansiune. Necesitatea societăţii de a se dezvolta deja implică factori ce devin de la an la an de o complexitate tot mai mare. Proiectăm, planificăm, producem, consumăm şi eventual reciclăm, dar acest lanţ al proceselor devenite deja un stil de viaţă nu este suficient pentru a rezolva problemele cu care omenirea se confruntă la ora actuală.

Se estimează că dacă nu avem grijă de Natură, în următorii 50-100 de ani s-ar putea ajunge la criza apei potabile, deşi paradoxal planeta deţine 70% apă.

Producem în exces tot felul de bunuri dar cu toate acestea mai mult de jumătate din populaţia lumii trăieşte la un nivel de supravieţuire, nici măcar la un decent minim nivel de trai. Se construiesc blocuri, oraşele cresc în suprafaţă, se produc sute de milioane de maşini anual, miliarde de bunuri casnice, miliarde de haine, şi în ciuda acestor aspecte, 60% – 70% din populaţia lumii nu-şi permite să aibă propria locuinţă, propria maşină şi cele necesare unui trai echilibrat şi liniştit.

Aceste 60 sau 70 de procente ale populaţiei trăiesc zilnic într-un stress imens ce cauzează în planul subtil emisii de energii negative – frică, îngrijorare, depresii etc.

Invenția becului a însemnat de fapt o involuție

Totul din acest punct de vedere a pornit de la cei care i-au finanţat atât pe Edison, cât şi pe Tesla, în privinţa modului de transmitere a energiei electrice. În timp ce Edison se lăuda că a inventat becul cu filament, Tesla inventase cu adevărat tehnologia de transmitere a energiei fără fir la distanţe mari şi foarte mari. Practic curentul electric nu avea nevoie de cabluri electrice care să fie amplasate pe toată suprafaţa unui oraş sau chiar a zonelor continentale. Tesla obţinea această energie electrică folosind un dispozitiv ce aducea energie direct din planurile cuantice ale Universului. Deşi Edison se lăuda că inventase becul, el de fapt furase această invenţie de la englezul John Swan care instalase în Anglia în multe zone becuri electrice, cu mulţi ani înainte ca Edison să se laude în America cu becul electric.

Englezul l-a dat în judecată şi pentru a scăpa de consecinţe, Edison i-a propus lui Swan să lucreze cu el în America. Dincolo de asemenea aspecte, ne dăm seama că Edison a fost preferat în locul lui Tesla doar din considerente financiare. Căci cei care finanţau proiectele celor doi şi-au dat seama că viitorul le aducea încasări de miliarde de dolari, odată cu trecerea timpului. Şi asta deoarece pentru transportul curentului electric în varianta becului lui Edison era nevoie de cabluri, apoi de centrale care să amplifice puterea curentului pentru a ajunge la distanţe tot mai mari, în toate casele din America. Asta însemna pe scurt comerţ foarte profitabil.

Pe când în varianta propusă de Tesla costurile se reduceau doar la achiziţionarea dispozitivului respectiv, evident existând nişte costuri pentru producerea lui în masă. Vedem aşadar că modul în care noi trăim astăzi îşi are începutul în două aspecte negative. Primul – minciuna lui Edison referitoare la faptul că a inventat becul, şi al doilea aspect este faptul că pornind de la o minciună s-a construit un întreg sistem de exploatare a populaţiei, pentru că de la curentul electric furnizat pleacă toate celelalte lucruri care există în viaţa noastră, de la producerea de scobitori până la computere, avioane şi sateliţi care funcţionează în strânsă legătură cu curentul electric transmis prin cabluri.

Şi de ce este o mare minciună?

Deoarece pentru toate astea întreaga populaţie a lumii plăteşte nenumărate taxe, care de la an la an tot cresc, deşi producerea de curent electric a rămas ca preţ acelaşi. Dacă am privi spre viitor putem înţelege două lucruri. Primul – ar fi acela că un asemenea sistem de furnizare a curentului în lume, care a dus la atâtea taxe impuse populaţiei, la un moment dat se va prăbuşi, logica unui asemenea aspect fiind că la un moment dat populaţia nu va mai avea cu ce plăti taxele. Nemaiavând cu ce plăti, serviciile ce furnizează curentul electric se vor prăbuşi rând pe rând deoarece nu vor mai avea către cine să ofere curent electric, pentru că lumea nu va mai avea cu ce plăti datorită scumpirii excesive a kilowattului.

Asta va duce la prăbuşirea sistemului aşa zis inventat de Edison, ceea ce confirmă că o minciună, oricât de lung ar trăi, va muri până la urmă.

Ce este energia liberă?

Al doilea lucru îl reprezintă alternativa la un asemenea colaps, respectiv energia liberă.

Deja circulă în lume multe idei şi chiar există milioane de oameni care folosesc dispozitive şi aparatură de producere a energiei libere. Un exemplu în acest sens este cel al lui Jerome Meyers, care a trăit în urmă cu aproximativ 100 de ani şi care a inventat aparatul numit „Absorber” care extrage energie din câmpul magnetic al Pământului şi o transformă în energie electrică. Practic energie liberă fără costuri!!

În această privinţă Meyers a fost sprijinit de către o doamnă – Kate Barnard care era şefa Comisiei pentru Caritate din Oklahoma, care văzând invenţia lui Meyers l-a sprijinit în obţinerea unui patent şi brevet de invenţie în faţa comisiei care se ocupa cu asemenea patente. Însă patentul nu i-a fost acordat deoarece finanţatorii unor proiecte similare, cum era J.P . Morgan ce-l susţinea pe Edison, au făcut presiuni asupra comisiei de eliberare a patentelor pentru a nu i se recunoaşte invenţia lui Meyers. Dacă aceasta ar fi fost recunoscută şi primea patentul, întreaga afacere cu curentul electric transmis prin cabluri ajungea la faliment în scurt timp şi miliarde de dolari erau astfel pierduţi, ceea ce finanţatorii lacomi nu puteau permite să se întâmple. Şi iată că şi la ora actuală asemenea comisii mai ales în Statele Unite, dar şi aici în Europa, încearcă să menţină monopolul asupra curentului electric transmis prin cabluri, care oricum în prezent cer costuri enorme de transport a energiei electrice.

Motivul pentru care în următoarele două decenii omenirea va alege alternativa dispozitivelor de energie liberă va fi eliminarea totală a acestor costuri aberante, care într-un fel sau altul reflectă un nivel de conştiinţă scăzut al celor care încă manevrează asemenea monopoluri pe piaţa mondială.

Pentru a putea fi posibilă accesarea acestor dispozitive care produc energie liberă este necesară ridicarea nivelului de conştiinţă măcar până în a 4-a dimensiune, pentru ca energia din conştiinţa umană să fie tot mai liberă, să se cureţe de toate ideile şi mecanismele induse de către cei ce conduc Sistemul şi astfel să fie tot mai aproape de o asemenea tehnologie liberă şi performantă, care ne poate face viaţa mult mai frumoasă.

Meer Lyn


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!