Ronde.ro

Cercetătorii au descoperit că celulele pot fi aduse la viață de cuvinte

Duminică, 03.sept..2017 00:00 Spiritualitate, Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cercetătorii au descoperit că anumite cuvinte pot aduce la viață celulele moarte. În timpul studiului, ceercetătorii au fost surprinși să vadă câtă putere au anumite cuvinte și cum gândurile pot influența violența și cruzimea.

În 1949 cercetătorii Enrico Fermi, John Pasta și Stanislaw Ulam studiau sistemele oscilante non-liniare, ale căror proprietăți sunt condiționate de procesele existente în interiorul lor. În anumite circumstanțe, aceste sisteme au început să se manifeste ciudat.

Descoperirea solitonilor

Studiile au arătat că în anuite circumstanțe memoria sistemelor s-a mărit și informația se păstrează mai mult timp. Un exemplu, ar fi moleculele ADN-ului care poartă memoria informației organisemlor. Chiar și așa, cercetătorii se întrebau  cum o simplă moleculă, care nu posedă un sistem nervos sau creier, poate avea o memorie atât de precisă, care poate depăși orice computer modern.

Mai târziu au descoperit solitonii, care reprezintă un puls solitar, ca o undă într-un sistem non-liniar. Nu mică a fost surpriza cercetătorilor când au descoperit că aceste unde se comportă ca ființe conștiente. După 40 de ani, cercetătorii au făcut progrese cu aceste studii. Folosind anumite instrumente  au reușit să urmărească traiectoria undelor către secvența de ADN.

Apropiindu-se de secvență, unda a citit informația complet. Putem compara acțiunea cu citirea unei cărți deschise la o anumită pagină, dar mult mai exact. De ce acționează în acest fel solitonii și cine dă comanda?

Au continuat studiile la Institutul de Matematică RAS ( Academia de Științe din Rusia). Cercetătorii au încercat să afecteze solitonii încorporând cuvinte în purtătorul de informație. Ceea ce au văzut întrece orice așteptare: solitonii sub influența cuvintelor se trezeau la viață. Apoi, au direcționat undele către semințe de grâu cărora le distruseseră ADN-ul și nu mai erau viabile. După ce grâul a fost afectat de unde, acesta a început să germineze. Puse sub microscop semințele, s-a descoperit că ADN-ul care fusese distrus cu radiație acum era reparat.

Astfel s-a ajuns la concluzia că celulele moarte pot învia datorită cuvintelor. Rezultatele au fost confirmate și de alți cercetători din Anglia, Franța și Statele Unite. Cercetătorii au dezvoltat un program care transformă cuvintele în vibrații și apoi, le încorporează în undele solitonilor pentru a le folosi pe ADN-ul semințelor. Au experimentat și pe animale, îmbunătățindu-le tensiunea arterială și stabilizându-le pulsul.

Experimentul Bagdad

Cercetătorii însă, nu s-au oprit aici. Împreună cu alți cercetători din India și Statele Unite au început să experimenteze și pe oameni. Mai exact: cum influențează gândurile planeta.au făcut numeroase experimente, iar ultimul a avut 60-100 000 de participanți. Condiția esențială pentru acest experiment era ca prezența oamenilor să creeze gânduri pozitive. Li s-a dat ca zonă pe care să se concentreze Bagdadul, capitala Iracului. În timpul experimentului, în Bagdad s-a înregistrat pace. De asemenea, rata criminalității în oraș a scăzut dramatic. Instrumente speciale au măsurat efectul energiei pozitive create de gândurile oamenilor.

Cercetătorii cred cu tărie în urma experimentului, că gândurile și emoțiile umane pot influența răul, moartea și violența.

Gândurile pot crea, dar și distruge!

Alexandra Dănciulescu

Sursa: http://gostica.com/soul-science/huge-discovery-words-can-revive-dead-cells/

 


4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!