dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi un şarpe? Interpretarea visului în care apare un ş...

Marți, 23.Feb.2016 19:00 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care este semnificaţia simbolului şarpe în vis?

Şarpele este perceput ca un simbol al trădării, al seducţiei sau al duşmanilor. Este un animal alunecos, periculos şi cu o fire perfidă. De regulă oamenii care au inima de piatră, sunt reci şi distanţi şi sunt percepuţi ca nişte şerpi de la distanţă. Pentru a analiza acest simbol în visele noastre, este îndeajuns să ne gândim la povestea şarpelui din grădina Edenului ca să ne dăm seama că acesta nu poate prevesti mai nimic nimic bun.

Ce inseamna cand visez un sarpe Interpretarea visului in care apare un sarpe 2

Ce înseamnă când visezi un şarpe în casă?

Atunci când visezi un şarpe în casă, se poate spune la propriu că în mod cert să creşti şarpele la sân. Cineva din mediul tău apropiat nu îţi este prieten, îţi poartă sâmbetele şi face tot posibilul să-ţi dejoace planurile. De asemenea, este posibil ca o persoană apropiată să-ţi aducă răul în casă, să vină cu o vibraţie negativă care îţi strică tot rostul casei. Există şansa ca din cauza acelei persoane să nu-ţi mai meargă bine în casă, ai parte numai de certuri cu soţul/soţia şi copiii.  În principal şarpele în casă are legătură cu viaţa de familie, dar mai ales cu cea amoroasă. Astfel, dacă visezi un şarpe în casă este posibil ca partenerul tău să fie atras de altcineva şi să fie ademenit să te părăsească din cauza acestei persoane.

Semnificaţiile visului în care apare un şarpe în casă:

 • Duşmani
 • Oameni care-ţi poartă sâmbetele
 • Cineva se amestecă în treburile casei tale
 • Cineva are grijă să nu-ţi meargă bine niciodată
 • Certuri în casă
 • Trădare în dragoste

Ce înseamnă când visezi un şarpe care te atacă?

Dacă şarpele din visul tău te atacă este posibil să te simţi în pericol în preajma unei persoane din anturajul tău. Fie că este vorba despre o persoană care pretinde să-ţi fie prieten, fie că nu se ascunde şi arată făţiş că îţi vrea răul, şarpele care te atacă reprezintă teama ta faţă de acea persoană şi teama că aceasta ţi-ar putea face un rău ireparabil. De regulă, acest simbol are legătură cu defăimarea, cu imaginea negativă în societate şi prin urmare există şansa ca această persoană să te aibă cu ceva la mână, iar ţie îţi este teamă că te va da în vileag.

Semnificaţiile visului în care un şarpe te atacă:

 • Prieteni falşi
 • Teamă de defăimare
 • Teamă de o anumită persoană
 • O influenţă negativă în anturajul tău
 • Un rău ireparabil la adresa ta

Ce înseamnă când visezi un şarpe mic?Ce inseamna cand visez un sarpe Interpretarea visului in care apare un sarpe 3

În mod paradoxal un şarpe mic în visele tale poate reprezenta faptul că ai curaj în faţa pericolelor şi că nu ţi-e teamă de orice mic obstacol. Un pui de şarpe reprezintă faptul că nu iei în serios anumite ameninţări făcute la adresa ta şi că nu te sperii din orice. De asemenea, acest vis poate reprezenta o ameninţare la adresa relaţiei tale amoroase, însă tu nu percepi asta ca pe un pericol real. Consideri că gelozia este sub demnitatea ta şi că această persoană nu merită atenţia ta în acest sens. Eşti încrezător cu privire le sentimentele partenerului tău şi acest şarpe mic din visul tău nu reprezintă o ameninţare reală, ci mai degrabă o ocazie de a-ţi aminti cât de rezistentă este relaţia în care te afli.

Semnificaţiile visului în care apare un şarpe mic:

 • Pericol nedemn de luat în seamă
 • Avertisment nesemnificativ
 • Încredere în propria persoană
 • Încredere în sentimentele partenerului tău

Dacă visezi o groapă în care se află mai mulţi şerpi este semn că vei avea parte de numeroase obstacole în viaţa socială, la locul de muncă şi chiar în mediul personal.

Dacă visezi şerpi de culori diferite, precum un şarpe roşu sau albastru este semn că vei reuşi să rezolvi o anumită problemă din viaţa ta pe calea imaginaţiei şi a deciziilor luate spontan.

Dacă visezi că ai un şarpe şi e al tău este semn că vei fi ferit de probleme, te simţi apărat de cineva mai puternic decât tine, ceea ce te face să te simţi protejat de orice ţi-ar putea face rău.

Iată cum simbolul şarpelui în vis poate prevesti anumite evenimente sau scenarii din viaţa ta. De regulă şi acest simbol are legătură cu etapa vieţii în care ne aflăm şi cu starea noastră psihologică, aşa că este foarte important să ne aducem aminte orice mic detaliu din vis şi să interpretăm simbolurile apărute în cunoştinţă de cauză.


11 comentarii

 • Cecilia says:

  Puteti spune si mie va rog eu am vista toata noaptea serpi an care fugeam eran parca ante un loc si veneau mai multi serpi

 • Selena says:

  Am avut un vis in care imi intrase in casa un sarpe colorat frumos alb cu pete galbene, dar care era agresiv si tot vroia sa ma muste, se napustea asupra mea suierand,scotand limba lunga si bifurcata iar eu incercam cu disperare sa ma apar cu un plaid..
  O persoana necunoscuta, nu stiu daca era barbat sau femeie, a intrat in casa si a reusit sa mobilizeze scarpe le purtandu-l afara si aruncandu-l in cotetul cu pui. Intrebandu-l de ce omorat, pt ca asa o sa compare puii, mi-a zis ca nu va face asta, iar EU curiosa sa vad ce se intampla, am realizat ca sarpele disparuse

 • Ela says:

  Am visat ca am strans hainele care erau la uscat si mi-au cazut cateva, dar le-am lasat, pt ca nu erau importante si era o apa curgatoare in care erau animale moarte si un sarpe.

 • Tudose Andreea says:

  Un sarpe negru asa era suit pe un magazin dupa sa dat jos si a intrat in altul sa dus cu viteza la spatele vanzatorului la apucat de pantalon la luat cnv de gat sa i scoata veninul era sa l scape si se uita spre mine a vrut sa ma muste de fata sa sara pe mine si m am aparat cu mana si m am trezit ce inseamna

 • Alin says:

  Buna , am visat ca eram in afara casei si era sarbatoare , aveam 2 serpi ai mei , unul verde colorat cu putin negru , unul gri cu negru , la un moment dat vorbeam cu sarpele verde care se pare ca doar asculta si statea sub umbra . cand am mers la celalalt se uita la mine , se zvarcolea incet si deschidea gura . la un moment dat eram efectiv mort dar nu m-a muscat niciun sarpe . stateam langa niste membrii ai familiei care nu ma auzeau orice as spune . in buzunarul drept am gasit un sarpe gri foarte micut dar mort . Ce ar putea insemna asta ?

  • Alin says:

   de asemenea in camera din casa cand am intrat practic cu viziunea , gen nu corpul caci eram practic afara , pe tot tavanul era un sarpe verde cu negru gigantic si super lung care incet incet se tot cobora si facea panglici prin tavan

 • Ina Rotari says:

  Am visat un șarpe mare dar eu de frică am fugit de el

 • Mariana says:

  Am avut un vis cu un șarpe galben cu negru și la atacat pe șoțul meu.Cineva a omorît șarpele iar ei îi scoteam veninul cu, gura.Ce ar însemna?

 • Markos Luminita says:

  Am visat un șarpe mic și subțire care intrase pe sub pătură într-un pat unde dormisem eu…pat care era la o mătușe , eram speriata și îngrozită in vis cum sa mai dorm acolo ? Și un șarpe tot așa mic subțire era pe piciorul meu l-am luat și l-am aruncat…și altul tot așa…l-am strîns de gît și capul s-a înnegrit..încercind să mă muște…parca a înfipt în colț în deget și eram fff speriata că ce trebuie sa fac…că dacă mor….f frica îmi era…

 • Crighinaru olguta says:

  Am visat un sarpe Verde. Ancearca sa ma muste lam calcat cu picioarele de cateva ori dar tot ancearca, la un momendat am luat un ciocan si lam zdrobit pana ia dat sangele,

 • Valentin says:

  Am vidst ca UN sarpe mare a inghitit o persoana ( nu imi Aaduc aminte acea persoana) , iar apoi EU am inghitit sarpele, Care sa incolatacit in stomacul meu si nu a Mai iesit. M-am trezit cu UN sentimental Ciudat si State continuua de greata . Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *