arleto.ro

Ce înseamnă când visezi un lup? Interpretarea visului în care apare un lup

Miercuri, 24.Feb.2016 16:51 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care sunt semnificaţiile simbolului lup?

Lupul este un animal puternic şi periculos. În tradiţia românească este perceput ca un simbol al întunericului, un simbol aproape mistic şi care apare foarte des în basme şi poveşti pentru copii. Lupul este asociat cu pericolul şi cu duşmanii care veghează asupra casei tale din întuneric. Dacă visezi acest simbol şi mai ales dacă el se repetă, este foarte important să analizezi foarte bine contextul visului şi celelalte simboluri care apar; te pot ajuta să întelegi mai bine de ce ai visat astfel!

Ce inseamna cand visezi un lup Interpretarea visului in care apare un lup

Ce înseamnă când visezi un lup alb?

De regulă lupii în vis prevestesc evenimente nefericite şi pericole care sunt la tot pasul în viaţa ta, dar lupul de culoare albăsemnifică în acest caz curaj şi mândrie. Dacă visezi un lup alb este semn că te afli într-o perioadă a vieţii tale în care treci prin multe necazuri şi încerci să le faci faţă. Din punct de vedere psihologic lupul de culoare albă reprezintă tăria ta de caracter şi modul în care te opui tristeţii care încearcă să te cuprindă. Ai puterea de a vedea o cale de scăpare din orice şi de a fi optimist în ciuda necazurilor şi supărărilor din viaţa ta.

Semnificaţiile visului în care apare un lup alb:

 • Curaj
 • Biruinţă
 • Victorie
 • Înfrângerea tristeţii
 • Depăşirea obstacolelor
 • Optimism
 • Stare de spirit benefică
 • Suflet calm

Ce înseamnă când visezi un lup care te atacă?

Lupul care te atacă reprezintă duşmanii care vor să îţi facă rău. Există anumite persoane în anturajul tău care sunt un pericol pentru tine şi încerci să te fereşti de ele, dar chiar şi aşa răutăţile lor te afectează. Fie că te rănesc cu vorba, fie că exercită asupra ta acţiuni care îţi prejudiciază imaginea personală sau cariera aceste persoane sunt nocive pentru tine. Din punct de vedere psihologic lupii care te atacă sunt un semn al nesiguranţei tale şi o reprezentare vizuală a pericolului pe care tu îl simţi prezent în viaţa ta zi de zi. Mintea ta încearcă să facă faţă avalanşei de sentimente de frică, iar lupul este un simbol cristalizat al temerilor tale.

Dacă, din contră, visezi că lupii te atacă, tu îi înfrunţi şi ieşi victorios este semn că vei trece peste un mare obstacol în perioada următoare. Sunt de luat în seamă şi blocajele emoţionale. Lupii reflectă starea noastră de spirit într-o perioadă delicată prin care sufletul nostru poate trece la un anumit punct şi dacă visezi că ieşi victorios din lupta cu lupii, este semn că la nivel emoţional ai depăşit un anumit prag sau ţi-ai luat singur o piatră de pe inimă.

Semnificaţiile visului în care apare un lup:

 • Pericol
 • Teama de duşmani
 • Eşti înconjurat de oameni care îţi fac rău
 • (viceversa) Victorie
 • Izbândă

Ce înseamnă când visezi că te aleargă un lup?Ce inseamna cand visezi un lup Interpretarea visului in care apare un lup 3

Atunci când un lup te aleargă în visul tău este semn că în viaţa de carieră eşti extenuat şi cu greu faci faţă provocărilor care vin spre tine. Te simţi depăşit de volumul de muncă iar lupul care te aleargă este simbolului autorităţii care îţi verifică zilnic munca şi care îţi suflă în ceafă, te grăbeşte, vrea mereu mai mult de la tine şi te simţi exploatat. De asemenea, la nivel psihologic lupul care te aleargă poate avea legătură cu intensitatea ta intelectuală, stresul cauzat de propriile gânduri care te macină. Dacă în visul tău lupul te prinde, nu este cazul să te impacientezi, poate fi un semn al faptului că eşti prins mereu din urmă cu munca neterminată. Nici nu apuci bine să termini ceva, că vine altceva de făcut pe listă. Munceşti la foc automat, iar asta are consecinţe importante asupra psihicului tău.

Semnificaţiile visului în care apare un lup care te aleargă:

 • Stres
 • Nelinişte
 • Epuizare la locul de muncă
 • Te simţi exploatat din punct de vedere intelectual
 • Te simţi grăbit şi epuizat


17 comentarii

 • Halit Uresin says:

  Mi sa intamplat ziua sa visez pot sa descriu tot visul am visat in vis cum ne ataca lupu la scoala si toti neam bagat in clasa mea si eu cu niste prieteni tineam de usa si restul erau in spate .Dupa mam trezit la scoala si toti isi adusevaminte de lupul din visul meu cand se terminasera orele toti plecau in padure si puteam sa gandesc in vis si stiam ca lupul o sai omoare dar totusi remarcasem doi copi din scoala carei intalnisem cu o zi inainte (unul dintre ei il cunosteam de cand eram mic dar ne certam mereu si eram ca niste dusmani)dupa ce au plecat toti inafara de prieteni mei din acel vis mai erau niste profesori ne bagasem in aceiasi clasa eu facusem un mecanism de blocare a usei dar mam trezit in padure pe cale sa ma atace lupul cand eram treaz si vedeam lupul negru cum se uita la mine de parca ma cunostea dupa nu mai eram eu sau nu stiu era cineva in copac imbracat in negru dar nu ise vedea fata de gluga eu diaparusem inainte sa ma atace lupul si il vedeam pe cel imbracat in negru cum a sarit din caopac si a atacat lupul cand a sarit lupul cascand gura el a scos doua cutite sibla taiat pe dindoua apoi au inceput sa vina mi multi lupi si mam trezit din vis .Va rog puteti sami spuneti ce semnifica ?

  • Marius says:

   Eu tot am visat că ne atacă un lup negru cînd eram la școală si toți au fugit în clasele lor dar eu și un copil mai mic eram afară si nu am reușit să intrăm în școală și lupul venea foarte rapif spre noi și cînd sa apropiat de mine mam speriat și mam trezit din somn

 • Alex says:

  Eu una am visat că eram pe un munte urât tare..şi simțeam că îmi vine să urlu şi să fug…m-am dezbrăcat de un hanorac griu şi am început să alerg. Aveam ceva în mine ce mă făcea să urlu ca un LUP…tot încercam să nu o fac,dar puterea aia m-a depășit şi urlam ca un LUP ce îsi caută haita..Am alergat foarte mult şi am ajuns într-un loc unde era o femeie pe care o cunosc..femeia aia a pus o vacă (am uitat să zic că era o turmă de vaci) să mă fugărească..până într-un final ,vaca a căzut cu coarnele în pământ şi a murit, iar eu am întrebat-o pe femeia aia de ce a vrăjit vaca să mă alerge..A zis : „Trebuie să îți dezvolți puterile! „Şi m-am trezit… Oare ce înseamnă?

  • Tib says:

   Eu am visat ca ma adoptasera in tirma eram inca om si incepusera luptele pt suprematie si maraiau la mune cate unu si altul dar tineau capul jos pana m-am luat in priviri cu cel mai tare dintre ei si a sarit la mine de 2 ori si mi-a dat black screen ca era apriape peste capul meu dar nu am fugit

 • Dani says:

  Visam ca sunt intr-o padure de brazi si ma tin duppa un lup cenusiu care mai si vorbeste, mergem pe o poteca larga si ajungem la un fel de cetate veche (gen dinalea mayase) unde sunt mai multi lupi care stau si se uita la mine, apoi lupul cu care am venit imi zice sa stau undeva in fata celorlalti si el se duce in spatele lor, apoi la un moment dat vine langa mine si undeva din stanga mea apare un lub alb batran, lupul cu care am venit imi zice sa-mi astup urechile si sa fug, apoi lupul alb incepe sa urle si incep si ceilalti sa urle dupa care ma alearga toti mai putin de cel care vorbeste. Am avut visul asta de 3 ori pana acum doar saptamana asta, de doua ori fugeam pe o carare ingusta si serpuita, plina de gropi apoi treceam pe sub un fel de poarta de lemn si scapam de lupi, dar ultima oara cararea era dreapta si oricat am alergat n-am gasit poarta si in cele din urma lupul alb m-a muscat de mana si ma trantit la pamant, apoi m-am trezit.

 • Eu am vazut impreuna cu prietena mea o banda de gangsteri care aveau un porc mistret iar ei furau din case si dupa venisera si la noi si ea sa bagat sa in fata porcului mistret ca sa imi apere mie casa de acei hoti si era sa o manance porcul pe ea dar eu dintro data mam transformat intro creatura lup mai ceva decat dinozaurul si am sarit pe porc si lam mancat ca sa o salvez pe ea iar hoti vazand sau speriat si au fugit iar dupa un timp prietena mea lea spus de puterile mele parintilor ei iar parintii lucrau la o firma de teste pt. superputeri si prietena mea avea si ea aceasi putere numai ca eu eram foarte puternic si dupa un timp ea ma invata sa ma transform mult mai repede dar nu reuseam iar eu ma puteam transforma doar in cazuri speciale iar dupa mergeam linistit pe strada si vazusem ca ma urmarea masina si fac eu o fenta si trecuse pe langa mine la un milimetru si lam adus acasa sa ii povestesc ca gangsteri se folosesc de el si nu o sa castige nimic dar el ia chemat pe ei si au venit sa fure din nou si venise si prietena mea numai ca nu ma mai puteam transforma ear ea spunea in continu transformate iar eu au furat si au plecat si iam spus tatalui meu ca nea furat tot din casa si eu mam trezit brusc odata va rog imi puteti spune ce semnifica?

  • Zenivers says:

   Buna ziua! Cu tot respectul, povestea este foarte interesanta, dar foarte greu de urmarit. Incercati sa ne scrieti la office@zenivers.ro cu ceva mai multe elemente de ortografie si punctuatie si va vom raspunde intocmai! O zi cat mai frumoasa!

   • WolfFangRo69 says:

    Lupii albi complet semnifică multe,dar in visul tău inseamna ca ți-ai învins tristețea!Mă bucur mult pentru tine si daca mai este ceva doar trimite-mi un mesaj!
    Sper ca ți-am fost de folos!PwP

 • Daria Maria Zamfir says:

  Buna! Cine poate sa imi raspunda la acest vis?
  Eram intr-o excursie impreuna cu ai mei colegi. Am vazut doua mese ocupate de ei. Eu eram la masa din stanga. Ei vorbeau tare, iar eu cu nimeni. Deodata a sosit o masina. Pe ea scria „Free Ice-Cream”. Toti s-au repezit la ea, iar Denisa, o fata dintre cele mai bune dar groaznice pe dinauntru ma intreaba: „Dar tu nu vii?” Eu, trista si ganditoare, raspund: „Nu, nu!”. Dintr-o data, m-am dus intr-un loc, departe de colegi si am vazut-o pe Jasmin, din filmul Soy Luna, fumand, ganditoare. Cand am intors capul, a aparut o fata in jur de 22 de ani in fata mea. Am vazut-o decat o secunda, dupa care m-am trezit cu capul pe jos. Ea m-a incurajat si mi-a spus ca trebuie sa ignor persoanele inferioare. Eu nu puteam sa ii vad decat hainele ei negre si buzele ei rosii. Fondul era blur dar in dreapta fondului era acel lup alb care imi apare in toate visele. Alb pur, curat. Poate sa imi explice careva de ce in fiecare vis trebuie sa imi apara acel lup? Multumesc.

 • Diana says:

  În visul meu mă trezesc dimineața în pat și sunt
  un lup alb , și brusc toată familia mea mă ataca
  iar nașul meu devine un lup negru fioros care ma alerga și mă biciuia i intr-un final ajung pe o stanca unde iar mă înconjoară toți și ajung pe marginea sa unde un trăsnet o lovește și pic intr-o prăpastie . Cel mai ciudat este ca visul meu s-a întâmplat în noaptea de SF. ANDREI despre care se spune ca birueste lupi alergandui cu un bici. De atunci visez ca sunt un lup alb care este alergat de o haita de lupi negri insangerati , mai rar dar tot rău e nu!?

 • Cosmin says:

  Am avut un vis in care eram cu varul meu langa un lac si se facea seara si trebuia sa car acasa ceva destul de greu.Ca sa ajung acasa trebuia sa o iau printr-o padure.Facand-use seara spre noapte ,speriati si franti de oboseala ne-am hotarat sa lasam acele lucruri prin padure si sa ne intoarcem maine dupa ele.Mergand, am ajuns pe la marginea padurii si casa era putin mai departe.M-am uitat la vale si am vazut o haita de 4 lupi albi. Fara sa fac galagie i-am aratat si lui iar unul dintre lupi s-a dus usor inspre el fara semne de agresivitate.S-a indepartat usor si neam urcat intr-un copac dupa care au inceput sa se urce si lupii unul cate unu dar fara semne de agresivitate ,Si m-am trezit.E prima data in viata me cand ma trezesc la un vis.A parut foarte real. Mai tin minte pana si emotiile din vis.
  Ce inseamna asta ? Adica ma urmareau lupii dar nu erau agresivi.

 • Eliza says:

  Am visat ca trebuia sa mergem cu prietenii si un profesor sa facem nu stiu ce activitate …. si am ajuns la marginea unei păduri …. (acele locuri mi-au aparut in vis de mai multe ori ) era un fel de pajişte …. si după pădurea … si făceam poze.. dar la marginea pădurii era o haită de lupi albi … unul singur urla… am plecat … când deodată ma trezesc in mijlocul pădurii .. cu cel mai bun prieten al meu … cu un om in vârstă pe care nu il cunosteam … si încă un baiat (pe care la fel … Nu il cunosteam ) eram toți intr-o sanie…. si acel om in vârstă spuse ca” trebuie sa plecăm … sa ne grăbim pt a nu ne prinde aulomii acestea fiind lupii albi ” nu inteleg de ce erau numiți asa … si tocmai ca sania era trasă de un lup alb … am fugit … si apoi eu am cazut din sanie … ceilalți au zburat si au plecat … pe când eu in timp ce mi-am luat avant sa zbor nu a durat mult … si am cazut intr-un loc unde era înconjurat de acei lupi albi…era un fel de adunătură de crengi… bețe … etc … si am cazut acolo când am vazut lupii .. am ales sa ma camuflez in acea adunătură de crengi.. toata haita de lupi dormea …. si nu mi-au facut nimic … si m-am trezit .pt ca eram speriată …visez foarte des lupi … puteti sa îmi spuneti ce semnifica ? :/.. sau cel putin …ce semnifica haita de lupi albi !

 • aria says:

  eu am visat 14 lupi albi care imi aduceau o jucarie dar am inchis ochi in vis si mi-a aparut un lup negru plin de sange pe bot.

 • Nastea says:

  Eu.am visat ca era intrun loc intuneric si un lup ma atacat si tatal meu la omarit si singele lupului era pe mine eram toata in singele lupului

 • VITALIE says:

  spunetimi ce explicatie aveti pentru visul meu
  ……………..mergeam inspre padure(inainte sa ma duc mama nu stiu din ce motiv mia dat un cutit)…………..
  ……..si la intoarcere vad un lup si dintro data ma sperie dar dupa ce lam vazut nu imi mai este frica
  (am uitat sa spun ca lupul avea singe pe bot) dar parca ii era mila de mine si nu stiu ce ma apucat dar am profitat de neatentia lui si am luat cutitul care mi la dat mama si iam taiat gitul dupa mam dus acasa si mam gindit sai iau blana si mam dus inapoi dar nu era nimic……………………………………..

 • Stoenescu Andreea says:

  Buna ziua Eream intr o masina cu o doamna pe care nu o cunoastem ma conducea doar mai aproape de locul unde aveam nevoie.I am spus sa ma opreasca undeva pe partea dreapta si mi a spus ca nu poate vedea pe partea dreapta(oarba) ciudat….erea o femeie blanda, calma.Am ajuns împreuna la o cofetarie ca aveam o pofta de ceva dulce si nu aveam bani .Ma gandeam ca poate plateste dansa.Ne am asezat la masa , am comandat dupa 5minute vad 2lupi ca traversau spre restaurantul nostru.M am dus repede sa inchid usa ingrozita.In curtea restaurantului 2cai nu ereau speriati si nici frica de lupi dar lupii agresivi …nimeni nu dadea atentie lupilor!!!!Am spus doamnei cu care venisem sa vina repede cu mine sa ne salvam tipam in tot restaurantul la cei aflati acolo …m am dus sa tin de usa din spate venise amandoi lupi furiosi sa deschida usa eu o tineam si tipam sa vina sa ma ajute cineva dar in zadar!!! Nu stiu cum doamna iesise afara foarte calma usor speriata eu tot tipam sa intresa se miste mai repede….unu din lupi a muscat o iar ajutoare au aparut in sfarsit un bucatar bagase cutitul in botul lupului .M am trezit ingrozita a fost horror visul,foarte ciudat.Ma puteti ajuta sa l inteleg?

 • Mara says:

  Am visat ca mergeam printr-o padure unde se afla o haita de lupi albi, toti erau calmi doar unul ma maraia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *