Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi un lup? Interpretarea visului în care apare un lup

Miercuri, 24.feb..2016 16:51 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care sunt semnificaţiile simbolului lup?

Lupul este un animal puternic şi periculos. În tradiţia românească este perceput ca un simbol al întunericului, un simbol aproape mistic şi care apare foarte des în basme şi poveşti pentru copii. Lupul este asociat cu pericolul şi cu duşmanii care veghează asupra casei tale din întuneric. Dacă visezi acest simbol şi mai ales dacă el se repetă, este foarte important să analizezi foarte bine contextul visului şi celelalte simboluri care apar; te pot ajuta să întelegi mai bine de ce ai visat astfel!

Ce inseamna cand visezi un lup Interpretarea visului in care apare un lup

Ce înseamnă când visezi un lup alb?

De regulă lupii în vis prevestesc evenimente nefericite şi pericole care sunt la tot pasul în viaţa ta, dar lupul de culoare albăsemnifică în acest caz curaj şi mândrie. Dacă visezi un lup alb este semn că te afli într-o perioadă a vieţii tale în care treci prin multe necazuri şi încerci să le faci faţă. Din punct de vedere psihologic lupul de culoare albă reprezintă tăria ta de caracter şi modul în care te opui tristeţii care încearcă să te cuprindă. Ai puterea de a vedea o cale de scăpare din orice şi de a fi optimist în ciuda necazurilor şi supărărilor din viaţa ta.

Semnificaţiile visului în care apare un lup alb:

 • Curaj
 • Biruinţă
 • Victorie
 • Înfrângerea tristeţii
 • Depăşirea obstacolelor
 • Optimism
 • Stare de spirit benefică
 • Suflet calm

Ce înseamnă când visezi un lup care te atacă?

Lupul care te atacă reprezintă duşmanii care vor să îţi facă rău. Există anumite persoane în anturajul tău care sunt un pericol pentru tine şi încerci să te fereşti de ele, dar chiar şi aşa răutăţile lor te afectează. Fie că te rănesc cu vorba, fie că exercită asupra ta acţiuni care îţi prejudiciază imaginea personală sau cariera aceste persoane sunt nocive pentru tine. Din punct de vedere psihologic lupii care te atacă sunt un semn al nesiguranţei tale şi o reprezentare vizuală a pericolului pe care tu îl simţi prezent în viaţa ta zi de zi. Mintea ta încearcă să facă faţă avalanşei de sentimente de frică, iar lupul este un simbol cristalizat al temerilor tale.

Dacă, din contră, visezi că lupii te atacă, tu îi înfrunţi şi ieşi victorios este semn că vei trece peste un mare obstacol în perioada următoare. Sunt de luat în seamă şi blocajele emoţionale. Lupii reflectă starea noastră de spirit într-o perioadă delicată prin care sufletul nostru poate trece la un anumit punct şi dacă visezi că ieşi victorios din lupta cu lupii, este semn că la nivel emoţional ai depăşit un anumit prag sau ţi-ai luat singur o piatră de pe inimă.

Semnificaţiile visului în care apare un lup:

 • Pericol
 • Teama de duşmani
 • Eşti înconjurat de oameni care îţi fac rău
 • (viceversa) Victorie
 • Izbândă

Ce înseamnă când visezi că te aleargă un lup?Ce inseamna cand visezi un lup Interpretarea visului in care apare un lup 3

Atunci când un lup te aleargă în visul tău este semn că în viaţa de carieră eşti extenuat şi cu greu faci faţă provocărilor care vin spre tine. Te simţi depăşit de volumul de muncă iar lupul care te aleargă este simbolului autorităţii care îţi verifică zilnic munca şi care îţi suflă în ceafă, te grăbeşte, vrea mereu mai mult de la tine şi te simţi exploatat. De asemenea, la nivel psihologic lupul care te aleargă poate avea legătură cu intensitatea ta intelectuală, stresul cauzat de propriile gânduri care te macină. Dacă în visul tău lupul te prinde, nu este cazul să te impacientezi, poate fi un semn al faptului că eşti prins mereu din urmă cu munca neterminată. Nici nu apuci bine să termini ceva, că vine altceva de făcut pe listă. Munceşti la foc automat, iar asta are consecinţe importante asupra psihicului tău.

Semnificaţiile visului în care apare un lup care te aleargă:

 • Stres
 • Nelinişte
 • Epuizare la locul de muncă
 • Te simţi exploatat din punct de vedere intelectual
 • Te simţi grăbit şi epuizat


38 de comentarii

 • Halit Uresin says:

  Mi sa intamplat ziua sa visez pot sa descriu tot visul am visat in vis cum ne ataca lupu la scoala si toti neam bagat in clasa mea si eu cu niste prieteni tineam de usa si restul erau in spate .Dupa mam trezit la scoala si toti isi adusevaminte de lupul din visul meu cand se terminasera orele toti plecau in padure si puteam sa gandesc in vis si stiam ca lupul o sai omoare dar totusi remarcasem doi copi din scoala carei intalnisem cu o zi inainte (unul dintre ei il cunosteam de cand eram mic dar ne certam mereu si eram ca niste dusmani)dupa ce au plecat toti inafara de prieteni mei din acel vis mai erau niste profesori ne bagasem in aceiasi clasa eu facusem un mecanism de blocare a usei dar mam trezit in padure pe cale sa ma atace lupul cand eram treaz si vedeam lupul negru cum se uita la mine de parca ma cunostea dupa nu mai eram eu sau nu stiu era cineva in copac imbracat in negru dar nu ise vedea fata de gluga eu diaparusem inainte sa ma atace lupul si il vedeam pe cel imbracat in negru cum a sarit din caopac si a atacat lupul cand a sarit lupul cascand gura el a scos doua cutite sibla taiat pe dindoua apoi au inceput sa vina mi multi lupi si mam trezit din vis .Va rog puteti sami spuneti ce semnifica ?

  • Marius says:

   Eu tot am visat că ne atacă un lup negru cînd eram la școală si toți au fugit în clasele lor dar eu și un copil mai mic eram afară si nu am reușit să intrăm în școală și lupul venea foarte rapif spre noi și cînd sa apropiat de mine mam speriat și mam trezit din somn

  • Sergiu says:

   Buna ! E ora 8 si tocmai ce m-am trezit , am vistat intamplator cum umblam sa impusc un lup , nu stiu de ce dar eram cu pusca dupa el , culmea era ca acesta nu fugea la greu ci mergea intr-un ritm mai alert si se mai oprea cate un pic se uita la mine si incerca cumva sa ma ocoleasca sa treaca de mine . Am inceput sa trag dupa el dar nu il nimeream ( mentionez ca era cenusiu cu portocaliu gen ca si acela din prima poza) dupa s-a oprit si i-am tras un glont in cap nu a murit , al 2-lea a ramas de jumatate in cap de jumatate afara , al 3-lea a ramas doar umpic in capul lui , ma apropiasem , incepea sa maraie si cand am fost aproape rau i-am bagat teava in gan si am impins pana l-am spart dupa am bagat toata teava pusti in speranta ca o sa ii ating inima si o sa moara , a sarit sa ma muste si il simteam ca nu mai poate si am inceput o mica bataie cu acel lup , dupa intr-o secventa am mai avut capul lui cu inca vreo 20cm din coloana cu tot cu carne si deastea in mana cu o urma de cutit care incercase cine va sa taie acea bucata in 2 si nu putuse , am aruncat-o de pragul de la o dubita in speranta ca o sa se rupa dar nu , si atunci m-am trezit brusc tot ud , eram asudat din cap pana in picioare . Pute-ti sa-mi dati o parere despre acest vis va rog ! Multumesc frumos , o zi buna!

  • Daniela says:

   Încearcă sa îți dai seama singur. Încearcă sa te gândești mai bine la vis poate ca are legătură cu viata ta personala iar noi nu ne putem da seama. Nu sunt o specialista și nici măcar un adult dar îți spun ce fac eu când visez astfel de lucruri. În ceara sa te concentrezi seara pe răspuns și poate ca vei visa răspunsul. Mi sa întâmplat sa visez ceva ce nu înțelegeam iar peste câteva luni am găsit răspunsul adică ce legătură avea visul cu viata mea. Poate ți se va întâmpla și ție asa.

  • Daniela says:

   Încearcă sa îți dai seama singur. Încearcă sa te gândești mai bine la vis poate ca are legătură cu viata ta personala iar noi nu ne putem da seama. Nu sunt o specialista și nici măcar un adult dar îți spun ce fac eu când visez astfel de lucruri. În ceara sa te concentrezi seara pe răspuns și poate ca vei visa răspunsul. Mi sa întâmplat sa visez ceva ce nu înțelegeam iar peste câteva luni am găsit răspunsul adică ce legătură avea visul cu viata mea. Poate ți se va întâmpla și ție asa. Încearcă sa îți dai seama singur. Încearcă sa te gândești mai bine la vis poate ca are legătură cu viata ta personala iar noi nu ne putem da seama. Nu sunt o specialista și nici măcar un adult dar îți spun ce fac eu când visez astfel de lucruri. În ceara sa te concentrezi seara pe răspuns și poate ca vei visa răspunsul. Mi sa întâmplat sa visez ceva ce nu înțelegeam iar peste câteva luni am găsit răspunsul adică ce legătură avea visul cu viata mea. Poate ți se va întâmpla și ție asa.

 • Alex says:

  Eu una am visat că eram pe un munte urât tare..şi simțeam că îmi vine să urlu şi să fug…m-am dezbrăcat de un hanorac griu şi am început să alerg. Aveam ceva în mine ce mă făcea să urlu ca un LUP…tot încercam să nu o fac,dar puterea aia m-a depășit şi urlam ca un LUP ce îsi caută haita..Am alergat foarte mult şi am ajuns într-un loc unde era o femeie pe care o cunosc..femeia aia a pus o vacă (am uitat să zic că era o turmă de vaci) să mă fugărească..până într-un final ,vaca a căzut cu coarnele în pământ şi a murit, iar eu am întrebat-o pe femeia aia de ce a vrăjit vaca să mă alerge..A zis : „Trebuie să îți dezvolți puterile! „Şi m-am trezit… Oare ce înseamnă?

  • Tib says:

   Eu am visat ca ma adoptasera in tirma eram inca om si incepusera luptele pt suprematie si maraiau la mune cate unu si altul dar tineau capul jos pana m-am luat in priviri cu cel mai tare dintre ei si a sarit la mine de 2 ori si mi-a dat black screen ca era apriape peste capul meu dar nu am fugit

 • Dani says:

  Visam ca sunt intr-o padure de brazi si ma tin duppa un lup cenusiu care mai si vorbeste, mergem pe o poteca larga si ajungem la un fel de cetate veche (gen dinalea mayase) unde sunt mai multi lupi care stau si se uita la mine, apoi lupul cu care am venit imi zice sa stau undeva in fata celorlalti si el se duce in spatele lor, apoi la un moment dat vine langa mine si undeva din stanga mea apare un lub alb batran, lupul cu care am venit imi zice sa-mi astup urechile si sa fug, apoi lupul alb incepe sa urle si incep si ceilalti sa urle dupa care ma alearga toti mai putin de cel care vorbeste. Am avut visul asta de 3 ori pana acum doar saptamana asta, de doua ori fugeam pe o carare ingusta si serpuita, plina de gropi apoi treceam pe sub un fel de poarta de lemn si scapam de lupi, dar ultima oara cararea era dreapta si oricat am alergat n-am gasit poarta si in cele din urma lupul alb m-a muscat de mana si ma trantit la pamant, apoi m-am trezit.

 • Eu am vazut impreuna cu prietena mea o banda de gangsteri care aveau un porc mistret iar ei furau din case si dupa venisera si la noi si ea sa bagat sa in fata porcului mistret ca sa imi apere mie casa de acei hoti si era sa o manance porcul pe ea dar eu dintro data mam transformat intro creatura lup mai ceva decat dinozaurul si am sarit pe porc si lam mancat ca sa o salvez pe ea iar hoti vazand sau speriat si au fugit iar dupa un timp prietena mea lea spus de puterile mele parintilor ei iar parintii lucrau la o firma de teste pt. superputeri si prietena mea avea si ea aceasi putere numai ca eu eram foarte puternic si dupa un timp ea ma invata sa ma transform mult mai repede dar nu reuseam iar eu ma puteam transforma doar in cazuri speciale iar dupa mergeam linistit pe strada si vazusem ca ma urmarea masina si fac eu o fenta si trecuse pe langa mine la un milimetru si lam adus acasa sa ii povestesc ca gangsteri se folosesc de el si nu o sa castige nimic dar el ia chemat pe ei si au venit sa fure din nou si venise si prietena mea numai ca nu ma mai puteam transforma ear ea spunea in continu transformate iar eu au furat si au plecat si iam spus tatalui meu ca nea furat tot din casa si eu mam trezit brusc odata va rog imi puteti spune ce semnifica?

  • Zenivers says:

   Buna ziua! Cu tot respectul, povestea este foarte interesanta, dar foarte greu de urmarit. Incercati sa ne scrieti la office@zenivers.ro cu ceva mai multe elemente de ortografie si punctuatie si va vom raspunde intocmai! O zi cat mai frumoasa!

   • WolfFangRo69 says:

    Lupii albi complet semnifică multe,dar in visul tău inseamna ca ți-ai învins tristețea!Mă bucur mult pentru tine si daca mai este ceva doar trimite-mi un mesaj!
    Sper ca ți-am fost de folos!PwP

 • Daria Maria Zamfir says:

  Buna! Cine poate sa imi raspunda la acest vis?
  Eram intr-o excursie impreuna cu ai mei colegi. Am vazut doua mese ocupate de ei. Eu eram la masa din stanga. Ei vorbeau tare, iar eu cu nimeni. Deodata a sosit o masina. Pe ea scria „Free Ice-Cream”. Toti s-au repezit la ea, iar Denisa, o fata dintre cele mai bune dar groaznice pe dinauntru ma intreaba: „Dar tu nu vii?” Eu, trista si ganditoare, raspund: „Nu, nu!”. Dintr-o data, m-am dus intr-un loc, departe de colegi si am vazut-o pe Jasmin, din filmul Soy Luna, fumand, ganditoare. Cand am intors capul, a aparut o fata in jur de 22 de ani in fata mea. Am vazut-o decat o secunda, dupa care m-am trezit cu capul pe jos. Ea m-a incurajat si mi-a spus ca trebuie sa ignor persoanele inferioare. Eu nu puteam sa ii vad decat hainele ei negre si buzele ei rosii. Fondul era blur dar in dreapta fondului era acel lup alb care imi apare in toate visele. Alb pur, curat. Poate sa imi explice careva de ce in fiecare vis trebuie sa imi apara acel lup? Multumesc.

 • Diana says:

  În visul meu mă trezesc dimineața în pat și sunt
  un lup alb , și brusc toată familia mea mă ataca
  iar nașul meu devine un lup negru fioros care ma alerga și mă biciuia i intr-un final ajung pe o stanca unde iar mă înconjoară toți și ajung pe marginea sa unde un trăsnet o lovește și pic intr-o prăpastie . Cel mai ciudat este ca visul meu s-a întâmplat în noaptea de SF. ANDREI despre care se spune ca birueste lupi alergandui cu un bici. De atunci visez ca sunt un lup alb care este alergat de o haita de lupi negri insangerati , mai rar dar tot rău e nu!?

 • Cosmin says:

  Am avut un vis in care eram cu varul meu langa un lac si se facea seara si trebuia sa car acasa ceva destul de greu.Ca sa ajung acasa trebuia sa o iau printr-o padure.Facand-use seara spre noapte ,speriati si franti de oboseala ne-am hotarat sa lasam acele lucruri prin padure si sa ne intoarcem maine dupa ele.Mergand, am ajuns pe la marginea padurii si casa era putin mai departe.M-am uitat la vale si am vazut o haita de 4 lupi albi. Fara sa fac galagie i-am aratat si lui iar unul dintre lupi s-a dus usor inspre el fara semne de agresivitate.S-a indepartat usor si neam urcat intr-un copac dupa care au inceput sa se urce si lupii unul cate unu dar fara semne de agresivitate ,Si m-am trezit.E prima data in viata me cand ma trezesc la un vis.A parut foarte real. Mai tin minte pana si emotiile din vis.
  Ce inseamna asta ? Adica ma urmareau lupii dar nu erau agresivi.

 • Eliza says:

  Am visat ca trebuia sa mergem cu prietenii si un profesor sa facem nu stiu ce activitate …. si am ajuns la marginea unei păduri …. (acele locuri mi-au aparut in vis de mai multe ori ) era un fel de pajişte …. si după pădurea … si făceam poze.. dar la marginea pădurii era o haită de lupi albi … unul singur urla… am plecat … când deodată ma trezesc in mijlocul pădurii .. cu cel mai bun prieten al meu … cu un om in vârstă pe care nu il cunosteam … si încă un baiat (pe care la fel … Nu il cunosteam ) eram toți intr-o sanie…. si acel om in vârstă spuse ca” trebuie sa plecăm … sa ne grăbim pt a nu ne prinde aulomii acestea fiind lupii albi ” nu inteleg de ce erau numiți asa … si tocmai ca sania era trasă de un lup alb … am fugit … si apoi eu am cazut din sanie … ceilalți au zburat si au plecat … pe când eu in timp ce mi-am luat avant sa zbor nu a durat mult … si am cazut intr-un loc unde era înconjurat de acei lupi albi…era un fel de adunătură de crengi… bețe … etc … si am cazut acolo când am vazut lupii .. am ales sa ma camuflez in acea adunătură de crengi.. toata haita de lupi dormea …. si nu mi-au facut nimic … si m-am trezit .pt ca eram speriată …visez foarte des lupi … puteti sa îmi spuneti ce semnifica ? :/.. sau cel putin …ce semnifica haita de lupi albi !

 • aria says:

  eu am visat 14 lupi albi care imi aduceau o jucarie dar am inchis ochi in vis si mi-a aparut un lup negru plin de sange pe bot.

 • Nastea says:

  Eu.am visat ca era intrun loc intuneric si un lup ma atacat si tatal meu la omarit si singele lupului era pe mine eram toata in singele lupului

 • VITALIE says:

  spunetimi ce explicatie aveti pentru visul meu
  ……………..mergeam inspre padure(inainte sa ma duc mama nu stiu din ce motiv mia dat un cutit)…………..
  ……..si la intoarcere vad un lup si dintro data ma sperie dar dupa ce lam vazut nu imi mai este frica
  (am uitat sa spun ca lupul avea singe pe bot) dar parca ii era mila de mine si nu stiu ce ma apucat dar am profitat de neatentia lui si am luat cutitul care mi la dat mama si iam taiat gitul dupa mam dus acasa si mam gindit sai iau blana si mam dus inapoi dar nu era nimic……………………………………..

 • Stoenescu Andreea says:

  Buna ziua Eream intr o masina cu o doamna pe care nu o cunoastem ma conducea doar mai aproape de locul unde aveam nevoie.I am spus sa ma opreasca undeva pe partea dreapta si mi a spus ca nu poate vedea pe partea dreapta(oarba) ciudat….erea o femeie blanda, calma.Am ajuns împreuna la o cofetarie ca aveam o pofta de ceva dulce si nu aveam bani .Ma gandeam ca poate plateste dansa.Ne am asezat la masa , am comandat dupa 5minute vad 2lupi ca traversau spre restaurantul nostru.M am dus repede sa inchid usa ingrozita.In curtea restaurantului 2cai nu ereau speriati si nici frica de lupi dar lupii agresivi …nimeni nu dadea atentie lupilor!!!!Am spus doamnei cu care venisem sa vina repede cu mine sa ne salvam tipam in tot restaurantul la cei aflati acolo …m am dus sa tin de usa din spate venise amandoi lupi furiosi sa deschida usa eu o tineam si tipam sa vina sa ma ajute cineva dar in zadar!!! Nu stiu cum doamna iesise afara foarte calma usor speriata eu tot tipam sa intresa se miste mai repede….unu din lupi a muscat o iar ajutoare au aparut in sfarsit un bucatar bagase cutitul in botul lupului .M am trezit ingrozita a fost horror visul,foarte ciudat.Ma puteti ajuta sa l inteleg?

 • Mara says:

  Am visat ca mergeam printr-o padure unde se afla o haita de lupi albi, toti erau calmi doar unul ma maraia

 • Ana says:

  Am visat o haita de lupi si porci mistreti ce fugeau prin padure si deodata su schimbat directia inspre sat.Eu ma aflam pe un drum de tara, din instinct am inceput sa fug spre prima casa;mi-a dat timp sa ajung, sa iau o bat pentru a ma apara,ceea ce am si facut,dar in loc de lupii ce ajunsesera in pragul casei ,pareau caini de culoare maron,chiar si asa i-am lovit;porcii mistreti nu au intrat in sat;in pragul casei se afla un barbat ,nu reusesc sa-i pun chip,care m-a ajutat in lupta mea contra lupilor
  Nu m-au muscat nici pe mine, nici pe barbatul ce m-a ajutat

 • Cojocaru Daniel says:

  Foarte interesant ca întocmai cum se prezintă interpretarea visului asta pățesc eu la munca acum. Sunt alergat si imi sufla in ceafa un angajat care se crede sef si îmi f…. tot meciul.
  In visul meu se făcea că eram într-un fel de conac sau mai bine zis un castel vecin cu o pădure superba dar parcă puțin mistica și întunecoasă.
  Arhitectura castelului era deosebita, o îmbinare intre stilul gotic plin de gargoil si de statui și stilul mimimalismului actual al locuintelor moderne. O deosebită curte înfiorată și o fântână budistă care se afla undeva in spatele gradinilor, fântâna pe mai multe etaje părea parcă puțin cam neîngrijită dar îi oferea un aer deosebit și o frumusețe aparte.
  În castel erau mai mulți chiriași, eu fiind unul dintre ei. Deasupra mea locuiau doua domnișoare frumoase foc și cum bănuiți, călcâiele mele au luat foc pe cea mai frumoasă dintre făpturi, care într-o zi dupa ce le-am ajutat sa faca curățenie la mansarda luminoasă am primit ca răsplată primul sărut. Mi-a luat fata in mainile ei fine si mi-a daruit in pragul ușii un sărut dulce și catifelat ca o floare de trandafir. Dar într-o zi pe când serveam masa împreună la restaurantul castelului am inceput sa devin agitat si cerul deveni plumburiu dar orbitor.
  Am fugit toți in spatele castelului pe o ușă tainică, nu stiam de usa aceia. Am dat năvală sa vedem ce se întâmplă și din padure au aparut câțiva lupi închiși la culoare, as zice ca erau de un brun închis.
  Aceștia alergau spre noi foarte furiosi si parcă înfometați. Toți au rămas pe scări doar eu am coborât, îmi doream sa am ceva la indemana să îi pot înfrunta, si spre mirarea noastră a aparut un domn elegant cu un rafinament deosebit al stilului vestimentar dar ce ma frapat era pălăria de vânător și imensa pușcă pe care o îndreptase deja asupra lighioanelor. Am început să strigăm toți… „Trage trage” si cel mai mare dintre lupi care era atât de aproape de mine căzu ca secerat de glonțul ce-l trăsese vânătorul. Ne-am îndreptat către rrstaurant ușurați ca a trecut pericolul. La un momendat am observat ca ceva vine pe sub pământ către noi. Panicat puțin am i trebat ..” ce mai este și asta?” Unul dintre ei răspunse linistit… ” aa uite ca a venit si el la masă”. Lighioana era jumate un melc jumate broasca țestoasă cu tentacule. Aceasta se aciui între picoarele lui ca un caine si evident primea de mancare.
  Apoi într-o zi ma plimbam prin castel, m-am oprit sa privesc îngrijorat printr-o fereastră alungită pana la tavan. Am rămas stana de piatră cand am văzut un pui de lup, brun. Am zis să-i anunț pe toți înainte sa vină toată hoarda de lupi. Dar erau in partea opusă a castelului, asa ca am ieșit și parca eram convins ca de această data o sa pot sa zbor la comandă. Placut surprins din palme simțeam cum îmi izvorăsc puteri. Am zburat peste tot acest mirific castel si abia atunci am vazut măreția lui. Ajuns la destinatie la grădina restaurantului si am urlat într-un glas putin ragusit ” Vin!! Sunt aici!”
  Privirile mi se ațintiră asupra ei si imi spune cu glas pierdut …”Trebuie sa pleci, a venit sa te ia cu el”
  Partea care mă surprinde a fost că mi-am amintit tot visul.

 • anon says:

  Am visat că am văzut niște lupi în pădure de la distanță dar nu m-au alergat.

  Apoi eu m-am intors din drum să nu fiu în calea lor și atunci s-a terminat visul.

  Ce înseamnă când vezi un lup de la distanță ?

 • Cris says:

  Am visat de vrio 3 ori cum lupi ma ataca cum fug după mine și mereu ma musca la urma

 • ... says:

  Am visat un lup care stătea pe o stâncă, ce înseamnă lucrul acesta ?

  Deci pur și simplu lupul stătea sus pe o stâncă și se uita la toată pădurea.

 • Giulia says:

  Eu am visat ca eram un cu cea mai bună prietenă ai eram ambele lupi, iar toți din scoala cand au aflat au început să ne alerge. Pe drum spre casă am trecut ambele printr-o pădure (Nu eram lupi, ne transformaserăm in oameni) si au început să se țină 2 lupi după noi, unul complet negru, iar celălalt, era maroniu-gri, lup obisnuit de pădure, dar nu voiau să nu atace,m-am uitat in ochii lor si am vazut o sclipire de prietenie și joacă, se trânteau la picioarele noastre ca să se joace si eu am inceput sa ma joc cu ei. Cand am ajuns acasă, mama m-a lăsat să păstrez lupul cel negru, pentru ca si ea se putea transforma în lup, si ne-am gandit ca a venit după mine pentru ca probabil nu avea casă și o haită la care să se întoarcă, dar înainte să apară lupii, ne însoțea un cățeluș mic si maroniu…

 • Ana Maria says:

  Am visat că eram într-o pădure pe o poteca care ducea la un lac , aproape de lac erau 2 femei care se certau și au venit spre mine 2 lupi încercând să mă oprească sa nu mă duc la ele , am stat la depărtare până s-au împăcat , lupii nu făceau altceva decât să se uite la mine până s-au împăcat acele femei , știu că unul era alb și unul negru .după ce s-au împăcat acele femei eu am mers cu lupii . Ce poate sa insemne asta ?

 • Cirjeleanu says:

  Din urma mea fugea un lup pe un deal , eu am fugit la vale spre casa și pana sa fug eu el ma ajuns Dar eu m-am ferit și el a nimerit între mașini căci noi trăim la drumul central

 • Călin says:

  Eu am visat un lup roșu…era seara si eu cu un prieten si inca un om necunoscut am iesit in strada cu gândul sa mergem la casa prietenului meu pentru al ajuta cu o problemă(tin minte ca era legat de apă) apoi am ajuns la câțiva metri de casa si luminile au început să pilpaie…prima dată am continuat să mergem dar după câteva secunde iar s-a întâmplat…ne-a fost frică asa ca am vrut sa ne întoarcem acasa…însă când am alergat câteva secunde am văzut un lup rosu care a sfârșit un om dintr-un grup care era in fata noastra…apoi am alergat spre casă prietenului meu…si asa s-a terminat visul ca m-am trezit speriat. Poate insemna ceva visul acesta?

 • Anonima says:

  Visasem că o haită de lupi mă aleargă pe mine cât și pe alte persoane pe care nu le cunoșteam. Însă în vis am avut o legătură foarte puternică . Părea că eu sunt lidera,cea mai importantă persoană din toți cei care fugeau de haită, aveam ceva foarte valoros care putea schimba totul . Lupii care ne alergau erau negi și aveau ceva roșu pe ei ,probabil sânge.Erau controlați de ceva sau de cineva să ne atace în așa fel în cât să mă prindă ca să îmi ia acel obiect valoros . Puteam eleibera orice ființă cu acel obiect valoros însă un lucru lipsea …Lupul alb. La un momendat lupii mi au pierdut urma ,de restul nu mai stima nimic ,ajunsesem undeva in civilizație, unde sunt oamnei ,cu toții cautau acel obicet pe care eu îl dețineam în vis,l am ascuns bine până când am dat de restul și am aflat locația lupului alb. Restul îmi acopereau spatele cât timp eu ajungeam la lup . Însă când am ajuns lupul alb avea ceva albastru pe el ,era liber ,ceea ce restul lupilor nu erau . Am reușit să i eliberez pe toți prin intermediul lupului alb si al acelui lucru valoros . Visul a fost foarte ciudat însă nu cred că există o explicație logică.

 • Janina says:

  Eu am visat că mă plimbam pe timp de noapte cu prietena prin grădină și la un moment dat am văzut în lumina lunii o haită de lupi argintii.
  Toți lupii dormeau, iar eu am luat-o de mână și am fugit cu scopul de a nu fi mâncate…
  Culmea este că nu mi-a fost frică de ei când i-am văzut.
  Nu aveam vreo urmă de teamă sau vreun sentiment neliniștitor.. Eram liniștită și curioasă..
  Am plecat pentru a o proteja pe ea..
  În drumul nostru spre casă, ceva ne-a fugărit, în primă fază am crezut că sunt lupii, dar mai târziu mi-am dat seama că era vorba de un mistreț agitat:))

  Până și peisajul a fost în concordanță cu starea mea de spirit.
  Tot văzduhul era luminat de razele lunii.
  Puteam vedea totul de parcă ar fi fost luminat de soare:))
  Era atât de clar și de liniștit asemeni lupilor..
  Păreri despre visul meu?

 • Janina says:

  O prietenă*

 • K says:

  Am visat că eram acasă iar pe geam în hol tot vedeam câte un lup și intram în panică ca mana și surorile mele să nu pățească ceva, lor nu le păsa…însă eu lupt Am cu lupi ,vroiau să intre ,să ne ia casa și să ne ucidă. Ceream ajutor mamei mele și ei efectiv nu i păsa,am ucis un lup …Iar o femelă l a simțit..și mi a spus „pentru asta vei regreta ” sau ceva asemănător și cumva spuneam ceva de genul „casa mea” la care mă corectează femela „casa noastră „. În pragul ușii încă mă luptam cu lupii …Am ucis 3 sau 4 lupi în total . Îmi era așa teamă…dar nu lăsăm să se vadă. Ceream ajutor …dar pe nimeni nu interesa. Toți mai mulți lupi apăreau. Le am spus surorilor mele si mamei sa se duca in pod si sa ia tot ce pot si sa închidă apoi…

 • Antonia says:

  Eu am visat ca eram in fata porții mele cu fratii mei pe timp de iarna , si dintr o data a apărut un lup mare alb si infometat eu m am uitat in ochii lui si avea doar o sticlă goală de apa ..iar eu le am spus la fratii mei voi fugiti in alta parte iar eu sar pe el , vă iubesc .. atunci eu dupa ce am spus vă iubesc am sarit pe lup iar fratii mei au disparut iar eu m am trezit in casa mea dar era ciudata si am fugut reoede in camera mea si am incercat sa mi sun iubitul si dintr o data lustra de la bec se invârtea tot mai tare si totul se misca ,eu fugit de acolo dar a fost prea tarziu ,am cazut pe jos si nu mai aveam glas sa spun nimica ,ultimul cuvant pe care lam spus a fost „BEBE” . Dupaia m am speriat prea tare si m am trezit

 • Anastasia says:

  Eu am visat după o certă cu mama foarte mare că eram într-o curte cu zăpada și jos era un corb negru apoi am spus niste cuvinte și el sa transformat într-un lup negru care nu era pur lup adică mai semăna a ceva de gen vulpe și urs și el a început a mă alerga și eu fugeam apoi m-am trezit și el nu mă prins dar eram toată în lacrimi

 • Anastasia says:

  După o ceartă mare cu mama m-am culcat și am visat că eram într-o curte la bunicii din partea mamei și era zăpadă apoi a apărut un corb și se uită la mine în ochi apoi verișoară mea a spus ceva și corbul sa transformat in ceva asemănător cu o vulpe un lup și un urs în același animal și a început a mă fugari dar m-am trezit și nu mă prins însă eram toată în lacrimi

 • Ana says:

  Eu am visat mai multe animale în cutii de carton. Două păsări, șoareci, ierpuri și un lup mare negru.Am mângâiat lupul și acesta m-a lins pe mână apoi m-a urmărit până am intrat în casă. Apoi tot în vis am auzit-o pe bunica mea (care chiar astă noapte s-a simțit rău deci poate avea legătură cu ea visul) care striga : Cum să ieșim afară când avem atâtea animale în curte? Acum, eu deja am un câine lup ca animal de companie. Este un ciobănesc german negru. Nu cred că are legătură pentru că a apărut și el și celălalt lup în vis și erau diferiți. În ultimul timp totuși visez animale și oameni pe ori nu i-am cunoscut niciodată, ori îi știu din școală generală și atât. Nu știu ce înseamnă, dar mă trezesc după fiecare vis din ăsta confuză.

 • Izabela says:

  Lupii erau albi cu grii dr era mai mult alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!