arleto.ro

Ce înseamnă când visezi un iepure? Interpretarea visului în care apare un ie...

Miercuri, 09.Mar.2016 18:59 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă simbolul iepurelui în vis?

Animalele în vis au o conotaţie aparte atât psihologică dar şi ezoterică, în principal datorită relaţiei în lanţul trofic pe care omul o are cu acestea. Iepurele este considerat un animal blând, în principiu, agil şi chiar sacru pentru unele popoare, cum ar fi cele chinezeşti. La nivel simbolic iepurele reprezintă pagubă, dar şi câştiguri în funcţie de contextul în care ne apare în vis.

Ce inseamna cand visezi un iepure alb Intepretarea visului in care apare un iepure alb 2

Ce înseamnă când visezi un iepure alb?

Datorită semnificaţiilor culorii pe care iepurele o are în visul tău, dacă aceasta este alb este semn că vei avea parte de câştiguri, de persoane influente în viaţa ta şi chiar de o mare şansă de îmbogăţire. Culoarea alb reprezintă pe lângă puritate şi blândeţe, noroc şi oportunităţi noi în carieră. Atunci când visezi un iepure alb înseamnă că vei avea parte de o perioadă bună în viaţa ta şi că vor apărea şanse de câştig în viaţa profesională. Ai o imagine bună în anturajul tău şi datorită poziţiei sociale pe care o adopţi este posibil cunoşti persoane care îţi vor purta noroc şi care te vor ajuta să excelezi şi să obţii tot ceea ce îţi propui. Iepurele alb semnifică faptul că ai şansa de a te afirma pe plan social şi că vei reuşi să îţi faci anumite relaţii care să te ajute să-ţi consolidezi poziţia în carieră şi în anturajul tău.

Semnificaţiile visului în care apare un iepure alb:

 • Noroc în carieră
 • Noroc la prieteni
 • Imagine bună în societate
 • Câştiguri pe plan profesional
 • Poziţie socială bună
 • Relaţii influente

Ce înseamnă când visezi un iepure maro sau negru?

Un iepure închis la culoare în visele tale reprezintă la nivel psihologic temeri şi etape dificile prin care treci la nivel emoţional. Atunci când visezi un iepure negru sau maro este posibil să ai parte de anumite pierderi la nivel financiar care sunt datorate temerii tale  faţă de risc. Ţi-e frică să investeşti un capital într-o afacere anume sau pur şi simplu eziţi să faci o achiziţie importantă pentru tine sau pentru casa ta.  Un iepure închis la culoare prevesteşte de regulă ghinioane atât la nivel personal cât şi profesional. Este posibil să ai parte de certuri în familie şi chiar minciuni care vă rănesc în adâncul sufletului. Este posibil să fiţi dezamăgit de un membru apropiat al familiei care îţi aduce acum pagubă în casă.

Semnificaţiile visului în care apare un iepure negru sau maro:Ce inseamna cand visezi un iepure Interpretarea visului in care visezi un iepure 3

 • Ghinion pe plan personal sau profesional
 • Pierderi financiare
 • Teamă faţă de risc
 • Certuri şi dezamăgiri în familie

Dacă visezi un iepure care fuge  este semn că poţi pierde o şansă importantă în mediul profesional sau chiar pe plan personal. Dacă nu valorifici suficient relaţiile cu cei apropiaţi este posibil ca aceştia să se distanţeze de tine şi să fii extrem de dezamăgit de această decizie.

Dacă visezi că prinzi un iepure este semn că vei avea parte de o surpriză din partea partenerului sau că îi vei descoperi un secret murdar pe care nu dorea să îl afli prea curând. Iepurele prins în vis de regulă are legătură cu trădarea sau cu dezamăgirea însă, în acelaşi timp, poate fi vorba despre un secret al partenerului din trecut care nu are legătură cu relaţia voastră dar care îţi poate afecta imaginea şi părerea pe care o ai despre el/ea.

Dacă visezi că mânănci un iepure este semn că ai trecut de o perioadă grea în viaţa ta şi încerci să îţi depăşeşti temerile şi fricile.

Dacă visezi pui de iepure este semn că ai parte de bucurii în familie şi în principal bucurii din partea copiilor. Te simţi împlinit şi eşti fericit că pe plan personal ai tot ce ţi-ai dorit.

 


5 comentarii

 • Andreea says:

  Dar ce inseamna ca am visat oameni cu masti de iepuri, care se holbau la mine pe strada la 00:30 noaptea si stapana lor era sa ma omoare, iar l a omorat pe unul dintre fratii mei (ce in realitate nu exista) si pe o vecina care voia sa plece de acasa impreuna cu sora ei deparece s au certat cu mama lor, pe una dintre ele am luat o acasa si i am spus ca daca iese afara moare, asa ca a venit la mine acasa

  • crina elena says:

   am visat ca aveam un iepuras pe care nu stiu din ce motive uitasem de el cu desavarsire ,iar la un moment dat mi a aparut la picioare intr o stare foarte avansata spre a muri de foame si cu o fata asa gen ,,salveazama “ l am luat l am mangaiat si am incercat sa i dau un ardei pt ca doar asta aveam … a incercat sa manance pt ca ii era fft foame dar nu reusea dadea sa moara 🙁 iar eu il luam sa l zgudui sa l fac sa revina si sa reziste …:( am facut asta de cateva ori dar in zadar …:( a murit
   ce este sunt chiar curioasa mi a ramas asa visul asta

 • Cristina says:

  Am visat ca eram acasa la un vecin si avea o mașină de cusut si eu ii făceam o perna si apoi am îmbrăcat- o ca si fata de perna dintr-o ie, apoi i-am oferit un pahar cu vin roșu , paharul era transparent si cu picior. Multumesc

 • Irina says:

  Eu am visat cam prins un iepuraș mic negru, dar eam dat drumul prin casă, doresc să știu ce semnificație are acest vis.

 • Iulian says:

  Eu am visat mulți iepurii negri. Aia este ,ma asteptam ca, semnificatia Iepurelui Negru să fie ceva de râu. Am niște vise ciudate de la o vreme ( cimitire, oameni morți etc.).. Am 21 de ani și deja viața mea începe să meargă din ce în ce mai prost.. Dacă ar fi o cale să-ți iei viața fără să ajungi in iad eu mi-aș lua-o cu ceea mai mare plăcere. Dar din câte stiu cine isi ia viața se dă pe mâna lui Satana.. Aia este in VIAȚA mai mult rău decât bine..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *