arleto.ro

Ce înseamnă când visezi un cal sau mai mulţi cai

Joi, 19.Noi.2015 15:31 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Visele noastre abundă în simboluri şi scenarii care spun multe despre personalitatea noastră sau despre evenimentele care ne macină zi de zi. Mulţi dintre  noi tind să nu ia în seamă nimic din ce visează şi să privească fiecare vis ca pe o născocire a mentalului nostru pe timpul nopţii şi care este complet lipsită de semnificaţii. Ajungem să ne îngrijorăm sau să considerăm mesajele pe care le primim pe timpul nopţii mai importante decât ne puteam imagina abia în momentul în care observăm că există o legătură strânsă între ceea ce visăm şi ceea ce ni se întâmplă în viaţa noastră. Fie că este vorba despre asemănarea scenariilor dintre visele noastre şi situaţiile în care suntem puşi, fie că facem legătura dintre simbolurile văzute în vis şi semnificaţiile acestora care se transferă în viaţa noastră, există un anumit moment în care fără să vrem fiecare dintre noi avem anumite vise care ne marchează memoria mai mult sau mai puţin.

Ce inseamna cand visezi un cal sau mai multi cai 2

Ce reprezintă calul în vis?

Calul este un animal frumos şi puternic iar simbolistica lui în vis este foarte importantă mai ales dacă acesta apare des şi îl visăm recurent. Calul în vis reprezintă de regulă plăcere, iubire şi sentimente bune. Calul este puternic legat de acele aspecte ale personalităţii noastre ce ţin de sexualitate, putere, dorinţă şi candoare. Dacă visăm un cal este foarte important să ţinem minte statura, culoarea şi temperamentul calului căci aceste atribuţii sunt direct legate de atitudinea noastră în viaţa de zi cu zi.

Ce înseamnă când visezi un cal alb, negru sau maro?

Cal alb

De visezi un cal alb este semn bun deoarece calul alb în vis reprezintă frumuseţe, putere şi ne arată un animal pur, ales şi cu o putere de viziune foarte mare. Calul alb în visul tău poate însemna că vei cunoaşte pe cineva din afara cercurilor tale de prieteni şi va fi o persoană extrem de benefică pentru tine, cu un suflet frumos şi mai ales cu gânduri curate. Dacă o fată care nu are iubit visează un cal alb este foarte posibil să fie cerută în căsătorie foarte curând sau să se îndrăgostească de un bărbat cu o situaţie financiară extrem de bună. Calul alb mai poate reprezenta şi faptul că te poţi baza pe prieteni şi că ai o relaţie extrem de apropiată cu ei.

Cal negruCe inseamna cand visezi un cal sau mai multi cai 4

Un cal negru în visul tău poate însemna faptul că eşti atras de o persoană de sex opus care impune o autoritate şi o atracţie extrem de mare asupra ta şi este foarte posibil ca sentimentele tale să nu-ţi fie împărtăşite. De asemenea, calul negru anunţă o veste interesantă, una care te ia prin suprindere, plăcut sau neplăcut, depinde foarte mult de conjunctură, însă nu va fi neapărat o veste rea.

Cal maro

Dacă visezi un cal maro este semn că vei cunoaşte o persoană influentă care va avea un rol foarte important în viaţa ta şi care te va ajuta să urci pe scara socială şi mai ales în carieră. Dacă în visul tău tu călăreşti un cal este posibil să ai parte de mari câştiguri şi succes în planul financiar sau este posibil ca o dată cu succesul financiar să ai parte de mulţi admiratori. Dacă hrăneşti calul din visul tău asta poate fi un semn că te gândeşti să adopţi un copil sau că prietenii se bazează pe spirijinul tău financiar mai mult decât ţi-ai dori tu. În cazul în care speli sau ţesali calul din visul tău este posibil să te macine extrem de mult o problemă şi să te gândeşti non-stop la ea încercând să găseşti soluţii. De asemenea, calul maro poate reprezenta faptul că gândurile tale nu sunt tocmai benefice sau că treci printr-o perioadă încărcată de energii negative.

Ce înseamnă dacă visezi un cal alergând?

Ce inseamna cand visezi un cal sau mai multi cai 4Precum spuneam statura, culoarea şi temperamentul calului din visul tău contează extrem de mult pentru interpretarea semnificaţiilor acestui simbol. Dacă în visul tău calul aleargă este semn că eşti foarte presat, sau că treci printr-o perioadă în care încerci să realizezi mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu prea reuşeşti. De asemenea, alergătura calului poate semnifica faptul că eşti în urmărirea unui scop bine setat, ceva care este foarte important pentru tine şi faci eforturi susţinute pentru a-ţi îndeplini dorinţele. În acelaşi sens calul care aleargă în visul tău semnifică faptul că ai o voinţă de fier şi că eşti dispus să mergi până în pânzele albe pentru a reuşi ce ţi-ai propus şi că eşti foarte determinat şi nu te abaţi de la drumul tău.

Pe de altă parte un cal care aleargă pe câmp deschis reprezintă nevoia ta de libertate şi indepenţă sau dorinţa de a vizita şi de a explora locuri noi, de a cunoaşte persoane noi şi de a te lansa într-o aventură. Este posibil chiar să simţi nevoia de a face ceva ieşit din acum sau să ai acum senzaţia că eşti liber să faci orice şi că în sfârşit te-ai eliberat de anumite constrângeri.

Dacă în vis tău calul galopează este posibil să ai parte de nişte schimbări bruşte de decor în viaţa ta sau chiar să te muţi într-o casă nouă, însă dacă visezi că îl călăreşti demn şi liniştit e semn că te simţi independent, pe picioarele tale şi ai control asupra a tot ce se întâmplă în viaţa ta.

Căruţa de cai în vis  anunţă faptul că s-ar putea să ai parte de nişte vizite neaşteptate sau că simţi nevoia să rezolvi anumite lucruri sau situaţii care sunt neclare în viata ta.

Ce înseamnă când visezi mai mulţi cai?

Ce inseamna cand visezi un cal sau mai multi cai 4

Dacă în visul tău apar mai mulţi cai care galopează este posibil să ai parte de o dragoste tumultuoasă şi încarcată de sentimente puternice, iar dacă visezi un câmp de cai care pasc linişţiti este semn că vei avea o viaţă frumoasă frumoasă şi lipsită de griji. Nici în căsnicie nu vei avea prea multe probleme sau certuri.

Care sunt cele mai comune situaţii în care apare calul în vis?

Contextul în care apare calul în vis este extrem de important pentru acest simbol şi precum vedem conţine numeroase semnificaţii de care este bine să ţinem cont atunci când ne interpretăm visul. Iată care sunt cele mai comune situaţii în care apare calul în vis:

 • Dacă visezi că vinzi un cal cuiva – este posibil să pleci într-o expediţie sau o călătorie în interes de serviciu
 • Dacă visezi că loveşti un cal cu biciul – este semn că vei avea parte de o mărire de salariu sau o avansare în post
 • Dacă mergi călare prin pădure – este semn că ai o temă de cercetare sau că te preocupă un subiect academic şi îţi doreşti să te înscrii la un program de doctorat
 • Dacă în vis cazi de pe cal – este posibil să ai parte de nişte pierderi financiare pe care le vei recupera cu greu
 • Dacă visezi mai mulţi cai care galopează – este semn că eşti o fire foarte temperamentală şi că ceilalţi sunt deranjaţi de comportamentul tău uneori
 • Dacă pierde calul pe care ai pariat la curse – este posibil să ai parte de un eşec
 • Dacă cel pe care ai pariat câştigă – o să ai parte de mari bucurii şi nu numai finaciare
 • Dacă visezi că încaleci un cal – este posibil să ai o aventură cu cine care este implicat într-o relaţie
 • Dacă visezi că descaleci un cal – este semn că perechea ta te înşeală
 • Dacă visezi un cal care moare – este posibil să pierzi pe cineva drag
 • Dacă visezi un cal negru care schiopătează – este semn de veşti triste
 • Dacă visezi un cal cu coama lungă – înseamnă că ai o părere foarte bună despre tine şi te simţi încrezător în forţele proprii
 • Dacă visezi cai în grajd – este semn de bunăstare în casă şi în familie
 • Dacă visezi că potcoveşti un cal – este posibil să te îmbolnăveşti sau să te tratezi de o boală grea
 • Dacă visezi un cal slab – este semn că îţi va merge rău din punct de vedere financiar şi că vei primi nişte veşti triste din partea prietenilor
 • Dacă visezi un cal singur – este posibil să te întâlneşti cu o persoană care îţi vrea răul
 • Dacă visezi că eşti lovit de un cal – este posibil să dea norocul peste tine
 • Dacă visezi un cal nechezând – există şanse să te căsătoreşti cu o persoană foarte orgolioasă

Calul în vis are numeroase semnificaţii şi depinde numai de noi cum dorim să le interpretăm în raport cu evenimentele din viaţa noastră însă neapărat trebuie să ţinem cont de contextul în care acesta apare. De exemplu, dacă în vis îţi apare des un cal este semn că te simţi singur şi că visezi la compania cuiva însă dacă îţi apar mai mulţi cai este semn că te bucuri de compania prietenilor şi că îţi place să petreci timp în jurul lor. Aşadar, privin puterea şi semnificaţiile acestui simbol, este necesar să ne informăm foarte bine înainte de a purcede la interpretarea unui vis în care ne apare un cal sau mai mulţi cai.


56 de comentarii

 • Nicolae N. says:

  De cand sunt mic visezi cai negri. Ce se intampla cand un vis se repeta asa de des??

 • clara says:

  Buna ziua eu am visat un cal maro cu paru blond inalt musculos si mare si frumos si îl calaream .
  Ce inseamna ? Multumesc astept raspunsu o zi buna

  • Înseamnă că trebuie să te pregătești pentru o înmormântare și trebuie să te retragi în munți pentru a rămâne în natură, ceea ce te va împlini pe viață.

 • Marinette says:

  Buna! Eu am visat ca mi am pierdut calul intr o noapte ploioasa si ma m dus dupa el deși părinții mei nu m-au lăsat . Când l-am găsit pe marginea drumului l-am încălecat si l-am dus in grajd. Ce poate semnifica ?!

 • Andreea says:

  Am visat recent ca ma alerga un cal maro si cand ma ajungea ma prindea cu dinti de haine.actiunea se petrecea la mine in curte.poate sa imi zica cineva semnificatia acestui vis?va rog

 • Roxama says:

  Eu am visat …ca ma uitam spre cer si vedeam 8 cai , mari ,frumosi… care ZBURAU !!! Rămânea sclipici în urma lor.. asta ce înseamnă ?:))

 • Muresan says:

  Buna.am visat m’ai multi cai,care alergau,dintre care doar unu a venit la mine si m’ia dat viata,era alb.Multumesc.astept raspuns

 • Iuli says:

  Am visat ca ma musca un cal de cap,nu cu gând rău , dar ma musca ,ce semnifica treaba asta ?

 • Luca says:

  Eu am visat ca un cal maro necheza si isi arata dinti dupa acea a mai aparut un cal negru care statea cu spatele la mine. Ce semnifica acest vis ?

 • Sara aly says:

  Bună !Eu am visat un băiat alergând pe un cal alb era pe cer,apoi sa apropiat de mn timp de 2 mine apoi rar a anceput sa alerge pe cer.Stie cineva ce înseamnă? Mulțumesc.

 • Alina says:

  Eu am visat azi noapte ca un copil era blestemat sa se transforme in cal era maro acel cal
  Am visat cu bunica mea care a murit acum ultima
  Am visat ca totus acel blestem sa dezlegat dupa acel copil-adolescent
  Si am mai visat cu o gradina cu tot ce pune oamenii in gradina ma miram pe acea geadina ca e frumoasa
  As vrea raspunsul in public

  • Damian says:

   Ce înseamnă, când visez amurg, iar pe nori își face apariția un cal negru călărit de un ostaș cu arma indicând înainte! Apoi pe cer rachete și avioane și deodată explozia unei bombe atomice ce luminează noaptea ca ziua, apoi căzând în genunchi am sfâșiat cămașă și cu lacrimi ziceam nu ne lasă doamne!

 • Anton says:

  Buna eu am visat ca un cal alerga sa ma muste si eu ai dadeam iarba sa manance si dupa au aparut alti antro padure si ai alergam

 • izabela says:

  Eu am visat ca a venit o cunostinta la mine cu un cal mare alb si 3 cai maro mici si mi-a spus sa ii tin pana pleaca ea si cand pleaca de la mn sa ma duc pe camp sa le dau drumul si asa am facut si caii fugeau pe camp liber cam atat?? Va rog sa imi spuneti multumesc!!

 • Alina says:

  Buna,am visat un cal maro care îl calarea fostul meu iubit,era pe un camp cu multa zăpadă si dupa am visat un cal alb, îmi puteti spune ce înseamna asta va rog ?

 • Ioana says:

  Bună! Eu la vârsta de 6 ani am avut un cal alb cu pete maro , iar apoi la 8 ani mi-a murit de o boala . De când a murit il vises ! Acum am un cal alb ! Sper sa nu ne despartim nici odata !

 • Ioana says:

  Eu la vârsta de 6 ani am avut o iapa alba cu pete maro , iar la vârsta de 8 ani mi-a murit deoarece avea o boala ! De când a murit o vises în fiecare noapte !
  Acum amă o iapa alba ! Nimeni nu ne va despartii !!!

 • lily says:

  eu visez mereu ca vorbesc caii cu mine

  • Cristina says:

   eu visez de multe ori cai maro, cum ar fii o iapa cu care avem o legatura stransa impreuna. Odata ce a murit, o am destul de des in vis, calarind-o si ALERGAND pe ea.😫😭🤧

 • Mirela says:

  Eu am visat ca eram pe un camp cu multi cai care erau inlemniti… si mai erau cativa care veneau spre mine ! Eu m am urcat pe ceva dar unul dintre cai m a atins ! Vreau sa stiu raspunsul va rog !

 • Aura says:

  Bună …eu am avut un cal maro care mi-a murit acum ceva timp și l-am visat ….ce inseamna

 • Bounegru says:

  Am visat un cal maro care a fost împușcat si alaturi de El fusese împușcat si o prietena de a mea. Oare ce poate reprezentanții? O fi vreun semn rau

 • Dacă visezi Cal Maro, prevestește rapid că trebuie să te pregătești pentru o înmormântare ne-așteptată de tine și trebuie să te retragi în Munți într-o zonă cat mai departe de oameni pentru a rămâne pur(ă) în natură, ceea ce te va împlini pe viață.

 • Dacă visezi Cal Negru: Este doliu în următorii ani pentru mai multe persoane dragi ție. Iar dacă te muți în munți și iubești natura, se zice că vei fii păzită cai albi să nu pățesti nimic, i-ar dacă nu crezi și nu respecți plecarea, in scurt timp vei regreta…

 • Dacă visezi Cal Alb, înseamnă că puritatea pe care o porți pe chipul tău cât și în suflet, este una specială și trebuie să părăsești locurile unde sunt oameni răi, adică să te gândești la stilul frumos de viață în natură în munți și asta te va împlini pe viață.

 • Daiana says:

  Hei ! Eu am avut un vis azi-noapte care m-a pus putin pe ganduri , nu stiu ce poate insemna .. Am visat gen o nunta mai ciudata era prima trasura / caruta …unde era mireasa in rochie alba si plangea apoi celelalte carute erau cu invitatii acesteia care erau si ei foarte tristi , in a-5-a caruta era un sicriu alb dupa ce trece si acesta , dupa aparusera foarte multi juni care calareau cai mari de culoare maro… Eu am iesit afara curioasa dupa acestia si mergeam pe langa ei sa vad ce se petrece ..apoi apare printre multimile de caii , un jun rautacios as spune el cat si calul lui ..erau nu stiu cum sa spun , usor agresivi se bagau in multime si accident-au oameni , era cat pe ce sa ma loveasca de cateva ori veneau spre mine..imi era friga ,ma feream inchideam ochii si apoi nu pateam nimic . Apoi cativa dintre cei buni care calareau s-au intors mai in spate sa-l biciuiasca pe stapan da si pe calul lui ..ii spuse unu . Hoo! Mai potoleste-te oleaca nu esti acasa sa fi asa agresiv ca la casa ta ai grija si de cal ca mai apoi sa nu se intample ceva si mai rau ..oare cum l-a avertizat …Apoi am ajuns pe un deal ..deodata s-a inorat tot cerul a inceput a bate vantul si se vazu o mare tornata venind spre noi toti caii au inceput sa se agite si au fugit fiecare incotr’o au apucat…

 • Ionut says:

  Salut am visat ca eram undeva în apa și alergau mai mulți caii. Gen era o cursa îmi poate spune cineva ce inseamna?

 • Andreea says:

  Am vista un manz orb care alerga pe afara si dintro data vroia sa intre in casa era foarte speriat
  Astept raspunsul

 • Daniela says:

  Ce inseamna cand visezi un cal maro cu pete albe . In vis calul era in casa cu mine si eram foarte fericita ca este cuminte si nu face mizerie. In visul meu , fica mea, tesala si hranea calul. La un momendat,calul, sa culcat langa patul meu , iar eu ii mangaiam capul si el era fericit. In acelasi vis , in casa cu mine mai erau doi caini gri , unul agresiv. Visul mi-a ramas in memorie si simt ca simbolizeaza ceva puternic…dar nu gasesc raspunsul. Poate ma ajutati. Multumesc.

 • Cristina says:

  Buna , am avut un vis mai ciudat si nu pot găsii raspunsul ,ma puteti ajuta , va rog ?
  Am visat ca eram cu verișoară mea si eu conduceam o mașină dar nu aveam control asupra ei dupa am ajuns intr o pădure si acolo erau doi cai cu aripi pe care i am încălecat și ne a dus undeva intr o casă acolo unde s au transformat în două fete

 • Dana says:

  Eu am visat un cal alb care Era cu jumătate de față batutä(buza umflata si ochiul umflat) si a doua zi mi-a murit fratele de accident vascular la cap. Asa că,cal alb nu stiu daca este chiar de bine !

 • Consuela says:

  Bună dimineața!
  Eu am visat un cal negru mare și frumos care ma lovea cu copita ptr ca mergeam în urma lui. Nu îmi făcea rău (adică nu ma lovea foarte tare) dar nici nu puteam sa ma îndepărtez foarte mult de el. Ce înseamnă?

 • Tudor Ramona says:

  Ce se întampla daca visezi un cal maro care se îneca si încerci sa îl salvezi

 • Andrei says:

  Buna, am visat cai sălbatici foarte mulți..dar in acelaș timp am luat unul din ei sa il tin pentru mine.. nu stiu ce culoare avea.. era un pic mai mic față de restul .. va multumesc frumos anticipat..

 • Atonio says:

  Eu am visat O turma De cai care de la indepartare Se vedeau ca 2-3 secunde luminau turcoaz si 2-3 secunde erau albi , apoi am incalecat un cal alb si am plecat spre ei , dupa putin timp caii fugeau in galop si s-au transformat in Verde si negru…. caii fugeau pe langa mine , nu imi faceau nimic … cineva ii fugarea

 • Angelica says:

  Visez cai care se bat și de multe ori un cal aleargă după mine!

 • Ramona says:

  Buna dimineata,
  Am visat mai mulți cai maro cu coada stufoasă. Culmea eram la mare si porțiunea unde erau ei în apa era baricadata. Ama se făcea ba neagră si parea un covor de cauciuc ba galbenă. Caii erau înalți, frumosi si maro. Imi puteti spune ce inseamna?

 • Ella says:

  Bna ziua. Eu am visat cai albi facuti din nori albi albastrui. Deasupra mea era un cer foarte curat albastru intens si erau trei cai albi. CE ÎNSEAMNĂ?!

 • aliona says:

  Buna.Am visat ca din cer veneau cai aruncati cu pietre mari legate de git..multi cai mureau ajungind in contact cu pamintul, insa unul care a cazut in gradina mea a ramas viu..ce poate inseamna asta..?

 • Raluca says:

  Am visat ca stăteam undeva lângă mare și după multă ploaia a venit marea peste noi in gospodărie și un cal a rămas in apa , dar nu neaparat murind ci doar ca trebuia sa stea acolo și unul s a strecurat in casa și s a pus sa doarma și nu am mai putut sa îl scot afara , apa era multă afara . Erau maro-negri caii

 • Ana says:

  Am visat 2 cai mari frumosi fericiti maro,cu pete alungite pe frunte si piept.Eu ,eram fericita si făceam ala ba la portocală,sa le dau ceva,le am dat,după aceia eram INTR un avion pilotam,si m am uitat in spate in avion si frumosi cai,erau în fund,dormeau si erau legați cu o bandă albă, lată,sa nu se sperie,lovească.Parca erau gemeni,mândri ,minunați.M am trezit cumva încurcată, mirată,dar liniștită.VA ROG SA IMI SPUNETI CE INSEAMNA ?

 • Maia says:

  Bună ziua, eu am visat ca stăteam undeva la mare și pe cer norii erau negri, și dintr-odată au apărut 2 cai pe mare, unul negru pe care stătea un cavaler și unul alb pe care nu stătea nimeni. Calul negru a ajuns în fata casei mele și m am dus pe scări sa o strig pe maica-mea ca e un cal în casa:)))) calul și cavalerul se fuseseră în baie, și de acolo nu mai știu, ce poate însemna?

 • Anghel says:

  Ce înseamnă cai morți aruncați pe rău

 • Bozan Dragos says:

  Buna, am visat ca eram pe un drum in camp cu tatal si bunicul meu si pe deasupra noastra era un cer albastru minunat si de la distanta se zaresc trei cai albi imensi,superbi, care zburau in cerc si au trecut pe deasupra noastra ,emanand o lumina foarte puternica. Precizez ca tata si bunicul meu sunt decedati . Oare ce poate sa insemne acest vis . Mulțumesc!

 • Daniela says:

  Am visat un cal mort, si am fugit intr o casa parasita si eram mai multe persoane acolo speriate, si erau afara foarte multi cai care voiau sa ne faca rau. Ce înseamnă asta?

 • Carolina says:

  Am visat mai multi cai f frumoși dar care au devenit agresivi si care au fost uciși în bătaie de 3 bărbați tineri ,care au săpat o groapa si au pus caii acolo si pământ peste ei .Eu tipam si plângeam sa nu i mai bată dar ei nu auzeau si m am trezit

 • Elena says:

  Acum cateva nopți am visat ca eram la un fel de petrecere pe un fel de camp. Eram cu doi prieteni. Am mers pe undeva si am dat de un cal alb, înalt. Era baiat si fara harnașament. Eu l am mângâiat putin si dupa am încălecat pe el. Acesta era foarte cuminte si imi asculta comenzile. După am ajuns intr un fel de tabara de calarit unde oamenii ma puneau sa sar peste niste obstacole, calare pe cal, iar atunci am ajuns la mine in casa. Tin sa mentionez ca pana atunci eu aveam mâinile puse pe gâtul calului, fără să il strang sau altceva.

 • Lolichan says:

  Buna ziua . Eu am visat un cal mare si albastru si alti cai de alte culori ( mai normale gen maro) pe lângă care pasteau linistiti . Calul albastru ma urmărea oarecum iar mie imi era frica de el si incercam sa ma îndepărtez .

 • theo says:

  eu am visat multi cai negri ,maro si albi eu calaream singurul cal alb si sunt copil. Ce inseamna

 • theo says:

  ai putea sa rezolvi si alte vise am mai multe vise mai ales cu cineva decedat si mai multe foarte foarte ciudate

 • Myrella says:

  Buna ziua! Am visat ca inhamam 3 cai maro care erau foarte docili la comenzile mele. In acelasi vis am mai visat ca o pisica neagra se furisa in casa sa imi manance din mancare si mereu o goneam…( specific ca trec printr.o perioadă stresanta si cu multe ganduri, precum partenerul de viata m-ar insela..are vreo legatura?) E de bine visul sau nu? Va rog ma puteti lumina cumva cu o interpretare a visului? Multumesc anticipat!

 • Day says:

  Bună ziua.
  Am visat 2 cai negri mari (semi murani ) care se aflau pe un deal la o distanță mare .
  cei doi cai negri se uitau la noi , eu cu ficamea eram in fața biserici sa intrăm in biserica. In momentul cand am in care am intrat in biserica cei doi cai au coborât de pe deal galopănd . Au intrat prin peretele biserici asa putere mare au avut..si au esit pe usa care am intrat noi două. Noi am urcat repede pe niste scari inguste in turnul de la biserică. .defapt acei 2 cai negri alergau dupa noi.. Multumesc lui Dumnezeu ca ne-au salvat acele scari interioare din turnul biserici.

 • Nm says:

  Eu am visat 2 cai lati,inalti si maari,era un garduleț mic in jurul lor si nu puteau si nu aveau voe sa sara peste🙄
  Is ciudata bro

 • Lucretia says:

  Salut. Am avut un vis , parca un cal alb și foarte frumos venise la fereastra mea, la et 2 stăteam, și îmi bătea cu copitele în geam de mai multe ori și apoi a plecat. Ce înseamnă?

 • Blablabnla says:

  Bună seara eu am visat o turmă de cai maro care galopau peste tot și încercăm să mă feresc de ei sa nu mă rănească. Ce reprezintă ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *