dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi un brad? Interpretarea visului în care apare un brad...

Luni, 04.Apr.2016 18:40 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă bradul în vis?

Bradul este un simbol al naturii veşnic tânără, şi înroditoare, el fiind, precum ştim, tot anul verde. De asemenea, este un stâlp al ecosistemului, un simbol al puterii şi al trăiniciei. Bradul în vis este astfel în strânsă legătură cu personalitatea noastră, cu tăria de caracter şi cu modul în care ne exprimăm puterea şi autoritatea în societate. Mai mult decât atât, acest copac conifer este un reprezentant al sănătăţii şi al unei vieţii liniştite condusă după legile naturii.

Ce inseamna cand visezi un brad Interpretarea visului in care apare un brad sau mai mult brazi 2

Ce înseamnă când visezi un brad verde?

Un brad verde şi falnic este un brad sănătos, în putere şi de aceea dacă visezi acest simbol este semn că la nivel psihologic te străduieşti să faci faţă provocărilor zilnic. Atunci când visezi un astfel de brad este semn că dispui de energie fizică, putere de muncă şi încerci să faci tot ce îţi stă în putere ca să evoluezi în cariera ta. Bradul verde din visul tău reflectă sănătatea ta fizică şi mentală cât şi rezistenţa de care dispui în activităţile de zi cu zi. Mai mult decât atât, acesta reflectă faptul că eşti o fire dinamică, nu stai locului prea mult timp şi dacă nu ai de lucru, îţi faci!

Semnificaţiile visului în care apare un brad verde:

  • Energie şi putere de muncă
  • Rezistenţă fizică şi o sănătate de invidiat
  • Faci faţă provocărilor cu brio şi mai ales unui volum de muncă ridicat

Ce înseamnă când visezi un brad uscat?

Acest simbol în visul tău are de asemenea legătură cu starea ta psihică şi emoţională, aşa că dacă visezi des un brad uscat este semn că subconştientul tău încearcă să-ţi transmită un mesaj puternic. Este posibil să experimentezi o perioadă în care eşti mai mult slăbit şi lipsit de vlagă. Această stare se poate datora atât sănăţii mentale cât şi celei fizice. Este posibil să simţi puternic lipsa motivaţiei în viaţa de carieră şi din acest motiv să nu dai randament ca de obicei. În ceea ce priveşte sfera personală, poţi suferi o dezamăgire din partea persoanelor importante din viaţa ta precum membrii familiei sau chiar persoana iubită. Un brad uscat reflectă o stare a lucrurilor deloc productivă pentru cel care visează şi reprezintă de regulă faptul că te simţi mai mereu obosit şi nu prea reuşeşti să întreprinzi lucrurile pe care ţi le doreşti atât în viaţa personală cât şi cea profesională.

Semnificaţiile visului în care apare un brad uscat:

  • Dai semne de oboseală şi eşti mai mereu lipsit/ă de vlagă:
  • Nu eşti productiv la locul de muncă şi nu mai dai acelaşi randament
  • Este posibil să ai parte de dezamăgiri în plan personal

Dacă visezi un brad împodobit de Crăciun înseamnă că vei avea parte de o Ce inseamna cand visezi brad Interpretarea visului in care apare un brad sau mai multi brazi 3perioadă frumoasă alături de prieteni, te vei bucura de compania celor dragi în cadrul unui eveniment important şi te vei simţi satisfăcut pe plan personal şi social.

Dacă visezi o pădure de brazi  este semn că vei avea parte de veşti triste în plan personal şi se anunţă evenimente triste pentru tine şi cei din jurul tău. Mulţi brazi anunţă o serie de ghinoane şi neplăceri atât pe plan personal cât şi profesional aşa că dacă acest vis se repetă, înseamnă că este cazul să depui mai multă atenţie modului în care îţi gestionezi anumite aspecte ale vieţii tale.

Vedem astfel cum bradul în vis este un simbol extrem de puternic şi în interpretarea acestui vis contează foarte mult şi sentimentele sau trăirile pe care acesta ţi le dă. De aceea atunci când încercăm să descifrăm un vis în care apare un brad este necesar să ţinem cont de scenariul în care acesta apare cât şi de celelalte simboluri din vis.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *