dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi ouă

Joi, 07.Ian.2016 14:53 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Visele în care ne apar simboluri puternice sunt acele simboluri înscrise în tradiţia onirică, explicate şi interpretate de numeroase popoare şi în acest caz putem fi siguri că planul nostru mental este activ şi suntem receptivi la mesajele pe care le primim pe timpul nopţii. Interpretarea şi descifrarea viselor este un domeniu care ne preocupă constant şi care a evoluat mult în ultimele decenii. Acum putem găsi explicaţii mult mai uşor fără să fie nevoie să apelăm la specialişti, însă dacă într-adevăr vrem să tragem nişte concluzii aproape de adevăr este esenţial să fim foarte atenţi la ceea ce visăm şi să ne antrenăm intuiţia pentru a înţelege cât mai bine semnificaţiile simbolurilor.

 

Ce inseamna cand visezi oua 2
Ce reprezintă ouăle în vis?

Acest simbol are legătură cu rezultatele pe care le aşteptăm şi mai ales cu confirmarea faptului că eforturile noastre se materializează. Oul este simbolul faptelor care prind viaţă şi prosperitatea pe care acestea o aduc împreună cu rezultatele aşteptate. De asemenea, oul mai semnifică şi unire, contopire şi fecunditate, ceea ce înseamnă că în visul tău oul este legat de latura umană a ta şiaştepţi veşti în legătură cu venirea unui copil sau chiar cu nişte planuri de nuntă. Atunci când visezi ouă este semn că vei avea parte de bogăţie şi belşug în ceea ce priveşte starea ta economică.
Ce înseamnă când visezi ouă stricate?
Ouăle stricate în vis aduc veşti neplăcute, situaţii încâlcite din care scapi cu greu şi dispute în familie. Mirosul neplăcut şi gustul ouălor stricate este cu atât mai pregnant în vis, cu cât în viaţa reală problemele sunt mai grave. Vei avea de-a face cu oameni cu un caracter urât, care îţi vor strica tot timpul buna dispoziţie atunci când tu vei avea chef să faci o faptă bună, pozitivă. De asemenea, este posibil ca aceste ouă stricate să anunţe faptul că unele dintre afacerile şi proiectele la care lucrezi vor lua o turnură nefavorabilă şi îţi vor încurca toate planurile.

Ce înseamnă când visezi ouă de păduchi?

Ouăle de păduchi în vis reprezintă acele fapte bune şi acele gesturi mici pe care tu le iniţiezi faţă de ceilalţi, dar nimeni nu îţi recunoaşte meritele. Este posibil să te simţi frustrat, să simţi că oferi mai mult decât primeşti atât pe plan emoţional, cât şi sentimental şi să nu fii foarte mulţumit de ceea ce se întâmplă în viaţa ta acum pe nici un plan. La locul de muncă nu te simţi foarte apreciat şi ai senzaţiaeşti recompensat mult prea puţin şieşti răsplătit cu firimituri. Nu vezi rezultatele muncii tale şi te gândeştiîţi cauti un loc nou de muncă.

Ce înseamnă când visezi ouă prăjite?

Ce inseamna cand visezi oua 3Dacă visezi că mănânci ouă prăjite este semn că ai o atitudine rezervată faţă de ceilalţi şi că nu te deschizi prea uşor şi nu te simţi în largul tău în spaţii aglomerate. Ouăle prăjite reprezintă acele activităţi pe care ţie îţi place să le faci în intimitatea casei tale şi în cadrul cărora nu accepţi companie. Este posibil să simţi că nu te poţi adapta unui grup şi că preferi să lucrezi de acasă, obţinând singur/ă rezultate. De asemenea, este semn că activităţile pe care le întreprinzi pot lua o turnură nefavorabilă şi că este posibil să te fi înşelat cu privire la rezultatele pe care le aştepţi. Poate că ai luat prea mult asupra ta, credeai că poţi rezolva totul singur, dar se dovedeşte a fi neadevărat.

Ce înseamnă când visezi ouă roşii?

Ce inseamna cand visezi oua rosii 4
Culoarea ouălelor este foarte importantă atunci când ele ne apar vopsite în vis. Dacă ouăle sunt roşii este semn că vei avea parte de certuri şi dispuse aprinse şi că punctul tău de vedere va fi cel sacrificat. Acest simbol marchează în vis faptul că te simţi constrâns de interlocutorul tău şi simţi că nu eşti înţeles atunci când vorbeşti. De asemenea, ele reprezintă capacitatea ta de a te sacrifica pentru o cauză nobilă şi de a-ţi călca pe inimă chiar şi atunci când nu ai dreptate.

Care sunt cele mai întâlnite situaţii în care apar ouăle în vis?

• Dacă visezi coji de ouă – este semn că o rudă apropiată s-ar putea îmbolnăvi şi cu greu ar supravieţui acestei boli
• Dacă visezi că dai bani mulţi pe ouă – este posibil să ai o reputaţie bună şi o popularitate imensă în societatea în care trăieşti
• Dacă visezi ouă de argint – este semn că vei avea probleme juridice, vei lupta în procese din care vei ieşi câștigător
• Dacă visezi ouă de aur – este semn că îţi pierzi averea şi vei fi nevoit să înveţitrăieşti cu mai puţin
• Dacă visezi că fierbi ouă – este posibil să îţi faci planuri mari, concise şi bine structurate
• Dacă visezi ouă vopsite – e rost de petreceri şi veselie
• Dacă visezi că iei ouă din cuib – este semn că vei planifica o nuntă cu un partener pe care nu-l iubeşti şi nu-ţi doreşti să petreci tot restul vieţii alături de el, dar eşti forţat de împrejurări economice
• Dacă visezi că ţii în mână un ou – este posibil să ai parte de câştiguri mari financiareCe inseamna cand visezi oua 5
• Dacă visezi că te uiţi la găini cum fac ouă – este semn că eşti invidios pe realizările şi câştigurile celorlalţi
• Dacă visezi că vinzi ouă – înseamnă că ai copii mulţi şi buni la suflet care te iubesc enorm
• Dacă visezi că spargi ouă – este semn că vei avea parte de certuri în familie şi dispute aprinse
• Dacă visezi ouă proaspete – ţi se arată o şansă pe care nu trebuie să o pierzi sub nici o formă
• Dacă visezi ouă pătate – este posibil să fii certat de o persoană apropiată la care ţii mult
• Dacă visezi că mănânci omletă sau preparate cu ou – este posibil să primeşti o veste bună din partea medicilor şi să descoperi un tratament care îţi va trata afecţiunile din prezent
• Dacă visezi ouă de prepeliţă – este semn că ai de-a face cu persoane naive
• Dacă visezi un ou vopsit galben – este posibil să fii minţit de apropiaţi


15 comentarii

 • Ionut Nicolae says:

  Visez foarte des ca mananc oua fierte. O fi bine, o fi rau? Din ce am citit, m-am mai lamurit, insa visele tot nu dispar.

 • alina says:

  Am visat ca eram intro incapere si stringeam oua de gaina din cuibare, ce inseamna?

 • Cristina says:

  Deseori mi se intampla sa visez multe cuibare de oua pline…atat de multe incat nu reusesc sa le strâng (in vis)ca se umple iar…dar in același timp visez si gaini pe cuibare care fac ouă,gaini cu pui mici dar si câteva ouă sparte…ce inseamna??

 • Linda says:

  Am visat că face o femeie pâine albă an cuptorul meu adică o vecina și nu îmi a plăcut cum a făcut și am bătut ouă și am uns pe pagina alba ali femei iar ultima pâine area alba

 • Dede says:

  Ce inseamna daca visezi ca ai oua de muste pe față?…

 • Dinu Nicoleta says:

  Și eu visez ca tot iau oua din cuibar ,oare ce inseamna? !

 • Iuli says:

  Am visat ca beam oua crude

 • Condela Hrisca . says:

  Am visat ca aveam an mana un ou ca de curca cu varful mai ascutit dieta vopsit ca de paste in rosu visiniu anchis la care am ciocnit cu cineva nustiu care avea unul mai mare ca de gasca si eu I lam apart era asa de bucuroasa ca lam apart…multumesc

 • Lia says:

  Buna . Am avut un vis , erau mai multe oua si din ele ieseau bebelusi . Si am visat si un singur bebelus in pielea guala … era o fetita .

 • Madalina says:

  Am visat azi noapte multe ouă stricate in care erau pui morti, doar unul viu si un boboc de rata.

 • Iulia says:

  Dacă mama m.a visat ca ii cer oua cr inseamna ?

 • Roxana says:

  Am visat ca eram la bunica la tara si m a trimis la magazin sa ii cumpar usturoi si ulei. Imi daduse doar o hârtie de 10 lei. Cand am ajuns la magazin, am luat si uleiul si usturoiul si platisem doar 8 lei, insa atat costa doar usturoiul. Cand am ajuns acasa, bunica mea gatea ciorba de cartofi, in care spargea oua. Ouale nu stiu de unde aparusera, dar ea dadea vina pe mine ca sunt stricate. Miroseau urat. Si imi zicea ca ce face ea cu ouale ca sunt 40!!! Va rog, ajutati ma si explicati mi ce inseamna! ?

 • Adetu says:

  Am visat cocosul zburand care face multe ouă si ajungand la pământ se spărgeau.ce inseamna.va multumesc

 • Vssile says:

  Am visat că culegem ouă ferte și erau crăpate se vedea gălbenușul ce o fii știe cineva

 • Sveta says:

  Am visat că stringeam oua și din ouă de rață eseau rățuște ce înseamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *