Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi o verighetă? Interpretarea visului în care apare o ...

Marți, 05.apr..2016 17:26 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă verigheta în vis?

Verigheta este simbolul căsniciei, al devotamentului şi al iubirii sincere dintre două persoane. Mai mult decât o podoabă, verigheta reprezintă angajament, responsabilitate şi are conotaţiile unui act care dă dovadă de implicare şi seriozitate. Atunci când cineva poartă o verighetă, asta îi conferă un anumit statut, îl ajută să transmită un anumit mesaj şi dacă este cazul, să le reamintească posibilor pretendenţi că nu sunt nişte persoane libere. Astfel, vedem cum verigheta este un simbol puternic în vis şi poate cuprinde numerose semnificaţii şi conotaţii în interpretarea visului nostru.

Ce inseamna cand visezi o verigheta  Interpretarea visului in care apare o verigheta 2

Ce înseamnă când visezi o verighetă de aur?

O verighetă de aur anunţă o căsătorie frumoasă şi împlinită în care tu şi partenerul veţi fi pe aceeaşi lungime de undă tot timpul. Aurul este în strânsă legătură cu starea materială aşa că dacă în vis îţi apare o verighetă de aur este semn că tu şi partenerul veţi munci împreună, ca o echipă pentru a vă îndeplini ţelurile şi scopurile financiare. Veţi reuşi să ajungeţi la un statut înalt în societate şi în domeniul profesional în care activaţi şi nu veţi duce niciodată lipsă de nimic. De asemenea, metalul din care este făurită verigheta reflectă puterea şi trăinicia sentimentelor voastre şi mai presus  de asta, faptul că nimeni şi nimic nu poate interveni între voi vreodată.

Semnificaţiile visului în care apare o verighetă de aur:

  • O căsnicie puternică bazată pe iubire şi sentimente trainice
  • Vei avea o viaţă fericită alături de partener
  • Vei munci alături de partener şi nu vă va lipsi nimic din punct de vedere financiar

Ce înseamnă când visezi o verighetă de argint?

O verighetă de argint anunţă de asemenea o stare materială stabilă şi o căsnicie în care nu-ţi va lipsi nimic la nivel material. Vei fi împlinit din punct de vedere profesional, însă nu neapărat şi amoros. Dacă visezi o verighetă de argint este semn că nu ai o căsnicie bazată pe sinceritate şi iubire. Sentimentele dintre tine şi partener au pălit şi tot ce vă mai ţine împreună sunt bunurile comune şi eventual copiii. De regulă, în căsniciile în care există şi copii aceştia pot deveni la un moment un liant puternic între cei doi şi dacă visezi verighetă de argint este semn că aceştia pot fi un factor importat în relaţia voastră şi în recăpătarea sentimentelor care vă poate consolida relaţia.

Citeşte şi Ce înseamnă când visezi un inel?

Semnificaţiile visului în care apare o verighetă de argint:

  • Stare materială stabilă
  • O căsnicie bazată pe bunurile pe care cei doi le au în comun
  • Consolidarea relaţiei sau căsnicieiCe inseamna cand visezi o verigheta Interpretarea visului in care apare o verigheta 3

Dacă visezi că găseşti o verighetă este semn că vei avea parte de noroc atât în viaţa amoroasă cât şi în viaţa profesională.

Dacă visezi că pierzi o verighetă  este semn că vei avea parte de certuri cu persoana iubită şi de tensiuni care vă pot strica armonia în casă şi în relaţie.

Dacă visezi o verighetă ruptă este semn că poate interveni cineva între tine şi persoana iubită şi reprezintă un real pericol pentru casa şi relaţia voastră.

Dacă visezi o verighetă pe degetul tău este semn că te pregăteşti de un eveniment major şi ai nevoie de foarte multe resurse şi timp pentru a-l pune la cale. Fie că este vorba despre o nuntă sau nu, verigheta de pe degetul tău anunţă schimbări mari în viaţa ta amoroasă care vor veni o dată cu aceste evenimente importante.


8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!