Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi o oglindă? Interpretarea visului în care apare o og...

Miercuri, 08.iun..2016 16:23 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă oglinda în vis?

Oglinda este un simbol cu semnficaţii adânci atât pentru subconştientul nostru dar şi pentru spiritul nostru. În multe culturi este considerat că oglinda captează sufletul celui care se priveşte în ea şi mai mult decât atât – că poate funcţiona ca un portal între mai multe lumi. În ezoterism, a te privi în oglindă este considerat un act de conştiinţă a sinelui deoarece mulţi dintre noi îşi pot vedea şi aura atunci când se uită în oglindă, nu numai trupul fizic.

În ceea priveşte tradiţia onirică oglinda este un simbol al subconştientului nostru şi a planului mental care se manifestă în realitatea prezentă. De aceea, atunci când visăm o oglindă, acest simbol este în strânsă legătură cu modul în care ne percepem noi înşine, dar şi cu felul în care ne văd ceilalţi. Este vorba despre un joc al percepţiilor şi a privirilor în care contează foarte mult contextul în care apare acest simbol şi restul scenariului din vis.

Ce inseamna cand visezi o oglinda Interpretarea visului in care apare o oglinda 2

Ce înseamnă când visezi o oglindă spartă?

O oglindă spartă poate însemnă lipsa încrederii în forţele proprii şi o stimă de sine scăzută. Atunci când visezi că te uiţi într-o oglindă spartă este semn că subconştientul tău îţi transmite nişte semnale cu privire la starea ta de spirit. Cel mai probabil în viaţa reală te simţi sfâşiat/ă din punct de vedere emoţional şi ai senzaţia că sufletul tău este spart în bucăţele. Nu e de mirare că un astfel de simbol îţi apare în vis. Dacă fugi de tine şi nu recunoşti că ceva te deranjează, oglinda spartă îţi va bântui somnul iar şi iar. Mare atenţie la cum interpretăm acest vis.

Ce înseamnă când visezi că te uiţi în oglindă?

Dacă în visul tău te uiţi în oglindă este semn că eşti persoană care are mare grijă de fizicul său şi de aparenţe. De asemenea, este foarte probabil ca în viitorul apropiat să îţi schimbi stilul vestimentar şi acest vis prevesteşte faptul că vei intra într-un anturaj nou, îţi vei schimba locul de muncă şi vei fi înconjurat de oameni care pun accentul pe înfăţisare şi modul în care te îmbraci. Mai mult decât atât, sunt şanse ca acest vis să anunţe faptul că vei atrage privirile persoanelor de sex opus şi vei fi curtat/ă de către acestea.

Ce înseamnă când în vis cumperi o oglindă?

Atunci când în vis cumperi o oglindă este semn de rătăcire, semn că  te simţi pierdut şi nu mai ai nici un punct de control în viaţa ta. Dacă visezi că eşti în căutarea unei oglinzi în care te priveşti asta denotă faptul că nu mai eşti sigur de nimic, nici de cunoştinţele tale, nici de valorile în care cândva credeai. Încerci să te regăseşti, să-ţi formezi din nou nişte opinii şi să îţi construieşti personalitatea, însă îţi vine foarte greu să-ţi găseşti echilibrul în tot acest haos. Nu mai ştii ce e bine sau ce e rău.Ce inseamna cand visezi o oglinda Interpretarea visului in care apare o oglinda 3

Dacă visezi că spargi o oglindă de nervi este semn că cei din jurul tău au o atitudine ostilă faţă de tine şi îţi pun beţe în roate în orice îţi doreşti să întreprinzi.

Dacă visezi o oglindă aburită asta înseamnă că urmează o etapă destul de incertă pentru tine şi te simţi nesigur din această cauză.

Dacă visezi o oglindă mare e posibil să cunoşti pe cineva de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Dacă visezi o oglindă mică este semn că te simţi inferior în faţa celor din jurul tău, dar mai ales în relaţia cu partenerul.

Dacă visezi o oglindă spartă în două este semn că te vei căsători târziu sau că nunta pe care o planifici acum se va amâna.

Dacă visezi o oglindă curată este semn că nu ai de ce să îţi faci griji şi că ce a fost mai rău a trecut.


Un comentariu

  • Romanita says:

    Am cerut in vis oglinda. Era mare, o coala ca pt usa. Chiar am o asemenea oglinda si pe aceea am visat-o. Apoi insa, cineva a adus o mobila veche neagra retro ca stil, era ca un bufet cu partea de sus mai ingusta decat partea de jos prevazuta cu sertare. Aceea a fost imbracata cu oglinda fina curata in care eu nu m-am oglindit deloc, doar m-am uitat la ea ca exista, nu stateam oare in raza ei de oglindire sau nu eram reflectata, eram postata intr-o parte, insa nu reflecta nicio imagine, nici a incaperii macar, dar era foarte curata si clara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!