arleto.ro

Ce înseamnă când visezi o masă? Interpretarea visului în care apare o masă

Miercuri, 06.Apr.2016 18:30 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă masa în vis?

Masa este un simbol al stabilităţii, al lucrurilor aşezate şi implicit al echilibrului din familie, fie că este vorba despre echilibrul relaţiilor dintre membrii familiei sau al stării financiare.  Masa reflectă în vis nevoia ta de armonie şi stabilitate atât din punct de vedere social, relaţional cât şi financiar. Cercetătorii de vise sunt de părere că dacă visezi o masă este semn bun şi de regulă nu există interpretări negative ale acestui vis, mai puţin atunci când masa este ruptă sau stricată.

Ce inseamna cand visezi o masa Interpretarea visului in care apare o masa 2

Ce înseamnă când visezi masă rotundă?

O masă rotundă reflectă nevoia ta de intimitate dar şi de socializare, de consolidare a relaţiilor cu un membru apropiat din familie. Acest simbol anunţă veşti interesante între tine şi partenerul de viaţă sau  chiar rude precum mama, tata sau fraţii. Sunt nişte veşti pe care le aşteptai de mult şi asupra cărora aţi avut foarte multe discuţii însă acum speri la materializarea lor. De asemenea, o masă rotundă simbolifică armonia casei respective şi cât de uniţi sunt cei care locuiesc în ea.

Semnificaţiile visului în care apare o masă rotundă:

 • Nevoia ta de socializare şi apropiere faţă de membrii familiei
 • Se anunţă veşti interesante pentru tine şi partenerul de viaţă
 • Armonia casei şi relaţiile celor care locuiesc în ea

Ce înseamnă când visezi o masă de lemn?

O masă de lemn, confecţionată dintr-un material solid reflectă atitudinea ta faţă de ceilalţi, seriozitatea cu care tratezi angajamentele pe care le faci şi chiar profesionalismul de care dai dovadă la locul de muncă.  Cercetătorii de vise sunt de părere că acest simbol reflectă faptul că eşti mulţumit şi împăcat cu ceea ce ai realizat în viaţă şi că eşti o persoană echilibrată şi consecventă care pune un preţ foarte mare pe stabilitate şi armonie în casă.  De asemenea, este semn că ai un sprijin financiar solid şi ai pe cine să te bazezi dacă intervine vreo problemă în viaţa ta.

Semnificaţiile visului în care apare o masă de lemn:

 • Eşti o persoană serioasă care îşi respectă întotdeauna angajamentele
 • Ai un sprijin, te poţi baza pe cineva din punct de vedere financiar dar şi moral

Ce înseamnă când visezi o masă mare?

O masă mare, întinsă, cu multe scaune şi persoane care interacţionează reflectă faptul că te învârţi în cercuri elitiste, eşti înconjurat de oameni care socializează frecvent şi încerci să te integrezi printre nişte persoane cu standarde de viaţă ceva mai înalte decât ale tale. Dacă nu se întâmplă asta deja în viaţa ta, acest scenariu în vis denotă dorinţa ta de te ridica la nivel social dar şi profesional şi mai ales, reflectă nevoia de a fi înconjurat de oameni de calitate. Eşti o persoană sociabilă, o persoană care are planuri măreţe, însă consideri că îţi lipsesc mijloacele şi de aceea vrei să înconjori de persoanele potrivite care te pot ajuta să ajungi acolo unde îţi doreşti. Un astfel de simbol anunţă schimbări mari în viaţa ta care vor surveni pe calea relaţiilor pe care ţi le faci acum.

Dacă visezi o faţă de masă este posibil să ai parte de oameni Ce inseamna cand visezi o masa Interpretarea visului in care apare o masa 3care nu îşi arată adevărata faţă şi care încearcă să profite de naivitatea ta pentru a-şi îndeplini propriile scopuri.

Dacă visezi o masa fără faţă de masa în schimb, este semn că eşti persoană care nu se ascunde să-şi arate adevăratele intenţii şi eşti înconjurat de oameni care te acceptă aşa cum eşti.

Dacă visezi o masă cu trei picioare este semn că în curând vei fi nevoit să faci compromisuri mari în sfera profesională şi posibil chiar şi în cea profesională. Lucrurile nu merg aşa de bine cum sperai tu şi eşti destul dezamăgit de acest lucru, dar nu ai prea multe alternative în momentul de faţă.

Dacă visezi o masă plină de bucate este semn că îţi doreşti să ajungi la un anumit statut finaciar şi că te bazezi pe relaţiile şi istoria familiei tale pentru a obţine o imagine de om avut în societate. De asemenea, acest simbol reprezintă faptul că ai numeroase cunoştinţe şi prieteni şi chiar dacă nu toţi sunt dintre cei mai adevăraţi, reuşeşti să ajungi acolo unde ţi-ai propus.


2 comentarii

 • Oana says:

  Bună , as dori să știu ce înseamnă când te visezi așezat la o masa in forma de L cu fata de masa alba de panza , înconjurată (masa ) de doar bărbați îmbrăcați în alb cu un alt bărbat venind pe un cal alb , care după ce a mâncat pâinea din coșul de masa a venit lângă mine și mă privea fara sa vorbească.multumesc

 • Dan t says:

  Am visat că se făcea că era o masa rotundă cred, din lemn, fara fata de masa. Era din lemn de stejar cu blat gros , nu era nici nouă nici veche, dar se vedea că e folosita. Și se făcea că la acea masa am mâncat cu copii mei, iar după noi sau in timp ce terminam, au apărut mai multi țigani, să fi fost vreo 8, care și-au desfăcut niste pungi cu mâncare pe masă (în special mezeluri afumate). Următorul episod era cu mine scotocind prin acele pungi dupa mancare și tot ce era tăiat (felii tăiate și nemâncate) le puneam într-o farfurie că să mănânc, bucățile întregi le lăsăm la locul lor în pungi. Părea că ar fi resturi, dar nu, pentru că bucățile rămase fuseseră tăiate și neatinse.
  Practic furăm mâncarea țiganilor pe care o împărțeam și cu alții, în timp ce țiganii dormeau sau moțăiau.
  Ce poate însemna asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *