arleto.ro

Ce înseamnă când visezi o inundaţie? Interpretarea visului în care apare o ...

Marți, 22.Mar.2016 19:24 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă inundaţia în vis?

Inundaţia este un fenomen dezastruos pe care îl asociem cu o tragedie, cu o catastrofă naturală sau cu nişte evenimente neplăcute. Teama de apă intră în acest registru şi atunci când visăm o inundaţie este semn că ne temem de ceva care nu este în puterile noastre, care exercită o putere negativă mai mare decât forţele noastre şi care, simţim noi, ne poate distruge. De asemenea, la nivel social semnifică faptul că eşti o persoană care are o atitudine şi o voinţă greu de stăvilit, iar inundaţi anunţă faptul că poţi avea anumite ieşiri şi nişte reacţii mai violente în etapa următoare din viaţa ta. Cercetătorii de vise asociează inundaţia cu anumite semne rele pentru sănătatea noastră şi cu un şir de evenimente căruia nu îi putem face faţă.

Ce inseamna cand visezi o inundatie Interpretarea visului in care apare o inundatie 2

Ce înseamnă când visezi o inundaţie în casă?

Atunci când visezi o inundaţie în casă este semn că în sinea ta se pot da nişte lupte existenţiale, te simţi cuprins de sentimente negative şi treci printr-o perioadă în care îţi vine greu să îţi exprimi trăirile faţă de ceilalţi. Este posibil să ai o perioadă mai dificilă, în care nu te simţi chiar în apele tale şi în care îţi vine greu să te motivezi să faci orice. Acest vis poate anunţa poate anunţa probleme de sănătate şi evenimente neplăcute care sunt în strânsă legătură cu zona ta de confort. Vei experimenta nişte stări mai neplăcute, te poţi simţi luat pe sus de nişte energii negative şi sunt şanse chiar să îti revii destul de greu.

Semnificaţiile visului în care apare o inundaţie în casă:

 • Probleme de sănătate
 • Perioadă dificilă din punct de vedere personal
 • Sentimente negative
 • Nu te simţi bine în pielea ta

Ce înseamnă când visezi o inundaţie în baie?

Atunci când visezi o inundaţie în baie este posibil să ai parte de nişte evenimente în familie care se vor derula foarte rapid fără să ai timp să reacţionezi sau să intervii. Inundaţia în baie reflectă faptul că există nişte probleme la nivel de comunicare între tine şi partenerul tău şi că situaţia poate escalada foarte rapid şi fără să-ţi dai seama, ajungeţi să vă certaţi şi să aveţi conflicte peste care treceţi extrem de greu. Apa este simbolul stărilor noastre interioare şi atunci când visezi o inundaţie în baie este semn că te aprinzi repede în discuţiile cu ceilalţi, în principal cu cei apropiaţi şi că sentimentele negative o iau înaintea gândurilor tale şi până să realizezi ce se întâmplă se ajunge la o situaţie greu de controlat şi mai ales greu de rezolvat.

Semnificaţiile visului în care apare o inundaţie în baie:

 • Evenimente în familie
 • Certuri cu partenerul de viaţă
 • Probleme de comunicare cu cei apropiaţi
 • Situaţii dificile şi greu de manevrat

Ce înseamnă când visezi o inundaţie şi îţi este greu să supravieţuieşti?

Atunci când visezi o inundaţie şi te zbaţi să supravieţuieşti Ce inseamna cand visezi o inundatie Interpretarea visului in care apare o inundatie 3indiferent de locul în care aceasta se întâmplă este semn că ai de-a face cu nişte probleme cărora le faci faţă cu greu. Acest vis prevesteşte pagube mari în sectorul financiar şi mai ales neajunsuri şi goluri pe care le vei umple cu greu. Dacă eşti prins într-o vâltoare de apă şi dus de val este semn că dificultăţile te copleşesc şi simţi că zilnic ai de-a face cu situaţii dificile care reprezintă o provocare greu de îndeplinit. O astfel de inundaţie anunţă probleme pentru cariera ta şi mai ales probleme care îti vor însemna viaţa profesională de acum încolo, aşa că trebuie să ai mare grijă la ce decizii iei acum. Depui eforturi considerabile pentru a ieşi la liman, dar tot ce ţi se întâmplă este peste puterile tale.

Semnificaţiile visului în care te zbaţi într-o inundaţie:

 • Probleme greu de surmontat
 • Etapă dificilă în viaţa de carieră
 • Pagube materiale
 • Eforturi considerabile de a-şi depăşi problemele


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *