arleto.ro

Ce înseamnă când visezi o închisoare? Interpretarea visului în care apare o...

Marți, 29.Mar.2016 17:49 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă închisoarea în vis?

Închisoarea poate fi un simbol puternic pentru mentalul nostru la nivel individual cât şi colectiv. Este un loc pe care îl asociem numai cu gânduri negative, cu întâmplări tragice, pierzanie şi ce este cel mai important cu pierderea libertăţii atât din punct de vedere spiritual cât şi fizic. O închisoare reprezintă constrângeri, privarea libertăţii din numeroase puncte de vedere şi alienarea spiritului faţă de tot ceea ce îi este firesc şi natural. Atunci când te afli într-o închisoare, tot contextul tău de viaţă şi tot ceea ce cunoşteai ca fiind natural se schimbă integral.

 Ce inseamna cand visezi o inchisoare Interpretarea visului in care apare o inchisoare

Ce înseamnă când visezi că eşti în închisoare?

În tradiţia onirică acest vis nu prevesteşte nimic rău neapărat şi nu poate fi corelat cu nişte evenimente din viitor care să ne îngrijoreze. Atunci când visezi că eşti în închisoare, la nivel psihologic, asta reflectă faptul că îţi simţi îngrădită libertatea, simţi că nu te poţi exprima în voie şi ai senzaţia că ceilalţi îţi subminează mereu autoritatea. Este semn că nu te simţi fericit şi în largul tău printre cei din anturajul tău, deoarece închisoarea mai are un element important, în afară de pereţii te privează de libertate: persoanele din jurul tău, ceilalţi prizonieri.  Astfel, dacă visezi că eşti în închisoare este posibil să nu te simţi în largul tău lângă cei din jur şi să ai senzaţia că nu poţi avea încredere în nimeni. Te simţi stingher şi este posibil ca la locul de muncă să nu te integrezi aşa cum ţi-ai dori deoarece simţi că nu te potriveşti cu nimeni la nivel de gândire şi viziune.

Semnificaţiile visului în care te afli într-o închisoare:

 • Nu-ţi găseşti locul în anturajul tău sau printre colegii de la muncă
 • Nu te simţi în largul tău printre cei de lângă tine
 • Ai senzaţia că nu te poţi exprima liber, îţi este îngrădită libertatea

Ce înseamnă când visezi că evadezi din închisoare?Ce inseamna cand visezi o inchisoare Interpretarea visului in care apare o inchisoare 2

Atunci când visezi că evadezi din închisoare este semn că în viaţa reală ai nevoie de  o schimbare, simţi nevoia să evadezi din cotidian şi mai ales să te eliberezi de tot ceea ce îţi face rău acum. Evadarea din vis reprezintă o nevoie de scăpare la nivel mental şi semnifică faptul că te afli într-o situaţie fără scapare din care simţi nevoia să ieşi cu orice preţ. Te simţi sufocat de influenţa sau puterea pe care cineva o exercită asupra ta şi este posibil să simţi că trebuie să faci o schimbare. Cercetătorii de vise sunt de părere că asta este un semn bun. Prevesteşte faptul că vei avea parte de o  etapă frumoasă, în care vei scăpa de griji, de ghinioane şi te vei elibera de toate energiile negative din viaţa ta.

Semnificaţiile visului în care evadezi din închisoare:

 • Simţi nevoia de o schimbare în viaţa ta
 • Te eliberezi de constrângeri şi de tot ceea ce te ţine pe loc
 • Urmează o etapă fericită pentru tine şi vei scăpa de ghinioane şi necazuri

Dacă visezi că vizitezi pe cineva în închisoare este semn că vei avea parte de evenimente nefericite în familie sau că vei afla de un necaz al unui prieten apropiat. Pe de altă parte, tu s-ar putea să ai parte de o bucurie, de o întâmplare fericită din care poţi profita atât pe plan profesional cât şi personal.


7 comentarii

 • Maria says:

  Dar ce inseamna daca nu iesti singur si mai ie o persoana cu tine ? Eu am visat ca am fost cu un baiat an inchisore si am evadat amandoi de acolo …

 • George says:

  Cine ma pote anuta cu un raspuns

 • Anonim says:

  Dar ce inseamna cand visezi ca esti in închisoare cu tot anturajul tau si ca esti fericit? Am avut un vis tare ciudat…

 • Barabai Cristina Georgiana says:

  Si eu am visat ca sunt in inchisoare dar nu singura ci cu prietenul meu? Ce inseamna asta?

 • Aura says:

  Buna seara ce înseamnă ca ești in închisoare și naști îți ia copilul multumesc

 • Butnariu says:

  Eu m am visat alaturi de un barbat, in inchisoare dar nu eram inchisa in celula, aveam o relatie cu acel barbat. Ciudat vis!

 • Eu sunt says:

  Eu am visat ca am fost in închisoare gen cipuita in care nu puteai sa ieși din ea ca nu aveai control asupra minți și am putut sa ma controlez și am evadat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *