azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Ce înseamnă când visezi o carte? Interpretarea visului în care apare o carte

Joi, 09.Iun.2016 16:22 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă cartea în vis?

Cartea este un instrument al cunoaşterii dar şi o formă de divertisment pentru unii în zilele noastre. Ceea ce este important pentru interpretarea noastră din punct de vedere oniric, spiritual şi ezoteric constă în semnificaţiile mai adânci ale cărţii şi anume faptul că prin intermediul lor putem citi poveşti, ne putem îmbogăţi lumea şi mai ales imaginaţia. O carte în vis poate reprezenta un portal către alte lumi, care pe calea subconştientului transmit anumite semnale. Aşadar, contează foarte mult ce tip de carte ne apare în vis şi în ce context. Acest simbol este în strânsă legătură cu abilităţile şi capacităţile noastre intelectuale şi va constitui întotdeauna un vis puternic şi plin de semnificaţii.

 

Ce înseamnă când visezi că citeşti o carte?

Acest vis anunţă faptul că treci printr-o perioadă în care acumulezi foarte multe cunoştinte şi te dezvolţi din punct de vedere personal. Încerci să descoperi cât mai mult, să te perfecţionezi poate într-un anumit domeniu, iar acest vis reflectă ideea că te afli într-o formă intelectuală excelentă pentru a asimila orice tip de informaţie din orice domeniu. De asemenea, denotă faptul că eşti împăcat din punct de vedere sufleteşte cu tot ce se întâmplă în viaţa ta şi te bucuri de fiecare etapă prin care treci, pas cu pas, fără să încerci să grăbeşti ceva.

Ce înseamnă când visezi o carte de rugăciuni?

O carte de rugăciuni în visul tău duce cu gândul la faptul că ai nevoie să-ţi întăreşti credinţele religioase, că îţi doreşti să descoperi mai multe în acest domeniu, dar mai ales faptul că eşti în căutare de răspunsuri care îţi ofere o stabilitate spirituală. Mai mult decât atât, o carte de rugăciuni în visul tău anuntă o etapă importantă pentru tine în care vei găsi un sprijin în echilibrul tău interior şi în care te vei încrede numai în Dumnezeu.

Ce înseamnă când visezi cărţi de joc?

Cărţile de joc anunţă o perioadă în care vei avea parte de tot felul de provocări şi probe la care vei fi supus. Inteligenţa şi capacitatea de a sesiza şanse de câştig îţi vor fi puse la încercare şi sunt mari şanse să dai peste persoane care se vor da drept prieteni, dar care de fapt vor încerca să-ţi strice ploile în Ce inseamna cand visezi o carte Interpretarea visului in care apare o carte 2domeniul financiar.

Dacă visezi că rupi o carte este semn că te dezici de toate învăţăturile şi dogmele pe care le-ai primit până acum şi încerci să nu mai ţii cont de informaţiile pe care le-ai asimilat de-a gata. Încerci să cauţi singur/ă răspunsuri noi şi să îţi dezvolţi un sistem de gândire propriu.

Dacă visezi o carte prăfuită sau chiar o bibliotecă veche este semn că eşti pregătit să treci peste capitolele încheiate sau evenimentele care te-au marcat în viaţa ta.

Dacă în vis cumperi o carte este semn că în curând vei avea parte de succes în carieră şi pe plan profesional.

Dacă visezi că scrii o carte este semn că nu eşti mulţumit de ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi încerci să îţi făureşti singur destinul.

Dacă visezi că primeşti o carte este semn că vei primi o veste bună şi că te vei bucura la auzul acestor informaţii.


Un comentariu

  • Ioana says:

    Am visat că eram la o masa cu 2 bărbați pe unul îl cunoșteam iar pe celălalt nu, după ce au, plecat cartea celui necunoscut a rămas pe masa împreună cu creioane colorate, din greșeală vrând să îi duc cartea înapoi am văzut coperta rupa și am zis că trebuie să cumpăr alta , iar o voce feminina mi-a zis că nu este posibil pentru faptul că acea carte era editata local ,deci cărți unice .nu mai știu dacă a ajuns cartea la acea persoana sau nu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *