Ronde.ro

Ce înseamnă când visezi o bătaie? Interpretarea visului în care apare băta...

Luni, 07.mart..2016 15:41 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă bătaia în vis?

De regulă bătaia anunţă certuri şi violenţe, însă la nivel psihologic  ea reflectă stresul şi anxietatea pe care nu reuşim să le gestionăm zilnic. Atunci când visezi o bătaie este semn că te simţi în pericol destul de des, că întreprinzi activităţi într-un domeniu periculos şi că oamenii cu care intri adesea în contact te fac să te simţi inconfortabil. Violenţa în visele noastre  reflectă o teamă imensă la nivel interior care poate fi reflectată de o dezlănţuire de forţe majoră. De  asemenea, reprimarea sentimentelor şi a nervilor te fac să visezi bătaie în vis, mai ales atunci când ai anumite frustrări pe care nu le exprimi niciodată.

Ce inseamna cand visezi o bataie? Interpretarea visului in care apare o bataie 2

Ce înseamnă când visezi o bătaie cu sânge?

Visele în care apare o bătaie cu sânge anunţă de regulă evenimente nefericite, întâmplări tensionante care te vor marca puternic la nivel afectiv dar şi psihologic. Sunt evenimente care în ciuda răului pe care îl aduc în viaţa ta, în final se va dovedi a fi un rău necesar. Sângele este simbolul vieţii şi atunci când visăm vărsare de sânge este semn că avem de-a face cu un eveniment pe care nu îl putem împiedica şi care ne va marca puternic existenţa.

Citeşte şi Ce înseamnă când visezi sânge

Semnificaţiile visului în care apare o bătaie cu sânge:

 • Veşti triste
 • Întâmplări marcante
 • Evenimente nefericite
 • Reprimarea sentimentelor
 • Frustrări

Ce înseamnă când visezi că te baţi cu cineva?

În visele în care visezi că te baţi cu cineva, în primul rând contează foarte mult persoana care îţi apare în vis. Este posibil ca acest vis să fie rupt dintr-o situaţie reală din viaţa ta, dar dacă nu este şi visezi că te baţi cu o persoană cu care ai o relaţie bună şi în principiu vă înţelegeţi bine atunci este semn că pe plan spiritual relaţia cu persoana respectivă este una nocivă. Chiar dacă va înţelegeţi bine adesea ţi se întâmplă să te simţi rău în preajma ei şi să îţi doreşti să pleci de lângă ea. De asemenea, este posibil ca în vis să te baţi cu acele persoane cu care ai o relaţie dificil, nişte persoane pe care le vrei aproape dar circumstanţele vă despart şi în acest fel încerci să-ţi reglezi conturile cu destinul care pare să fie împotriva voastră.

Semnificaţiile visului în care te baţi cu cineva:

 • Certuri
 • Relaţii dificile
 • Relaţii tensionante
 • Anxietate
 • Relaţii nocive cu o persoană anume
 • Frustrări pe plan personal

Ce înseamnă când visezi o bătaie cu pietre?

Ce inseamna cand visezi o bataie? Interpretarea visului in care apare o bataie 3O bătaie cu pietre are legătură cu nedreptăţile care ti se întâmplă zilnic. Dacă visezi că eşti bătut cu pietre înseamnă că în viaţa de zi cu zi consideri că eşti defavorizat şi că  alte persoane sunt mult mai apreciate decât tine. Este posibil să te simţi neputincios în faţa unor persoane care au o atitudine mai demnă şi mai puternică decât cea pe care o afişezi tu zilnic. Bătaia cu pietre asupra ta semnifică faptul că te simţi dezapreciat la nivel social şi ai senzaţia că ceilalţi au o părere foarte proastă despre tine, te văd mai slab de înger şi adesea se folosesc de slăbiciunea ta.

Atunci când visezi că cineva este bătut cu pietre, din nou este semn că te simti neputincios în faţa nedreptăţilor care li se aplică altora. La nivel psihologic acest vis reflectă frustrările noastre zilnice pe care le avem în legătură cu toate răutăţile la care asistăm zilnic. Simţim că nu avem ce face pentru a repara răul care li se face altora şi asta acumulează o negativitate emoţională în sinea noastră care se reflectă în astfel de vise.

Semnificaţiile visului în care apare o bătaie cu pietre:

 • Nedreptăţi
 • Te simţi defavorizat şi dezapreciat de cei din jurul tău
 • Te simţi neputincios în faţa răutăţilor lumii
 • Eşti slab de înger şi ceilalţi profită de tine
 • Frustări


3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!