Ce înseamnă când visezi nuntă? Interpretarea visului în care apare nuntă

Miercuri, 20.Apr.2016 18:01 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă nunta în vis?

Nunta este cununia prin care doi oameni îşi jură iubire şi îşi leagă destinele în faţa altarului. Astfel, este simbolul legământului, al responsabilităţii şi al iubirii puternice atât pe plan fizic, dar si spiritual. Atunci când ne apare nunta în vis este semn că simţim lipsa unei jumătăţi, a unei persoane speciale care să ne  completeze din toate punctele de vedere. Nunta înseamnă stabilitate, căsnicie de durată şi motiv de bucurie pentru numeroşi oameni. Ea are implicaţii atât în societate, cât şi in interiorul unei familii. Oferă un statut şi dă senzaţia că cel care are un mariaj, este capabil să se conformeze regulilor şi tradiţiilor comunităţii în care trăieşte.

Ce inseamna cand visezi nunta Interpretarea visului in care apare nunta

Ce înseamnă când visezi nuntă în biserică?

Nunta în biserică este un simbol religios şi este în strânsă legătură cu sfinţirea iubirii dintre doi oameni în faţa lui Dumnezeu. Astfel, dacă visezi nuntă în biserică este semn că eşti o persoană care ia în serios sentimentul de iubire şi priveşte relaţia dintre doi oameni ca pe o încununare a vieţii şi a creaţiei divine. În acelaşi timp, acest vis anunţă schimbări majore pentru tine pe plan amoros. Se zice că dacă femeile visează nuntă în biserică este semn că vor fi cerute în căsătorie sau că cel puţin îşi vor cunoaşte curând alesul.

Ce înseamnă când visezi nuntă fără mire?

Dacă visezi că cineva se căsătoreşte şi mirele nu apare este semn că un prieten apropiat de-al tău poate suferi o amăgire în dragoste şi că va trece printr-o perioadă dificilă din acest punct de vedere. Va avea parte de un eveniment care îi va schimba întreaga existenţă şi este posibil chiar să treacă prin dificultăţi în viaţa de familie. Dacă o femeie visează acest vis şi la nunta ei nu apare mirele, este semn că în viaţa ei, figura masculină, respectiv tatăl a lipsit cu desăvârşire sau nu i-a oferit suficientă iubire şi atenţie în copilărie. Astfel, această lipsă a iubirii se traduce acum prin frica faţă de angajament pe care ar putea avea-o viitorul ei soţ faţă de căsnicia lor, iar emoţiile, gândurile şi grijile din viaţa reală se cristalizează în vis sub forma acestui scenariu.

Ce înseamnă când visezi nuntă şi înmormântare?Ce inseamna cand visezi nunta Interpretarea visului in care apare nunta 3

Dat fiind că este un scenariu complex, interpretările în acest caz depind foarte mult de particularitatea visului şi a celorlalte simboluri care ne apar în vis. Cercetătorii de vise sunt de părere că atunci visezi nuntă şi înmormântare în acelaşi loc este semn că cel care se căsătoreşte va avea o căsnicie plină de noroc şi bunăstare materială. În ciuda semnificaţiilor funebre şi a groazei pe care acest vis o implică, interpretarea lui este mai degrabă una pozitivă şi nu anunţă evenimente negative. 

Pe de altă parte dacă tu visezi că mergi la nuntă şi apoi la înmormântare este semn că vei avea prte de nişte evenimente interesante în viaţa ta şi chiar dacă nu par să prevestească ceva bun, ele te vor ajuta mult în evoluţia ta personală pe viitor.

Dacă visezi că dansezi la nuntă este semn că te bucuri pentru realizările şi împlinirile celor dragi din jurul tău. Dacă, însă, visezi că dansezi la propria nuntă atunci este posibil să cunoşti o persoană cu adevărat specială care îţi poate fi mire/mireasă.

Dacă visezi nuntă cu lăutari este semn că vei avea parte de o perioadă fericită în viaţa ta în care vei cunoaşte persoane vesele şi pline de viaţă aşa ca tine. Vei lega nişte prietenii de durată, însă mare atenţie nu toţi cei pe care îi întâlneşti acum îţi vor dori compania pentru caracterul tău, mulţi pot urmări doar propriile interese.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *