dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi gemeni? Interpretarea visului în care apar gemeni

Luni, 28.Mar.2016 18:05 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă simbolul gemenilor în vis?

Pentru a descifra corect acest simbol este necesar să gândim totul în termenii numărului 2. În acest vis toate semnificaţiile se dublează, toate conotaţiile sunt augmentate şi ce este cel mai important, toate aspectele şi simbolurile care interferează cu acesta sunt considerate a fi la puterea a doua. Din punct de vedere psihologic  atunci când visezi gemeni este semn că toate calităţile sau defectele pe care le ai le percepi ca fiind mai evidenţiate decât sunt, sau tu singur încerci să le scoţi la lumină. Este posibil să te judeci prea aspru în unele situaţii, sau din contră să crezi că eşti prea bun, mai bun decât cei din jurul tău. De asemenea, cercetătorii de vise sunt de părere că dacă visezi gemeni este posibil să te întâlneşti cu o ocazie rară, să ai parte de anumite oportunităţi care îţi vor aduce multiple beneficii în viaţa ta, de regulă, pe două planuri: personal şi profesional.

Ce insemna cand visezi gemeni Interpretarea visului in care apar gemeni 2

Ce înseamnă când că dai naştere a doi gemeni?

Atunci când visezi că naşti doi gemeni este posibil ca în viaţa reală să fii copleşit de responsabilităţi, să simţi că la locul de muncă toate se abat asupra ta şi că nu mai faci faţă aşa cum eşti obişnuit, sau cum se aşteaptă ceilalţi de la tine. De asemenea, naşterea a doi gemeni anunţă evenimente importante pentru tine şi familia ta şi există şansa să urmeze o perioadă dificilă în care tu şi partenerul munciţi cot la cot pentru a obţine ceva împreună. De regulă, acest vis este în strânsă legătură cu ţeluri care ţin de sfera materială: obţinerea unui împrumut, achiziţionarea unei case sau a unui automobil; în orice caz, ceva de care vă puteţi bucura împreună, tu şi partenerul de viaţă. În cazul în care gemenii sunt de sex diferit, este semn că veţi face o echipă bună împreună şi că vă veţi îndeplini scopul, dar poate fi extrem de dificil, veţi depune eforturi duble pentru a obţine ce vă doriţi.

Semnificaţiile visului în care dai naştere a doi  gemeni:

 • Muncă multă, eforturi duble
 • Încercaţi, tu şi partenerul tău să obţineţi un împrumut sau să achiziţionaţi o casă împreună
 • Evenimente importante în familie

Ce înseamnă când visezi doi gemeni – băiat şi fată?

Asemeni semnului zodiacal Gemeni, atunci când visezi acest simbol, băiat şi fată, este semn că eşti înconjurat de persoane cu două feţe şi de oameni în preajma cărora nu eşti sigur cum trebuie să te comporţi . Acest semn reflectă dualitatea individului, capacitatea de a se dedubla şi multiplele faţete pe care le poate împrumuta un om. Simţi că eşti minţit, că eşti tras pe sfoară de cei în care ai încredere şi că niciodată nu reuşeşti să le citeşti intenţiile cu adevărat. De asemenea, acest vis implică incertitudine la locul de muncă. Dacă visezi gemeni băiat şi fată este semn că niciodată nu ştii sigur ce decizie să iei, cum e mai bine să procedezi şi eşti tot timpul în derivă.

Semnificaţiile visului în care apar doi gemeni – băiat şi fată:

 • Te simţi nesigur în preajma colegilor de muncă
 • Simţi că ai de-a face cu persoane care au două feţe
 • Te simţi minţit sau tras pe sfoară de cei din jurul tăuCe inseamna cand visezi gemeni Interpretarea visului in care apar gemeni 3

De asemenea, trebuie să ţinem cont că visul în care apar gemeni este în strânsă legătură cu starea emoţională a celui care visează şi dacă acest vis se repetă avem de-a face cu o încredere scăzută în forţele proprii, cu un individ care manifestă tot timpul un soi de instabilitate emoţională şi care nu-şi poate pune ordine în propriile gânduri. Însă, toate acestea nu trebuie percepute ca fiind nişte defecte neapărat. Perturbarea spiritului şi această constantă instabilitate poate fi catalogată drept o căutare acerbă şi neobosită a perfecţiunii. Încerci să devii cel mai bun şi ţii tot timpul cont de multiplele opţiuni pe care le ai la îndemână.


3 comentarii

 • Pana luminita says:

  Buna ziua cumnata mea a visat ca eu si sotul meu am gasit doua gemene,leam spălat si leam pastrat,aveti ideie ce inseamna?

 • Alexandra Nagy says:

  Buna ziua , am visat ca prietena mea a avut doi gemeni, Iar in realitate chair are un baiat , stiti cumva ce inseamna??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *