dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi gândaci

Joi, 07.Ian.2016 12:12 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Visele noastre abundă de semnificaţii şi simboluri, motiv pentru care de fiecare dată când visăm ceva care ne marchează căutăm interpretarea şi explicaţiile acestui vis. În primul rând trebuie să ţinem cont mai ales de contextul în care simbolul apare şi de modul în care ne simţim în vis – cât de real ni se pare totul şi mai ales de starea noastră, fericire, tristeţe, etc. Cele mai semnificative vise însă, sunt acelea în care mai nimic nu se confundă cu realitatea şi totul pare imposibil de realizat. Acele vise în care ne apare un simbol puternic, acelea prevestesc cele mai mare veşti sau evenimente.

Ce reprezintă gândacii în vis?

Insectele în vis de regulă nu aduc veşti bune, însă explicaţiile viselor în care apar gândaci au mai multe conotaţii şi majoritatea se leagă de conflictele noastre interioare şi de stări psihologice care ne macină. Gândacii aduc cu sine mizerie, probleme, veşti rele dar şi bani, prosperitate şi şanse de câştig.

Simbolul gândacului este acela al unui amic nedorit care îţi invadează teritoriul şi care te face să te simţi în pericol în propria casă. Atunci când visezi gândaci este semn că o anumită situaţie din viaţa ta îţi provoacă dezgust, neplăcere şi că te simţi constrâns să iei decizii care nu te satisfac şi pe care le iei din teamă să nu fii mai târziu copleşit de probleme. Apariţia gândacilor în visul tău semnifică acei prieteni pe care nu îi doreşti în viaţa ta, dar care sunt prezenţi în orice întreprinzi şi din păcate mai mult te încurcă decât te ajut.

Pe de altă parte, aceştia te avertizează că te suprasoliciţi la locul de muncă şi că te simţi obosit din pricina volumului de sarcini. Atunci când visezi gândaci în jurul tău, nu trebuie să te sperii, este semn că poate ar fi timpul să iei o pauză, să te opreşti din ceea ce faci şi să te relaxezi.

Ce înseamnă când visezi gândaci mari?

Gândacii mari aduc probleme majore, veşti proaste şi situaţii dificile din care simţi că nu poţi ieşi fără să faci mari sacrificii. De asemenea, gândacul din visul tău poate fi oglindirea unei persoane de care îţi e frică, în faţa căreia nu poţi să te impui şi care are o autoritate mare asupra ta. Dacă visezi gândaci mari este semn că cineva din familia ta nu te va lăsa să duci la capăt un plan, o intenţie pe care doreşti de mult să o realizezi şi va încerca să te împiedice cu orice preţ să faci acel lucru. În acelaşi timp gândacul mare reprezintă un proiect cu multă responsabilitate, în care ai investit mult şi care acum simţi că te copleşeşte sau că lucrurile o iau într-o direcţie pe care nu o poţi urma prea uşor.

Ce inseamna cand visezi gandaci 3Ce înseamnă când visezi gândaci negri?

Culoarea neagră a gândacului în vis are în acest caz legătură cu starea ta de spirit şi cu relaţiile pe care le ai cu o anumită persoană apropiată ţie. Dacă visezi gândaci negrii este semn că ţi s-a pus gând rău şi că cineva lucrează cu energii negative ca să-ţi prejudicieze existenţa. Te aştepţi la evenimente nefericite şi bănui pe oricine din jurul tău, deşi gândacul negru nu apare decât atunci când ştii deja care este persoana care îţi vrea răul. Trebuie să fii atent la activităţile pe care le întreprinzi şi la afacerile în care lucrezi deoarece este posibil să fi muncit degeaba.

Ce înseamnă când visezi gândaci în cap?

Atunci când visezi gândaci care îţi mişună în cap înseamnă că eşti măcinat de gânduri şi probleme şi uneori chiar îţi imaginezi lucruri acolo unde nu sunt.Te gândeşti prea mult la o situaţie, o analizezi pe toate feţele şi ai o stare de spirit negativă generală. Gândacii din capul tău sunt efectiv acele gânduri şi griji care nu îţi dau pace şi care îţi întunecă judecata şi nu te lasă să gândeşti pozitiv. Eşti înconjurat de persoane care îţi alimentează fricile şi te simţi constrâns de situaţia în care te aflii şi nu vezi nici o lumină de speranţă.

Ce înseamnă când visezi gândaci în pat?

Patul reprezintă conexiunea cu lumea viselor, este locul în care te odihneşti şi în care somnul îţi este mai dulce noaptea. Atunci când visezi gândaci în patul tău este semn că anumite persoane îţi invadează intimitatea şi că te simţi neplăcut în prezenţa acestora. Gândacii din pat reprezintă acele probleme sau persoane care aduc cu sine probleme în viaţa ta şi care dau buzna când îţi e lumea mai dragă. A avea gândaci în pat semnifică probleme în propria ogradă şi dificultăţi de păstrare a propriei intimităţi. Există oameni care se amestecă în treburile tale şi de care tu te simţi atacat la orice pas, dar mai ales în intimitate. Gândacii din patul tău aduc probleme, complică lucrurile din viaţa ta dar mai ales dacă visezi gândaci care se urcă pe tine este semn de probleme financiare, dificultăţi de a primi bani sau de a face tranzacţii cu bani.

Care sunt cele mai întâlnite situaţii în care apar gândacii în vis?Ce inseamna cand visezi gandaci 4

 • Dacă visezi gândaci mulţi – este semn că vei câştiga nişte sume mari de bani sau că proiectele la care lucrezi se vor dovedi a fi o mină de aur
 • Dacă visezi că eşti înconjurat de gândaci – este posibil să te simţi copleşit de probleme şi să nu mai faci faţă la locul de muncă
 • Dacă visezi gândaci care se urcă pe tine – este semn că vei avea probleme cu banii
 • Dacă visezi gândaci albi – se anunţă o nuntă forţată în familia ta
 • Dacă visezi gândaci negri – vei avea mari necazuri şi vei primi veşti proaste
 • Dacă visezi gândaci mari – este posibil să te temi de o persoană care are mare putere de convingere asupra ta
 • Dacă visezi gândaci în cap – este semn că eşti măcinat de gânduri şi probleme
 • Dacă visezi gândaci de bucătărie – este semn că vei avea parte de certuri şi dispute în familie, conflicte care îţi pot afecta şi viaţa de carieră


17 comentarii

 • Chira Andreea says:

  M-am speriat foarte tare cand am visat gandaci, dar acum ca am citit acest articol plin de informatii pot spune ca ma simt mai bine. Bravo!

 • Gabriela B. says:

  Am fobie de gandaci si de vreo doua-trei seri ii visez incontinuu… Odata am visat ca am vomitat un gandac, alta data am vizat ca gandacii imi invadau casa, erau galbeni, destul de mari si foarte multi… Dar a fost ciudat ca am vizat ca un gandat misuna in patul meu si in vis eram speriata, iar chiar in acel moment m.am trezit brusc si parca vedeam o mica umbra neagra cum se tara in patul meu… Respiram greu, eram transpirata si m.am speriat foarte tare…

 • denis says:

  bai deci azi-noapte 3 mai 2016, cred ca eram ora aproximativ 4 dimineata dintro data am inceput sa visez un on intr.o mina cred, si cu un pumn de cangaci negri si urati, carnivori, de o data am fugit de acolo, si pe drum spre casa, cerul se facuse negru spre rosu ca in filmele cu zombie , pe drum de o data incepea sa se inmulteasca foarte rau acei gandaci, auzeam oameni care urlau si fugeau plini de aceste gajganii fioroase, nu stiam ce sa fsc, eram panicat, nimeni nu vorbea cu mine, de parca eram invizibil, deo.data a inceput sa se lumineze cerul, am dat si de oamnei, si parca m.ai m.am calmat, si eram ca un burete de vase, transpirat cand m.am trezit
  e cred ca am ceva , de vreo 3 luni visez mereu vise urate,
  si cum se spune pe net ca visul are 3 secunde, la mine are 3 ore.. uneori nu imi mai vine sa dorm .. pe bune frate!
  numa vise urate

 • Catalin says:

  Eu noaptea trecuta am visat gandaci pe mine, in gura si in gat. Nu ma puteam scapa de ei si parca se inmulteau. Iar la un moment dat nu stiu de unde a venit un foc, i-a ars si asa m-am scapat de ei. Numai vise ciudate si scarboase. Saptamana trecuta am visat ca aveam viemi in nas. Fuck…

 • Melania says:

  Eu am visat un foarte mare gândaci mari ca cei de bucătărie dar parca avea si aripi. M-a îngrozit visul pt ca am fobie la gândaci.

 • .Marinela says:

  Eu am visat gandaci negri sub parli unde dorm ce significa?

 • Petru says:

  am avut cel mai ciudat vis, au aparut multi gandaci, prin pat si intr un sertar cu lenjerie (nu eram la mn acasa dar pare irelevant caci dormisem acolo) si pana sa pun mana pe ei sau ceva de genul au incput sa ramana nemiscati si cand m m uitat mai bine cei ce nu se miscau au devenit din aur cu tot felul de pietre pretioase pe ei.

  • Petru says:

   mi am mai amintit cate ceva, toti au devenit din aur sau cel putin ceilalti disparusera complet si am gasit si un fel de mici obiect din aur, tot asa cu pietre nestemate chiar si cateva inele si acestea cu cate o piatra pretioasa (destul de mare)

 • Doina says:

  De ce visam urat ? Pentru ca de fapt, in viata reala, zilnic ne face cineva rau ( dusmanii intre frati, ura, invidie la munca, dorinte si frustrari legate de pierderea cuiva drag, sau de a pierde locul de munca…etc) Trebuie sa fim atenti, sa controlam totul, pe cei din jur. Eu personal, vad in vis lucruri rele care se intampla a doua zi exact asa.
  Nu este vraja. Nu este blestem. Ci am vazut cand sora mea mi-a facut rau ( si asa s-a intamplat de 25 de ani incoace).
  Am vazut cand vecini, colegi de la munca au facut rau. Am vazut cand parintii mei s-au inbolnavit.
  Acum lupt impotriva tuturor. Si nu imi mai este frica.
  Cand va este FRICA atunci apar si vise rele, si fapte rele ale celor din jur.

 • Eu am visat ca se urcau pe degete si ma spalam si iar se urcau . .cred ca sind invidiosi dusmani

 • Razvan says:

  Am visat un gandac roșu care a sarit pe mine si că m-am dus la mama și tipam să il dea jos.Vre-o idee ce inseamnă?

 • Anonim says:

  Daca visez multi gandaci, dar sunt negri? Ajutor!! Cum trebuie sa interpretez acest vis?

 • Iulia says:

  Mi se pare incredibil ca mi se potriveste într-o asemenea măsură interpretarea visului meu cu gândaci albi. Asta având în vedere că într-adevăr acum sunt in situatia in care astăzi dupa ce noaptea trecută am avut visul, sunt in situatia in care nu stiu cum sa refuz participarea la o nunta.

 • magiu magiuluc (gicubici sofer pe tir) says:

  aceste informatii m-au facut sa reusesc in viata!!!!!!! multumesc foarte mult ca mi-ati aratat calea cea dreapta

 • Eu am visat ca stăteam în pat si am vazut un gândac pe jos apoi m-am intors cu spatele iar după o secundă l-am văzut în pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *