dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi dulciuri şi prăjituri? Interpretarea visului în ca...

Marți, 15.Mar.2016 18:57 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă dulciurile şi prăjiturile în vis?

Dulciurile şi prăjiturile sunt acele tipuri de mâncare pe placul tuturor. Foarte puţin persoane sunt cele care rezistă acestor alimente şi prin urmare ele sunt percepute atât ca nişte tentaţii cât şi ca nişte recompense bine meritate. Ne putem simţi bine sau din contră vinovaţi atunci când mâncăm dulciuri din varii motive.

Pe de altă parte prin excelenţă, dulciurile sunt acele alimente care reflectă senzaţia de confort, de plăcere, iubire şi de afecţiune. Atunci când ne gândim la o prăjituri ne sunt acţionaţi aceiaşi centri nervoşi la fel ca atunci când ne gândim la o persoană pe care o placem sau la modul în care ne putem exprima sentimentele faţă de ea.

Ce inseamna cand visezi dulciuri si prajituri Interpretarea visului in care apar dulciuri si prajituri 2

Ce înseamnă când visezi că multe dulciuri?

Precum spuneam dulciurile reflectă atât nevoia de afecţiune dar şi de plăcere, gust şi palpare a propriilor nevoi şi atunci când visăm multe dulciuri în mod cert ne lipseşte iubirea unei persoane, prezenţa ei şi mai ales ne lipsesc gesturile frumoase în viaţa noastră. Pe lângă aceste interpretări la nivel psihologic, cercetătorii de vise sunt de părere că atunci când visezi multe dulciuri există şansa să ai parte de multe bucurii în viaţa ta, să ţi se întâmple lucruri frumoase care se ţin lanţ. În acelaşi timp, este posibil să te bucuri la vederea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult şi care este  asociată cu lipsa ta de afecţiune.

Semnificaţiile visului în care apar multe dulciuri:

 • Nevoia de afecţiune
 • Bucurii
 • Plăcere
 • Evenimente frumoase

Ce înseamnă când visezi că mănânci dulciuri?

Visul în care mănânci dulciuri poate semnifica faptul că în viaţa reală te confrunţi cu nişte situaţii mai neplăcute şi ai de-a face cu nişte oameni a căror comportament îţi lasă un gust amar. Te simţi înconjurat de persoane pe care nu le agreezi şi este posibil să simţi nevoia să te îndepărtezi de ele şi să cunoşti persoane mai plăcute sufletului tău.

Pe de altă parte, atunci când visezi că mănânci dulciuri principala nevoie care trebuie satisfăcută este atât pofta cât şi senzaţia de dulce. Astfel, faptul că mănânci dulciuri în vis poate reprezenta faptul că eşti atras în mod puternic atras de o persoană la nivel sexual şi nu te poţi abţine să nu-i arăţi acest lucru.

Semnificaţiile visului în care mănânci dulciuri:

 • Situaţii dificile la nivel social
 • Ai de-a face cu persoane pe care nu le agreezi
 • Intri în cârdăşie cu oameni cu un comportament net inferior
 • Viceversa, acest vis reflectă nevoia ta de a-ţi exprima sexualitatea
 • Eşti atras de o persoană şi îţi place foarte mult de aceasta

Ce înseamnă când te visezi cumpărând prăjituri?

Atunci când te visezi cumpărând prăjituri este semn că în viaţa reală simţi că plăteşti un preţ scump pentru atenţia pe care ţi-o oferă partenerul de viaţă şi ai senzaţia că singurul motiv pentru care ai atât de mulţi prieteni, se datorează situaţiei tale financiare. Cumpărarea dulciurilor în vis duce cu gândul la faptul că simţi nevoia să ai cât mai multe lucruri frumoase, dar că nu eşti prea confortabil la gândul că banii sunt un preţ pentru ele. Le scade din valoare şi te face să te simţi superficial.

Dacă visezi că te uiţi la prăjituri este semn că vei avea parte de nişte Ce inseamna cand visezi dulciuri si prajituri Interpretarea visului in care apar dulciuri si prajituri 3evenimente mai complexe, în care este posibil să fii în centrul acţiunii. Nu sunt nişte evenimente fericite sau triste, ci doar nişte situaţii în care îţi vor fi testate limitele şi vei fi supus probelor.

Dacă visezi că râvneşti la prăjituri şi dulciuri  dar nu mănânci deloc asta înseamnă că în viaţa reală ai nişte idei, nişte planuri pe care vrei să le pui în aplicare dar te împiedici de obstacole imaginare. Îţi pui piedici singuri în realizarea propriilor dorinţe.

Dacă visezi că găteşti o prăjitură este posibil să îi pregăteşti o mare supriză unei persoane dragi şi eşti foarte entuziasmat din această cauză. Visul înseamnă că vrei ca totul să iasă perfect şi te străduieşti mult pentru asta.

Dacă visezi că cineva îţi oferă prăjituri ţi se va ivi o mare oportunitate profesională pe care o consideri cea mai bună ofertă din viaţa de carieră de până acum.


3 comentarii

 • Rodi rodica says:

  Răspunsul dat este interesant, dar și mulțumitor.

 • filimon felicia says:

  Subconstientul este cea mai grea ecuatie a carei rezolvari este putin probabila, trebuie sa fii inzestrat cu intuitie si putere de analiza ca sa descifrezi ce a vrut sa ti transmita un vis cu o anumita tematica. Daca citesti intrepretarile unor psihologi, poate ajungi la o concluzie, dar un lucru este sigur, cand mananci dulciuri in vis, sufletul tau de fapt tanjeste dupa afectiune demonstrata si in realitate, oamenii din jurul tau, parca au uitat ce inseamna sa spui un lucru banal ca de pilda…sunt langa tine…la bine si la rau…nu ti fa griji.!

 • Rodi rodica says:

  Mulțumesc mult pentru explicații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *