dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi cercei? Interpretarea visului în care apar cercei

Joi, 17.Mar.2016 17:50 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă cerceii în vis?

Cerceii sunt un simbol al feminităţii, al frumuseţii şi o podoabă care completează frumos urechea unei femei. Cerceii în vis reprezintă noroc, bucurii şi veşti bune. Dacă în vis îţi apar cercei este semn că vei avea parte de nişte evenimente interesante, în care totul se va întâmpla aşa cum îţi doreşti, ba mai mult îţi pot fi depăşite aşteptările. Desigur, contează foarte mult şi contextul în care apar aceşti cercei şi metalul din care sunt confecţionaţi.

Ce inseamna cand visezi cercei Interpretarea visului in care apar cercei 2

Ce înseamnă când visezi cercei de aur?

Atunci când visezi cercei din aur este semn că vei avea parte de o mare oportunitate în domeniul profesional şi că viaţa de carieră este pe o pantă ascendentă. Îti doreşti să te afirmi în domeniul profesional şi pui un accent foarte mare pe latura economică a vieţii. De asemenea, cerceii din aur reprezintă modul tău de a-ţi exprima personalitatea în public şi este semn că îţi doreşti să îţi fie recunoscute meritele şi să fii o persoană influentă printre cei din anturajul tău. Aurul conferă putere, statut social înalt şi informaţii valoroase atât la nivel fizic cât şi mental pentru cel care îl poartă.

Semnificaţiile visului în care apar cercei de aur:

 • Oportunitate în carieră
 • Excelezi în viaţa profesională
 • Statut social înalt
 • Îţi doreşti să îţi fie recunoscute meritele
 • Putere la nivel social

Ce înseamnă când visezi cercei din argint?

Argintul este un metal care are mare legătură cu starea fizică dar şi mentală a celui care îi apare în vis un astfel de simbol. Cerceii de argint reprezintă faptul că la nivel psihologic te-ai putea simţi slăbit, fără vlagă sau fără o motivaţie concretă de a întreprinde anumite lucruri. Atunci când visezi cercei de argint este semn că prezenţa cuiva din anturajul tău te oboseşte, îţi absoarbe toată energia pozitivă şi  nu te lasă să evoluezi din punct de vedere spiritual sau moral.  Dacă visezi cercei de argint rupţi este semn că vei avea parte de ghinion în viaţa de carieră şi că este posibil să te cerţi cu superiorii datorită randamentului scăzut pe care îl dai la muncă. Te simţi mai mereu obosit şi simţi că nu mai faci faţă volumului de muncă zilnic.

Semnificaţiile visului în care apar cercei de argint:

 • Te simţi obosit, lipsit de vlagă şi motivaţie
 • Ghinion şi certuri la locul de muncă

Ce înseamnă când visezi cercei rupţi?

Cerceii rupţi sunt în strânsă legătură cu acele lucruri de valoare de care ne îngrijim zilnic, dar care se pot destrăma la Ce inseamna cand visezi cercei Interpretarea visului in care apar cercei 3 un moment dat. Au legătură cu relaţiile, prieteniile la care ţinem şi atunci când visezi cercei rupţi este posibil să te cerţi cu un amic bun sau chiar să încheiaţi prietenia voastră pentru o perioadă bună. De asemenea, este posibil să se ducă pe apa sâmbetei anumite planuri şi proiecte la care lucrezi de mult şi în ciuda faptului că încerci să le salvezi de la pierzanie, nu reuşeşti. Cerceii rupţi în acest caz simbolizează încercarea ta de a ţine pe linia de plutire ceva în care ai investit mult atât din punct de vedere afectiv, cât şi intelectual dar nu reuşeşti.

Semnificaţiile visului în care apar cercei rupţi:

 • Certuri cu prietenii
 • Relaţii destrămate
 • Planuri eşuate
 • Rupturi la nivel profesional sau chiar personal

Dacă visezi că îţi cumperi cercei  este semn că vei cunoaşte persoane plăcute şi este posibil să legi prietenii noi şi de lungă durată.

Dacă visezi cercei cu pietre semi-preţioase reprezintă faptul că încerci să te ridici din punct de vedere social dar încă nu ai găsit metodele potrivite de a reuşi.

Dacă visezi că găseşti cercei este semn că vor apărea anumite tentaţii atât în viaţa personală cât şi profesională şi este de recomandat să încerci să le faci faţă, nu să te supui, altfel lucrurile s-ar putea transforma în adevărate probleme.

Dacă visezi că porţi cercei reprezintă faptul că eşti mulţumit cu viaţa ta profesională şi încerci să-ţi arăţi cât mi mult meritele.


2 comentarii

 • Geanina says:

  Bună ziua. Îmi puteți spune, va rog, semnificația visului? Am visat ca eram cu, copii într-un oraș necunoscut și la un moment dat, în timp ce ne plimbam, ne oprește o bătrânică întrebând dacă am nevoie de anumite lucruri. Când am ajuns la dumneaei, mi-a arătat mai multe perechi de cercei. De aur, argint și alte metale.. Am ales o pereche de cercei de argint cu pietre albastre. Dar nu am vrut sa dau prețul cerut ptr ca mi s-a părut exagerat. Am plecat dezamăgită. Iar când am ajuns acasă, am găsit pe masa perechea de cercei alături de alte cadouri, printre care și zeci de ciocalatele și alte mici cadouri. Îmi spuneți va rog ce înseamnă? Mulțumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *