azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Ce înseamnă când visezi că zbori

Marți, 22.Dec.2015 12:25 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Visele noastre sunt pline de simboluri cu semnificaţii adânci în subconştientul nostru. Indiferent dacă acţiunile noastre din vis sunt umane sau nu, asta nu are nici o relevanţă deoarece imaginaţia noastră joacă un rol extrem de important atunci când visăm. În vis putem fi oricine şi putem face orice. Fiecare om visează periodic ceva profund şi plin de conotaţii simbolice şi indiferent că în vis ne apar acţiuni pe care le întreprindem zi de zi, banale, am spune noi, fie că ne apar acţiuni mai puţin posibil de realizat în plan terestru, imaginaţia şi creierul nostru sunt la fel de active şi prin visele noastre încearcă să ne ajute să desluşim misterele anumitor probleme sau conflicte pe care le avem pe plan mental. Zborul în vis, adesea se încadrează în acele vise în care avem o puternică senzaţie a realităţii. Acest sentiment vine tocmai din faptul că zborul în vis reprezintă dorinţa de exprimare a propriei personalităţi şi de elevare a spiritului nostru.

Ce semnifică zborul în vis?

Zborul în vis semnifică o stare de bine, o stare de libertate la care râvnim cu toţii. În ciuda faptului că oamenii nu cunosc această senzaţie decât prin intermediul aparatelor de zbor probabil, acţiunea de a zbura în vis este foarte importantă pentru interpretarea viselor noastre. Din punct de vedere ştiinţific, cercetătorii atestă faptul că foarte mulţi oameni sunt aceia care visează că zboară, inclusiv cei care nu au zburat vreodată cu avionul, sau nu au avut nici o experienţă la înălţime. Zborul în vis ne ajută să ne relaxăm, ne oferă o senzaţie de fericire deplină şi de eliberare a spiritului. De regulă, acest vis prevesteşte ceva bun, o întâmplare fericită sau anunţă faptul că ceva frumos se va întâmpla celui care visează.

Ce înseamnă atunci când visezi că zbori la înălţime?Ce inseamna cand visezi ca zbori 3

Cel care visează că zboară are mari şanse să treacă printr-o schimbare spirituală, printr-o înălţare a spiritului sau chiar printr-o elevare a personalităţii sale. A zbura la înălţime înseamnă că treci printr-o perioadă în care îţi şlefuieşti individualitatea şi prinzi încredere în forţele proprii. De asemenea, acest vis anunţă faptul că vei avea parte de o ascensiune în viaţa ta, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Zborul la înălţime indică faptul că te simţi puternic, simţi că poţi îndeplini orice îţi propui şi nimic nu va sta în calea ta. Dacă visezi că eşti la înălţime şi priveşti în jos liniştit şi cu admiraţie, asta înseamnă că te simţi împlinit de ceea ce ai realizat şi că îţi evaluezi propria creaţie şi implicit eşti mulţumit de ceea ce se află în viaţa ta. Acest vis reprezintă pentru subconştientul tău un mijloc de a se elibera de stres şi de griji şi de a-ti arăta că toate sunt în ordine în viaţa ta.

__________________________________________________________________________________

De ce e sanatos sa visezi cu ochii deschisi…?

__________________________________________________________________________________

Ce înseamnă atunci când visezi că ţi-e frică să zbori?

Starea de spirit şi sentimentele din timpul visului relevă foarte multe lucruri legate de planul mental care proiectează simboluri în vis. Trebuie ţinut cont atât de modul în care ne simţim atunci când visăm că zburăm dar şi de viteza, direcţia şi modul de zbor. Dacă în timpul visului ţi-e teamă să te înalţi, cel mai probabil te confrunţi cu un blocaj la nivel emoţional sau îţi e teamă să avansezi într-o situaţie. Zborul la sol semnifică faptul că nu reuşeşti să laşi lucrurile să avanseze şi să se desfăşoare fără riscuri din partea ta. Simţ că nu deţii controlul şi îţi e teamă să faci pasul următor.

De asemenea, dacă în zborul tău întâmpini obstacole este foarte posibil să ai parte de piedici din partea celor din jur sau să te confrunţi cu probleme din partea unor persoane care nu te lasă să ajungi acolo unde îţi propui.  Teama de a te înălţa în vis, sau teama de a înfrunta obstacole pe durata zborului sunt legate strict de conflictele interioare cu care te confrunţi zi de zi.

Ce înseamnă atunci când visezi des că zbori?

Dacă visezi că zbori des şi această acţiune revine mereu în visele tale, cel mai probabil asta înseamnă că simţi adesea nevoia să te eliberezi de stres şi de barierele cotidianului şi că simţi nevoia să te înalţi către ceva mai sublim. Cei care visează mereu că zboară sunt oameni cu o imaginaţie foarte bogată, cu nişte capacităţi intelectuale şi cu o personalitate puternică pe care simt nevoia să şi-o afişeze şi să o arate lumii tot timpul. Sunt persoane exuberante, cu o individualitate expresivă şi cu nişte calităţi extraordinare.

Care sunt cele mai comune situaţii în care zborul apare în vis?Ce inseamna cand visezi ca zbori 4

 • dacă visezi că te înalţi spre cer – e semn că vei avea parte de o ascensiune lipsită de obstacole în viaţa personală sau cea profesională
 • dacă visezi că zbori încet şi liniştit – anunţă faptul că o întâmplare frumoasă va veni şi va face ordine în viaţa ta
 • dacă visezi cocori sau pescăruşi care zboară – înseamnă că vei fi ajutat de prieteni să îţi îndeplineşti visele
 • dacă visezi că zbori la înălţime mică – este semn că vei avea parte de câştiguri care te vor ajuta pe parte financiară
 • dacă visezi că pluteşti lin – este posibil ca nu toate dorinţele tale să se îndeplinească aşa cum ţi-ai propus tu
 • dacă ţi-e frică să zbori – este semn că ţi-e teamă ca ceilalţi să te vadă aşa cum eşti şi că tinzi să ai o atitudine mai rezervată în general
 • dacă visezi că te înalţi cu viteză în zbor – este semn că dorinţele tale cele mai mari se vor împlini şi datorită personalităţii tale puternice, toţi cei din jur te vor aprecia

Vedem cum zborul în vis are conotaţii pozitive şi adesea aduce veşti bune. Cele mai importante semnificaţii, totuşi se leagă de starea noastră interioară. Sentimentele şi spiritul care se manifestă în vis sunt puternic legate de modul în care ne raportăm noi la persoana noastră. Atunci când visăm că zburăm ne eliberăm mentalul de toate energiile negative acumulate peste zi şi ne curăţăm aura de încărcătura energetică ce nu ne mai foloseşte şi nu ne ajută să evoluăm. Bucuraţi-vă aşadar visele cu zbor şi nu vă temeţi să vă înălţati spiritul către acele tărâmuri pline de lumină şi fericire din imaginaţia noastră.


11 comentarii

 • Felicia Filip says:

  Visez aproape in fiecare noapte ca zbor! Întotdeauna mă simt foarte fericita!

 • Maria says:

  Asa vis am din 10 in 10 .,,ca zbor singura”cite ceva se adevareste. Dupa cum am citit exsplicatia.

  • Silviu says:

   A visat ca zburam cu 2 îngeri cel din dreapta avea mai mult alb si puțin albastru cel din stânga mai mult albastru si ma puțin alb arătau că un val incretit ce poate insemna

 • Gabriela says:

  Visez mai rar ca zbor insa visez ca ma pun in pozitia acea de meditatie si ma ridic si incep sa zbor prin camera m.a simt foarte fericita de parca aceea e viata mea si e foarte ciudat .

 • craciun says:

  Am visat ca zbor cu aripi mari de pasare pe o cladire mare unde era o discoteca unde eu lucram ca ospatar si nu mai puream sa cobor inapoi ca imi era frica ,si sa zbor si sa cobor pe scara ca era atasata pe cladire …cladirea era ca de 150 de metri in vis ,apoi ma-m trezit cu o frica de inaltime care o am in viata reala ce or insemna asta ?

 • Sanda says:

  Eu in momentul când îmi iau zborul parcă cineva ma ține de un picior și nu mă lasă apoi ma forțez să scap de acela și ușor ușor ma înalț. E ceva extraordinar să privești de sus și să îi vezi cum alții privesc în urma ta și ar vrea să zboare și ei!

 • Marcela says:

  Am visat ca zbor pe dedeasupra oamenilor si eram foarte fericita ma salutăm cu multimea de jos si par ca am mai ajutat o persoana bărbătească sa zboare

 • Nona says:

  E foarte interesant. Aseară a fost prima oară cand am visat ca zbor . Am avut un sentiment de bine dar de fiecare data ma întorceam la ceva rău care urmărea ceva la bunicul meu si scoate toate obiectele din casa.

 • Adriana says:

  Am visat prima data ca zbor.E ceva minunat.

 • Stelian says:

  Eu ma visez pe un fel de deal si sa cobor pana jos incerc sa zbor. Este o senzatie minunata. Dar mai sunt si esecuri cand. Cad. Se intampla de mult timp sa am asa visuri!poate sa fie ceva legat de filmele care ma uit?

 • Toata viata mea am visat ca zbor. noaptea trecuta am visat ca eram imbracata in rochie de voal albastra si zburam cu miscari gratioase, iar lumea ma privea minunandu-se. La un moment dat, am dat de veste omenirii ca poluarea datorata experientelor nucleare este foarte mare si ca suntem in mare pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *