dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi că speli?

Joi, 17.Mar.2016 19:23 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Acţiunea de a spăla în vis

Atunci când speli în vis este semn că depui eforturi şi chiar reuşeşti să obţii tot ce îţi doreşti în cariera profesională şi nu oricum – pe căi cinstite. Acest simbol reprezintă modul în care acţionezi, cât de îngrijit te comporţi şi cât de mare grijă ai de imaginea ta în societate. Atunci când visezi că speli este semn că vei avea astfel parte de o reuşită la locul de muncă şi că vei fi lăudat pentru meritele tale.

Ce inseamna cand visezi ca speli? 2

Ce înseamnă când visezi că speli rufe?

Rufele de regulă sunt acele obiecte intime pe care le spălăm adesea tocmai ca ceilalţi să nu ne perceapă nişte firi neîngrijite sau murdari. Există conotaţii şi la nivel lingvistic atunci când spunem să nu ne spălăm rufele în public ceea ce doveşte şi mai mult faptul că atunci când visăm că spălăm rufe importanţa visului este cu atât mai mare. Interpretarea în acest caz vine din direcţia curăţeniei de care îngrijim. Atunci când spălăm rufe în vis este semn că ne dorim să afişam o imagine impecabilă, dar o dată cu asta, la nivel psihologic reflectă faptul că încercăm să ştergem cu buretele sau să mascăm, estompăm anumite greşeli pe care le facem zi de zi şi care ne-ar murdări imaginea.

Semnificaţiile visului în care speli rufe:

 • Te îngrijeşti de imaginea ta în societate
 • Vrei să ascunzi anumite greşeli care le-ar putea afecta percepţia celorlalţi despre tine

Ce înseamnă când visezi un copil?

Atunci când visezi că speli un copil este semn că la nivel psihologic ai impresia că există multe responsabilităţi pe capul tău şi te simţi în fiecare zi presat de anumite probleme. A spăla un copil implică devotament şi o legătură strânsă cu acel suflet de care te îngrijeşti. Este posibil să fii afectat de ceea ce ţi se întâmplă zilnic şi să te implici emoţional în viaţa altora mai mult decât este necesar.

Pe de altă parte, cercetătorii de vise consideră că atunci când visezi că speli un copil este semn că te gândeşti să adopţi şi că simţi nevoia să ai grijă de cineva, în speţă – un copil. Este posibil ca acest vis să implice trezirea instinctului matern şi prin faptul că speli un copil să conştientizezi că te-ai maturizat suficient pentru a avea grijă de unul.

Semnificaţiile visului în care speli un copil:

 • Responsabilităţi care te copleşesc
 • Devotament faţă de un copil
 • Trezirea instinctului matern
 • Vrei să adopţi un copil

Care sunt cele mai comune situaţii în care visezi că te speli?Ce inseamna cand visezi ca speli 3

 • Dacă visezi că te speli pe cap este semn că simţi nevoia să iei o pauză, să-ţi limpezeşti gândurile şi să petreci ceva timp tu cu tine.
 • Dacă visezi că te speli pe faţă este semn că vrei să schimbi ceva în comportamentul rău şi că te căieşti pentru un rău pe care l-ai făcut.
 • Dacă visezi că te speli pe mâini este semn că încerci să scapi de anumite responsabilităţi şi aşa cum o spune şi proverbul vrei să te dezici de anumite lucruri şi situaţii pe care chiar tu le-ai creat.
 • Dacă visezi că te speli pe picioare asta reflectă faptul că te îngrijeşti de sănătatea ta şi vrei să o menţii cât mai mult timp.
 • Dacă visezi că speli o tigaie este semn că te vei certa cu cineva dintre membrii apropiaţi ai familiei şi că există între voi anumite dispute peste care chiar nu poţi să treci.
 • Dacă visezi că speli covoare este semn că vei avea parte de schimbări în familie şi este posibil să fie vorba despre nişte schimbări făcute cu forţa în ciuda faptului că tu te străduieşti să menţii armonia în casă.


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *