arleto.ro

Ce înseamnă când visezi că mergi pe bicicletă?

Miercuri, 30.Mar.2016 17:50 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă bicicleta în vis?

O bicicletă este un vehicul de mişcare şi prin excelenţă reprezintă  cât de stabili suntem din punct de vedere moral şi emoţional şi cât de bine ne conducem viaţa.  Mai mult decât atât, la un astfel de vehicul trebuie să ţinem cont de faptul că este condus de o singură persoană şi astfel face referire la individualitatea acelei persoane şi la cât de bine se descurcă pe cont propriu. Bicicleta este un simbol al celui care este stăpân pe sine, al celui care îşi făureşte singur destinul şi mai mult decât atât, reprezintă comunicarea pe care o avem cu noi înşine, imaginea pe care o avem faţă de noi şi abia apoi faţă de cei din jurul nostru.

Ce inseamna cand visezi ca mergi pe bicicleta 2

Ce înseamnă când visezi că mergi pe bicicletă?

Visul în care mergi pe bicicletă anunţă o perioadă plină de bucurii şi câştiguri atât din punct de vedere moral dar şi financiar. Este posibil să ai parte de o promovare sau de o slujbă mai bună, dacă închei o etapă şi alta nouă se prefigurează pentru tine. De asemenea, acest vis prevesteşte o comunicare bună cu cei din jur, prietenii noi şi legături constructiv la nivel social. Ai o imagine bună printre cei din anturajul tău şi simţi că te faci plăcut destul de uşor.

Dacă visezi că pedalezi repede este semn că vei avea parte de un câştig rapid şi fără prea mari eforturi.

Dacă visezi pedalezi la deal – vei depune eforturi consistente pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, dar vestea bună este că indiferent de obstacole, vei reuşi în cele din urmă.

Dacă visezi că pedalezi la vale – este semn că vei avea parte de nişte schimbări de situaţie care te vor face să te simţi instabil la locul de muncă, ceea ce necesită un plus de control din partea ta, eforturi prin care te străduieşti să deţii frâiele situaţiilor orice ar fi.

Ce înseamnă când visezi că mergi pe bicicletă însoţit de cineva?

Atunci când visezi că mergi pe bicicletă însoţit de cineva, de partener sau de un prieten bun este semn că ai persoane de încredere în jurul tău, simţi că nu eşti singur în caz că intervine o problemă pentru tine şi ai la cine apela. De asemenea, visul în care pedalezi alături de partener anunţă pentru voi vremuri frumoase şi liniştite în care nu veţj întâmpina prea multe griji şi vă puteţi bucura în linişte de iubirea dintre voi. Pe de altă parte, cercetătorii de vise sunt de părere că pentru aceia care nu sunt într-o relaţie, acest vis poate anunţa faptul că în curând vor întâlni pe cineva de care se vor îndrăgosti iremediabil şi alături de care îşi vor petrece toată viaţa. Mai mult decât atât, dacă visezi că mergi cu cineva pe bicicletă tandem este semn că faci o echipă bună cu partenerul de viaţă şi împreună veţi atinge mulţe ţeluri pe le aveţi acum în comun.

Semnificaţiile visului în care mergi pe bicicletă alături de cineva:Ce inseamna cand visezi ca mergi pe bicicleta 3

  • Ai o relaţie frumoasă cu partenerul tău şi vă aşteaptă vremuri fericite
  • Te simţi împlinit pe plan social
  • Ai la cine să apelezi dacă ai parte de probleme în viaţa ta

Dacă visezi că fugi cu bicicleta de cineva, în ciuda faptului că te vei afla în nişte situaţii dificile, care te vor provoca pe plan profesional, vei avea sorţi de izbândă şi vei reuşi să scapi de ghinioanele care te urmăresc.

Dacă visezi că te plimbi cu bicicleta  este semn că eşti împlinit din punct de vedere personal şi profesional şi ai ajuns la acel stadiu în viaţa ta în care simţi că în sfârşit te poţi relaxa şi te poţi bucura de viaţă fără să te mai gândeşti la datorii, obligaţii sau scopuri de îndeplinit.

 


Un comentariu

  • GRIGORE Alin says:

    Eu am visat ca mergeam cu bicicleta foarte relaxat, și deodată am sărit cu ea la geam unde stăteam eu mai exact la etajul 3 😂 și de acolo am întrat în casa și vecinii mi-au luat-o în final am luat-o înapoi și era demontata, și nu știam sa o montez, îmi era foarte drag de ea 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *