dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi că dansezi?

Joi, 24.Mar.2016 18:59 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă dansul în vis?

Dansul în vis este în strânsă legătură cu exprimarea sentimentelor noastre şi cu modul în care raportăm la perioadele fericite din viaţa noastră. Dansul reprezintă bucurii, fericire, eliberarea sentimentelor de exaltare şi în acelaşi timp este asociat şi cu sexualitatea, pasiunea şi dorinţele noastre. Atunci când visezi că dansezi este semn că în viaţa reală ai nevoie de o reamintire a ceea ce eşti, a modului în care îţi  poţi exprima cel mai bine personalitatea. Este un simbol al tinereţii, al efervescenţei, curajului şi al dinamismului.

Ce inseamna cand visezi ca dansezi 2

Ce înseamnă când visezi că dansezi în biserică?

Dansul în biserică sau orice alt tip de comportament liberin este considerat un păcat şi dacă eşti văzut că dansezi în biserică poţi fi considerat eretic. La nivel psihologic acest vis reflectă o sfidare puternică a celor sfinte şi în principal a tot ceea ce este asociat cu învăţăturile dogmatice. Atunci când visezi în biserică este semn că treci printr-o perioadă în care simţi nevoia să te manifeşti liber de orice constrângeri şi să laşi în urmă tot ceea ce s-au străduit alţii să te înveţe. Consideri că omul este o fiinţă liberă şi nimeni şi nimic nu-ţi poate dicta viaţa. Se mai spune că acest vis denotă faptul că ai avut nişte părinţi autoritari, provii dintr-o familie austeră iar acum te afli într-un moment al vieţii tale în care te poţi elibera de tot ceea ce te lasă să te exprimi liber. Nu este un vis care are legătură cu cele religioase neapărat ci mai degrabă cu modul în care te raportezi tu la diverse sisteme de îndoctrinare.

Semnificaţiile visului în care dansezi în biserică:

  • Simţi nevoia să te manifeşti liber de orice constrângeri
  • Vrei să te eliberezi de orice tip de sistem de îndoctrinare
  • Refularea sentimentului de libertate

Ce înseamnă când visezi că dansezi la o nuntă?

Acesta este un vis premonitoriu şi atunci când visezi că dansezi la o nuntă este semn că va avea loc un eveniment important în viaţa ta. De regulă, acest simbol anunţă schimbări, perioade de tranziţie în carieră şi este semn că vei avea ocazia să obţii un post mai înalt şi implicit mai multe responsabilităţi. Nu se poate spune cu certitudine că este un vis pozitiv sau negativ, însă un lucru este clar: efectele schimbării ţin de modul în care te raportezi tu la aceasta şi de cum primeşti lucrurile în viaţa ta. Fii deschis şi există toate şansele să fie vorba despre un eveniment pozitiv.

Semnificaţiile visului în care dansezi la o nuntă:

  • Mari schimbări în viaţa ta
  • Şansa de a avansa în carieră
  • Promovare în post

Atunci când visezi că dansezi cu o femeie  este semn că vei cunoaşte o persoană plăcută care îţi poate schimba modul de gândire şi care îţi va aduce numai bucurii.

Dacă visezi că dansezi în ploaie este semn că simţi nevoia să te eliberezi din punct de vedere energetic şi să laşi în urma ta tot ce ţi-a făcut rău sau ce nu îţi mai prieşte. Te afli într-o perioadă în care pui accentul pe starea ta sufletească, mai mult decât pe relaţiile cu ceilalţi. Este posibil să te izolezi o perioadă pentru a te regăsi şi pentru a-ţi da seama care sunt următori paşi pe care trebuie să îi faci în viaţa ta.

Dacă visezi că dansezi cu cineva  şi este un dans lasciv, aproape  erotic este semn că simţi nevoia să fii cu cineva şi să renunţi la celibat.

Interpretarea visului în care apare un dans în funcţie de tipul de dans:Ce inseamna cand visezi ca dansezi 3

  • Dacă visezi un dans popular – este semn că simţi nevoia să fii printre cei care au aceleaşi valori ca şi tine şi că îţi e dor să fii printre persoane alături de care te poţi exprima liber şi poţi comunica fără să te gândeşti la etichete şi bariere sociale
  • Dacă visezi tango – înseamnă că vei cunoaşte o persoană cu o atitudine puternică, pasionată de aceleaşi domenii ca şi tine şi că vă veţi înţelege de minune. Chiar dacă nu se va naşte o idilă, o prietenie frumoasă – cu siguranţă.
  • Dacă visezi dans latino – este semn că simţi nevoia să îţi exprimi creativitatea şi să lucrezi la ceva care îţi face plăcere. Eşti o fire artistică sau căreia îi place să-şi exprime personalitatea astfel şi suferi atunci când îţi este îngrădită inventivitatea
  • Dacă visezi dans clasic – este semn că trăieşti condus de nişte reguli rigide şi că nu laşi nimic la voia întâmplării. Eşti perfectionist şi ceri asta şi de la cei din jurul tău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *