dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi că alergi? Interpretarea visului în care apare aler...

Luni, 14.Mar.2016 17:25 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă alergarea în vis?

Alergarea este un tip de sport cu semnificaţii importante atât pentru intelectul nostru cât şi pentru sănătatea organismului. Este o un tip de mişcare ce şi-a dovedit beneficiile atât la nivel mental cât şi fizic. Mai mult decât atât, sportul este asociat cu eliminarea de endorfine şi prin urmare cu starea de fericire. Alergarea în visele noastre poate reprezenta dorinţa de eliberare din punct de vedere intelectual sau chiar spiritual. Nu de multe ori ne trezim spunând: “îmi vine să o iau la goană” sau “să o rup la fugă” acestea fiind nişte expresii cât se poate de metaforice dar cu semnificaţii adânci pentru planul nostru mental. Astfel, alergarea în visele noastre poate avea interpretări diverse în funcţie de contextul în care aceasta apare şi de starea pe care o avem în vis.

Ce inseamna cand visezi ca alergi Interpretarea visului in care visezi ca alergi 2

Ce înseamnă când alergi prin ploaie?

Atunci când visezi că alergi prin ploaie este semn că la nivel psihologic simţi nevoia de o schimbare prin curăţare. Ploaia este un simbol ezoteric al purificării şi din această cauză dacă visezi că alergi prin ploaie este semn că vrei să te eliberezi de ceva negativ din trecutul tău şi încerci să priveşti către un viitor mai luminos, dar fără să faci rabat de la cine eşti şi ceea ce-ţi defineşte personalitatea. De asemenea, alergarea prin ploaie semnifică o nevoie de spălare a conştientului tău de tot ce simţi că îţi face rău şi de tot ceea ce aduce tristeţe în viaţa ta. Vrei să înlături cu binele, nu cu forţa lucrurile negative, vrei să faci pace cu persoanele care nu te cinstesc şi îţi doreşti să te îndepărtezi de ele în mod amiabil, şi mai mult decât atât vrei să devii un om mai bun fără să te dezici total de la ceea ce ai fost în trecut.

Semnificaţiile visului în care apare alergarea:

 • Nevoie de eliberare
 • Nevoia de a face o schimbare
 • Vrei să faci pace cu trecutul tău
 • Vrei să faci pace cu persoanele din trecutul tău şi să te îndepărtezi uşor de ele
 • Vrei să devii un om mai bun

Ce înseamnă când visezi că alergi după cineva?

Atunci când alergi după cineva este semn că persoana respectivă teCe inseamna cand visezi ca alergi Interpretarea visului in care visezi ca alergi 3 priveşte de sus şi tu faci tot ceea ce este posibil ca să o ajungi. Este un ideal pentru tine şi ai senzaţia că aceasta deţine şi a împlinit în viaţă tot ceea ce tu nu ai reuşit până la momentul visului.  Alergarea după o persoane anume spune despre tine faptul că ai tendinţa de a-ţi forma idoli şi de a-ţi seta exemple puternice în viaţă. Dacă persoana după care alergi este o persoană apropiată este semn că cel mai bun exemplu pentru tine în viaţă poate fi mama sau ta şi că faci tot posibilul să le îndeplineşti aşteptările şi să nu devii ceva mai prejos sau să îi dezamăgeşti vreodată.

Semnificaţiile visului în care alergi după cineva:

 • Ai tendinţa de a-ţi forma idoli şi exemple în viaţă
 • Ai standarde înalte
 • Încerci să devii ceva mai mult decât eşti

Dacă visezi că alergi după tren este semn că încerci să te dezvolţi şi că în momentul de faţă încerci să atingi un scop important în evoluţia ta. Ai sesizat o ofertă importantă  pe care nu vrei o ratezi pentru nimic în lume şi în ciuda faptului că pare un obiectiv greu de atins te simţi provocat să-l urmăreşti până vei obţine ceea ce îţi doreşti. Intepretările se aplică şi în cazul în care visezi că alergi după autobuz sau un alt tip de autovehicul.

Dacă visezi că alergi pe câmp  este semn că te simţi uşor derutat, nu ştii exact care este cea mai bună direcţie pentru tine şi asta se concretizează la nivel psihologic, ca o nevoie de a alerga într-un spaţiu deschis. Ai nevoie să fii într-un loc liniştit unde îţi poţi da seama încotro să o apuci mai exact.

Dacă visezi că alergi prin cimitir este semn că te simţi bântuit de gânduri negative şi mai ales de amintiri care nu îţi fac plăcere şi care îţi întunecă judecata de fiecare dată când îţi aminteşti ce ai făcut.  Te mustră conştiinţa şi ai senzaţia că trecutul te prinde din urmă şi este posibil ca din această cauză să ai o stare proastă mai tot timpul, motiv pentru care pot apărea astfel de scenarii în visele tale.


4 comentarii

 • Mirela chiru says:

  Am visat ca alergam pe un cimp alb cu flori, iarba era alba. Am ajuns prima din grupul maratonului. La intoarcere trebuia sa urc un mic munte si nu am putut urca. Dar la 2 metei de stinca ce nu am putut sa o urc era ca o bordura am trecut de ea si s a facut un cimp de vara cu iarba arsa de soare si am ajuns prima dintre maratonisti la sosire. Multumesc

 • Ortensia says:

  sa va spun ce am visat..parintii mei mau parasit pana la varsta asta am stat fara ei si stau undeva unde nu e locul meu si vreau sa ajung la ei,am visat ca pur si simplu in familia in care locuiesc incercam sa scap de ea si saream gardu si am fugit si mama ma alerga,si plecam pe drum si incercam sa alerg mai repede ca sa nu ma prinda si incercam sa ajung la casa parintilormei adevarati dar nu stiu ce sa intamplat ca erau doua case in prima in care am intrat era gresita si am gasit o fata in ea care mi-a spus unde e casa parintilor mei si eu am inteles dar apoi a venit mama mea in casa aia si a intrat cu un cutit spre mine,si eu am incercat sai iau cutitul din mana si i la dat lu fata aia sa ma omoare si eu mam batut cu ea ca sa il iau din maini si il am luat si il am aruncat pe geam si apoi am fugit la casa cealalalta,si am gasit un baiat care eu il urmaream

 • larisa says:

  eu am visat asa,ca baiatul de care am fost indragostita eram in fata casei lui si el era lafel si am vorbit si mia spus ca vrea sa ma paraseasca si eu am incercat sa alerg dupa el si sa-l sarut si el sa simtit trist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *