arleto.ro

Ce înseamnă când visezi apă? Interpretarea visului în care apare apă

Joi, 03.Mar.2016 18:02 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă apa în vis?

Apa este un simbol al vieţii, al menţinerii ecosistemului pe acest Pământ şi o sursă de energie atât pentru om cât şi pentru natură. Din punct de vedere psihologic apa reprezintă un simbol care atestă liniştea, asigură sănătatea subconştientului nostru şi reflectă starea noastră interioară. Apa ne calmează, ne curăţă, ne spală, ne dă viaţă şi ne ajută să ne menţinem sănătoşi. Apa în vis are mare legătură cu modul în care ne simţim din punct de vedere spiritual în momentul visului şi cât de liniştiţi suntem pe interior. De asemenea, atunci când visăm o apă trebuie să fim foarte atenţi la contextul în care aceasta apare în visele noastre şi la scenariul pe care îl visăm.

Ce inseamna cand visezi apa Interpretarea visului in care apare apa 2

Ce înseamnă când visezi o apă murdară?

Dacă în visul tău apare o apă murdară este semn că subconştientul tău scoate la iveală nemulţumirile tale faţă de tine şi faţă de modul în care te comporţi în societate. Ai o gândire tulbure asemeni apei pe care o visezi, iar murdăria din acea apă reprezintă stările şi gândurile tale negative. Eşti conştient că oamenii nu te văd ca pe un om bun, dar simţi că nu te poţi schimba şi că eşti predestinat să ai un comportament precar faţă de cei din jurul tău.

De asemenea, apa murdară reprezintă o stare mentală lipsită de energie pozitivă, înţelepciune şi viziune largă asupra vieţii. Eşti mai mereu trist, mereu posomorât şi simţi că nu îţi poţi reveni. Nu eşti o fire optimistă şi din cauza asta te comporţi în mod negativ şi cu cei din jurul tău.

Semnificaţiile visului în care apare apa murdară:

 • Emoţii negative
 • Comportament negativ
 • Tristeţe
 • Gândire tulbure
 • Stări mentale negative

Atunci când visezi o apă limpede, pe de altă parte este semn că eşti împăcat cu tine însuţi, cu gândurile tale şi cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Simţi că te afli în locul potrivit, la momentul potrivit şi că eşti în armonie cu tot ceea ce te înconjoară. Apa este un element pe care tu îl priveşti ca fiind prietenos, te refugiezi adesea în locuri cu o apă limpede pentru a medita sau pentru a petrece câteva momente liniştite departe de cotidian.

Ce înseamnă când visezi o apă mare?

O apă mare în vis înseamnă frica faţă de necunoscut. Treci printr-o perioadă în viaţa ta în care nu ştii dacă procedezi bine sau rău, cert este că nu ştii ce se află la capătul celalalt al evenimentelor. Rişti, ai senzaţia că te aventurezi, dar nu ştii destinaţia călătoriei tale, iar apa mare din visul tău reprezintă faptul că nu ştii care sunt paşii următori şi nu vezi altceva decât posibilitatea aşteptării. Nu ai multe variante la îndemână şi ţi-e teamă că lucrurile nu vor ieşi aşa cum îţi doreşti tu. O apă mare indică în acest caz faptul că ai nevoie de stabilitate în viaţa ta şi că vrei să deţii controlul asupra a ceea ce ţi se întâmplă.

Semnificaţiile visului în care apare o apă mare:

 • Frica faţă de necunoscut
 • Etapă grea
 • Instabilitate emoţională
 • Aventură periculoasă
 • Aşteptare
 • Nevoia de a deţine controlul asupra evenimentelor din viaţa ta

Ce înseamnă când visezi o apă îngheţată?

Apa îngheţată deţine conotaţii spirituale şi emoţionale foarte adânci, acest simbol fiind în strânsă legătură cu starea ta emoţională şi cu faptul că te simţi fragil din punct de vedere sentimental. Apa îngheţată, gheaţa şi zăpada duc cu gândul la indiferenţă, răceală şi stagnare din punct de vedere energetic. Atunci când visezi o apă îngheţată este semn că suferi de pe urma indiferenţei pe care cineva din anturajul tău sau chiar partenerul tău de viaţă ţi-o aplică. Este posibil să te simţi gol pe dinăuntru, singur şi fără o motivaţie care să-ţi antreneze energiile yang în direcţia potrivită.

Gheaţa transmite de asemenea teamă şi instabilitate datorită pericolului de a se sparge şi în acest sens suferi de pe urma unei sensibilităţi la nivel emoţional care se leagă foarte mult de relaţia ta amoroasă. Simţi că eşti tratat cu răceală, te simţi dat la o parte de partenerul tău şi nu te simţi apreciat la adevărata valoare. Pe de altă parte, gheaţa din visul tău ar putea reprezenta faptul că este nevoie să te distanţezi un pic, să te răceşti de persoana de lângă tine pentru a realiza în ce stadiu se află relaţia voastră.

Semnificaţiile visului în care apare o apă îngheţată:

 • Fragilitate emoţională
 • Instabilitate în viaţa sentimentală
 • Răceală şi stagnarea a energiilor pozitive
 • Singurătate
 • Frici, teamă şi nesiguranţă emoţională
 • Distanţare faţă de partener
 • Lipsa iubirii în viaţa taCe inseamna cand visezi apa Interpretarea visului in care apare apa 3

Dacă visezi un izvor acesta are legătură cu sursa problemelor sau a evenimentelor fericite din viaţa ta. Nu este un simbol care prevesteşte ceva rău însă dacă visezi un râu tulbure care curge la vale cu viteză mare este semn că vei avea parte de nişte obstacole de înfruntat şi de o etapă în care provocările se vor ţine lanţ în viaţa ta.


3 comentarii

 • cristina says:

  am un vis care se repeta o data pe saptamana, de cativa ani de zile. Nu pot sa-mi aduc aminte cand a inceput, dar sigur de cativa ani, si sunt saptamani cand apare si de doua-trei ori. Visez apa, marea, oceanul, raul, fluviu…in toate aspectele. Valuri mari, sunt pe barca, alerg si apa vine din spate, munti de apa, apa linistita, la malul marii, raul tumutos, apa la dus, apa in piscina… Apa peste tot apa.
  Multumes pentru toate explicatiile posibile.

 • anisoara c says:

  buna ziua.am visat un cal alergand e o apa imensa,care stralucea in lumina soarelui.apa era involburata dar imi oferea stare de bine,de calm,de mirific.calul era maron dar eram concentrata mai mult pe ceea ce era in jur,pe ale peisaj de vis.daca puteti sa ma ajutati cu o interpretare,va multumesc

 • ella says:

  ce inseamna cand vsezi asta :
  Semnificatia visului am mers pe o pajiste intr-o parte iera pamant si pe calalta parte iarba verde am ajuns la un lac cu apa tulbure eu urma sa il trec si mama mea ma striga iar eu mam întors spre ea si iam facut cu mana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *