dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi albine? Interpretarea visului în care apar albine

Vineri, 08.Apr.2016 12:00 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă albina în vis?

Pe lângă faptul că este o insectă cu o reală importanţă în lanţul trofic, albina este pentru oameni un simbol al hărniciei şi al prosperităţii. În acelaşi timp, pe câtă admiraţie şi consideraţie le purtăm, trebuie să ţinem cont că la nivel psihologic albina este o insectă de care ne temem, deşi înţepătura ei este doar un sistem de apărare, nu de atac. Aşadar, în momentul în care ne apar albine în vis este semn că la nivel interior ne temem de ceva, dar în acelaşi timp suntem conştienţi că este un rău necesar. Este cazul să ţinem cont bineînţeles şi de celelalte simboluri care apar în vis, deşi albina este un simbol destul de puternic, ce reflectă stările noastre interioare şi modul în care ne raportăm cu privire la compromisurile şi sacrificiile pe care le facem pentru binele nostru.

Ce înseamnă când visezi albine care zboară?

Zborul albinelor în vis anunță motive de bucurie sau chiar faptul că vei avea o perioadă solicitantă la locul de muncă. Cunoscând natura acestor insecte și hărnicia de care dau ele dovadă asta înseamnă că ești foarte fericit de munca pe care o ai de făcut și mulțumit de ceea ce întreprinzi acum. Lucrezi cu plăcere și nimic nu-ți aduce satisfacții mai mari decât să fii productiv și să știi că ești apreciat pentru munca pe care o depui. De asemenea, albinele care zboară în jurul tău anunță faptul că urmează o perioadă fericită în viața ta și lipsită de griji.

Semnificațiile visului în care albinele zboară:

 • Bucurie în viața personală dar și în carieră
 • Muncești cu plăcere și ești productiv
 • Te bucuri când faci ceva constructiv și ești apreciat pentru eforturile tale

Ce înseamnă când visezi albine care te atacă?

Albinele care te atacă în vis reprezintă frica ta față de problemele care ar putea apărea la locul de muncă sau chiar în viața personală. Te temi să nu te cerți cu persoana iubită și încerci să eviți orice mică flamă care ar putea aprinde spiritele între voi. De regulă, acest vis reflectă faptul că ești conștient de firea ta dificilă și de faptul că reușești să creezi probleme celor din jurul tău, chiar dacă nu mereu o faci intenționat. De asemenea, la locul de muncă te temi să nu îți reproșeze cineva ceva sau să nu faci ceva greșit care ți-ar putea dăuna. Această frică de eșec și teamă de propriile reacții se reflectă astfel în visul tău sub forma albinelor care te atacă.

Semnificațiile visului în care te atacă albinele:

 • Teamă de probleme și certuri
 • Ți-e frică să nu faci ceva greșit care i-ar putea supăra sau deranja pe cei din jurul tău

Dacă visezi albine moarte este semn că vei face o risipă din punct de Ce inseamna cand visezi albine 3vedere financiar și vei cheltui mulți bani pe ceva ce nu-ți va aduce nici un folos.

Dacă visezi albine între flori este semn că vei cunoaște o persoană cu adevărat specială care îți va fura inima din prima clipă.

Dacă visezi un stup  este semn că trebuie să fii mai atent la modul în care socializezi în anturajul tău și la modul în care se desfășoară relațiile tale cu ceilalți.

Dacă visezi că fugi de un roi de albine este semn ești ferit și necazurile și bolile pe plan fizic nu se pot apropia de tine prea ușor.

Dacă visezi miere este semn că vei avea parte de niște rezultate frumoase și te vei bucura de roadele eforturilor tale pe plan financiar și chiar și în relația cu partenerul.


2 comentarii

 • Octavia says:

  Foarte util!

 • Teodora Iacob says:

  Am visat ca zburau prin casa mea niste albine . Erau foarte prietenoase si mi-au vorbit si mi-au spus ” am venit sa iti lasam miere , ia uite cata miere ” si parca zambeau . Apoi au lasat in anumite locuri din casa niste faguri pline cu miere care erau de forma rotunda si urma ca eu sa ma duc cu sticlute mici sa incep sa extrag mierea si sa umplu sticlutele cu ea . Am umplut una sau doua si la un moment dat mierea se scurgea peste . Apoi m-am trezit . Ce inseamna ? Nu am mai avut un asemenea vis pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *