Ronde.ro

Ce înseamnă când visez un accident sau o nenorocire? Interpretarea visului î...

Joi, 18.feb..2016 11:48 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Mulţi dintre noi nu-şi amintesc ceea ce visează noaptea şi mitul conform căreia unii oameni nu visează, este greşit. Visele sunt activitatea cerebrală care se defăşoară la nivel de subconştient pe timpul nopţii pentru fiecare om în parte. Fac parte din sistemul nostru de supravieţuire şi a spune că nu visezi este ca şi cum ai spune că nu respiri. Este imposibil, toţi oamenii visează, numai că cei care au o gândire logică şi raţională ceva mai dezvoltată, nu-şi amintesc visele lor deoarece simţul lor practic blochează ceea ce vine pe calea intuiţiei.

Ce inseamna cand visez accident sau o nenorocire 2

Atunci când ne amintim ce visăm, avem adesea sentimentul că aceste vise înseamnă ceva, că prevestesc ceva rău sau bun. În acest articol vom aborda acele situaţii în care în vis ne apare un accident sau o nenorocire.

Ce înseamnă atunci când visezi un accident?

Accidentele sunt acel gen de vise care reflectă starea noastră interioară şi ceea ce ni se întâmplă în viaţa noastră la momentul visului.  Atunci când visăm un accident este semn că din punct de vedere psihologic  suntem destul de tulburaţi şi avem o activitate cerebrală intense pe timpul nopţii. Ceva ne macină, ne solicită conştiinţa îndeajuns de mult încât să asociem problemele noastre cu un catastrofă naturală sau rutieră. Adesea un accident reflectă o indiferenţă sau o neligjenţă a comportamentului nostru cu privire la o anumită problemă pe care am ales să o ignorăm, lucrurile au escaladat, acum ne depăşesc şi se transformă într-o calamitate care ne depăşeşte.

Dacă în visul tău accidentul se repetă, fie că este vorba despre un accident, rutier, de avion, maşina sau un accident natural de tip avalanşă, surparea pământului, etc este semn că în viaţa ta se întâmplă anumite lucrurile pe care le renege, dar care s-ar putea transforma oricând într-o adevărată problemă.

Semnificaţiile visului în care apare un accident sau o nenorocire:

 • Neglijenţă
 • Probleme
 • Traume psihologice
 • Frământări interioare
 • Pericol imminent
 • Situaţii care ne depăşesc
 • Probleme scăpate de sub control

Ce înseamnă când visezi un accident rutier?

Dacă în visul tău tu conduci o maşină şi faci accident este semn că în Ce inseamna cand visez un accident sau o nenorocire? 3viaţa reală treci printr-o perioadă dificilă în care te străduieşti să atingi un scop important din viaţa ta. Depui foarte multe eforturi, eşti tensionat iar suspansul din viaţa profesională se reflectă la nivel subconştient prin acest accident de maşină. Eşti stresat, te temi tot timpul că ceva ar putea merge rău şi că dintr-o singură, mică neglijenţă tot se va duce pe apa sâmbetei. Simţi că sunt anumite aspecte asupra cărora nu deţii controlul şi că din cauza ta, toate eforturile celor implicaţi în problema creată vor fi în van. Te simţi responsabil de ceva care îţi depăşeşte puterile, dar nu laşi să se vadă asta în afară, vrei să fii puternic şi să ţii în continuare toate frâiele, chiar dacă în interior te consumi incredibil de mult. Precum spuneam mai sus, acest tip de vis nu prevesteşte ceva rău, nu prevesteşte nimic de fapt, ci doar reflectă starea ta de spirit cu privire la modul în care gestionezi anumit situaţii din viaţa ta. Dacă vor exista evenimente legate de acest vis, cel mai probabil vor fi ca răspuns la teama ta şi la neliniştea care se defăşoară în sufletul tău.

Semnificaţiile visului în care apare un accident rutier:

 • Frică
 • Teama de necunoscut
 • Lipsa controlului
 • Nervi întinşi la maxim
 • Stres intelectual şi emoţional
 • Neglijenţă
 • Eforturi supraumane
 • Pericol imminent

Dacă visezi un accident de avion  nu este cazul să te impacientezi, din contră este semn bun care prevesteşte venirea unor prieteni din străinatate sau faptul că reiei legătura cu nişte prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult.

Dacă visezi un accident pe mare  este semn bun, mai ales dacă în accident este implicat în vapor, este semn că îţi găseşti jumătatea sau că vei intra într-o relaţie nouă şi de lungă durată.


14 comentarii

 • Nadea says:

  Eu le-am visat pe amindoua in acelasi timp

 • Ana says:

  Si daca visez un autocar,plin de persoane,din care doar eu am iesit,si apoi s-a produs un accident ?

 • Adriana Ștefania says:

  Eu am visat ca eram in autocar si in jur erau accidente…o gramada….nu se mai opreau…

 • Diana Nan says:

  Eu am visat ca o masina a aterizat intr-o scoala luand o curba si a facut un accident si tatal meu era plin de rani si eu eram in masina

 • Maria says:

  Am visat cà eram intru un autobuz si soferul ocolind un cal ce intra in noi a intrat in sans

 • ANA says:

  Eu visez de mult timp ca fac accident cu masina…si chiar se potriveste ce scrie mai sus cu ce simt

 • Denis? says:

  Eu am visat că am fost lovit de mașină…..

 • Giorgian says:

  Am visat ca mă urcasem la volanul unei mașini iarna foarte mult polei gheață o data ce am călcat accelerația mașini foarte calm nu brusc mașina din contra se accelera singură era sa intru într-un stâlp dar în ultimul moment am oprit mașina la mai puțin de jumate de metru de acel stâlp plus ca nici o mașină din jur erau prin șanț un stâlp și alți care încercau să-și controleze mașinile se încadrează visul meu la un accident?

 • Ana Georgeta says:

  Eram in autocar pe scaunul din fata lângă sofer. Mergeam undeva la muncă în afară. Mergeam cu viteză imi era frica….într-o curbă era o căruță cu un cal alb si șoferul nu a mai putut evita si am intrat in râpă..autocarul a căzut în gol. Eu ma gândeam ca sigur nu mai scap ca toti vor cădea pe mine. Totusi după aceea eram lângă o clădire si cineva de sus ne striga sa mergem la muncă.. Si eu ma gândeam cum sa merg prin noroi ca eram încântată cu sandale albe.

 • Eu aseara am visat ca mama mea a lovito masina cei doi faceau curse si unul a dat cu mașina in mama mea

 • Anastasia says:

  Astăzi 23.07.2020 am visat ca eram cu o persoană nu tin minte bine mi se pare ca eram cu fata sau cu o femeie dar nu o tin minte la fața parca in bis nu era străină dar eu știu …si dupa mergea o mașină si ramie spus sa ma dau într-o parte noi nici nu mergeam in centrul drumului dar la margine dar oricum parca stia ca mașina o sa se îndrepte spre noi si ea nuștiu cum ma apucat de degetul mei arătător și ma aruncat mai departe de ea parca avea putere nuștiu dar masina aia a calcato pe ea eu nu tin minte daca fata aia a mai rămas în viața sau nu si nu inteleg ce inseamna mai sus ce am citit eu mai probabil este ca am acum probleme in viata reala

 • Adina says:

  Ce semnifică eram cu soțul și așteptăm să ajungă trenul unde se afla și fetița noastră și în curbă acesta a deraiat și s-a răsturnat. Era un morman mare de oameni din care fugea spre noi fetița noastră. Ce semnificație are acest vis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!