dehaine.ro

Ce înseamnă când te visezi dezbrăcat? Interpretarea visului în care apari d...

Marți, 15.Mar.2016 17:29 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

A te vedea dezbrăcat în vis reprezintă o trezire a subconştientului atât din punct de vedere psihologic dar şi oniric. Cercetătorii de vise spun că atunci când te visezi dezbrăcat este posibil să cunoşti o persoană care îţi va plăcea mult din punct de vedere fizic sau că în viaţa ta vor avea loc nişte schimbări în ceea ce priveşte viaţa amoroasă şi este posibil să ţi se schimbe norocul în acest sens.

La nivel psihologic, a te vedea  dezbrăcat reflectă atât nişte schimbări vis-à-vis de modul în care te percepi tu şi cât de ridicată îţi este stima de sine, dar şi o slăbiciune şi o ruşine la nivel social.

Ce inseamna cand te visezi dezbracat Interpretarea visului in care apari dezbracat 2

Ce înseamnă când visezi că eşti dezbrăcat în public?

Dacă visezi că eşti dezbrăcat în public este semn că vei suferi o mare ruşine în anturajul tău sau faţă de oameni influenţi pentru tine. Te simţi expus, controlat, verificat şi ai senzaţia că multe persoane sunt cu ochii pe tine şi te judecă.  Chiar dacă eşti dezbrăcat în public şi nimeni nu te priveşte, la nivel psihologic asta tot înseamnă că te temi ca cineva să-ţi afle secretele, ai senzaţia că este pe urmele tale şi încearcă să-ţi dejoace planurile. Pe de altă parte este posibil să te simţi nesigur în comunicarea cu ceilalţi şi să ai senzaţia că orice ai face, au mereu o impresie proastă despre tine. Nu-ţi dai seama ce gândesc cei din jur despre tine, iar faptul că te visezi dezbrăcat reprezintă faptul că ai totuşi impresia că ei îţi analizează fiecare pas şi fiecare mişcare.

Semnificaţiile visului în care apari dezbrăcat în public:

 • Vulnerabilitate, slăbiciune
 • Te simţi expus, analizat sau criticat
 • Ai senzaţia că ceilalţi te judecă dur
 • Te temi să nu-ţi fie descoperite secretele
 • Ai o comunicare nesigură cu ceilalţi

Ce înseamnă când visezi că te dezbraci?

Atunci când visezi că te dezbraci din proprie iniţiativă este semn că simţi nevoia să faci anumite schimbări în comportamentul tău şi mai ales, îţi e clar faptul că relaţiile tale cu ceilalţi nu se vor schimba decât dacă le arăţi că ai o fire deschisă. A te dezbrăca în vis înseamnă să acorzi toată încrederea ta cuiva şi să îi arăţi că nu ai nimic de ascuns. Îţi pui sufletul pe tavă şi încerci să convingi şi cealaltă persoană că poate face la fel faţă de tine. Această acţiune este una cu semnificaţii adânci la nivel psihologic dar şi ezoteric şi de aceea poate fi un vis care te marchează şi care se repetă adesea.

Dacă pe de altă parte visezi că altcineva te dezbracă fără voia ta este posibil să îţi simţi autoritatea ştirbită şi în acelaşi timp ai senzaţia că cineva profită de slăbiciunile tale şi de faptul că nu te impui în faţa celorlalţi.

Semnificaţiile visului în care te dezbraci:

 • Ai o fire deschisă faţă de ceilalţi
 • Vrei să arăţi că nu ai nimic de ascuns
 • Inspiri încredere şi ai relaţii bazate pe această valoare

Dacă visezi că eşti dezbrăcat la locul de muncă şi toţi colegii sau şefii te privesc este semn că te simţi inferior în echipa în care lucrezi, simţi că nu eşti apreciat şi că ceilalţi te judecă în mod constant. Nu primeşti suficiente confirmări cu privire la calităţile şi valoarea pe care o aduci în cadrul instituţiei pentru care lucrezi şi asta te face să te simţi veriga slabă a acelui colectiv.

Ce inseamna cand visezi ca esti dezbracat Interpretarea visului in care apari dezbracat 3Dacă visezi că eşti dezbrăcat în faţa celorlalţi dar aceştia te ignoră  sau nu li se pare nimic anormal este semn că ai fost acceptat într-un nou anturaj şi că acei oameni te privesc ca pe unul de-al lor, s-au obişnuit cu tine şi nu te judecă aşa cum credeai tu. A apărea dezbrăcat în faţa unor persoane care nu au problemă cu asta este semn că îţi făceai griji degeaba şi ei au o părere, de fapt, chiar foarte bună despre tine.

Dacă visezi că vezi pe cineva dezbrăcat şi îţi place ceea ce vezi cel mai probabil persoana respectivă îţi inspiră sentimente bune şi te simţi bine în preajma ei. Faptul că îl/o visezi dezbrăcat/ă nu este neapărat un semn că îl/o placi, mai degrabă că ai suficientă încredere în ea astfel încât să te deschizi în faţa lui/ei.

Viceversa, dacă visezi pe cineva dezbrăcat şi nu îţi place ceea ce vezi asta reflectă faptul că ceva din caracterul persoanei respective nu îţi este pe plac şi nici nu te străduieşti să ascunzi acest lucru.

Dacă visezi că dormi dezbrăcat asta reprezintă faptul că te simţi neprotejat, simţi că nimeni nu are grijă de tine şi nu te iubeşte. Este vorba despre iubirea maternă sau iubirea unei soţii grijulii.


2 comentarii

 • Mihai says:

  Buna ,sunt Mihai si ad dori sa a iu si ieu c’è anseamna ca eram direct dezbracat ieu si nu aveam jena de mine ,vq multumesc

 • Adrianna says:

  Buna ,as dori si eu sa aflu ce semnifica daca te visezi direct dezbracat fara da stii cum ai ajuns asa si sa cauti o bluza /tricou si nimeni sa nu ti dea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *